BIZIDAY: Joi, 25 septembrie 2014

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

33 răspunsuri la BIZIDAY: Joi, 25 septembrie 2014

 • Ora exacta in Romania
  Octombrie 14, 2014 la ora 14:16

  O emisiune interesanta si instructiva, care da ora exacta in Romania. Felicitari!

  Răspunde
   
 • kpy
  Octombrie 2, 2014 la ora 12:02

  Nu se poate face o asociatie sau ceva sa putem face o plangere penala sau sesizare la Curetea Constitutionala pentru ilegaliatatea valorii euro pentru acciza?

  Răspunde
   
 • Cris
  Septembrie 29, 2014 la ora 13:14

  E foame ca in Sahel in Romania, va spun. Putinii bani castigati prin munca multa si fara rost nu ajung nici de mancare. Prin micile orase si la sate e JALE !!

  Jos MAFIA, ocupati sectiile de votare !!!

  Răspunde
   
 • Constantin
  Septembrie 27, 2014 la ora 21:17

  Stirea legata de Virgin atrage prin ineditul aparent, atunci cand este lasat sa se inteleaga ca fiecare dintre angajatii companiei munceste ce, cat si cand vrea. In fond, ceva foarte asemanator se petrece in mod curent in numeroase alte firme. Pornindu-se de la observatia legata de productivitatea muncii, se aduce in discutie un alt domeniu, cel care priveste liberalizarea pietelor. Brenson vorbeste de fapt despre flexibilizarea programului si conditiilor de lucru in asa fel incat fiecare angajat, care are un ritm biologic propriu, sa poata oferi maximum de randament in activitatea de la serviciu. Prin absurd, daca perioada considerata este de un an, iar dl. Moise poate realiza intr-o zi optimizandu-si randamentul muncii, ceea ce ar trebui sa faca in 365 de zile, pe celelate 364 le poate petrece in concediu. Prin urmare, nu ar trebui sa fie angajati alti 364 de lucratori la fel de bine calificati care sa-i tina locul cate o zi fiecare (caz in care outputul firmei ar putea creste cu 364%). Conditia esentiala din perspectiva pietei muncii este sa nu existe cineva care sa pretinda ca poate face aceeasi munca in 23 de ore in loc de cele 24 pe care le-ar munci dl. Moise intr-un an, pentru ca atunci ar fi preferat de angajator acela. Intorcandu-ne la situatia reala, numeroase companii ofera pauze de relaxare angajatilor, conditii speciale, program flexibil, ori posibilitatea de a lucra de acasa etc. tocmai pentru a creste productivitatea muncii acestora si a le mari randamentul pe durata unei zile, a unei saptamani, sau a unei luni, sporindu-si in acest fel rata rentabilitatii economice. (Pentru evaluarea randamentului muncii este necesar a fi luata in calcul unitatea de timp.) Experienta a demonstrat ca sunt activitati in cadrul carora productivitatea muncii este mai mare daca exista un cadru flexibil de desfasurare, nu neaparat creative, dar unele care necesita o atentie sporita, care provoaca stres etc. Fluxurile de productie (autoturisme Dacia, suruburi M8 si tabla din otel laminat de 0,5 mm) nu sunt tocmai acelasi lucru cu webshopurile, bunaoara, trebuind a fi privite in mod diferentiat. Altfel, Ergonomia priveste tocmai conditiile in care se desfasoara munca si felul in care acestea influenteaza performantele muncitorilor. In alta ordine de idei, cresterea productivitatii se datoreaza intr-o masura incomparabil mai mare progresului tehnologic decat flexibilizarii conditiilor de munca, reducerea saptamanii de lucru, acordarea concediilor de maternitate prelungite, oferirea de asigurari medicale angajatilor, autoturisme de serviciu, muzica de relaxare samd. Exploatandu-se ineditul si utilizand un rationament sofistic de felul celui de mai sus se poate crea o stire.

  Răspunde
   
 • Constantin
  Septembrie 27, 2014 la ora 21:07

  „Ne omoara chinezii” este un subiect care cred ca merita o atentie speciala, pentru a inlatura eventuale neintelegeri. (Am urmarit o dezbatere pe aceasta tema la un post de televiziune francez.) Schimburile economice sunt asimetrice. Chinezii exporta produse care inglobeaza resurse si forta de munca ieftina si importa produse care inglobeaza un grad inalt de tehnologie si creativitate. Daca romanii, spre exemplu, nu sunt capabili sa ofere astfel de produse in schimburile comerciale cu China, vor inregistra o balanta comerciala negativa. Dar, lipsa de competitivitate a produselor romanesti (care nu trebuie sa fie neaparat competitive prin pret, ci prin complementaritate, calitate, performante etc.) este problema noastra, nu a chinezilor. Ideea ca un stat poate sa produca autarhic tot ceea ce consuma cetatenii sai este intr-atat de absurda incat nu merita atentie. Fiecare alege sa produca ceva ce este competitiv pe piata; nimeni nu poate realiza orice produs cu acelasi nivel de competitivitate. Este o chestiune de economie elementara ce tine de rationalitate. Diferentele fac posibile si necesare schimburile de bunuri si servicii intre state. Altfel spus, daca chinezii „ne omoara” cu tricourile ieftine, romanii ar putea sa le vanda masinile de cusut cu care fabrica tricourile, apoi tehnologia pentru realizarea masinilor de cusut in China, iar cand au implementat-o, sa le vanda alte masini de cusut, mai performante, pentru ca modelul anterior deja s-a uzat moral. Experienta si teoria economica arata deopotriva ca solutia NU o reprezinta barierele comerciale ci cresterea competitivitatii produselor. (NU am indoieli cu privire la faptul ca dl. Brenson stie foarte bine acest lucru. Stiu si romanii, dar de obicei atunci cand se prefac ca nu stiu vor de fapt sa prezerve lipsa de competitivitate pe o piata neconcurentiala cum este cea autohtona.) Din punctul meu de vedere, consumatorul, contextul unei piete deschise, cu un nivel ridicat al concurentei, este unul favorabil; ca angajat intr-o întreprindere neperformanta, care realizeaza produse necompetitive, imi este nefavorabil. „Illuminatia”, privita ca alternativa la „Bilderbergia”, nu este nici mai mult nici mai putin favorabila globalizarii. Atat masonii cat si adversarii lor privesc fenomenul ca inevitabil si cauta sa-si maximizeze profiturile. De asemenea, ambele doresc mai multa „ordonare in piata globala, in economia globala”, insa ceea ce le deosebeste este ca fiecare doreste ca ea sa fie cea care face ordine.

  Răspunde
   
 • Chris
  Septembrie 27, 2014 la ora 19:42

  Observiert ca de Luni incoace in toate emisiunile lui Moise Guran este criticat Traian Basescu. Oare are de aface cu amenintarea Tvr1 ca va scorte Biziday din program.
  Ar fi păcat ca după CNA , Avocatul Poporului și multe alte Instituții , și Moise Guran să fie politizat

  Răspunde
   
 • unu analfabetul si fara bun simt
  Septembrie 27, 2014 la ora 16:23

  CAzare Craiova.
  Trebuie sa vina 100 de puscasi marini americani, casa ne stranga noua mizeria?
  NU v-a invatat mama ca dupa ce mananci speli vasele in care ai mancat?
  NU te-a invatat maistru ca dupa ce termini treaba faci curatenie la locul de munca?
  Iar cei 100 de americani, oricum le merge salariu, se plictiseau in cazarma. Dar sa te vad cum faci voluntariat un an, fara sa primesti mancare de la nimeni?
  Dupa 2 zile ajungi la parerea mea.
  NOI ROMANII trebuie sa invatam sa muncim si sa primim salariu meritat, daca suntem cetateni europeni si avem drepturi.
  Daca suntem din lumea a 3 -a, vom munci pe doua coji de paine, si vom visa o viata extraordinara pe care unii au trait-o acum 150 de ani.

  Răspunde
   
  1. Stelian
   Septembrie 27, 2014 la ora 19:19

   Pai si cine pe cine tine ca sa nu munceasca asa? Eu asa muncesc. Deci daca eu pot, atunci poate oricine.

   Răspunde
    
 • unu analfabetul si fara bun simt
  Septembrie 27, 2014 la ora 15:52

  CErsatoria legala.
  Niste tigani care si-au construit vila(fara acte) cu 2 etaje, se plang ca nu au bani sa traga curent si gaze, au cersit in Suedia iar acum suedezii le platesc aceste acte.
  Mai sunt si prin Romania unii care ii ajuta pe puturosii de tigani, dar pe un roman cinstit nu da doi bani sau o stire despre el, pentru ca nu se vinde.
  Dar cetateanului cinstit care munceste si pateste taxe, cine il ajuta? Doar este injosit la ghiseu de niste fuctionari plictisiti.
  Asa ca munciti la cate 5 job-uri, faceti si voluntariat, ca tiganii fac fripturi si petrec, fac mizerie, iar prostii de voluntari fac curatenie, doneaza bani.
  Bravo lor. VIVA TIGANIADA.
  Romanul in loc sa se emancipeze, sa evolueze spre civilizatie, se TIGANIZEAZA si traieste de pe azi pe maine.
  FACETI VOI VOLUNTARIAT. NOI MUNCIM PE BANI.
  Facem voluntariat cand merita. Cand fac toti.
  NU unii isi bat joc de altii.

  Răspunde
   
 • Theo
  Septembrie 27, 2014 la ora 14:30

  D-le Moise Guran, daca tot ati vorbit de credite si ca au scazut restantel puteti explica scaderea ROBOR 6m /asta ma intereseaza/ pana la 2,5 pe 16.07.2014, a oscilat intre 2,48 si 2,55 pana pe 22.08.2014 dupa care a inceput o crestere constanta pana la 3,04-3.05 in data de azi 26.09.2014?

  Răspunde
   
 • Croix
  Septembrie 27, 2014 la ora 13:09

  O emisiune foarte interesanta. Nu am pierdut nici una anul asta. Noroc ca o difuzati si pe internet.
  Ma bucur foarte mult ca nu v-au scos din grila de programe a TVR-ului. Va meritati din plin o ora pe zi la aceasta televiziune.
  Sper ca numarul romanilor care va urmaresc sa creasca din ce in ce mai mult. Eu v-am facut reclama la toti prietenii mei.
  Mult succes domnule Guran.

  Răspunde
   
 • Cazare Craiova
  Septembrie 27, 2014 la ora 01:24

  Noroc ca exista inregistrarile emisiunilor pe site-ul biziday.ro
  Mie personal, mi-a placut foarte mult ca se promoveaza ideea de voluntariat in Romania.
  Daca macar 1 din 100 de romani si-ar indruma copiii spre activitati de voluntariat, ar fi minunat!
  Spun din proprie experienta ca se pot construi chiar si afaceri din astfel de activitati de voluntariat, la care demaram ca amatori, pentru ca iubim domeniul respectiv, ca mai tarziu sa ajungem profesionisti.

  Răspunde
   
 • Cris
  Septembrie 27, 2014 la ora 00:27

  Sclavii incep sa se trezeasca, sa-si puna intrebari:
  „De ce trebuie sa avem 2-3 joburi pentru a ne putea plati o subzistenta de mizerie?” De ce mi e de ajuns doar un singur job de 8 ore, care sa permita oamenilor sa aiba si viata personala?

  De ce platim impozite babane daca nu beneficiem de servicii sociale de calitate si autostrazi? De ce votam ca prostii, de fiecare data, avand in vedere ca obtinem constant acelasi lucru?

  Răspunde
   
 • Marius Muntean
  Septembrie 26, 2014 la ora 23:12

  Cred ca Branson incearca sa promoveze creatia, nu munca; pentru ca inovatia cred ca este cheia succesului Virgin Media.
  Deci niciodata niste chinezi mici care lucreaza mecanic ca niste robotei nu o sa poata produce la fel de multa valoare ca un angajat al carui spirit creativ este inspirat de patronul sau vizionar.
  De fapt munca este pentru roboti, este o injosire a spiritului, creatia este o activitate demna pentru spiritul uman.

  Răspunde
   
  1. Stelian
   Septembrie 27, 2014 la ora 00:42

   Eu creez niste praguri de usi. Se pune? 🙂

   Răspunde
    
 • aristotel
  Septembrie 26, 2014 la ora 22:29

  GURAN; ESTI BUN!!!

  Răspunde
   
 • unu analfabetul si fara bun simt
  Septembrie 26, 2014 la ora 21:20

  Din aceasta cauza trebuie sa avem un singur servici (job), din care sa poti intretine familia si sa ai un concediu pe an macar.
  NU sa avem 5 job-uri.
  Bugetarul tipa ca munceste mult 8 ore, dar dupa servici mai munceste 4-8 in alta parte si nu face treba buna nicaieri.
  Profesorul la scoala nu-si da interesul dar primeste salariu, apoi merge la after school sau face pregatire in particular. Atunci nu mai esti obosit?
  La fel si mediciiiii. Avem salarii mici, dar face ore suplimentare la clinici private.
  ALEGE, ori la stat ori la privat, sa nu ai voie sa muncesti in amandoua locurile.
  LA fel si la pensie, ai 65, ai iesit la pensie, bucurate frate de viata, lasa copiii sa se zbata, nu sa e servesti totul pe farfurie si tu faci foamea ca pensionar, bucurate de viata ca poate mai ai 2 ani sau poate 30 de trait.
  Unii pensionari se plang de la 60 de ani ca sunt depasiti, iar unii vor sa munceasca in continuare. Alege ori pensie, ori muncesti pana te plictisesti si nu mai poti.
  Nu trebuie sa fim robi, sclavi? De c trebuie sa avem 3 job-uri, nu putem avea un singur job, platit cat 3, pentru a avea timp liber, timp pentru familie si dragoste.
  Nu mai suntem socialisti suntem capitalisti, cine are mananca cine nu sa moara.
  Din cauza unor pensionari nu au tinerii de munca. iAr din cauza unora cu 5 job-uri nu poate obtine un salariu satisfacator.

  Răspunde
   
 • Viorica
  Septembrie 26, 2014 la ora 20:41

  O persoana care are peste 55 de ani si care are min.30 de ani de munca indiferent de domeniu, resimte uzura fizica, perioada de concentrare maxima scade;in schimb, il ajuta experienta in comparatie cu cei tineri. Iar cei tineri trebuie sa castige acesta experienta de la cei care o au. Cred ca solutia optima ar fi, ca cei cu experienta sa lucreze 4 ore/zi, celelalte 4 sa primeasca pensie partiala iar golul ramas sa fie acoperit de tineri care termina scoala. Daca o sa faceti un calcul, costul total cu munca persoanei cu experienta si al tanarului fara experienta va fi suportabil si de angajator si de stat. Avantajul va fi ca nu chinuim niste oameni pana la 65-70 de ani, epuizati dar formam cultul muncii la cei tineri. Un experiment ar fi binevenit.

  Răspunde
   
 • Mircea
  Septembrie 26, 2014 la ora 18:32

  Ideea lui Branson tine de echilibrul dintre viata personala si serviciu. Angajatul care isi va lua o zi libera o face pentru ca are nevoie de ea atunci, in acel moment, ca sa rezolve diverse probleme personale. Sau in cazul perioadelor mai lungi, pur si simplu omul e pe cale sa cedeze si o perioada de relaxare este indicata.

  Nu spune insa ca asta se face oricand si oricum. Adica nu isi ia fiecare o luna in fiecare luna si nu pleaca oricum, pentru ca altfel e pus pe liber. Si nici angajatii nu sunt dusi cu capul, cine pleaca si e constient ca vrea sa mai aiba unde sa se intoarca, asa ca isi va lasa lucrurile in ordine sau cel putin, va indica pe cineva care sa ii tina locul pentru acea perioada de timp.

  Exista tot felul de discutii despre cat trebuie sa munceasca oamenii. Citeam despre saptamana de lucru de patru zile, pentru ca asta ar duce la avantaje mari atat pentru angajati cat si pentru angajatori: „..co-fondatorul Google, Larry Page, este un sustinator al acestei idei si spune ca ideea ca toata lumea trebuie sa munceasca din plin “nu este adevarata”. In mod interesant, 70% din milionarii lumii cred ca saptamana de lucru de patru zile este o “idee valida”, iar recent, miliardarul mexican Carlos Slim vorbea de saptamana de trei zile, zile insa in care efortul depus era extrem” (sursa: inhabitat.ro/de-ce-nu-lucram-doar-patru-zile-pe-saptamana/)

  E posibil ca peste doua trei decenii sa facem si chestia cu plecatul in concediu, dar atunci impactul robotilor asupra vietii noastre va fi extrem, vom merge la munca doar pentru ca avem calitati pe care nu le pot suplini robotii. Automatizarea si tehnologizarea actiunilor au inceput de mult timp si in ultima vreme avanseaza in mod extrem.

  Răspunde
   
 • Cris
  Septembrie 26, 2014 la ora 17:10

  Daca Ministerul de Finante vrea sa faca o treaba desteapta, face un sistem informatic integrat si obliga toti agentii economici sa inregistreze facturile acolo pentru o evidenta incrucisata instantanee a TVA-ului (furnizor si beneficiar) si conecteaza si toate casele de marcat la acest sistem. Asta inseamna noi case de marcat cu port LAN, pentru conectarea la Internet.

  Toate documentele justificative care contin TVA si nu apar in sistemul integrat pe Internet, vor fi considerate evaziune fiscala – cu alte cuvinte, vrei sa deduci TVA, factura trebuie sa fie in sistem inregistrata si de beneficiar care a colectat TVA-ul si de tine care vrei sa deduci. Declaratiile de TVA (hartogaraie inutila) ar putea fi generate in sistem si listate la imprimanta, etc.

  Avantajele ar fi maxime.

  Răspunde
   
  1. Cosmin Moise
   Septembrie 29, 2014 la ora 16:05

   Sistemul exista, se numeste „Declaraţie informativă privind livrările/prestarile şi achiziţiile efectuate pe teritoriul naţional” unde se declara toate facturile emise si intrate cu TVA. la controalele pe linie de TVA si chiar la accesarea fondurilor europene se tine cont de inregistrarile din aceasta baza de date.Se depune lunar sau trimestrial in functie de vectorul fiscal al fiecarei firme.

   Răspunde
    
   1. Stelian
    Septembrie 29, 2014 la ora 16:18

    De la ce se declara pana la ce e adevarat, e mare distanta la multe firme. Mesajul lui Cris era despre o retea online, in care fiecare bon fiscal si fiecare factura sa apara in sistem in secunda emiterii.

    Răspunde
     
    1. Stelian
     Septembrie 29, 2014 la ora 16:21

     Astfel companiile n-ar mai putea inregistra facturi de la firme fantoma. Pe acea declaratie este foarte simplu sa inregistrezi aceste facturi false.

     Răspunde
      
 • Cris
  Septembrie 26, 2014 la ora 16:58

  Plata la ANAF cu cardul, la ghiseu, este o mega-beshina, ca tot te duci sa te asezi la o coada. Integrarea ANAF in Ghiseul.ro cu posibilitatea de plata, cu cardul pe internet, ar fi o initiativa buna.

  In cazul SRL-urilor e o falsa discutie. Tot ce au nevoie e sa poata plati direct, prin virament din conturile IBAN si sa primeasca lunar o confirmare ca li s-au scazut debitele.

  Răspunde
   
 • Stelian
  Septembrie 26, 2014 la ora 15:28

  Cred ca in spatele camerei este un meci de tenis. Asa te uiti cand in stanga cand in dreapta. Cred ca te-ai gandit la cei ce inca nu sunt obositi la ora difuzarii emisiunii, sa oboseasca putin urmarindu-te, ca sa poata avea un somn bun :).
  Si n-ai spus stirea momentului. Daca ai spus de vanzarile pe care le-au facut in cateva zile, poti spune si ca Iphon-ul ala mare se indoaie in buzunar. Nu de alta dar nici pe BBC din ora in ora, nu scap de stirea asta.

  Răspunde
   
 • Ciprian Grumaz
  Septembrie 26, 2014 la ora 14:33

  Tot vad/aud ca vorbiti despre Erasmus si despre diferente, costuri, benificii etc. Erasmus in mare parte este nefolositor. Poti sa mergi la universitati cel mult mediocre. Profesionalism si diferite oportunitati se gasesc si in Romania din plin, cu niste minime conditii: dorinta si performanta personala. Daca un student este mediocru sau mai rau, atunci asa va fi tratat si asta va primi:mediocritate si lipsa de profesionalism; iar din pacate (sau fericire) doar astfel de studenti merg cu burse Erasmus ( sunt foarte foarte putin universitati/facultati bune care accepta Erasmus), studentii buni, performanti raman in Romania sau merg la programe de master sau doctorat sau orice alta specializare aplicand direct la universitati extraordinare (ar fi stupid din partea lor sa accepte Erasmus, cand au o competitie foarte ridicata si o selectie extrem de riguroasa-Oxbridge, Kings College London, Imperial, EHT Institute, LSE, Bremen, UCL, Manchester, Edinburgh, Glasgow, Paris IV-vorbind de Europa. Universitatiile bune din Europa sunt in U.K. 1, 2 in Germania, 1 in Elvetia si 1, 2 in Franta(plus in 4,5 bune pe diferite specializari in domeniu medical, drept sau inginerie-dar master sau doctorat). Erasmus se ocupa cu Danemarca, Portugalia, Italia, etc., tari cu universitati slabe. Deci Erasmus=pierdere de vreme (cum am mai spus… studentii buni raman in Romania si pe urma merg la un master sau doctorat complet sau fac direct facultatea complet in strainate).

  Răspunde
   
 • Alin
  Septembrie 26, 2014 la ora 13:49

  V-am inclus linkurile in campul Website al formularului din website-ul Biziday. Tot in acel formular am inclus si emailul meu. Din ratiuni practice si tehnice nu pot posta aceste linkuri public.
  Daca din meniul de administrare nu reusiti sa le vedeti va rog sa-mi indicati o adresa de email unde sa le trimit. M-am uitat pe pagina Biziday dupa Contact dar nu am reusit sa gasesc nimic.

  Răspunde
   
 • gats
  Septembrie 26, 2014 la ora 12:00

  Ideea lui R. Branson nu este a lui ci a francezilor care au aplicat asta prin reducerea orelor de munca la inceputul anilor `90 si la care au renuntat datorita ramanerilor in urma fata de celelalte state. Si de fapt ideea nu este nici a lor ci este comunista. Ceea ce nu intelege lumea este ca abandonarea completa a acestei idei si imbratisarea competitiei exagerate (ca la nemti si americani) strica viata oamenilor si nu asta ar trebui. Din pacate fix tinerii care lucreaza 10 ore/zi (harnici si mai inteligenti) sunt impotriva temperarii programului de munca si chiar ei se vor trezi la 50 de ani ca au muncit prea mult si s-au distrat prea putin desi s-ar fi putut. In Norvegia daca nu gresesc, va incepe de la 1 ianuarie 2015 programul de munca redus. Stiu multe despre subiect dar stiu ca nimeni nu e interesat de subiect. Ma simt ca Wegener. pupic.

  Răspunde
   
 • Alin
  Septembrie 26, 2014 la ora 11:52

  Domnule Guran,

  Va urmaresc de mult timp emisiunile. M-am simtit provocat astazi :). Imi cer scuze fata de publicul d-voastra care nu va putea urmari pina la capat ceea ce spun cu aceasta ocazie.

  As dori sa va fac cunoscut ca eu am incercat sa aplic deja acest model de a lasa „angajatii” sa isi administreze singuri eforturile in cadrul unui proiect care este foarte interesant. Discutam aici despre o echipa de „muncitori” (foarte) calificati. Aceia dintre „muncitori” care au experienta de munca in strainatate au performat net superior celor din Romania cu o singura exceptie. Ceea ce face diferenta este dupa parerea mea nu neaparat nivelul de educatie formala, ci mai ales cultura fata de munca in mediul in care acel „muncitor” s-a format. Modelul lui Branson poate functiona si in Romania dar numai insotit de multe alte masuri practice care sa compenseze pentru tarele din educatia „muncitorului” – de aceste tare „muncitorul” nu este constient si aici trebuie sa intervina talentul managerului spre a negocia aceste tare.

  Sa va dau si raspunsul meu la intrebarea „De ce s-ar intoarce un om tinar in Romania dupa ce a studiat/muncit in Occident?” E simplu: pentru cine are ochi sa vada, Romania ofera ferestre de oportunitate extraordinare pentru investitia banilor castigati in strainatate. Exista in Romania potentiale de crestere in numeroase domenii care in Occident au fost deja extensiv exploatate (un exemplu care ne place amandurora este educatia). In Occident exista know-how dar resursele au fost exploatate. In Romania exista resurse dar mediul de business este subdezvoltat si viciat.
  Investitia mea inca nu s-a terminat dar va puteti face o parere urmarind primul link dintre cele incluse cu acest mesaj (vedeti butonul Materii din stinga-sus). Daca va place ce gasiti sa-mi spuneti si mie.

  Răspunde
   
  1. CSB
   Septembrie 26, 2014 la ora 13:25

   Mi-ar placea sa vad linkurile, adr nu apar in mesaj.
   Se pare ca in America sunt tot mai multi care gandesc inspre ce spune Richard Branson. Tocmai am aflat de o carte ( Joy .Inc ) scrisa de un tip care a vrut si a reusit sa creeze o firma generatoare de „bucurie” – Joy. Mediul de lucru de acolo e total diferit de ce am defini noi ca „profesionist”, dar firma performeaza. Am inceput cartea, abia astept sa o termin si sa vad ce pot sa aplic la firma mea. O sa fie insa multe constrangeri legale – codul muncii, contract colectiv, etc… Va rog sa incercati sa repostati linkurile.

   Răspunde
    
   1. Alin
    Septembrie 26, 2014 la ora 14:47

    Am lasat un mesaj cu subiectul „Un business in Educatie” pe emailul de la EuropaFM.

    Răspunde
     
    1. CSB
     Septembrie 26, 2014 la ora 16:15

     scuze, nu sunt Moise. Credeam ca sunt publice si de discutat. Bafta multa cu proiectul !

     Răspunde
      
     1. Alin
      Septembrie 26, 2014 la ora 16:21

      🙂 Nu-i nimic. Lasa sa aibe si Moise ce citi ca s-o fi saturat de presa romaneasca.

       
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase