BIZIDAY: Luni, 8 iunie 2015

Comentarii prin facebook

13 răspunsuri la BIZIDAY: Luni, 8 iunie 2015

 • Gigi
  Iunie 10, 2015 la ora 03:17

  Inteleg importanta momentului si faptul ca poate avea repercusiuni in economie ceea ce se intampla acum, dar totusi aceasta ar trebui sa fie o emisiune economica. Nu inteleg de ce acest subiect a acaparat intreaga emisiune. Poate era mai bine sa fie prezentata stirea doar intr-un reportaj de cateva minute si mai mult sa se dezbata pe blog.

  Răspunde
   
 • Laur
  Iunie 9, 2015 la ora 16:35

  Felicitari Moise pentru emisiune!

  Răspunde
   
 • Virgil
  Iunie 9, 2015 la ora 16:13

  Biziday sau Politicday ?!!!
  Se politizeaza din ce in ce mai mult aceasta emisiune cu prezentatorii ei ! Nu mai sunt subiecte economice ?
  Cine e de vina pentru situatia aceasta de istetie ?Ratingul ? Popi ?! PNL Bruxelles de exemplu are sediu in Biserica ! De acolo pornesc toate …

  Răspunde
   
 • Gabriel
  Iunie 9, 2015 la ora 12:06

  poate am mai pierdut unele emisiuni, dar de RASDAQ ati vorbit in ultima vreme?
  daca nu aici ar trebui sa sugerez subiecte atunci scuze, nu stiu unde.

  Răspunde
   
 • Romania
  Iunie 9, 2015 la ora 11:14

  Acum sa la multumim tuturor care au votat si vor vota PSD-ul !!!

  Răspunde
   
 • autenticshop
  Iunie 9, 2015 la ora 11:12

  Din pacate nu pot urmari emisiunea deoarece nu se incarca. Imi ramane player-ul blocat la secunda 0.

  Răspunde
   
 • Darie
  Iunie 9, 2015 la ora 10:44

  Merci Moise ! Chiar asteptam o dezambiguizare a’ la’ Biziday !

  Răspunde
   
 • mihaix
  Iunie 9, 2015 la ora 01:31

  Moise, vezi ca se pot face cercetari si fara urmarirea persoanei. Se numeste urmarire in rem, si cam asta se intampla de obicei. Cred ca gasesti pe net niste explciatii f bune date de Udroiu. Adica ceva de genul: verifici cazul per ansamblu, si cand ai niste date cat de cat concrete, abia atunci incepi urmarirea persoanei :). E din nou cod, e mai ciudat, dar asa se pare ca au multe tari. Deci se poate. Dar intr-adevar la noi, alesii profita de orice.

  Răspunde
   
  1. Stelian F
   Iunie 9, 2015 la ora 14:44

   Nu se poate apluca in cazul lui Ponta cu numirea lui Sova.

   Răspunde
    
 • costi
  Iunie 9, 2015 la ora 00:48

  nu este nevoie de nici o ancheta pentru a intelege, noi popor roman, ca dl Ponta este vinovat!! chiar ne putem minti intr-atat ca cine ajunge acolo ajunge pentru ca merita sau fara sa comita anumite fapte? nu poti ajunge angajat intr-o primarie. vrem sa ne imaginam cate si ce trebuie sa faci pentru a ajunge premier??? oare cat ne mai putem minti??? halul in care am ajuns si suntem spune tot despre vinovatia lui si a tuturor celor care l-au precedat!! e de ajuns sa-i vezi in parlament cat de plictisiti si „preocupati” sunt! cand oare vom intelege ca tara o vom putea schimba in momentul in care ne vom schimba mentaliatatea! atunci cand vom sti sa ne respectam, atunci cand vom sti sa ne comportam ca oameni si cand vom invata ca a fi corect este esential! curaj Romania!!!

  Răspunde
   
 • anca
  Iunie 9, 2015 la ora 00:33

  Cand o sa acceptati CONSTITUTIA MERITOCRATA o sa-i scutiti pe tradatorii de tara de a mai fi tradatori,si evident toti trebuie sa fie corecti si responsabili pentru functiile pe care le au.

  Răspunde
   
 • Constantin
  Iunie 8, 2015 la ora 22:55

  Ceea ce anticipam zilele trecute se intampla. Comparatia dintre Traian Basescu, absolut fortata, de altfel, a capatat amploare, fiind intalnita la toate „tolcsourile” TV si a culminat cu editorialul de pe blogul d-lui Nastase. De aici este preluata si distribuita prin mass-media, insotita [in unele cazuri] de un rationament viciat. Schepsisul acestei comparatii este punerea in evidenta a situatiei fostului Presedinte, care a beneficiat de prevederile Constitutiei si nu a fost urmarit penal pe perioada mandatului. „De aceea, mi s-a părut rezonabilă solutia procurorilor si a Curtii Constitutionale de a suspenda actiunile penale impotriva presedintelui in functie, pe perioada mandatului său si de a fi repuse in termen după incheierea mandatelor sale. De ce acelasi tip de rationament – politic nu juridic – nu putea fi aplicat si in cazul premierului Ponta.”(A Nastase). Raspunsul ca dl Basescu a fost ales este eronat. Alesi sunt si primarii, oare ar trebui sa beneficieze de imunitate extinsa?!

  Răspunde
   
  1. Constantin
   Iunie 8, 2015 la ora 23:24

   In comentariul meu m-am referit la comparatia dintre T Basescu si V Ponta, desigur; se intelege din text.***As indrazni sa mai fac o observatie. Cresterea cursului de schimb euro/leu nu ingrijoreaza pe foarte putini dintre cei care inteleg de ce creste. Ceilalti doar simt scaderea puterii de cumparare. Cei care au rate la banci in euro, trebuie sa plateasca mai multi lei (ore-munca). Interventia BNR se face tot pe banii mei, pentru ca o tragedie sa nu se transforme intr-un dezastru, insa fara certitudini cu privire la costuri. Problema este ca „guvernul demisionar” nu demisioneaza, iar criza se prelungeste (daca nu este o criza, desi eu cred ca odata cu cererea de demisie venita din partea Presedintelui a fost declansata criza politica, prin prelungirea situatiei, devine) oferind un teren propice speculatorilor pe piata valutatra. Daca existau oarece incertitudini cu privire la variatia cursului, acum se poate paria pe crestere. Sigur, va urma un punt de stabilitate, inflexiune, un nou palier etc. Este exact riscul despre care vorbeam cu cateva saptamani in urma, atunci cand comentam cu referire la subiecte legate de cresterea economica. Iar dl. Ponta, distrugandu-si cariera politica (oricum este terminata) ingroapa si partidul care il sustine. Sustinatorii nu-l pot lasa sa plece, iar romanii au memoria scurta. In plus, PSD doreste sa-si pastreze avantajul de a organiza viitoarele alegeri.

   Răspunde
    
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase