BIZIDAY: Marţi, 13 ianuarie 2015

Comentarii prin facebook

17 răspunsuri la BIZIDAY: Marţi, 13 ianuarie 2015

 • Adrian
  Ianuarie 17, 2015 la ora 06:51

  Poate găsești și înregistrarea în care zicea, la inaugurarea A3 (București-Poiești) că se aplică penalizări în fiecare zi, până când se fac spațiile utilitare, ieșirile și intrarea în București. Mamă, mamă, ce de bani s-au strâns la buget !! Din părți.

  Răspunde
   
 • marcu constantin
  Ianuarie 16, 2015 la ora 07:54

  IMI CER SCUZE PENTRU GRESELILE DE SCRIERE DIN COMENTARIUL ANTERIOR (NU STIU CUM AU APARUT)SI AS VREA SA COMPLETEZ CU O SUGESTIE PENTRU A INCASA CU ADEVARAT BANI LA BUGET NU CU ACEST BIR NUMIT TIMBRU DE MEDIU. TAXE LA INMATRICULARE CU ZECE PROCENTE MAI MARI CA IN BULGARIA, IMPOZITE PE AUTOTURISME IN FUNCTIE DE NORMA DE POLUARE SI MAI PUTIN IN FUNCTIE DE CAPACITATEA CILINDRICA . VA ROG SA FACETI O DEZBATERE PE TEMA ACEASTA SI SA AFLE SI CEI CARE AU INTERES SA-SI VANDA MASINILE NOI, CA ROMANUL CARE ARE 2500EURO BUGET PENTRU O MASINA ,NU VA CUMPARA UNA NOUA IN RATE CI VA GASI O VARIANTA ( BULGARIA) SI TOT ISI VA LUA MASINA DE CARE ARE NEVOIE. ASA VOR INCASA SI FIRMELE DE ASIGURARI MAI MULTI BANI DIN RCA. AS VREA SA AFLU PAREREA LOR DESPRE ACEST LUCRU. TOTODATA DACA AR APAREA VARIANTA SA FUNCTIONEZE RCA-UL CA O ASIGURARE CASCO SI SA TE DESPAGUBEASCA ,IN CAZUL UNUI ACCIDENT DE CARE NU ESTI VINOVAT,CI ESTE VINOVAT UNUL CU O MASINA INMATRICULATA IN BULGARIA, CE PROBLEME AR AVEA FIRMELE DE ASIGURARI CAND AR FACE REGRES CATRE FIRMELE BULGARESTI DE ASIGURARI SAU CE AR FACE DACA MASINA DE BULGARIA NU AR AVEA ASIGURARE VALABILA. NU AM O PROBLEMA CU CEI CARE INMATRICULEAZA MASINI IN BULGARIA CI DIMPOTRIVA ! ROG FACETI O DEZBATERE, VA VOR MULTUMI SUTE DE MII DE ROMANI DACA REUSITI SA DIMINUATI CUANTUMUL TIMBRULUI DE MEDIU PANA LA NIVELUL CELUI DIN BULGARIA, SUCCES !!!

  Răspunde
   
 • marcu constantin
  Ianuarie 15, 2015 la ora 19:04

  firmele de asigurari pierd bani din cauza TIMBRULUI DE MEDIU CARE ESTE IMPUS DE GUVERN ,A CARUI VALOARE IMPIEDICA PE ROMANI SA-SI INMATRICULEZE MASINILE (INCLUSIV CELE CUMPARATE DIN TARA) IAR ACESTIA LE INMAREICULEAZA IN BULGARIA. DE AICI REZULTA CA : RCA NU PLATESC IN ROMANIA; IMPOZIT NU PLATESC IN ROMANIA ;TIMBRU DE MEDIU NU PLATESC IN ROMANIA,IN SCHIMB :POLUEAZA IN ROMANIA; SUNT FOLOSITE FARA ASIGURARI VALABILE SI IN MOMENTUL CAND AI FOST ACCIDENTAT PLATESTI REPARATIA DE UNUL SINGUR SI DIN STATISTICILE AUTORITATILOR SUNT FOLOSITE LA TOT FELUL DE FARADELEGI APOI ABANDONATE. FACETI VA ROG MAI MULTE DEZBATERI PE ACEASTA TEMA PENTRU CA DE LA ACEST TIMBRU DE MEDIU PLEACA O MULTIME DE PROBLEME! PACETI VA ROG O PETITIE CARE SA POATA FI SUMNATA PE INTERNET SA VEDETI CATI SUNT NEMULTUMITI DE ACEST BIR! MULTUMESC FRUMOS!

  Răspunde
   
 • pro_fan
  Ianuarie 14, 2015 la ora 21:08

  hypermarketurile ar putea demonstra destul de usor ca aveau pe raft si produse similare cu alte preturi, caz in care restrangerea concurentei ar ramane doar in rapoartele justificative ale activitatii consiliului concurentei, iar amenzile ar fi recuperate in instanta

  Răspunde
   
 • Cristian Chisoceanu
  Ianuarie 14, 2015 la ora 17:09

  Toată lumea este frapata de valoarea RCA pentru cei pana in 30ani.DAR DE IMPOZITUL AUTO,LA MAȘINILE PESTE 2000 CMC,NU SE MAI SESIZEAZĂ NIMENI?!??!!!

  Răspunde
   
 • geo
  Ianuarie 14, 2015 la ora 11:01

  Daca nu ar fi atatia olteni in Timisoara ar fi mai european orasul…

  Răspunde
   
  1. cosmin
   Ianuarie 14, 2015 la ora 23:36

   Daca nu ai fi tu ar fi mai bine..

   Răspunde
    
 • alex
  Ianuarie 14, 2015 la ora 10:57

  Marirea politei RCA nu a trecut pe la guvern ca sa fie aprobata,sau Ponta nu stie ce semneaza din moment ce acum lupta ca sa diminueze aceste sume?E greu sa renunte la obiceiul lui…nu mai zic care….

  Răspunde
   
  1. Stelian
   Ianuarie 14, 2015 la ora 14:12

   Ce legatura are guvernul cu pretul RCA? A avut guvernul parte din prifit, sau a tinul la pierderile companiilor de asigurare?

   Răspunde
    
  2. nelut
   Ianuarie 15, 2015 la ora 14:20

   cum sa nu stie!se face ca nu stie.mincinos mai mare nu exista

   Răspunde
    
 • Jilaveanu Mircea
  Ianuarie 14, 2015 la ora 10:53

  Nu trebuie sa te mai uiti la stirile de la TV sau sa citesti presa ca sa intelegi ce se intampla in lume,trebuie doar sa ai carticica cu zicale romanesti si sa le citesti.De exemplu:-cainii latra,ursul trece-.In alta ordine de idei,cand vad cum profitam de libertatea de a spune tot ce vrem ,ma gandesc la avantajul de a respira adanc(de cate ori dam drumul la gura )si in felul acesta creste durata medie de. viata.Problema este ca vorbind tot timpul fara sa si gandim,creierul se va micsora iar in final capul va suna a golllll.Pe de alta parte conducatorii vor fi ingrijorati ca oamenii traiesc mai mult si trebuie sa le dea pensii si ajutoare in continuara.Hai sa fim optimisti,natura stie sa le regleze pe toate.

  Răspunde
   
 • sebastian
  Ianuarie 14, 2015 la ora 10:22

  Coane Moise, mai usor cu oltenismele si informeaza-te: UBB este singura Universitate din Ro luata in serios la nivel european…tipu de la digi24 are analize strict pe doemniul ecomnomic de calitate, cam ca tine acu 2-3 ani, acum vad ca ai dat in boala olteanului, prin extensie a romanului…te pricepi la toate, faci amalgam socio-economic-politic, cum incerca la europa fm demult penibilu Turcescu

  Răspunde
   
  1. Liviu
   Ianuarie 14, 2015 la ora 23:08

   iauzi coane sebastian. si de unde marea asta concluzie? pare ca esti singurul care a auzit asa ceva, in bucuresti nu se stie

   Răspunde
    
 • Marian
  Ianuarie 14, 2015 la ora 10:07

  Vise vise pe 10 ani!! Vine o criza economica pe la mijlocu anului cum nu a mai fost, cea din 2008 e mic copil. Cad acum corporatiile petroliere, cad bancile…ne auzim prin primavara Moise cu planuri mai scurte.

  Răspunde
   
 • Stelian
  Ianuarie 14, 2015 la ora 01:11

  E uite ce-mi place mie in UK 🙂

  „These cuts came as one garage in Birmingham announced it was now selling petrol at 99.7p a litre.”

  Răspunde
   
  1. nelut
   Ianuarie 15, 2015 la ora 14:26

   dar stii cumva cam cit petrol scot englejii din marea nordului?dar subscriu la ce ai ai spus

   Răspunde
    
 • anca
  Ianuarie 14, 2015 la ora 00:45

  oare ei cunosc zicala”cine sapa groapa altuia cade singur in ea”?

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase