BIZIDAY: Miercuri, 3 decembrie 2014

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

7 răspunsuri la BIZIDAY: Miercuri, 3 decembrie 2014

 • Ovidiu
  Decembrie 4, 2014 la ora 11:04

  Ne-ai „speriat” aseara cu cursul pentru CHF ,era bine sa fie 3.1544 doar ca era Dolarul canadian…Ce se mai aude legat de proiectul cu CHF? Nu ai informatii mai calde?

  Răspunde
   
 • mia
  Decembrie 4, 2014 la ora 08:40

  plata arieratelor inseamna plata campaniei lui Ponta, managerii de spitale de exemplu au umflat contractele de achizitie si acum li se da bani sa plateasca campania si aiba si ei ceva de buzunar, halal guvern!Noi platim ca prostii asig de sanatate pt conditii mizere, lipsa de medicamente si materiale sanitare, etc si nimeni nuii verifica. Inteleg sa se plateasca dar intai sa verifice contractele si la angajari: 5000 euro o asist medicala, e bine, nu? Ponta trebuie sa plece cu guvernul lui de corupti cu tot……….

  Răspunde
   
 • Dan
  Decembrie 4, 2014 la ora 08:29

  Haideţi, domnule Guran! Mai mestecati mult prostia aceea cu parlamentarii care se opun justitiei votand impotriva ridicarii imunitatii? Singura imunitate de care beneficiaza parlamentarii este pentru arestarea prevenitva si perchezitie. Or, pentru fapte petrecute cu multi ani in urma, arestul preventiv este cel putin inutil. Sa faca frumos DNA dosarul cu dovezile de care dispune si sa-l inainteze instantei. Va garantez ca, daca instanta il condamna pe respectivul, nu-l mai salveaza nicio imunitate, caci nu se mai aplica procedura de ridicare a imunitatii in parlament. Nu mai pierdeti din timpul de emisie, reincalzind aceeasi ciorba de 100 de ori.

  Răspunde
   
 • Mihai
  Decembrie 4, 2014 la ora 08:01

  IT-ul are de unde sa creasca. In fiecare an termina in centrele universitare mari(Bucuresti, Timisoara, Cluj si Iasi) cam 2000 de absolventi numai la AC si Informatica. Daca se mai adauga cei care termina Telecomunicatiile (cam 1000) … . Cred ca este de unde. Singura problema este calitatea lor. Din fericire in ultimii ani se tot spune in media ca IT-ul este pe val, asa cam asta determina absolventi de liceu din ce in ce mai buni sa mearga la facultati din domeniul IT&C.

  Răspunde
   
  1. Popescu
   Decembrie 4, 2014 la ora 12:02

   Problema este ca doua treimi din absolventi pleaca din tara in urmatorii 4 ani, respectiv cam unul din zece se mai intoarce cu ceva bani inapoi.

   Răspunde
    
 • PiPatrat
  Decembrie 4, 2014 la ora 00:52

  700 milioane pentru „arierate” sunt de fapt cheltuielile cu megacampania lui Ponta. Angajarile la stat sunt de fapt spagi, se da de ex. 3000 euro pentru o angajare in comisia de control al consiliului local.

  Răspunde
   
  1. PiPatrat
   Decembrie 4, 2014 la ora 00:54

   consiliului judetean*, pardon.

   Răspunde
    
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase