BIZIDAY: Marţi, 20 octombrie 2015

 • Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au cerut din nou arestarea Elenei Udrea. Numai că în cazul acesta suma pe care fostul ministru al Turismului ar fi primit-o pentru a-și folosi influența este imensă. Vorbim de nici mai mult, nici mai puțin de cinci milioane de dolari. Anchetatorii cer din nou arestarea Elenei Udrea, fostul ministru al turismului își susține nevinovăția și spune că, de fapt, este ținta Laurei Codruța Kovesi, care vrea să îi deschidă noi dosare penale. Care sunt adevăratele mize din spatele noului dosar?
 • Lucrările la cei 22 de kilometri ai lotului patru din tronsonul Deva – Lugoj al autostrăzii A1 au fost oprite. Motivul: Inspectorii de Stat în Construcţii au sesizat că acordul de mediu nu a fost revizuit şi autorizaţia de construcţii nu există. În aceste condiţii muncitorii firmei care se ocupă de respectivul segment au retras utilajele de pe şantier.
 • Un control al Ministerului de Transporturi a confirmat problemele existente la softul sistemului de afișare a datelor de supraveghere a traficului de la Romatsa. De vină ar fi chiar update-urile făcute la acest soft. Au fost și situații când, din pricina problemelor, traficul aerian a rămas nesupravegheat chiar și șapte minute.
 • De asemenea, femeile se vor putea pensiona mai devreme dacă au născut cel puţin trei copii până în octombrie 1990. Senatul a aprobat completarea Legii privind sistemul unitar de pensii publice, astfel încât, femeile care au realizat stagiul complet de cotizare şi care au născut cel puţin trei copii să beneficieze de reducerea standard de pensionare, cu unul sau doi ani, în funcţie de numărul copiilor pe care i-a adus pe lume.

Despre toate acestea, dar și despre executarea silită a Complexului Energetic Oltenia pentru neplata datoriilor, despre locația celei mai ”inteligente și verzi clădiri” din lume, sau despre motivul pentru care rușii sunt cel puțin la fel de interesați ca americanii să ajungă la un acord privind spațiul aerian sirian, puteți afla din ediția de marți seara a emisiunii Biziday.

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

4 răspunsuri la BIZIDAY: Marţi, 20 octombrie 2015

 • dramon
  Octombrie 21, 2015 la ora 16:31

  Este de apreciat doctorita care s-a intors din Franta!Dar tinand cont ca pentru un pacient asigurat un medic de familie are 45 euro pe luna de la Casa de sanatate, facem un calcul la cei 2500 de pacienti din sat si veti afla ca in Romania castiga 112.500 euro/luna plus bacsisul, iar in Franta era net 9000 euro/luna! Deci ….

  Răspunde
   
 • Bogdan
  Octombrie 21, 2015 la ora 12:42

  Poate nu are necesar legatura, dar ati avut vreodata de a face cu aceasta firma Deloitte ?
  Eu am lucrat si au niste preturi de-a dreptul nesimtite pentru niste servicii de toata jena .
  Foarte bune stirile pozitive cu doctorul care si-a facut cabinet si cu elevii de la Oradea care fac mobila ! Sa mai dati din astea pentru ca arata ca se poate schimba ceva cu oameni de calitate !

  Răspunde
   
 • Nicu
  Octombrie 21, 2015 la ora 12:21

  care ar fi mizele din spatele dosarului? serios ?
  poate aflarea adevarului? nu-i o miza solida?

  Răspunde
   
 • Kristina
  Octombrie 21, 2015 la ora 10:09

  in franceza „pupille” este echivalent cu o persoana minora aflată in grija cuiva.
  Pentru mine persoana Elena UDREA a fost si ramane pupila măsline a fostului presedinte roman.
  Ca serviciile nu au vigilența necesara sa înlăture astfel de personaje la timp nu este treaba mea.(doar nu suntem sub Mossad sau serviciul celebru britanic 🙂 in Romania la cine sa ceri profesionalism? 🙂
  Ceausescu a avut nu o amanta ci o sotie odioasa(dezgropau pana si mortii la ordinele ei).
  Problema care ramane este :cum se va proceda pe viitor in asa fel ca astfel de personaje (tupeiste este putin spus)sa nu se mai repete la nivelul structurilor statului roman.
  Si fara doar si poate Elena UDREA este varianta modernistă a celeilalte Elena. (bine ca a ținut mai putin ca altfel cine stie la ce grozăvii se ajungeau si cu ea)

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase