BIZIDAY: Luni, 6 aprilie 2015

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

16 răspunsuri la BIZIDAY: Luni, 6 aprilie 2015

 • capota eugen
  Aprilie 20, 2015 la ora 23:39

  o emisiune reusita , tineo tot asa !!1

  Răspunde
   
 • Dorel.
  Aprilie 9, 2015 la ora 18:59

  Economistii germani au tras un semnal de alarma inca de acum 10-15 ani in ceea ce priveste cresterea numarului de pensionari in raport cu scaderea populatiei active si se pare ca au luat si masurile necesare din moment ce au nevoie de 500.000 de mii de emigranti si anul trecut au avut peste 400.000 de emigranti. Ce pacat ca nu suntem si noi germani sau macar cei ce guverneaza Romania. La noi numarul pensionarilor l-a depasit pe cel al angajatilor pentru prima data in 1997 si nu vad sa se ia niste masuri.

  Răspunde
   
 • deep
  Aprilie 7, 2015 la ora 23:56

  Inca un lucru ref la Germania: sunt 7 milioane de imigranti, insa nu stiu daca cifra ii include pe cei care si-au luat cetatenie germana sau cei care sunt nascuti din imigranti.
  Pe langa ei, numarul strainilor este puternic afectat de refugiati.

  Răspunde
   
 • deep
  Aprilie 7, 2015 la ora 23:44

  Taxa radio-tv in germania este de 19 € / luna.
  Se poate face un calcul comparativ, referitor la venitul mediu…

  Răspunde
   
 • deep
  Aprilie 7, 2015 la ora 23:32

  Un medic rezident in Germania castiga f bine. Practic, un proaspat absolvent destul de paralel, care are certificatul pt limba si trece de un interviu la un spital de provincie (fara pretentii deosebite), incepe cu minim net de 2200 €, care poate ajunge cu garzi si cu 2-3 ani la 3000 €.

  Răspunde
   
 • ady
  Aprilie 7, 2015 la ora 17:04

  nu s-a amintit nicaieri de taxa de 80 lei pe luna care o platesc firmele obligatoriu indiferent daca au tv sau nu,care vine pe factura la curent

  Răspunde
   
 • mihaix
  Aprilie 7, 2015 la ora 16:33

  Ii sfatuiesc pe toti cei care au credite ipotecare in valuta de la Volksbank sa faca o cererea la Banca Transilvania si sa ceara informatii daca ei vor primi o oferta similara cu cea in CHF.
  Daca nu, sa depuna plangeri la ANPC, BNR , etc.

  Răspunde
   
 • A3
  Aprilie 7, 2015 la ora 14:49

  Nu vreau sa fiu Gica Contra dar Ungurii au pierdut finantarea cu care ar fi putut lega A3 de o autostrada de la ei.

  Deci A3 va lega nimic de nimic ca si portiunea de langa Cluj.

  Răspunde
   
 • A3 - Suplacu de Barcau
  Aprilie 7, 2015 la ora 13:28

  Argument pro:
  Suplacu de Barcau este foarte aproape de parcul tehnologic si stintific Nusfalau… aprox 15 km.
  Probabil ca acesta va cunoaste o dezvoltare mai dinamica daca va fi conectat la export

  Răspunde
   
 • aurelian cd
  Aprilie 7, 2015 la ora 10:16

  Domnu Moise, au ramas atatia bani ptr ca a intrat DNA-ul in ei si le e frica sa mai fure – nu e vorba ca nu stie ce sa mai faca cu ei, pana acuma se furau, acum le e frica….sa-i investeaasca in mama masii…

  Răspunde
   
 • Gigi
  Aprilie 7, 2015 la ora 09:19

  Nenea Moise a scazut TVA la paine 6 luni pretul a scazut cu 20 bani maxim in functie de sortiment dupa 6 luni surpriza pretul a ajuns ca inainte sau mai sus!!! In timp ce gazu e mai ieftin, motorina mai ieftina!!! Sa scada TVA la general poate are loc o reactie in lant.

  Răspunde
   
 • anca
  Aprilie 7, 2015 la ora 05:04

  Coruptii nu-si doresc cresterea locurilor de munca si nu-si doresc nici companii romanesti.Prin scaderea taxelor,ponta vrea sa-si asigure pozitia la urmatoarele alegeri.La cat de asiduu se „lucreaza la TVR”si nu numai, pentru manipularea si spalarea pe creier a oamenilor nici nu-i de mirare ca ponta va fi votat IAR.Acest director TVR,dupa ce lumea este pe undeva obligata sa plateasca abonament pentru aceasta televiziune,vrea taxe si mai mari!?Are tupeu nu gluma,AFARA!

  Răspunde
   
  1. Constantin
   Aprilie 7, 2015 la ora 06:04

   Dl Ponta trebuia inlaturat demult. Opinia mea este ca a fost o eroare a Presedintelui desemnarea sa in functia de prim-ministru, insa a fost preferat pentru ca l-a considerat controlabil, din cauza plagiatului si conditiei de ofiter acoperit. S-a dovedit ca s-a inselat. Dar, asta nu are nicio legatura cu masura absolut necesara pentru economia Romaniei, de reducere a taxelor. Sunt prea multe si prea mari. Conditiile care au determinat cresterea TVA nu mai exista astazi, astfel ca revenirea la cota de 19 % este absolut necesara pentru relansarea cresterii. Nu ma priveste ca dl. Ponta spera la avantaje electorale; greselile de guvernare sunt prevalente. Inlaturarea sa NU trebuie sa fie influentata de scaderea taxelor. O masura economica necesara nu trebuie criticata, ori amanata, sau implementata prost doar pentru ca se frede ca l-ar avantaja pe Ponta. Este o conceptie criminala prin consecintele socio-economice. Avem nevoie de crestere economica si de apropierea PIB real de cel potential. Romania este cea mai saraca tara din UE (a fost depasita de Bulgaria la anumiti indicatori) si scaderea taxelor reprezinta premisa pentru o crestere economica sustinuta.

   Răspunde
    
 • FrostOverTheWorld
  Aprilie 7, 2015 la ora 00:26

  Guran pentru prim-ministru!

  Răspunde
   
 • Bogdan
  Aprilie 7, 2015 la ora 00:18

  Adunati diferenta de la banii investiti de anul trecut…adunati si diferenta de la subventiile pentru agricultori…si ramaneti cu o suma frumusica…sunt curios…pentru ca au saracit agricultorii…pentru ca au oprit investitiile din infrastructura…au ramas ei acuma pe plus? Sa aibe cu ce sa se laude?

  Răspunde
   
 • Constantin
  Aprilie 6, 2015 la ora 23:29

  Initial, contestatarii scaderii TVA (chiar daca logica economica i-a facut ca in trecut sa sustina cu convingere o astfel de masura) au sustinut ca exista riscul de deficit excesiv prin scaderea nivelului incasarilor. Odata cu semnele evidente ca inasprirea controalelor aduce la buget venituri superioare celor necesare pentru compensarea scaderii cauzata de reducerea TVA, acestia au spus ca banii ar trebui sa mearga spre investitii publice. Au uitat cat de ineficienta este administrarea investitiilor publice. Doar ca este neglijata sporirea veniturilor la buget generata de cresterea gradului de conformare a agentilor economci ca rezultat al reducerii taxelor. Adica, si mai multi bani la buget! Eu prefer ca ei sa ramana in mediul privat. Adica la cetateni si la investitorii privati, pentru ca sunt sigur ca astfel banii vor fi mai eficient cheltuiti/investiti.

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase