BIZIDAY: Luni, 8 decembrie 2014

stiri verificate
Categoria: ÎNREGISTRĂRI
Etichete: , ,

Comentarii prin facebook

13 răspunsuri la BIZIDAY: Luni, 8 decembrie 2014

 • 0VIDIUS
  Decembrie 11, 2014 la ora 13:52

  VA invit sa faceti o firma prin forte proprii si dupa trei luni sa scrieti aici cum este .ce ziceti?

  Răspunde
   
 • Smaranda
  Decembrie 11, 2014 la ora 00:31

  Foarte buna emisiunea din seara asta. Plina de știri interesante, comentate exact cat trebuie. O singura rugăminte care a mai fost iterata și de altii: va rugam mai multa atenție la greșelile din grafica…. Zi dați un spell check pentru limba Română! Sau ii era foame artistului Vasile de a mâncat litere? Altfel, felicitări pentru conținut.

  Răspunde
   
 • Jijel
  Decembrie 10, 2014 la ora 00:59

  Moise, schimba vere televiziunea…sunt putine saptamani in care ai si tu 4 emisiuni. Ba e vreun meci de fotbal, ba e nu stiu ce vrajeala…esti platit/emisiune sau pe luna?!

  Răspunde
   
 • io cristi
  Decembrie 9, 2014 la ora 20:26

  deci: am ascultat f atent de la acei 33 de sfintzi (ceea ce nu fac de obicei-da’ intotdeauna mi-a placut sa gasesc solutzii) si am inteles problema cu se poate si nu se poate. io vad 2 solutii omule: ori sa creasca salariu minim cu macar 400 de euro intr-un an de zile in cel mult 3 transe fara majorarea taxelor.. vei zice ca nu vor supravietui milioane de firme cele degeaba da intradevar dar e posibil iti garantez.. tu zici locuri de munca in sus si jos : bun sa zicem banii 300 de euro da? maxim ! ala e maruntis da omu va zice hopa am bani si mai ales femeia va zice imi trb mobila cum? asteapta 3 luni ! nu ca luam din banca si zbang inapoi de la inceput.. sau vine dna-ul averea la puricat 10% ii ramane la proprietar ca deh nu suntem animale si no 2 ani de puscarie ca deh nu o dat in cap (nu derect).. pana il paraste vecinu ca a injurat un amarat de betivan care nu i-a facut nimic si doar mirosea de ex.. si atunci bagat in prima casa de paie cu urarea descurca-te tu al mai mare si mai tare!

  Răspunde
   
 • Samariteanul
  Decembrie 9, 2014 la ora 20:11

  Atata timp cat se face tam tam pe plata incomoda a angajatilor si se fac eforturi constante pe reducerile de personal ( inclusiv in Hypermarchet ), pentru a avea profit mare si competivitate maxima , ar trebui marita taxa pe profit dupa numarul de angajati … deoarece impozitele salariatilor dati afara sau celor care ar fi trebuit sa ocupe posturile necesare unei bune desfasurari si nestresante a activitatii )se vor sterge automat din castigul statului.Totodata lipsa impozitului va trebui sa scoata parleala din alte taxe aplicate investitorului ( sau angajatorului )

  Răspunde
   
 • MiHai
  Decembrie 9, 2014 la ora 15:07

  Stie cineva daca legislatia europeana permite reducerea impozitului la 5% pentru exportatori la fel cum s-a intamplat in timpul guvernarii lui Isarescu?

  Răspunde
   
  1. Stefan
   Decembrie 9, 2014 la ora 15:31

   S-ar putea, dar in conditiile art. 112 TFUE, daca aproba Consiuliul UE la propunerea Comisiei, si doar pe perioada limitata.

   Răspunde
    
 • ION
  Decembrie 9, 2014 la ora 12:16

  Sunt sigur că v-oi prinde vremea în care majoritatea taxelor și impozitelor v-or fi identice în UE, toate neconcordanțele de genul exportului de profit vor avea ca final uniformizarea codurilor fiscale a taxelor și impozitelor Politicieni și Corporațiile trebuie să înțeleagă că ne-funcționând ca un sistem v-or exista mereu ”organe” suprasolicitate și atrofiate care v-or dezvolta disproporționat ”organismul”.
  Mentalitatea acesta de colonizatori este problema cea mai mare a țărilor mari din Europa ,nu sunt capabili să vadă altfel lucrurile

  Răspunde
   
  1. Aveti sanse reale, daca traiti.........200 de ani!
   Decembrie 9, 2014 la ora 15:28

   cu conditia ca acum sa nu aveti mai mult de 20!!!

   Răspunde
    
 • cmn
  Decembrie 9, 2014 la ora 06:50

  Referitor la salariul minim,sunt în provincie multe firme chiar cu zeci saudite de angajați care dau minim fără sa dea un leu la negru în plus,cunosc personal astfel de cazuri și firmele respective fac profit mare,ba chiar sunt înțelese intre ele sa nu angajeze de la una la alta oameni,cunosc firme cu capital străin care procedează în acest mod si nimeni nu ii vetifica

  Răspunde
   
 • Stelian
  Decembrie 9, 2014 la ora 01:28

  Ce tare e Ponta! 🙂
  „Toleranta noastra fata de fapte de coruptie, trebuie sa fie, zero (cu jumatate de gura)” si sare repede sa spuna ceva in continuare, ca sa nu se vada prea tare ca a mintit cu toleranta. Foarte tare! Daca psihologia s-ar invata din clasa intaia la scoala, asta ar invata elevii can intr-a doua. 🙂

  Răspunde
   
  1. Dac din Dacia
   Decembrie 10, 2014 la ora 00:48

   Stefan, de mintit, Ponta nu a mintit. „Toleranta trebuie sa fie zero”, asta nu indeamna ca lucrurile stau, sau vor sta asa!
   Cred ca tocmai frica se citeste in inflexiunioe vocii sale. Perspectiva unei lupte cu coruptii din partid, e zero. Pentru ca unii sunt cei despre care se stie, de altii inca nu s-a auzit nimic. Inca, pentru ca cei deja luati in colimator, cand se vor vedea fara ssprijin politic, isi vor da drumul la gura.
   Iata ce-l sperie pe Ponta, perspectiva decimarii din interior a caracatitiei numita azi PSD!
   Vedeaia-si pe toti construind autostrazi, scoli, spitale, poduri si aeroportur, cu AKM-ul la cefa si imbracati in zeghe!

   Răspunde
    
 • Alex
  Decembrie 9, 2014 la ora 00:54

  Ioan Rus a aparut in weekend la protv, in emisiunea „Dupa 20 de ani”.
  Nimic concret despre autostrazi.
  In schimb a reusit sa jigneasca. A vorbit despre propaganda pe facebook din timpul alegerilor. Ori nu stie ce inseamna, ori face pe prostul. Oricum ar fi, daca aia a fost propaganda, nu stiu cum se numesc fluturasii cu taiatul pensiilor.
  Nu-mi amintesc ca omul asta sa fi spus ceva inteligent.

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase