BIZIDAY: Ia tu un interviu angajatorului

stiri verificate
Categoria: Diverse
Etichete: , , ,

Comentarii prin facebook

13 răspunsuri la BIZIDAY: Ia tu un interviu angajatorului

 • Marius
  Septembrie 30, 2015 la ora 00:58

  Bune sfaturi , insa nu se aplica mereu…

  Răspunde
   
 • ioan
  Martie 24, 2015 la ora 22:29

  Uitandu-ma la secventele video n-am putut decat sa ma amuz, caci din start se creeaza o stare de inferioritate pt d-soara in cauza. Poat einconstient poate voit….pinvitata ia loc pe un scaun inferior fata de „angajator”, astfel i we induce o stare de slugarnicie unde nu poate fi vb de o relatie bazata pe egalitate

  Răspunde
   
 • PAPAGAL
  Martie 24, 2015 la ora 13:31

  Zice o vorba;Hai sa vedem si partea cealalta a monezii. Oare nu de multe ori aceste asa zise „interviuri” si CV peste CV (Mie imi place AUTOBIOGRAFIA!!)urmaresc sa ia oamenii cei mai prosti si mai slabi pregatiti, care vor lucra fara sa zica nici „pis” pentru o nimica toata? Si sa poata fi si manipulati? Eu cred ca da in proportie de 70-75%.Ce ziceti???
  Pentru ca virfurile si de capetele luminate le recruteaza altfel cine stie de ce are nevoie.

  Răspunde
   
 • xman
  Martie 22, 2015 la ora 16:10

  foarte amuzant cand pui informatiile lui Kahneman fata in fata cu impresiile astora din reportaj:)

  Răspunde
   
 • un turist
  Martie 22, 2015 la ora 14:12

  Oare credeti cu adevarat ca un angajator va vrea sa divulge ce se intimpla la el? Este adevarat ca angajatul vrea detalii din firma dar vrea si angajatorul acest lucru. Deci treaba este cu doua taisuri.In fine nu intermediarul decide ci angajatorul si asta dupa regula:Tu ai nevoie de mine nu eu de tine si sint multi la acele oficii de munca care asteapta un loc de munca.Ce se poate negocia este salariul dupa pregatirea fiecaruia si aici drumul este fff ingust.Intrebarile neplacute adresate angajatorului te pune in multe cazuri in pozitia de SHMECHER si asta nu are avantaje!!!!!!

  Răspunde
   
 • Crisoy
  Martie 22, 2015 la ora 08:16

  Romania reala, piata muncii iobagilor, in detalii jenante:

  Articol Hotnews:

  „Telekom Romania va implementa de la 1 aprilie 2015 un „proces de aliniere salariala” pentru angajatii din magazine care va schimba structura veniturilor totale astfel: salariul de baza fix se reduce de la 85% la 65%, iar comisionul de vanzari creste de la 15% la 35%, potrivit unor documente obtinute de HotNews.ro. Cei care nu sunt de acord sunt concediati de la 1 iulie 2015, urmand sa primeasca compensatii. Astfel, unii angajati au intrat vineri in greva japoneza considerand ca aceasta este o masura abuziva de reducerere a salariilor.

  „Dupa ce 3 ani la rand s-au taiat din CCM aproape toate beneficiile, ieri Administratia Telekom s-a gandit sa alinieze salariile personalului din magazinele TELEKOM. Defapt in traducere libera alinierea nu este altceva decat o diminuare a salariilor care si asa sunt mici raportate la cele 10-11 ore/zi pe care le lucreaza salariatii de acolo.

  Pe de alta parte Administratia a inceput un fel de santaj si teroare la adresa celor din magazine trimitindu-le doua variante si anume: fie semneaza un aditional de diminuare a salariului fie semneaza un acord de plecare din Companie daca nu sunt de acord cu diminuarea de salariu.

  Răspunde
   
 • Constantin
  Martie 21, 2015 la ora 19:56

  Daca este vorba despre un interviu cu reprezentantul unei agentii de recrutare, un demers precum cel recomandat de dl. Moise este posibil, dar recrutorul va raspunde fie ca nu cunoaste amanunte, fie ca nu este mandatat de angajator sa le comunice. Daca vorbim despre un interviu cu reprezentantul direct al angajatorului, in mod invariabil acesta isi va manifesta ofensa pe care o simte din partea candidatului la orice intrebare care poate sa-l faca sa simta macar ca ar putea pierde controlul dialogului/interviului.

  Răspunde
   
  1. Simona
   Martie 22, 2015 la ora 12:15

   total de acord…

   Răspunde
    
  2. Constantin
   Martie 23, 2015 la ora 20:43

   Subscriu intru totul. Si vorbesc din proprie experienta.

   Răspunde
    
 • CARDULESCU
  Martie 21, 2015 la ora 13:09

  Nu am sa ma referla titlul articolului, ci la problema platii cu cardul si am sa ma refer strict la mine. Dupa cite aud si citesc prin ziare,nu fac plati cu cardul la POS pentru ca acolo imi poate fi furat PINUL foarte usor, iar toate furturile din carduri dupa furarea PINULUI se fac CU STIINTA SI COMPLICITATEA FUNCTIONARILOR din banci. Contrziceti-ma.

  Răspunde
   
  1. Rolo
   Martie 21, 2015 la ora 23:45

   Chiar sunteti convins ca banca nu este asigurata si deci interesata sa va protejeze?

   Răspunde
    
 • Marian
  Martie 21, 2015 la ora 01:32

  Crisoy, iar trimiti fete la produs?

  Răspunde
   
 • Crisoy
  Martie 20, 2015 la ora 17:47

  Cine e tipa care s-a dus la interviu? Cum o cheama si ce numar de telefon are? Am o oferta pentru ea.

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase