Ocupantul rus a trecut la propaganda agresivă

Comentarii prin facebook

101 răspunsuri la Ocupantul rus a trecut la propaganda agresivă

 • Jilaveanu Mircea
  Mai 3, 2015 la ora 11:51

  Citind comentariile despre filmulet,mi-am adus aminte de o poiezie care se termina as:
  ……dar suntem liberi sa na slujim stapanii.
  Mai era si o gluma:
  Ai dreptate,ii spuse judecatorul procurorului.
  Ai dreptate ,ii spuse judecatorul si avocatului.
  Grefierul ii spune judecatorului la ureche:Nu pot avea amandoi dreptate.
  Ai dreptate si tu,ii spuse judecatorul grefierului.
  Zic si eu:Toti comentatorii au dreptate.

  Răspunde
   
 • sanda
  Martie 14, 2015 la ora 14:26

  Intre un nostalgic obisnuit sa spele wc-uri gratis la comunisti si unul care spala wc-uri pe bani la capitalisti, il prefer pe al doilea. Dupa 30 de ani de comunism de sorginte ruseasca in care am rabdat de frig si foamesi alti 25 in care „le-am spalat wc-urile” copiilor ai caror parinti il spalasera la fund pe Stalin si Lenin, prefer capitalismul, chiar daca si asta a inceput sa puta a colectivizare.

  Răspunde
   
 • cozubas
  Martie 9, 2015 la ora 04:29

  Si ocupantul american ne da : saracie,somaj,coruptie,evacuare,executare silita,nesiguranta,credite pentru zeci de ani,oligarhie,sclavagism,justitie si servicii de informatii ca organe de represiune,telefoane ascultate,biruri ,mancare hormonata,trupe americane in tara,datorii externe,crima organizata,droguri,tineri fara viitor,trafic de organe,ONG-uri,propaganda de-ti vine sa vomiti(uitati-va atent la comentariile scrise de slugile lor chiar aici),orgoliu,incompetenta in administratie,lasitate,dezumanizare,chiar ne lasa sa locuim in tara noastra(cu chirie desigur),tara cumparata de ei pe nimic intre timp…..

  Răspunde
   
  1. eu
   Martie 20, 2015 la ora 15:07

   @Cozubaș,tată dacă tu ești un rusnac obosit și intoxicat cu minciuni sovietice țineți-le pt. tine și neamul tău primitiv,noi româniii știm mai bine decât voi ce ne este bine.În primul rând pe noi americanii nu ne-au ocupat nici măcar economic(pricepi,să-ți desenez),iar faptul că NOI i-am rugat să aducă trupe în țară vă stă vouă în gât mai rău ca votca.Eu zic să vă vedeți de oligarhii voștri,imposibil de judecat(decât dacă la supărat pe tatuca Putin,adică stăpână-tu)ce vă stoarce cum vor ei.O ști pe aia cu parul din ochi?dacă nu lasă-ne că ne plictisiți cu aberațiile voastre primitive(cum altfel?

   Răspunde
    
 • cozubas
  Martie 9, 2015 la ora 03:56

  Si-acum sclavii capitalismului liberalizat american se inalta pe esecul capitalismului roman si behaie in cor:”traiasca sclavagismul”))))

  Răspunde
   
  1. Cosmin Moise
   Martie 9, 2015 la ora 09:15

   Absolut tot, dar absolut tot ce ai spus gasesti din belsug si la stapanii tai, ocupantii rusi! Poti sa mai adaugi lichidarea opozantilor, la propriu! Ia du-te tu in rusia si scrie pe orice blog vrei tu ceva impotriva mafiei ce conduce Rusia! In cel mult o sapatamana ajungi dupa Nemtov sau, in cel mai fericit caz, prin Siberia!

   Răspunde
    
  2. Cosmin Moise
   Martie 9, 2015 la ora 09:17

   Bai, da’ bine platiti mai sunt postacii rusi, sunt asa de prompti! Nu apuci sa zici ceva de „poporul frate si preten” ca sar cu zecile aproape instantaneu!

   Răspunde
    
 • mano
  Martie 7, 2015 la ora 10:00

  in catunele noastre de tari baltice ne am construit singuri fabrici si uzine unde am fabricat masini de inalta calitate ca nemti acum chiar daca sunter romani …. sunem cea mai desteapta natie dupa glob chiar daca politicieni inferiori cultural si pleava romaniei isi bat joc de noi … ocupantul rus a supt sangele tari cum suge acum uniunea europeana nuamai ca ocupanul a supt secole la rand …desi am facut parte din pactul de la varsovia romani si au condus singuri tara rusnacilor fiindule frica sa ne agreseze …. respect romanilor care neau scapat de jugul rusesc de dupa razboi ….. respect romania dar nu si celor care ne conduc de 25 de ani si au supt sangele nostru mai ceva ca rusi

  Răspunde
   
 • alex
  Martie 6, 2015 la ora 10:29

  Adevaratul ocupant rus:)
  http://i.giphy.com/LXDh2gw8O9FLy.gif

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase