BIZIDAY: Marţi, 29 septembrie 2015

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

15 răspunsuri la BIZIDAY: Marţi, 29 septembrie 2015

 • Dorel.
  Octombrie 1, 2015 la ora 00:32

  Moise iti urmaresc emisiunea de cativa ani inca de pe vremea cand era la Antena si consider ca emisiunea a crescut din punct de vedere al calitatii de la an la an si ca ar trebui ca, cat mai multi romani sa iti urmaresca emisiunea pentru ca ar ajunge astfel sa aiba o educatie economica mai buna. Totusi exista ceva cu care reusesti deseori sa am sochezi si anume o anumita dualitate iar azi ai reusit sa o mai faci odata laudandul pe Prim ministrul Ponta mai mult decat este cazul pentru cresterea economica din ultimi ani dupa ce chiar ieri spuneai ca guvernul Romaniei a tras o teapa de 250 milioane de lei intreprinzatorilor carora le-a promis sustinere financiara si scutiri de taxe daca vor angaja someri dar pana la urma a uitat sa prevadain buget vabii pentru ei.
  Revenind la cresterea economica a Romaniei din 2012 incoace aceastavine in contextul in care economia mondiala a crescut intr-un ritm bun in aceasta perioada si creditul pe toate pietele tarilor importante din punct de vedere economic s-a ieftinit si a ajuns la o dobanda de 0,25% la Banca Europeana, 0,25% Banca Centrala a Japoniei la care acum 7-8 ani nici nu visam asa ca in acest context economic global a fost mult mai usor sa crestem economic.
  Prim ministrul Ponta a taiat banii de la investitii pentru a îi putea folosi la majorarile salariale si asta s-a simtit in industria de constructii.

  Răspunde
   
 • OCTAV
  Septembrie 30, 2015 la ora 22:57

  Dl.Moise,
  ati spus ca Dobrogea a fost a noastra doar de vreo 100 de ani.Nu ati auzit de MIRCEA CEL BATRAN care stapanea „pana la marea cea mare”?
  Cat ati avut la istorie?

  Răspunde
   
  1. Dorel.
   Octombrie 1, 2015 la ora 00:38

   Nu e prima gresala de genul asta pe care o face asa ca trebuie sa iei lucrurile bune pe care le spune si sa sari peste greseli de genul asta.
   Intr-o emisiune cu 2-3 ani in urma spunea ca, cosntructia de drumuri si autostrazi era mai scumpa pe vremea lui Nastase pentru ca atunci titeiul era mai scump ori pe vremea aia pretul titeiului nu sarea de 50 de dolari barilul iar atunci cand s-a difuzat emisiunea in care facea aceasta afirmatie pretul titeiuluui era in jur de 100 de dolari barilul.

   Răspunde
    
  2. Moise
   Octombrie 1, 2015 la ora 12:28

   Imediat dupa aceea Dobrogea nu a mai fost a noastra.

   Răspunde
    
  3. amicu
   Octombrie 4, 2015 la ora 14:44

   In vremurile lui Mircea Dobrogea a aparținut Tarii Românești vreo doua zeci de ani, cu întreruperi. Cine ține neapărat sa considere, pe baza datelor astea, că „Dobrogea a fost a noastră” și înainte de 1878 poate, dar cam trage datele de păr.

   Răspunde
    
 • Tudor
  Septembrie 30, 2015 la ora 14:40

  Buna ziua,
  Ne spuneti si noua cum gasima aplicatia aceea ce-ati laudat-o ca ne spune zona/tara de provenienta a unui produs? Ne-ati prezentat-o super fain, ne-ati intrigat, si apoi ne-ati lasat cu ochi-n soare, asteptand un indiciu despre cum sau unde o gasim.

  Multuemsc

  Răspunde
   
  1. Corina Bejan
   Octombrie 1, 2015 la ora 00:09

   Din pacate nu exista posibilitatea identificarii tarii de origine dupa codul de bare. Codul de bare identifica doar tara de origine a companiei care pune pe piata produsul, acesta putand fi ambalat si/sau produs in alta tara. Deci cred ca aici Moise a avut o informatie eronata.

   Răspunde
    
 • Edith
  Septembrie 30, 2015 la ora 12:24

  Exceptând reportajul despre Bosh pentru care cred ca dacă nu ați primit bani, măcar ați citit exact ce v-a trimis PR-ul de la Timișoara.. cred că stilul a devenit un pic mai agresiv și temele sunt din ce în ce mai grave.. are legătură cu faptul că ați părăsit TVR-ul? 🙂 Oricum, mi-e clar că de acum încolo vă urmăresc emisiunea că să fiu sigură că nu revin definitiv în țară…!

  Răspunde
   
 • TROLOLOLO
  Septembrie 30, 2015 la ora 11:21

  Ponta e trimis in judecata, nu condamnat. Si tu poti fi trimis in judecata fara sa fii vinovat, asta nu inseamna ca trebuie sa-ti dai demisia de la Biziday. Prezumptia de nevinovatie Moise, e un drept al omului intr-o democratie.

  Răspunde
   
  1. Stelian F
   Septembrie 30, 2015 la ora 14:38

   Este o mare diferenta totusi, intre posibilitatea de a fi trimis in judecata, fiind posibil pentru oricine de pe planeta si faptul de a fi trimis in judeacata fiind mai intai cercetat penal. Cercetarea penala ar trebui sa fie cea care sa stabileasca la un anumit nivel vinovatia unei persoane. Altfel orice arestare preventiva ar fi ilegala, arestand o persoana nevinovata.

   Răspunde
    
  2. Cosmin Moise
   Octombrie 1, 2015 la ora 10:59

   Moise nu poate influenta actul de justitie, nu semneaza documente care implica o tara intreaga si care apoi ar deveni nule cand va fi (daca va fi) condamnat, nu reprezinta tara in relatiile cu alte state sau organisme internationale etc. sau in loc sa rezolve problemele tarii sta prin tribunale si interogatorii!

   Răspunde
    
 • graf
  Septembrie 30, 2015 la ora 10:38

  D-l guran va rog sa va acsati mai mult pe partea econommica a problemelor nu pe cele politice.

  Răspunde
   
 • ANTOANETA
  Septembrie 30, 2015 la ora 09:35

  FELICITARI , EMISIUNI SUPER , CAND VINE DOMNULE DIGI SI IN BACAU ?
  CU STIMA !

  Răspunde
   
 • cezar
  Septembrie 30, 2015 la ora 07:02

  E okay, e acceptabil „ma intelegeti”!
  Fii liber in exprimare Moise si trimite mesajul pe care ti-l propui fara cenzura.
  Asa ceva a lipsit in ROmania dintotdeauna

  Răspunde
   
 • seba18
  Septembrie 30, 2015 la ora 03:05

  Domnule Guran, cu tot respectul pe care vi-l port, ar fi excelent dacă ați putea să scăpați de ticul verbal cu „mă înțelegeți”. Devine extrem de enervant pentru ascultător, după o perioadă. 🙂
  Mulțumesc, si sper ca remarca mea să nu vă fi supărat.

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase