BIZIDAY: Joi, 5 februarie 2015

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

16 răspunsuri la BIZIDAY: Joi, 5 februarie 2015

 • marius
  Martie 6, 2015 la ora 19:20

  daca politistul lucreaza la antidrog ?

  Răspunde
   
 • Jilaveanu Mircea
  Februarie 8, 2015 la ora 12:57

  BANCURI VECHI:
  Se spunea ca, dupa 20 de ani de la terminarea celui de al doilea razboi mondial,cand Romania isi platise datoriile,s-a deplasat la Moscova o delegatie condusa de Barladeanu, sa semneze cu Hrusciov terminarea datoriei.Deoarece Hrusciov tot tergiversa semnarea,Barladeanu a facut remarca, ca noi ROMANIA,suntem o tara independenta.Hrusciov s-a enervat si i-a zis :Mai Barladene,daca tu imi spui SECUNDA din ultimi 2000 de ani in care voi ati fost independenti,ei iti semnez imediat tot ce vrei ,fara sa ma uit.

  Răspunde
   
 • Atentul
  Februarie 8, 2015 la ora 10:35

  @cristi,
  daca erai atent la istorie, vedeai ca cine a chemat minerii si a distrus si bruma democratiei in Romania intre 1989 si 2004 a fost clanul Iliescu caruia tu ii datorezi distrugerea industriei Comunistii nu au avut decat doau obiective:
  1-acapararea industriei de catre clanul Iliescu(politrucii, fostii securisti si oamenii PCR)
  2-restul industriei vanzarea partenerului permanent, URSS/Rusia. Ce nu e clar?
  Politic, oamenii lui Iliescu (nu pe toti! Unii gandesc si singuri)au reusit sa amestece viata politica in asa fel incat multi cred ca totul e la fel, toate partidele sunt la fel, toti fura si injura. Astfel oamenii lui Iliescu s-au crezut salvati! Nici Guran nu vede ca actul criminal al lui Iliescu&CO e atat de urias incat tara e distrusa definitiv(cel putin pentru cei plecati definitiv din Romania)si el crede ca toti sunt la fel – sau se face!
  @saba, las-ö cu rusii, ca macane!!
  Rusii ne-.au distrus de cateva ori in istoria noastra incat ne-am revenit de fiecare data dupa decenii de saracie(v. si Basarabia dupa 1940 sau Romania dupa 1945!) Sa compari cel mai odios regim din istoria umanitatii(cel din URSS/Rusia nedemocrata)cu democratiile occidentale(acolo unde romanii azi muncesc si o duc mai bine decat acasa!)de unde ne inspiram in drepturile omulul si democratie, e ca taranul care nu stie cate luni are anul.

  Răspunde
   
 • cristi
  Februarie 7, 2015 la ora 18:38

  Moise nu cred ca ai sa vorbesti despre RAFO- CAROM, cele din Onesti, care au fost furate de Iancu/Ovidiu Tender, iar zilele trecute s-a anuntat ca RAFO este vanduta la fier vechi, in 2015 rusii au hotarat ca RAFO sa fie vanduta la fier vechi, este definitiva decizia. Tot intreg orasul a fost ruinat de hotii astia, un oras care era puterea Moldovei, era peste Bacau, ca putere economica. Pooate vei da o scurta prezentare cu ce a fost RAFO si cum in 2015 e vanduta la fier vechi si odata cu ea orasul a murit. Oras cu tot cu generatiile mele tinere, care au plecat departe, un oras care avea viata, care avea tineri.

  Hotii acestia n-au distrus doar orasul si rafinaria, au fost si pagube/victime lateralae: tinerii, CaROM, CHIMIC //CHIMCOMPLEX si alte intreprinderi, locuri de munca cu miile ruinate , iar tinerii, speranta orasului, toti au plecat. Atatea vieti, familii despartite.

  Răspunde
   
  1. cristi
   Februarie 8, 2015 la ora 10:45

   Scuze, vad ca Moise a vorbit despre Rafo, acum 2 emisiuni. Superba emisiunea.

   Răspunde
    
 • Jilaveanu Mircea
  Februarie 7, 2015 la ora 15:04

  Dupa cate am inteles de la TV,la ambasada noastra din Franta se incurca unii pe alti de multi ce sunt .Acest lucru dovedeste inca odata ,ca in tara nostra sunt de doua ori mai multi functionari publici decat este nevoie in raport cu populatia ROMANIEI.Vai de cele vre-o 7 TVRuri,unde deasemenea se calca LUMEA BUNA in picioare pe banii nostri(pe foarte multi bani)si care n-au fost in stare sa transmita competitia de tenis de la Galati.Ce am fost si ce suntem azi!

  Răspunde
   
 • Alex
  Februarie 7, 2015 la ora 14:02

  Elena Udrea / Frank Underwood (House of Cards) – vedem o similitudine.

  Răspunde
   
 • VictorL
  Februarie 7, 2015 la ora 02:03

  @Moise.Cred ca era mai tare,,Cichician” pentru ca dupa Orasul Fantoma Noris, nu a mai fost asa bun.
  Durerea noasra nu madama este ci faptul ca dintre sute de dosare facute de procurori cu tema pentru acasa data de SRI deabea acum apare primul legat de strainii care au devalizat toata industria metalurgica a lui Ceausescu.Urmarim de ani multi cum rusii pun pe butuci totul si SRI nu are nici o treaba.
  Da fapt au avut o gramada de treaba ca aflam acum cu ocazia asta ca se ocupa jumate cu punerea unui presedinte si jumatea cealalta cu a altuia.
  Jumatea care a ales prost si-a dat demisia,ca oricum era pe faras,iar ce a ramas trebuie sa demita Iohannis cit de repede ca sa nu incepem sa ne lamurim…A ramas farasul liber.
  Elena Udrea a fost in tabara a treia,cam ultima ramasa si binenteles ca era tinta perfecta acuma la moment.
  Daca privim mai de sus,situatia e maro si intram in razboi cu Rusia,fara guvern,cu presedinte care inca nu stim daca a luat in primire,cu parlament plin de oameni santajabili si numai de parlament nu le mai arde pentru ca au probleme si datorii,iar restul populatiei e saraca,obosita si datoare la banci.
  Si asta e un mod de a destabiliza o tara si daca tot avem acum ocazia sa ne trezim ar fi bine s-o facem.Ne lamureste fiica Plescoiului ca lui Basescu i s-a imbogatit familia si cu un nepot de la Elena cea Mica dar si cu o ruina de la Ponta cel Mare…

  Răspunde
   
 • Misu
  Februarie 6, 2015 la ora 22:23

  Cum nu stiti ce legatura are Tender cu Rusia?!? De exemplu, cunoscuta firma, Nis Petrol, afiliata Gazprom are sediul in una din clădirile lui Tender…

  Răspunde
   
 • Atentul
  Februarie 6, 2015 la ora 21:31

  Doua teme:
  1- domnul Basescu(ca ne place sau nu) nu i-a daruit/facut cadou doamnei Udrea nici un secret, tip, sau ceva cu , care doamna sa-l aiba la mana pe presedintele Romaniei.
  Dvs. ati fi spus un secret – fie si un mic secret – amantei dvs? Aici se vede ca majoritatea (care spera ca doamna Udrea sa-l dea in vileag pe un presedinte – sic!)nu au …amante. Unei amante nu-i vinzi nici un secret, chiar niciunul!! Si la femeia de serviciu te mai poti scapa cu un secret, dar nu in fata amantei/iubitei?

  2-Data viitoare analizam ce spunem la amante si iubite, in general, dar niciodata pentru cei abonati la antene – nu pricep – si nici pentru cei care cred in facatorii, vrajitorii,conspiratii si alte aiureli…

  Răspunde
   
 • ala
  Februarie 6, 2015 la ora 19:40

  Cu ce e mai rau Putin decat Obama?

  Răspunde
   
 • misu
  Februarie 6, 2015 la ora 17:08

  google wallet ?
  in canada functioneaza de aproape 10 ani de zile email money transfer.
  siguranta transferului este data de siguranta data de online banking. adica tot ce poate oferi banca.
  poti da emailul cu transferul de bani oricui ca nu are ce face cu el atata timp cat nu are posibilitatea sa se logheze prin online banking in contul tau bancar.

  mai informati-va.
  🙂

  Răspunde
   
 • Transilva
  Februarie 6, 2015 la ora 12:50

  @ Vlad Crisan lasa banii si intoarce-te la microcontrolare-le tale. 🙂

  Răspunde
   
  1. ionZ
   Februarie 6, 2015 la ora 16:57

   Moise a vorbit candva despre bitcoin. Bitcoin e instabil si datorita volumului mic de utilizatori dar nu de asta nu-l plac, nu-l plac pentru ca favorizeaza ilegalitatea. Sa nu ascundem gunoiul sub pres si sa-l pupam in dos ca nu-i perfect la fel cum nici o moneda nu-i perfecta.

   Răspunde
    
 • N!ck
  Februarie 6, 2015 la ora 12:10

  @Moise: Sa nu-l uitati pe Basescu in schema pe care vreti sa o faceti luni! Pentru ca el a spus ca „Am protejat-o pe Elena Udrea in toti acesti 10 ani”. Si acum ce aflam? Ca protejata Elena trafica libertate la „concurenta” cu fratele Mircea! Si sigur ca Basescu stia fiind foarte bine informat…
  Eu cred ca acest TVA de 24%, marit chiar de Basescu, le-a adus o clientela selecta de evazionisti numai gata de prins in plasa (binentele cu ajutorul serviciilor)!
  Cu puterea in pix, „chestore, eu te-am facut chestor!” si cu imunitatea data de Morar, intacta si nestirbita, Basescu nu e deranjat de nimeni din Justitia independenta.
  Eu sper ca macar Biziday sa-l „deranjeze” si sa-l vad in capul listei!

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase