BIZIDAY: Luni, 16 februarie 2015

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

8 răspunsuri la BIZIDAY: Luni, 16 februarie 2015

 • Gigel
  Februarie 19, 2015 la ora 18:04

  vreau si eu link-ul bloomberg cu atacul hackerilor al asupra bancilor din RO sa vad si eu care sunt alea ! daca ma puteti ajuta cu un link ceva ar fii super ! daca tot dati o stire, macar spuneti-o pana la capat !

  Răspunde
   
 • SB
  Februarie 19, 2015 la ora 12:10

  Domnul Moise,

  Roborul poate sa creasca foarte mult!
  Daca da, ce se intampla cu cei imprumutati la robor de 1,71%, daca roborul creste la 18%?

  Răspunde
   
 • CR
  Februarie 18, 2015 la ora 10:45

  Eurostat-ul nu are printre atributii atribuirea de finantari europene pentru autostrazi.
  Este doar un birou de statistica al UE….asa ca ministrul Rus habar nu are despre ce vorbeste.

  O zi buna.

  Răspunde
   
 • falco
  Februarie 17, 2015 la ora 10:47

  Pretul corect este dat in primul rand de cit de bine merge economia , la noi un imobil mediu ar trebui sa coste la ora actuala 1700ron x12 lunix 7 ani adica undeva la 32 mii euro , acuma fiecare considera ce vrea un imobil mediu , personal consider un apartament de 3 camere situat undeva semicentral cu loc de parcare si spatiu verde. Asa ca dupa mine mai e loc de scadere suficienta undeva la 50% din preturile actuale.

  Răspunde
   
 • Crisoyi
  Februarie 17, 2015 la ora 08:56

  Domnule Guran,

  Nu am auzit in emisiune nicio referire la crima fiscala care se pregateste in aceste zile microintreprinderilor fara salariati (un impozit baban, forfetar, de tip Pogea). E adevarat ca aceasta tampenie fiscala inca nu a ajuns pe masa Guvernului… dar poate ar fi fost bine de mediatizat ca una dintre cele mai mari aberatii fiscale a acestor zile. Practic ne intoarcem in trecut, pe vremea lui Boc cu aceste taxe fixe pe simpla existenta a firmei.

  Răspunde
   
 • Crisoyi
  Februarie 17, 2015 la ora 08:46

  Mi-a placut treaba aia cu cipul implantat in palma in loc de badge, pentru autentificare si control acces. Pana la urma totul trebuie sa aiba un inceput. Sclavii trebuie familiarizati cu cipul la fel cum trebuie obisnuit cainele cu zgarda. Trebuie sa fie o placere, corporatistii sa creada sincer ca e alegerea lor, sa solicite singuri implantarea cipului.

  Puteau folosi ca alternativa amprenta digitala dar n-au facut-o. Mai bine un cip implantat in palma, pentru inceput.

  Totul are un inceput.

  Răspunde
   
  1. Dorel.
   Februarie 23, 2015 la ora 01:20

   Cu amprenta digitala nu il poate controla unde este in timpul programului sau , … dar cu cipul poate afla mai multe despre el.

   Răspunde
    
 • Catalin ( CTL )
  Februarie 16, 2015 la ora 23:59

  Legat de valoarea reala a apartamentelor. Valoare = pret nu e corect. Pretul e ce platesti, valoare e ce primesti, si nu sunt neaparat egale, ba de cele mai multe ori chiar.
  E clar, acum, ca pretul apartamentelor in 2008 nu a fost cel potrivit. Insa, pretul trebuie sa incorporeze si asteptarile viitoare. E drept, si pornind de la aceasta premisa , preturile au crescut si in perioada de boom.
  Dar, sa tinem cont de cativa factori – preturile au inceput sa creasca din nou in mod artificial prin programul prima casa, prin politica monetara a BNR de reducere drastica a dobanzilor si prin intarzaierea executarii a mii de apartamente din portofolul bancilor. SI ca tot ce a fost artificial si aceste masuri vor avea un recul. In prima faza preturile in general vor creste dar cand nu va mai fi un secret pentru nimeni ca preturile cresc in lipsa cresterii productiei , si nu ma refer neaparat in Romania ci in UE si SUA, atunci dobanzile vor creste, inevitabil, pentru ca piata o va cere pana la urma.
  Indiferent ce si cum, sa iei o locuinta cu un avans minim la o dobanda minima, s-ar putea sa nu fie cea mai buna idee. Se spune ca nu poti da faliment decat daca datorezi bani.
  O alta metoda de a vedea daca merita sau nu sa cumparam un imobil e raportul istoric dintre chirii sip ret, daca este deposit s-ar putea ca platim prea mult pe un apartament.
  Iar o alta metoda e aceea de comparatie ( istorica ) cu randamentele altor clase de instrumente investitionale: raportat la pretul aurului, la randamentul actiunilor, al titlurilor de stat, al depozitelor s.a.m.d.

  A, sa nu uit, a-ti fost la Oradea. INtr-o zi veneam de la munca si aud doua doamne vorbind pe tramvai : … a fost Moise Guran la Oradea sa filmeze… VA invitam la o bere sub pasaj 😉

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase