BIZIDAY: Luni, 9 martie 2015

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

8 răspunsuri la BIZIDAY: Luni, 9 martie 2015

 • zima vlad
  Martie 11, 2015 la ora 09:24

  buna ziua Moise. Banii dati ca spaga nu se restituie decat daca mituitorul a fost constrans sa dea spaga sau daca a dat banii DUPA ce a facut denuntul.
  Daca, fara a fi constrans, da banii si apoi denunta fapta nu i se mai restituie banii (art. 290 alin. 4 C. pen.)
  Cu placere 😉

  Răspunde
   
 • Constantin
  Martie 11, 2015 la ora 00:14

  Moiseeee! Limbajul!
  Ma dor urechile cand te aud! 🙂

  Insista in continuare pe istorie ca poate ne intra si noua in cap. Si pe munca, mama ei!

  Răspunde
   
 • anca
  Martie 10, 2015 la ora 23:59

  Dar de ce americanii nu spun ca junk food ii nenoroceste pe oameni care de fapt acest lant s-a extins in toata lumea.Evident ca cei saraci sunt afectati din cauza acestui sistem alimentar.
  Iliescu trebuie sa plateasca pentru mineriada,dar cine sa-l condamne?

  Răspunde
   
 • fari
  Martie 10, 2015 la ora 15:12

  Văd că v-a scăpat totuşi esentialul: Începând cu luna aprilie debuteză şi sezonul de 80% al companiei adica zile fara productie in numar de 7(SAPTE) asa ca sa mai indrazneasca cineva sa se ia de oras si economia sa care duduie ca sa vedeti ce-l pune la PUNCT MULGUGA! Multumim tuturor factorilor de decizie din oras, regiune si din tara pentru ca reusim sa atragem ‘fonduri europene’ care merg in STATUI,PAVELE,LOCURI DE JOACA si tot felul de CHELTUIELI menite sa aduca bunastare in buzunarele clientelei politice sau de ce nu chiar politicienilor DIRECT sau prin interpusi!!! CRAIOVA viseaza la titluri europene arunca banii pe tot felul de mascarade dubioase, pe care alegorice, pe plimbari ale presasilor de casa(implicati puternic in sustinerea partidului stat) pentru lansari anonime in inima Europei, dar uita de cel mai valoros bun de OMUL ORASULUI! Acelasi pe care compania lu’ Unchiul Sam il declara pompos CEL MAI DE PRET BUN AL COMAPNIEI, marketingul asta le-a intunecat urat de tot mintile celor care pot emite si sustine asemenea ineptii, grija fata de bunul lor se vede clar limpede si cu ochiul liber. Sindicalism meltean s-a americanizat asa incat o negociere se poarta simplu ajunganduse ca patronatul sa fie in postura de WIN WIN datorita prevederilor aberante inregistrate in CCM! HALAL UMANITATE CRAIOVA iti multumim pentru ceea ce ne oferi….ÎNTUNERIC

  Răspunde
   
 • alex16
  Martie 10, 2015 la ora 14:58

  Domnule Guran, intr-o emisiune de saptamana trecuta ati spus (cumva cu alte cuvinte) ca nu aveti incredere in bursa si in fonduri de investitii. Ati putea detalia asta intr-una din emisiunile urmatoare…? Daca avem ceva economii si nu avem spirit antreprenorial astfel incat sa ne deschidem o afacere, atunci ar trebui sa tinem banii in banca pe niste dobanzi… asa cum sunt ele? Va multumesc!

  Răspunde
   
 • Cristian
  Martie 10, 2015 la ora 12:22

  Portul Constanta ar fi putut deveni un hub strategic daca am fi urmat sfaturile specialistilor olandezi din portul Rotterdam !!! Muncitorii din portul Constanta au simtit cel mai bine asa ceva si ar trebui sa-i sprijinim in demersurile lor nu sa le dam in cap… Eu n-am vazut pe acolo „sindicalisti” de tipul lui miron mitrea sau radoi de la metrou pe acolo, oamenii aceia stiu mai bine decat noi si bravo lor ca au ramas Solidari !
  Imi scot palaria in fata acestor Oameni !

  Răspunde
   
 • stan
  Martie 10, 2015 la ora 09:48

  deci din cauza mineriadelor si a lui iliescu noi santem in urma poloniei si a cehiei si a ungariei cu vreo 10 ani si din cauza asta nu am intrat in primu tren in ue

  Răspunde
   
 • Stoenovici
  Martie 10, 2015 la ora 02:03

  Condamnarea lui Iliescu este plata necesara pentru intirzierea economiei romanesti. Chiar daca trebuie sa ne apuce mila de el, cum ai zis tu Moise, sa nu uitam ca altii au platit cu puscaria ceea ce au facut gresit iar acest pensionar fericit este pe aceeasi treapta cu Visinescu si alti criminali romani notorii.

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase