BIZIDAY: Joi, 11 decembrie 2014

Comentarii prin facebook

14 răspunsuri la BIZIDAY: Joi, 11 decembrie 2014

 • Constantin
  Decembrie 16, 2014 la ora 19:44

  In sfarsit, noul ministru al Educatiei a indraznit sa-i ceara d-lui Ponta sa renunte la titlul stiintific obtinut in mod fraudulos. Rectorul Universitatii Bucuresti poate, acum, sa i-l retraga.

  Răspunde
   
 • Jilaveanu Mircea
  Decembrie 16, 2014 la ora 10:24

  Bietii pasageri ai elicopterului prabusit.Au fost omorati de asa zisii salvatori(de la primul pana la ultimul).Ar trebui sa-si dea toti demisia si sa dispara ,indiferent de rang si functie.Traim intr-o minciuna permanenta.

  Răspunde
   
 • Florence Bedreaga
  Decembrie 15, 2014 la ora 20:56

  An intrat in panica!Astazi este luni (15 decembrie) si emisiunea Biziday nu figureaza in program. Sper ca Moise este in vacanta.

  Răspunde
   
  1. Moise
   Decembrie 16, 2014 la ora 10:37

   Nu am avut emisie din cauza difuzarii Galei premiilor APTR.

   Răspunde
    
 • syr
  Decembrie 13, 2014 la ora 10:20

  referitor la intocmirea proiectului de buget pe anul 2015…de j’de ani se fac estimari pe urmatorii 3 ani, domnule Guran…nu vad noutatea..interesant e de urmarit in ce fel estimarile au fost sau nu realiste, evident, de cele mai multe ori NU au fost 🙂

  Răspunde
   
 • cosmin_pi
  Decembrie 13, 2014 la ora 01:59

  Treaba asta cu folosirea cardului la plata e foarte simpla si dau ca exemplu, ITALIA, unde este de preferat sa faci cumparaturile cu cardul mai ales daca primesti salariu sau pensia pe card si acest fapt rezulta dintr-o minune ; comisionul la bancomat cand scoti cash e cu mult mai Mare decat atunci cand platesti cu cardul la casa de marcat unde e mic. Si ca o surpriza si mai mare va spun ca majoritatea statelor unde este folosit intens cardul pentru plata folosesc aceasta politica.

  Răspunde
   
 • Mirel
  Decembrie 12, 2014 la ora 20:54

  Prodon. „Iesirile” dl Sorin Ovidiu Vantu

  Răspunde
   
 • Mirel
  Decembrie 12, 2014 la ora 20:45

  Felicitari pentu emisiune dl Guran!
  As vrea sa stiu parerea dvs despre „iesirile” dl Sarbu si daca noi, generatia tanara, avem ce invata de la el. Astept si parerile celor care vor citi acest comentariu.
  Cu respect,
  studentul Mirel

  Răspunde
   
 • Grigore
  Decembrie 12, 2014 la ora 19:25

  Moise, Felicitari pentru emisiuni, le urmaresc cu regularitate. Felicitari si echipei tale.

  Joi seara, cind prezentai despre planurile primaritei din Paris de interzicere a masinilor Diesel, toate imaginile (in afara de cea cu turnul Eiffel) erau din Bruxelles :))

  Răspunde
   
 • Jilaveanu Mircea
  Decembrie 12, 2014 la ora 12:19

  Sunt un om de rand(cum zic ei, despre cei 80% din populatie).Pentru ei,ce zicem noi nu conteaza.Eu, omul de rand,nu inteleg dece guvernul Romaniei nu scoate la licitatie pt.50 de ani constructia autostrazilor din Romania,PRIN CONCESIUNE?Pt.ca atunci bugetul nu ar mai suporta decat despagubirile proprietarilor de terenuri,platite in timp de 5 ani,si pot veni la licitatie firme din China,din UE,din SUA,din Italia,ETC si s-ar reduce si somajul ,s-ar intoarce si cei din diaspora.Cred ca regii asfaltului s-au imbogatit destul facand lucrari de slaba calitate.CINE NU STIE,DE FAPT UNUI CONSTRUCTOR(executand lucrari conform normelor)AR TREBUI SA-i RAMANA DOAR BENEFICIU DE 8%.CU ACEST BENEFICIU NU TE POTI IMBOGATI IN 2 ANI.DECI ATI INTELES!

  Răspunde
   
 • Mircea
  Decembrie 12, 2014 la ora 11:23

  @Moise: o corecție, dacă-mi permiteți: Lotul 1 din Lugoj – Deva s-o termina el în câmp și 10 km sunt închiși, dar e folosit pentru că se poate folosi centura Lugojului + A6. La capătul dinspre Deva, e nod rutier. În plus, constructorul a pornit cu lucrarea pe tronsonul 2 Timișoara – Lugoj dinspre Lugoj. Vor construi, pentru început, autostrada până la nodul rutier de la Topolovățu Mare, pentru a elibera și cei 10 km blocați momentan din lotul 1 L-D.

  Răspunde
   
 • eu
  Decembrie 12, 2014 la ora 09:28

  In Franta pretul motorinei este semnificativ mai mic fata de benzina!!!!!!!!!!! Si in congolezia de romania???? Aaaa da Romania = cea mai ciumega tara din EU deci sa le aratam sarantocilor de vestici ca ne permitem platim mai mult pentru motorina 😉

  Răspunde
   
 • eu
  Decembrie 12, 2014 la ora 09:20

  Da am platit mult timp cu cardul dar surpriza bancile iau comisioane dupa bunul plac fara logica cand vor cum vor si uneori cat vor. Oare cum de raman cu 50 de lei cel putin in plus pe luna de cand scot toti in ziua de salariu.
  Plus la un calcul simplu cheltuiam mai putin cand ii tineam pe card.
  Aaaa am uitat de banci nu ne putem lua suntem stat in stat. Bancile daca ii spun statului sa faca 10 flotari statul roman se conformeaza.

  Răspunde
   
 • Razvan
  Decembrie 11, 2014 la ora 23:59

  Pentru aceia dintre dumneavoastra care cauta emisiunea cand inregistrarea acesteia intarzie sa apara puteti sa o cautati si pe tvrplus :). Personal prefer aici, stream-ul merge mai bine cu Vimeo cum este pe aceasta pagina. But, if needed, e bine de stiut ca mai exista o alternativa.

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase