BIZIDAY: Luni, 5 octombrie 2015

Comentarii prin facebook

8 răspunsuri la BIZIDAY: Luni, 5 octombrie 2015

 • Alexandru A.
  Octombrie 7, 2015 la ora 08:29

  O intrebare am si eu.
  Ai verificat ce trafic ai acum pe site ? Sunt curios sa aflu cam cati nu prind digi(ma aflu printre ei).

  Răspunde
   
 • alex
  Octombrie 6, 2015 la ora 15:54

  Moise stii ca in Irlanda apa potabila e gratis?Cum e posibil?

  Răspunde
   
 • Cosmin Moise
  Octombrie 6, 2015 la ora 15:28

  Nu e nici o relaxare fiscala, e majorarea salariului minim pe economie!

  Răspunde
   
 • Florin
  Octombrie 6, 2015 la ora 11:01

  Va rog sa analizati pretul apei potabile pe care societatea „ApaServ” il „ofera” in Piatra Neamt.Cred ca poate include foarte usor in „Romania furata”.

  Răspunde
   
  1. Kristina
   Octombrie 6, 2015 la ora 16:38

   La Brasov credeam ca este cea mai scumpa APA.
   Produce si multe,multe pietre la rinichi printre altele,daca nu ai filtrul instalat in propria locuinta.
   Nu mai pui la socoteală faptul ca iti înfundă centrala termică sau schimbi masina de spălat la doi ani (cu tot calgonul pus la fiecare spalare).
   Sa vedeti ce bucurii au cei de la parter cu canalizarea infundata cand ploua.
   Eh..un adevărat lant care te îmbie sa consumi vrei nu vrei (mai bine zis ai sau nu ai)

   Răspunde
    
 • escobar
  Octombrie 6, 2015 la ora 09:29

  „cresterea economica pe PRIMUL trimestru 2015 a fost de 4,2%”…”cresterea economica pe trimestrul DOI a fost de 0,1%”,deci de 42 ORI MAI MICA,in conditiile in care pana in 15 ianuarie aproape totul e „paralizat” la care se adauga si luna februarie mai scurta…dar „se profila debarcarea premierului pana la Paste” si nu-i asa „economia s-a supraincalzit desi afara era frig”…RECALCULARILE-REAJUSTARILE INS sunt foarte interesante?!…a se vedea de exemplu Decizia INS 153/2014(ca altele nici NU am mai citit/urmarit)-se va observa cum intr-un an anterior PIB-ul reprezinta 98%(cred),deci e SCADERE economica,dar e foarte „UTIL” pt. ca daca te raportezi la el ai crestere economica chiar daca esti pe ZERO(100:98=1,02)…uite cum ai crestere de 2% fara sa faci NIMIC!!!!

  Răspunde
   
 • escobar
  Octombrie 6, 2015 la ora 09:17

  referitor la emisiunea de aseara 05oct.2014…1)”cresterea consumului de produse alimentare a fost de la scaderea TVA de 25%”….pentru a se incasa aceiasi suma din TVA,cresterea consumului trebuia sa fie de ZECE ORI mai MARE,respectiv 250%(24:9=2,66 ori sau calculul exact 19,35:8,25=2,35 ORI la mentinerea acelorasi preturi!)…2)”consumul de carburant a crescut pe sase luni cu 5,5%,DAR a scazut pe lunile iulie/august/septembrie la 4,7% DATORITA CONCEDIILOR”….din consumum total persoanele fizice consuma 25%…cam 10% pleaca in concedii in strainatate….in lunile de vara consumul ar trebui sa fie MAXIM mai ales ca se suprapune anul acesta si cu recoltarile din agricultura anticipate la porumb!!! DECI NU SE „IMBUCA”!….raportari MFP(teletext TVR 26.09.14)ANTERIOR MOTIUNII-„pe OPT luni incasarile au crescut cu 6,5 MILIARDE LEI fata de aceiasi perioada a anului 2014 cand ATENTIE ERA UN DEFICIT DE 1,6MILIARDE LEI”….daca 6,5mld,lei reprezinta 9,7% MINUSUL de 1,6mld.lei reprezenta 2,5%(1/4)…a auzit CINEVA ANUL TRECUT in plina campanie pt. PRESEDINTIALE de DEFICIT de 2,5% !!!….interesant ca pe NOUA luni deci inca o luna SEPTEMBRIE 2014 de la 6,5 s-a ajuns la 10 MILIARDE LEI,deci PLUS 3,5 MILIARDE LEI,deci de 4,3 ORI decat media lunara pe cele opt luni…cifra de afaceri a FIRMELOR DE RECUPERARE DATORII a crescut cu 40% fata de 2014-au in portofoliu CINCI MILIOANE DOSARE de executare(1/3 de la banci) despre ce RELANSARE A CONSUMULUI vorbim..INCREDIBIL!!!!

  Răspunde
   
 • Constantin
  Octombrie 6, 2015 la ora 07:33

  Exceptia confirma regula. Dupa cum am spus in numeroase randuri, dupa varsta de 40 de ani foarte greu mai poti fi angajat in Romania. Mesajul transmis, cum ca angajarea depinde in primul rand si in cel mai inalt grad de persoana aflata in cautarea unui loc de munca in varsta inaintata, este fals. Economia romaneasca nu accepta in acest moment forta de munca de varsta inaintata. Pot dezvolta exhaustiv subiectul si pot oferi explicatii in detaliu, insa spatiul comentariilor este limitat. Asadar, declaratiile consultantilor HR sunt ipocrite. Reportajul este manipulatoriu, inducand telespectatorilor o idee falsa despre piata fortei de munca. Este un demers nociv, care creste gradul de frustrare al celor care isi cauta un loc de munca si carora li se spune ca motivul pentru care nu sunt angajati este o vina a lor. Transferul chestiunii din plan obiectiv in plan subiectiv nu este benefic pentru nimeni. Sunt dispus sa particip la orice experiment impreuna cu eroii reportajului si realizatorii sai pentru a confirma cele spuse de mine si infirmarea concluziilor lor. Cunosc indeaproape si amanuntit chestiunea. Astfel de reportaje ascund cauzele reale ale somajului cronic la varsta inaintata si posibilele masuri care ar putea fi intreprinse.

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase