BIZIDAY: Marți, 3 martie 2015

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

17 răspunsuri la BIZIDAY: Marți, 3 martie 2015

 • Andrei C
  Martie 9, 2015 la ora 22:38

  Din cate am inteles de la dumneavoastra domnule Guran, cine crede in Dumnezeu e mai slab, sau nu e destul de inteligent sau educat fata de cei care nu cred (cei ca dumnevoastra), ceea ce e o mare prostie. Nu credeam ca o sa coborati atat de jos.Mandria asta e prosteasca.

  Răspunde
   
 • cris
  Martie 6, 2015 la ora 14:23

  in decembrie zice el s-a facut consum ca in vremurile bune .. serios Guran?.. serios?.. atunci io nu stiu pe ce lume traiesc.. adica romanii obisnuiti au facut si ei cat de cat s-au deloc si oamenii cu bani care au aparut din vremurile bune pana amu au facut consum cat 10 ca sa aibe ce sa duca drusalu sau sa vada si catelusii lor ca exista mos craciun..

  Răspunde
   
 • Eugen Grama
  Martie 5, 2015 la ora 19:13

  Dl. Guran cerd ca ai intrecut ori ce masura pe un post public la care si eu platesc. A ne face prosti este prea mult. Nu stiu ce mari lucrari in domeniul economic ai scris. , dar te dai prea grozav. Pe un post public trebuie sa fi impartial si si sa ai respect fata de publicul platitor. Desigur ca nu lucrezi la privat ca acolo concurenta este mare .Te-ai furisat la un post public unde mai merg si pilele.Asa ca ,ciocul mic si zi merci ca ai unde lucra.

  Răspunde
   
 • gogu
  Martie 4, 2015 la ora 23:54

  nenica, cauta o metoda buna pentru streamul audio video ca merge naspa, sunetul se intrerupe enervator la fiecare 6 secunde iar imaginea e varza, sare ca la desene animate. Nu e pc-ul meu de vina pentruca la alte clipuri, integistrari, merge ok.

  Răspunde
   
 • sorin
  Martie 4, 2015 la ora 22:37

  in suedia e aceiasi problema cu munca

  si sunt de ceva timp 23 ani si tot e greu mai ales ca cei ca noi ce la virsta de 65 de ani legal esti pensionat dar nu ai locuit 40 de ani in suedia vei avea o pensie mai slaba decit un suedez care nu a muncit asa de mult ca tip mine de exemplu 39 de ani de munca imi lipseste un an si pt asta voi avea o pensie mai mica decit un suedez care nu a muncit asa de multi ani ca mine.
  multi care vin nu se gindesc la asta dar sunt bucurosi ca au scapat de romania dar si aici ai o viata o munca mai dura decit e in romania
  multumesc

  Răspunde
   
  1. Rom
   Martie 4, 2015 la ora 23:55

   Daca nu ati aplicat formele de pensionare (si o puteti face pina la 70 de ani) puteti ori sa depuneti banii corespunzatori pentru inca un an sau sa luati un part-time vreao 2-3 ani. Veti avea o pensie completa. vorbiti cu un acocat.

   Răspunde
    
 • mirel
  Martie 4, 2015 la ora 22:26

  Mi-as fi dorit sa fi spus cateva cuvinte despre Tesla Motors. 😀 Cred ca au fost la Geneva…

  Răspunde
   
 • faceroll
  Martie 4, 2015 la ora 21:24

  Domnu’ Guran, ati spus ca daca un comerciant nu-mi da bon fiscal eu pot sa iau produsul fara sa-l platesc. Eu vreau un corn, o cafea si-o cola de la aparatele de la metrou. Cum fac?

  Răspunde
   
 • Bogdan
  Martie 4, 2015 la ora 19:59

  In legatura cu Biserica…pe vremea mea…exista posibilitatea sa nu mergi la curs daca credeai in Zmei si Zei si nu in Dumnezeu…Inscriere automata ( deoarece Romania are ca si religie principala pe cea ortodoxa ) si ulterior copii nascuti din atei sau iubitori de divinitati puteau sa renunte la ora de religie..

  Răspunde
   
 • Bogdan
  Martie 4, 2015 la ora 19:55

  In acele statistici privind consumul…ar fi fost ok sa vedem si ce consuma romanul..mai exact…Salam de Sibiu sau Salam de China…cumparam Nike sau Niche? In legatura cu somajul…anii trecuti au fost realizate studii privind somajul…mai exact…primariile cu bani europeni au avut angajat om care se plimba din casa in casa si intreba oamenii daca au vreun fel de job…si apoi ii inscriau pe liste ca si someri…ulterior…numarul a scazut pentru ca nu s-au mai plimbat oamenii sa adune somerii.

  Răspunde
   
 • scarlat george
  Martie 4, 2015 la ora 13:23

  un neica nimeni,un ATEU

  Răspunde
   
 • mihai
  Martie 4, 2015 la ora 09:10

  II rog pe cei de la can can sa il angajeze pe domnul Klaus, e pacat sa se piarda o minte bolnava, pardon o minte creativa :))

  Răspunde
   
  1. Rom
   Martie 5, 2015 la ora 00:01

   Salutari de la Klaus. De aia n-are ursul coada sau da-i romanului mintea cea de pe urma sau mai pe intelesul dvs: daca aveti ceva de spus, spuneti-o, nu boscoroditi pe la colturi…

   Răspunde
    
 • Leonard
  Martie 4, 2015 la ora 02:18

  Moise, biserica este finantata de la bugetul de stat, poate de aceea ar trebui sa fim contra lor. Daca biserica nu era finantata de la buget, nu era nici o problema

  Răspunde
   
  1. Rom
   Martie 4, 2015 la ora 23:43

   Martie 4, 2015 la ora 03:15 (Leonard)
   In mod normal, biserica ar trebui sa continue sa se sustina din contributiile enoriasilor. Asta ar demonstra puterea sau slabiciunea ei – dac nu-i credinta si biserica va dispare si invers, daca reinvie credinta si biserica va reveni in societate. Problema este ca enoriasii nu au de unde da pe masura credintei lor – de ce se doreste biserica la nastere, la botez, la nunta, la inmormintare, plus sarbatori? Aparent pare normal ca statul sa suplineasca abilitatea enoriasilor. Si de aici necazul: ii da un deget si ia toata mina. De aia am spus “aparent”, pentru ca de fapt statul ar trebui sa sprikine cresterea nivelului de trai si enoriasul va contribui de buna credinta.

   Răspunde
    
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase