BIZIDAY: Miercuri, 15 octombrie 2014

stiri verificate
Categoria: ÎNREGISTRĂRI
Etichete: ,

Comentarii prin facebook

22 răspunsuri la BIZIDAY: Miercuri, 15 octombrie 2014

 • Barbu Andy
  Octombrie 24, 2014 la ora 23:26

  Traiasca petrolul Romanesc !
  Eu Roman, scump il platesc .
  Ca buzunarul Auztriac sa il inbogatesc.

  Răspunde
   
 • Barbu Andy
  Octombrie 24, 2014 la ora 23:07

  E firesc ca dl. Ponta sa sustina financiar primaria Bucuresti . Au totusi aproximativ 2.000.000 de locuitori . Adica cam 10 la % din populatia tari . Si vin alegerile !!! Nu vrea manifestatii spontane etc.
  Nu credeti ???

  Răspunde
   
 • ROmanul
  Octombrie 16, 2014 la ora 21:17

  Cineva propunea ca alocatia de fapt sa nu se dea parintilor ca bani in mana, ci sa se dea ca reducere la impozitul platit de parinti. Cu alte cuvinte parintii nu muncesc ori nu platesc impozite? Atunci nu primesc nimic, iar banii respectivi sa fie pusi de stat intr-un cont al copilului care sa i se dea cand face 18 ani. Prea multe putori se puiesc ca sa ia bani pe alocatie.

  Răspunde
   
 • Kristina
  Octombrie 16, 2014 la ora 20:21

  Capitalismul nu se cladeste cu hoti nicaieri in lume !

  Răspunde
   
 • Cosmin Moise
  Octombrie 16, 2014 la ora 15:23

  Pai cand ai cele mai mari salarii din tara si cea mai ieftina gigacalorie, tot din tara, subventionata din banii tuturor cetatenilor tarii, ar fi culmea nesimtirii sa nu-ti platesti facturile! Asa ca, d-nilor bucuresteni, atat timp cat va incalziti pe banii nostrii, ciocu’ mic!

  Răspunde
   
  1. Mircea St
   Octombrie 16, 2014 la ora 16:14

   Asa ca… Ciocul mic mic mic …

   Răspunde
    
   1. Ovidiu
    Octombrie 16, 2014 la ora 18:53

    Domnule Bucurestean, exprimarea asta cu ciocu mic ne face ope noi cei din Ardeal intotdeauna sa ne dorim separarea de … mitici.

    Dar dincolo de aza-zisele dv. citate si surse, va rog frumos si spuneti-mi daca PIB-ul generat de Arges, de exemplu se contorizeaza la Arges (Dacia) sau la Bucuresti ? Nu de alta dar de exemplu tot ce genereaza Penny se contorizeaza la Stefanestii de JOs samd.

    Hmm … oare cum o fi aia cu ciocul vrabiutei ?

    Răspunde
     
    1. golan
     Octombrie 16, 2014 la ora 22:35

     Pai, ia sa vedem si cat contribuie Bucurestiul la bugetul de stat. Ca pana una alta, este zona cu cele mai mari contributii la bugetul de stat, per capita.

     Răspunde
      
    2. Mircea St
     Octombrie 16, 2014 la ora 23:17

     1. Aia cu ciocul mic era de mai sus…Citeste ansamblu si nu te mai repezi

     2.Dacia e la Regiunea Sud. Buc e separat doar cu ilfov. Inca odata citeste si nu mai bate campii …

     Răspunde
      
 • Gabi
  Octombrie 16, 2014 la ora 12:09

  Domnule Guran când veți face o emisiune dedicată decimării pădurilor românești de către austrieci(Schweighofer și văr-su Egger)?

  Răspunde
   
 • Andrei
  Octombrie 16, 2014 la ora 11:27

  Nu-i nicio bucurie ca se ieftinesc carburantii. Cand o reveni pretul barilului, imediat o sa se revigoreze pretul, mai mare si mai frumos decat a fost…ca un Fat Frumos.

  Răspunde
   
 • Hasu
  Octombrie 16, 2014 la ora 10:57

  Unde dracu e aeropoctul Baneasa?????

  Răspunde
   
 • Eroul Bula
  Octombrie 16, 2014 la ora 08:55

  Moise, copiii trebuie sprijiniti mai bine dar marirea alocatiei nu este decat o cale de proliferare a „fabricilor de copii”, familii foarte sarace care traiesc din alocatii si se preocupa doar de improspataea „stocului” de copii, indata ce unul implineste 18 ani.
  Cresterea natalitatii si a calitatii vietii pentru copii este doar o parte a problemei demografice despre care vorbeai deunazi, problema care ne va exploda in fata peste 25 de ani.
  Cateva propueri de solutii gasesti aici, ca tot zici de promovarea unei dezbateri publice:
  http://www.rumaniamilitary.ro/editorial-romania-peste-25-de-ani

  Răspunde
   
 • Calin
  Octombrie 16, 2014 la ora 01:13

  Vis avis de discuția legata de aeroporturi, va rog verificați planul de extindere a aeroportului Heathrow, Londra, care se pregătește acum pt boomul economic preconizat a fi în America de Sud în anii 2030. Ei construiesc o cale ferata subterana de viteza pe sub toate liniile de metrou pentru viitorul Hub de transport Londonez. Merita sa verificați și poate făcut un reportaj.

  Răspunde
   
 • M C
  Octombrie 16, 2014 la ora 01:04

  Salut. 90000 ha de padure si doar 100 ha de teren agricol? E sub demnitatea personajelor 100 ha …. poate sunt 100000 ha :).
  Pricum ii prinde cu ceva insignifiant ca nu de aici „s-au scos”. S-a cam dus haiducia din exploatarea forestiera …. Deh UE sa traiasca. O seara buna

  Răspunde
   
 • Daas
  Octombrie 16, 2014 la ora 01:00

  Dar e macar unul in parlament cinstit?

  Răspunde
   
 • ciprian
  Octombrie 15, 2014 la ora 23:48

  foarte interesant domn guran discutia despre alocatia copiilor, asa este, banii nu rezolva problema acordati asa. SI foarte important, ce nu ati luat in discutie e problema tiganiilor care fac copii pur si simplu pentru aceasta alocatie, familiile cu 7 ,8 copii sunt majoritare

  Răspunde
   
 • Grig
  Octombrie 15, 2014 la ora 23:29

  @Octavian, mă bucur că sunteți atât de buni plătitori de taxe cei 95% dintre bucureșteni, dar tot nu este etic și moral ca voi să vă bucurați de tot felul de subvenții de la diverse companii de stat (pe care le plătesc toți românii plătitori de taxe), iar restul populației să nu aibă aceste beneficii. În multe orașe (din Ardeal cel puțin) nu mai există centrale de cartier, deoarece oamenii au fost suficient de gospodari ca să-și pună centrale de apartament singuri – și asta acum mai bine de 10 ani.
  Paradoxal, per ansamblu, cheltuielile orașului cu gazul pe timp de iarnă au scăzut odață cu descentralizarea sistemelor de încălzire, deci suntem și mai eco.

  Răspunde
   
  1. Octavian
   Octombrie 16, 2014 la ora 00:02

   Dar oare este etic si moral, ca sa te citez, ca cei care au centrale de apartament sa plateasca gazele la un pret reglementat de atatia ani ?

   Răspunde
    
   1. ROmanul
    Octombrie 16, 2014 la ora 01:53

    Am o intrebare: De ce la Braila de exemplu guvernul n-a sters datoriile CET-ului local? Din cauza asta s-a desfiintat si acum nu mai exista incalzire centralizata. Primaria a subventionat pe cei care au ramas fara caldura din cauza falimentului CET-ului si le plateste centrala si o parte din instalatia din bloc. De ce in provincie nu se sterg datoriile la RADET-uri si CET-uri si Electrocentrale? Ai?

    Răspunde
     
 • Da
  Octombrie 15, 2014 la ora 23:10

  Daca un hot ajunge in iad un popa hot unde ajunge?

  Răspunde
   
 • Octavian
  Octombrie 15, 2014 la ora 23:00

  Trebuie sa marturisesc ca nu inteleg si ca deja incepe sa devina agasanta insistenta d-voastra de a acuza Bucurestiul ( deci pe bucuresteni intre care ma numar si eu) ca nu isi platesc facturile catre Radet, elcen, companii de gaze si ce o mai fi. Va invit pe aceasta cale sa faceti un tur de scari de bloc in cartierele din bucuresti si sa constatati ca oamenii isi platesc facturile in proportie de probabil 95%. Sigur exista si neplatnici dar sa nu generalizam nu?

  Apoi, notiunea de consumator captiv va spune ceva? Captiv atat din punct de vedere al furnizorului de gaze sau al celui de curent.

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase