(P) WU EMBA Bucharest – programul de EMBA numărul 1 din România, lansează burse de studiu de până la 35%

Programul de Executive MBA oferit de WU Executive Academy – cea mai mare universitate de profil din Europa, deschide sesiunea de burse de studiu de până la 35%. Astfel, managerii români și străini care se vor înscrie începând din luna martie la programul part time de Executive MBA din București, vor putea beneficia de o reducere de pâna la 12.000 de euro din valoarea totală a școlarizării.

RO GRaduation_2015

 

Bursele se acordă în ordinea aplicațiilor și pe baza dosarului de înscriere în program, care trebuie să conțină un set de documente în limba engleză (cerere de aplicare, CV, 2 scrisori de recomandare, scrisoare de motivație, copie după traducerea autorizată în engleză sau germană a diplomei de licență, foaia matricolă cu notele obținute în timpul studiilor universitare, o fotografie digitală recentă, copie a pașaportului sau a CI).

“Potrivit studenților noștri români, unul dintre cele mai mari beneficii pe care un EMBA le oferă este acela de a-ți schimba percepția asupra lumii businessului și de a învăța să gândești la nivel global, indiferent că lucrezi într-o companie mare sau că pornești cu un start-up. Prin sesiunile de burse oferite anual, vrem să facilităm accesul tuturor managerilor profesioniști care vor să urmeze un program EMBA de calitate, constant adaptat schimbărilor din mediul de afaceri. În plus, prin îndrumarea unor profesori prestigioși în domeniu și prin varietatea backgroundului profesional din care provin studenții noștri, promitem o experiență de top cu focus pe învățarea interdisciplinară. Sperăm ca și în acest an să ne bucurăm de cât mai mulți înscriși.” a declarat Prof. Bodo B. Schlegelmilch, Decan al WU Executive Academy.

Deșfășurate în regim de part-time, pe parcursul a 14 luni, programele de tip EMBA organizate de WU în România și Austria sunt apreciate ca fiind nr. 1 în România și în top 100 programe EMBA la nivel mondial[1], înaintea unor universități de prestigiu precum University of Washington sau Copenhagen Business School. Succesul se datorează atât reputației profesorilor și universităților la care aceștia predau – Thunderbird School of Global Management – USA, Carlson School of Management – USA etc., cât și celor două rezidențiate internaționale din cadrul programului, în Austria și USA, care oferă studenților ocazia de a interacționa cu managerii din diverse companii și de a-și extinde rețeaua de contacte profesionale.

Acestor beneficii oferite de WU EMBA Bucharest li se adaugă și structura specială a cursurilor, axată în proporție de cel puțin 80% pe studiile de caz internaționale exclusive, aplicate pe situațiile actuale ale companiilor, tehnica de curs care permite și încurajează interacțiunea studenților între ei și cu alumni, prin organizarea de guest lectures și, de asemenea, calitatea sesiunilor de e-learning și suportul tehnic pus la dispoziția cursanților (ex: tableta de ultimă generație).

Programul de Executive MBA din România se adresează managerilor cu o experiență de minim 5 ani în domeniu, care au înregistrat un progres solid în carieră. Programul va începe în noiembrie 2015 și se va desfasura pe parcursul a 14 luni, în regim de part time, studenții având astfel posibilitatea de a-și continua activitatea profesională.

Despre WU Executive Academy:

Programul EMBA Bucharest oferit de WU Executive Academy este acreditat de către două dintre cele mai importante instituții de profil la nivel mondial: AMBA (Association of MBAs) și EQUIS (European Quality Improvement System) și este prezent pe piața românească din 2006.

WU Executive Academy este parte a Vienna University of Economics and Business (WU), cea mai mare universitate de business din Europa și una din cele două universități de afaceri din lume vorbitoare de limba germană care îndeplinește standardele ridicate ale acreditărilor AMBA si EQUIS.

În fiecare an, până la 750 de studenți absolvenți și aproximativ 1.200 de manageri, experți din peste 75 de țări studiază în cadrul programelor de Executive MBA. În prezent, programele și rezidențiatele sale se desfășoară în peste 15 țări de pe trei continente.

[1] Conform Top EMBA 2014 realizat de prestigioasa publicatie Financial Times (cel mai important top MBA la nivel mondial)

stiri verificate

Comentarii prin facebook

8 răspunsuri la (P) WU EMBA Bucharest – programul de EMBA numărul 1 din România, lansează burse de studiu de până la 35%

 • Claudiu
  Martie 5, 2015 la ora 22:03

  Stie cineva costul final? Am rascolit tot site-ul lor si nu am gasit nimic. MBA-ul de la Brasov mi-a lasat un gust amar despre invatamantul romanesc si as vrea sa gust un pic din cel vestic ca sa pot avea un termen de comparatie si a invata ceva util.

  Răspunde
   
 • Cris
  Martie 2, 2015 la ora 22:58

  MI-a placut chestia aia cu „patriotul rus” de pe Youtube… Sa vina rusii, sa construim fabrici si uzine sa faca un nou Canal, la care sa fie dusi toti ofiterii acoperiti din presa, toti mancatorii de rahat, care ne-au poluat atatia ani cu polutiile lor intelectuale nefolositoare.
  Un mega-Canal la care sa fie trimisi toti…

  Foarte multe lucruri din acel videoclip de propaganda ruseasca sunt advarate. Numai cine nu stie cum a fost pe vremuri poate sa puna butul la prosteala occidentala pro=americana. Cine stie ca a fost si altfel poate sa faca o comparatie…

  Daca rusii isi propun, in 48 de ore rastoarna orice guvern de paie de la Bucuresti. Sustinerea populara pentru actuala putere este egala cu ZERO…neincrederea in clasa politica fiind la cele mai inalte cote.

  Răspunde
   
 • Alex
  Martie 2, 2015 la ora 21:53

  Salut Moise ! De ce ai postat acest articol ? Reducere de 12000 euro este o blasfemie pentru mine :)) Sunt sigur ca ai si cititori pentru care nu e o blasfemie la fel cum sigur ca cei ca mine sunt majoritari. Cred ca talentul pentru management este mai mult innascut decat poate fi cultivat. Si apoi cu astfel de sume cred ca iti poti oferi autoeducatie mai multa decat te pot educa ei. La fel cum in copilarie cheltuiam banii de meditatii pe care mi-i dadeau parintii pentru ca mi se parea ca profesorii nu spun nimic in plus fata de ceea ce scrie in carti…ba din contra.

  Răspunde
   
  1. Cris
   Martie 2, 2015 la ora 23:01

   Iti dai seama cat costa un astfel de program de MBA daca beneficiaza de o reducere de 12.000 de euro. 12.000 de euro din ce? Din 100.000 de euro?

   Hai sa fim seriosi mai? Cine posteaza astfel de articole nu stie ce FOAME e in Romania, ca nu ai un leu sa treci strada. Pentru cine sunt facute astfel de programe? Grosul corporatistilor din Romania nu au bani nici de covrigi, desi muncesc ca iobagii 12 ore pe zi.

   Pentru elite! Adica progeniturile celor care au capusat ani de zile bugetul statului (ca alta sursa de imbogatire rapida in tara asta bulgareasca chiar nu vad…).

   Răspunde
    
 • Kristina
  Martie 2, 2015 la ora 19:20

  Nu este tocmai o gluma,deci sa nu ma certati :
  perceptia mea este ca domnul Valcov Darius este pus pe fapte mari,nu mai vorbesc de domnul Catalin Predoiu 🙂
  Ultimul vrea sa aduca romanii la stadiul la care vor fi beneficiarii burselor ,dotati cu laptop pe umar,dimineatza la
  Jogging ,seara la teatru…,adica prin 2016_2017 nivelul nostru ca natie superdezvoltata va intrece cu mult pe francezi ,englezi,…
  DECI nu este de mirare ca toate aceste programe nou implementate ,”aparent costisitoare” sa aiba mare succes.
  Zic sa dam navala la banci,sa facem credite si sa ne inscriem repejor la cursuri,sa nu care cumva sa se ocupe locurile 🙂
  ALO !
  Desteptarea !
  Nu are nimeni un ceas,sa_i trezeasca un pic din visare?
  Sau sunt liberalizate drogurile,si noi nu stim?

  Răspunde
   
  1. Cris
   Martie 2, 2015 la ora 23:21

   Cred ca ai o parere eronata despre Darius Valcov. E timpul sa te informezi si sa te trezesti!

   Răspunde
    
   1. Kristina
    Martie 3, 2015 la ora 07:46

    Deci tu zici ca VALCOV e bun?!ca stie ce face?
    Si programul lui este viabil?
    Adica strange de c͵͵͵͵e in continuare clasa de mijloc
    si sigur iesiti pe plus la bugetul de stat!?
    Si culmea !!!STATUL are bani de nu stii ce sa mai faca cu ei?

    @Cris,scuze,dar aveam o impresie buna!
    Legat de gandire dumitale !
    (daca esti una si aceeasi persoana)

    Răspunde
     
 • Cris
  Martie 2, 2015 la ora 18:00

  Cine mai baga, bai nene, o carutza de bani in asa ceva ca sa lucreze, ulterior, intr-o corporatie ??????????

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase