BIZIDAY: Marţi, 9 iunie 2015

Comentarii prin facebook

7 răspunsuri la BIZIDAY: Marţi, 9 iunie 2015

 • gica
  Iunie 28, 2015 la ora 22:35

  D-le guran (cu g mic), aveam tot respectul pt d-voastra pana sa vad aceasta emisiune; v-am auzit odata intr-o emisiune vorbind de ajutoarele sociale si reprosand oamenilor care vor ca acestea sa fie oprite, impiedicate, micsorate etc…. ,unde va e omenia’? spuneati d-voastra telespectatorilor
  comentariul d-voastra in care indemnati hingherii sau vanatorii sa intre in vacaresti pt caini pur si simplu m-a scarbit, unde va e omenia? va intreb eu acum
  7 miliarde de nebuni pe lumea asta probabil nu sint suficienti pt d-voastra iar cand vine vorba de animale, sa le omoram pe toate
  e-n regula sa primeasca toti tiganii ajutoare si sa faca cat mai multi copii pt ca ajutoarele sa fie si mai mari, sa nu cotribuie cu nimic la bugetul tarii (din care si parintii d-voastra primesc pensia), nici macar cei bogati cu case pe cateva niveluri (altii cu palate) si care arunca (la propriu) la nunti mii de euro la lautari iar niste animale amarate sa le vanam, torturam, omoram in chinuri groaznice.
  de cate ori a fost un scandal din cauza animalelor s-au gasit unii jurnalisti (daca si tiganul de morar mai e jurnalist) sa puna paie pe foc in loc sa potoleasca conflictele intre oameni si neoameni.
  d-voastra din ce categorie faceti parte? nu-mi spuneti, mi-ati spus deja in emisiunea asta

  Răspunde
   
 • Boris Grecu
  Iunie 11, 2015 la ora 13:54

  Stimate D-n Guran!
  Ați putea comenta inițiativa dată ?http://moldovavreaautostrada.ro/

  Răspunde
   
 • Ciprian
  Iunie 10, 2015 la ora 22:41

  Ar fi frumos sa prezentati site-uri care sunt gratuite de e-learning daca tot a venit vorba de invatamantul romanesc si cum poate fi salvat.

  Răspunde
   
 • emil
  Iunie 10, 2015 la ora 19:38

  Bravo Moise Guran.
  Justitia sa ia cit mai multi … vinzatori si tradatori de neam, ne-am saturat sa fim furati si sfidati . Cred ca e necesara inca o revolutie pt rezectia putregaiului.
  In 2016 iar vom fi pusi in fata alternativei de a vota RAUL DEL MAI MIC,ne-am saturat de 25 ani numai asta avem de ales.

  Răspunde
   
 • torzonborz
  Iunie 10, 2015 la ora 14:31

  Treaba cu profesorii se numeste fenomenul Dunning Kruger: Cu cat este cineva mai incompetent, cu atat se considera mai prfesionist. E un paradox aici, fiindca este nevoie sa fi cat de cat destept, ca sa-ti dai seama cat de prost esti.

  Răspunde
   
 • Constantin
  Iunie 10, 2015 la ora 09:40

  Prin restrangerea capacitatii prim-ministrului de exercitare a functiei, Romania se afla in criza politica. Banca Nationala intervine discret pentru stabilizarea cursului de schimb. Dar, este o criza care se prelungeste pe o perioda care nu poate fi anticipata, prin urmare se intervine cu prudenta si in raport cu evolutia situatiei. Oricum, aceste interventii se fac pe banii nostri, (inclusiv ai mei, carevasazica) , asadar, costurile acestei crize de care nu aveam nevoie sunt in crestere. Astfel se confirma lipsa de atractivitate pentru investitii, dincolo de calitatea infrastructurii, ori birocratie. In fruntea factorilor de descurajare a ISD se afla coruptia, iar cad acuzat este chiar prim-ministrul, este evident vorba despre un stst captiv, in mainile unei structuri de tip mafiot. Aceasta sporeste nesiguranta mediului de afaceri, oricum impredictibil in tara noastra din multiple alte cauze.

  Răspunde
   
 • Elena
  Iunie 10, 2015 la ora 09:39

  La inceputul anului, se spunea ca de la 1 mai se vor ieftini medicamentele. De la 1 mai nu s-a mai auzit nimic. Ce s-a intamplat?

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase