BIZIDAY: Joi, 26 martie 2015

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

8 răspunsuri la BIZIDAY: Joi, 26 martie 2015

 • Constantin
  Martie 29, 2015 la ora 09:52

  De curand am auzit comercianti lamentandu-se ca au fost sanctionati de ANAF pentru nereguli de 5 lei. Foarte bine. Atat s-a descoperit acolo, la acel moment. Este foarte probabil ca neregulile comerciale repetate genereaza prejudicii mult mai mari in buzunarele cetatenilor, inclusiv ale mele. Daca legea trebuie respectata, ea trebuie respectata, ce nu este clar?! Doar ca eu nu cred in onestitatea actiunilor ANAF pana in ziua in care vor disparea fetele din Colentina care dau afara mustele din Bucuresti fluturand facturi false. Mergand intre Bucur Obor si Voluntari, dar mai ales intre Doamna Ghica si Complexul Europa, reprezentantii ANAF pot vedea ba in grupuri de cate 2-3, ba individual, zeci de femei care vand facturi pe marginea drumului. La oarece distanta de ele stau masinile de politie ale Sectiei 7, din Tei, care le avertizeaza atunci cand exista pericolul unui control. Dupa cate stiu eu despre economie si comert, fraudele realizate cu ajutorul facturilor false este de presupus a fi mai mare de 5lei. Rog ANAF, pe aceassta cale, sa continue sanctionarea celor care fraudeaza sistemul fiscal si macar cu 1 leu, dar, in acelasi timp, sa arunce o privire si asupra vanzatorilor de facturi false atunci cand trec cu masinile pe langa ei, pentru ca altfel exista motive serioase de indoiala cu privire la onestitatea activitatii lor.

  Răspunde
   
 • Gheorghe
  Martie 27, 2015 la ora 22:41

  conspiratie ? intrucat crestinii ortodocsi sunt platitori de taxe si impozite este foarte normal ca o parte din acesti bani sa se intoarca catre sprijinirea Bisericii. oare este atat de greu de priceput sau are Moise pe agenda atacarea bisericii ? hmmm …

  Răspunde
   
 • anca
  Martie 27, 2015 la ora 21:44

  Pai cine-i de vina ca avem parlamentul si senatul care decid in problemele de justitie?Cu un asemenea ministru de finante care-si baga mana pana-n gat in visteria statului,pe langa SPAGI, sa-si cumpere treaba lui ce,noi acceptam ca justitia sa-l ancheteze,la domiciliul „mariei sale”HOTUL?Asa au inteles HOTII din toate domeniile,ca este DEMOCRATIA?Vai de zilele noastre.

  Răspunde
   
 • Cris
  Martie 27, 2015 la ora 11:58

  Cand toate escrocheriile lui Sova vor iesi la iveala ele vor conduce la Ponta. Cand Ponta se va prabusi, va cadea odata cu el si Codul Fiscal sinistru pe care l-a aprobat in Guvern si care inseamna de fapt adancirea iobagiei pentru intreg poporul roman.

  Răspunde
   
 • Lae
  Martie 27, 2015 la ora 11:53

  Ma gandesc, daca o fi sa-i faca perchezitie lui Sova, ce icoane si moaste o sa gaseasca in peretii lui?

  Răspunde
   
 • r
  Martie 27, 2015 la ora 11:00

  @ daas astazi insa il avem inca pe Victor Ponta care nu e chiar asa curat…..

  Răspunde
   
 • Daniel
  Martie 27, 2015 la ora 08:52

  În Italia limita de bani cheltuiți numerar este de 999 de euro după care ești obligat sa scrii fila de cec care poate fii urmărită de către autoritatea competenta. La noi cum de sa ajuns la 5000 euro?………

  Răspunde
   
 • Daas
  Martie 26, 2015 la ora 23:39

  Va dati seama ca daca iesea Ponta, Volcov probabil ca era prim-ministru astazi.

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase