BIZIDAY: Miercuri, 11 martie 2015

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

14 răspunsuri la BIZIDAY: Miercuri, 11 martie 2015

 • Constantin
  Martie 21, 2015 la ora 18:43

  @ALEX _ Domnule, asa cum am anticipat, doamna Barza, nefiind intrebata, si-a manifestat acum dezacordul cu privire la schimbarea domiciliului. Astfel ca s-a intors la acelasi stalp, acum, gol. Unii spun ca ar trebui alungata, altii ca ar fi recomandat sa fie impuscata. Este drept ca exista si unii care cred ca ar trebui lasata macar sa-si construiasca un nou cuib pe acelasi stalp. Doar ca doamna ministru nu este de acord, iar unde-i hotarare de guvern, nu-i tocmeala. In postura de contravenienta, poate fi amendata, iar daca nu-si plateste amenda, poate fi incarcerata. Eventual la gradina zoologica. Poate ca totusi ar fi bine sa fie impuscata. Vedeti cate necazuri aduce si barza aceasta guvernului, pe langa cele legate de inlocuirea periodica a ministrilor pe motiv de ridicare de catre DNA.

  Răspunde
   
 • Domhöver Ana
  Martie 17, 2015 la ora 03:42

  ar fi interesant o emisiune cu date adevarate referitor la pensile rominilor care lucreza in strainatate.
  Se afirma pe internet ca Pensile comunitare pentru capsunarii romini, pot ajunge pina la 1000 de €.Eu ma intreb de ce un muncitor din Germania capata numai 1000 € pensie dupa 45 de ani de munca, daca un capsunar dupa afirmatiile din internet capata dupa 10-15 ani de cules capsuni 1000 de € ?????Eu cred ca ,cu asemenea afirmatii aduceti in eroare muti cetateni romini.
  Acesti oameni care lucreaza 4-5 ani instrainatate, nu vor avea pensii nici in Rominia, nici in strainatate.
  Ma scuzati, dar mie greu sa scriu in limba romina

  Răspunde
   
 • ALEX
  Martie 14, 2015 la ora 11:09

  Sunte deacord sa nu se mute cuibul de barza.

  Răspunde
   
  1. Constantin
   Martie 14, 2015 la ora 11:45

   Va marturisesc ca si eu am avut aceeasi opinie atunci cand am aflat despre afacere. Ba, chiar m-am gandit la initierea unui protest public in sprijinul pastrarii domiciliului doamnei Ciconia, care risca sa fie evacuata, evident, impotriva vointei domniei sale.

   Răspunde
    
 • cornel
  Martie 12, 2015 la ora 22:25

  Mi se pare normal sa castige licitatia de construire a metroului aceeasi firma care a construit si vagoanele de metrou care nu incapeau in statii. Ce ati fi vrut sa faca romanii noile linii , sa se comande vagoanele la aceeasi firma spaniola si iar sa se taie peroanele. Mai bine asa . Peroanele si vagoanele se vor potrivi la fix. Ne punem noi ditamai tara la jumatate de miliard. Avem obraz subtire. Bine ca nu mai taiem peroanele.

  Răspunde
   
 • dorin
  Martie 12, 2015 la ora 20:49

  observ in fiecare o crestere mica dar constanta a preturilor si combustibilul tinde revina la pretul de 6 lei. deci unde e scaderea asta de preturi ?

  Răspunde
   
 • Andreaas
  Martie 12, 2015 la ora 13:56

  Stime si respect Herr Guran! Intrebare catre Dvs.: catre cine directionati cei 2% din impozitul pe venit?

  Răspunde
   
 • mrk
  Martie 12, 2015 la ora 10:58

  la cat a stat romanul infometat, pot sa mai treaca inca 20 de ani in aceasta abundenta de mancare, el tot infometat va fi, si tot ca spartul va cumpara.

  Răspunde
   
 • Paul
  Martie 12, 2015 la ora 10:46

  D. Guran, va aud de vreo 5-6 ani ca trebuie sa avem strategii. Ori n-ati inteles ca nu avem birocratii din Germania sau inca mai sperati ca se va intampla o minune.

  Poate de fapt solutia este alta. Ce ar fi daca ati avea o dezbatere plecand de la doua idei:

  – cautati pe google:

  4 types of spending money

  si pe youtube.com:

  Aspekte Nassim Nicholas Taleb im Interview 240p H 263 MP3)

  PS: poate invitati si cativa liberali. Poate le vin cateva idei (tot i-a lasat d. Ponta in offsite cu taxele).

  Răspunde
   
 • Darie
  Martie 12, 2015 la ora 08:33

  Nu prea sunt de acord cu aceeasi alocatie pentru toata lumea; in aceeasi ordine de idei, si eu ar trebui sa primesc ajutoare sociale ca cei care nu au niciun venit – nu sunt eu egal cu ei ??

  Dpdv empiric, minim 2 dintre fostii mei colegi de clasa NU isi ridicau alocatia, in timp ce aproape toti nu aveau REALA nevoie de ea; eu personal strangeam banii aia si-mi luam diverse obiecte – care in absolut niciun caz nu erau pentru scoala. Nu consider ca mie-mi aduceau banii aia exact la fel de multa utilitate decat unui copil din mediu’ rural cu scoala la 30 km.

  Răspunde
   
 • leo
  Martie 12, 2015 la ora 05:10

  Finalul cu Bitcoin m-a facut un pic mai curios de fenomen. Pentru mine este extraordinar de simplu: De ce sa am incredere in institutiile financiare care au provocat criza din 2008, care sunt conduse de jegurile umanitatii, bani tipariti de guverne incompetente?
  Chiar daca Bitcoin e sistem piramidal, mai bine acest risc, decat siguranta ca o sa fim trasi in piept din nou de bancheri.
  Economistii vor trebui sa regandeasca intregul sistem daca bitcoin va deveni puternic, in loc sa peticeasca un sistem demonstrabil viciat din principiu si corupt prin metode. Moise, de ce aperi un sistem care nu merita aparat?

  Răspunde
   
 • Alexandru Kis
  Martie 12, 2015 la ora 01:04

  Interesanta discutia despre alocatia copilului. Cu certitudine multi bani din aceasta alocatie sunt cheltuiti pentru alcool; cum ar fi daca alocatia s-ar transforma in tichete valorice cu destinatie bine definita?

  Răspunde
   
  1. Vasile Braileanu
   Martie 12, 2015 la ora 04:46

   Da, de exemplu ce este nevoie: manuale, rechizite, haine pentru copii, incaltaminte pentru copii, alimente.

   Răspunde
    
   1. gabi
    Martie 13, 2015 la ora 10:50

    nu mai tine mainile in san ca nu-i frumos

    Răspunde
     
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase