(P) Investeşte Româneşte – oferta totală pentru creşterea numărului de locuri de muncă din România

Logo-orizontal-fundal-galben

Banca Transilvania pare să își asume rolul de bancă românească, ba mai mult, vine cu o ofertă specială de creștere, exact pentru cei care au ridicat-o pe locul doi în topul celor mai mari bănci din România.

Oferta de finanțare pentru IMM-uri încurajează investiţiile dacă foloseşti peste 70% pentru achiziția de echipamente şi utilaje produse în România sau pentru servicii contractate cu firme româneşti, atunci PING! beneficiezi de dobânda redusă şi comisioane mai mici.

Prin această iniţiativă, care se va derula pe parcursul întregului an, Transilvania vrea să susţină investiţiile şi companiile locale, reinvestirea profitului în locuri de muncă, precum şi producţia de bunuri şi servicii autohtone, încurajând astfel cele 426.295 de IMM-uri active în România să investească româneşte.

Planul Băncii Transilvania pentru acest an este acela de a lansa produse şi campanii noi, sub umbrela Totul pentru IMM.

Un prim pas a fost făcut printr-o promoţie pentru noii clienţi IMM ai băncii, precum şi discount-uri destinate companiilor care lucrează deja cu BT.

În 2014, Banca Transilvania a acordat celor 177.000 de clienţi mici şi mijlocii credite noi în valoare de 6,8 miliarde lei, depăşind chiar valoarea 2008, înaintea crizei. Tot anul trecut, banca a deschis 15.000 de conturi IMM noi, iar rulajele prin Banca Transilvania au depăşit 100 de miliarde lei. Anul acesta, BT ţinteşte o creştere cu 8% a creditării IMM-urilor.

Banca Transilvania este în topul băncilor din România, în funcţie de active, cu o cota de piaţă de 9,7%. Activitatea sa este organizată pe trei linii principale de business: Corporate, IMM şi Retail. BT are peste 6.000 de angajaţi, o reţea formată din aproape 550 de sedii şi 1,89 de milioane de clienţi activi. Strategia băncii este susţinută de acţionari internaţionali, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) şi IFC – Banca Mondială.

stiri verificate
This entry was posted in Diverse. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

7 răspunsuri la (P) Investeşte Româneşte – oferta totală pentru creşterea numărului de locuri de muncă din România

 • dan Puric
  Aprilie 28, 2015 la ora 20:37

  Cei care faceti afaceri cu bancile vezi ramane intr-o zi fara bani in cont.
  Banca se va infructa din profitul dumneavoastra zilnic, pentru niste servicii minime.
  Astazi sunt cel mai fericit om, am dat 30 de angajati in somaj, adica ei sunt in somaj, muncesc in continuare incaseaza si somaj si salariu, toata afacerea a intrat in underground.
  Unde pretul e mai mic, pentru ca nu mai platim taxe, iar profitul este la fel.
  Acum sa vedem ce va chelui POnta si GURAN.

  Răspunde
   
 • OCHI LUCIZI
  Aprilie 28, 2015 la ora 17:47

  Ce cauta Tariceanu in politica ? Dar Ponta..? L-a intrebat cineva pe Basescu de ce a tinut tara asta in sah atatia aani ? Dar pe Iliescu ? ………

  Răspunde
   
 • Anca
  Aprilie 27, 2015 la ora 22:26

  Stimate d-tle „clau”, oare in afara de Banca Transilvania ati mai fost si la alte banci, care v-au finantat proiectul si v-au dat mai mult decat 100.000 EUR? Ar trebui sa stiti ca in decizia de creditare a unui business sunt implicati mult mai multi factori decat garantiile prezentate. Ca sa o pun foarte simplist: creditarea in baza garantiilor, fara un plan de business serios la baza care sa genereze venituri suficente (sau in cazul PF, fara venituri pe masura la baza) este tocmai ceea ce a dus la criza din 2008 din USA, care s-a propagat apoi la nivel mondial. Experienta in domeniul in care investeste a antreprenorului conteaza din nou foarte mult; in urma unui studiu mai aprofundat, ti fi surprins sa vedeti cate pensiuni nu au reusit sa atinga punctul de break even in Romania si cate societati START UP intra in insolventa sau de desfiinteaza in primii 2 ani de al infiintare… V-as recomanda sa apelati la o firma de consultanta pentru a va facilita accesul la fondurile mentionate de Roxana; sunt intr-adevar o sursa interesanta de care merita sa profitati! Bafta!

  Răspunde
   
 • clau
  Aprilie 27, 2015 la ora 11:27

  D-le Guran permiteti o reclama mincinoasa la niste servicii care nu exista. Si o sa ma dau pe mine exemplu. Mi-a ramas mostenire o bucata de teren in centrul localitatii Busteni. Vreau sa ma apuc de o pensiune si m-am dus la aceasta banca sa vad ce credit pot lua. Tin sa precizez ca am in proprietate 2 apartamente in Brasov in chirie (si nu am alte credite) si lucrez in IT (adica banuiti ca nu am salariul minim pe economie da?. Vreti sa stiti ce raspuns mi-au dat? Ca nu sunt eligibil pentru un credit de 100 000 EUR !!!!! Ca banca o sa-mi evalueze apartamentele si o sa-mi dea 85% ca si credit din valoarea lor de piata !!!! Deci vax albina suport pentru IMM-uri….Nici nu mai scriu ca ma enervez iar….

  Răspunde
   
  1. Roxana I.
   Aprilie 27, 2015 la ora 16:27

   Incercati si la alte banci sau o varianta de finantare prin fonduri europene (sunt cateva programe de acest gen chiar pentru agroturism si pensiuni turistice)

   Răspunde
    
   1. Roxana I.
    Aprilie 28, 2015 la ora 13:31

    Spre exemplu CEC-ul (au si consultanti pentru fonduri europene pt. ceea ce va intereseaza pe dvs.) fiindca nu nominalizasem o banca…

    Răspunde
     
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase