BIZIDAY: Lumber-preşedintele sub asediu

Comentarii prin facebook

2 răspunsuri la BIZIDAY: Lumber-preşedintele sub asediu

 • nacse
  Mai 12, 2015 la ora 22:41

  Prietene, eu fac naveta zilnic Ploieşti -Bucureşti, şi văd de fiecare dată, decând începe toamna şi până vine vara, câte 3-4 căruţe cu lemn de stejar de 3m lungime şi 40-60 cm diametru, pus la baza căruţei şi peste buşteni de plop, salcie , tei sau alte esenţe slabe… cu căruţa se fură mai abitir decât cu tirul şi nu vad nimeni, nu ai cui să atragi atenţia. Şieste şi-un tipar: prima căruţă la 500-1000m în faţă(premergătorul,momeala)cu lemn de „foc”, urmate de 2-3 căruţe cu lemn de stejar sau fag numai bun de gater. Iar pe DN 1 nici urmă de poliţie, apare după…. Asta în zona Potigraful-Româneşti. ca să nu mai vorbim de pădurile de stejar Ddin Păuleşti, Plopeni în sus….Primarul nu ştie, agentul silvic „nu e treba ta, totul e legal,…”, sunt lemne de foc. Şi când vezi în ce curţi intră acele „lemne de foc”… . Şi să-i întrebi pe cei care chiar au nevoie de ele sau să „îndrăzneşti „să întrebi un astfel de căruţaş s-ar putea să-ţi iei bătaie, şi numai privindu-te înţelegi… . Legea e numai pentru oameni corecţi prietene….

  Răspunde
   
 • Sorin
  Mai 12, 2015 la ora 21:08

  Referitor la emisiunea de astazi de la europa fm.
  Am cateva intrebari?
  Ati taiat vreodata o gaina?
  Dar un porc?
  Bat pariu ca sunt o gramada care daca maine dispare supermarketul isi taie singuri gatul, pentru ca nu vor fi in stare sa isi asigure traiul minim, de supravetuire.

  Armata obligatorie este facuta ca omul sa fie instruit dinainte ce este umilinta si supunerea(adica executarea unor ordine fara comentarii. Sun Tzu -arta razboiului.

  Daca nu sunteti dispus sa faceti sacrificiul pentru tara si nu doriti sa va lasati baiatul la arme, sa nu mai vorbiti despre UNIREA CU BASARABIA, daca doriti sa moara altii pentru goria dumneavoastra peronala.
  Oare cine este ipocrit? Noi sau dumneavoastra.
  In teorie totul este usor, in practica este mult mai greu.
  Vorbe marete aruncate in vant si atata. Degeaba aveti armata profesionista din 3000 de oameni, care daca au murit nu aveti alte persoane care sa stie sa alimenteze acele F16.
  Sunt curios IT-ul de azi, stie sa-si faca cartofi pai cu oua ochiuri?
  40%% din baietii de azi nu stiu nici macar sa alerge, asa ca nu va suparati de aceste comentariiiiiiiiiiii.

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase