Clubul celor care muncesc în România, episodul 11

Comentarii prin facebook

7 răspunsuri la Clubul celor care muncesc în România, episodul 11

 • Casute Pasarele
  Septembrie 5, 2014 la ora 14:36

  Lamuriti-ma va rog , ceea ce se numeste bogatii naturale , petrol , gaze , etc , oare toate aceste cui apartin? Tarii ? Adica noua ? Ok , bun , cum se face ca populatia nu simte nici un efect de bunastare , insa OMV are profit record , cum se face toate astea? Intrebati- l pe dnul Niculae de la Interagro… SPAGA sa traiasca

  Răspunde
   
 • m
  Septembrie 4, 2014 la ora 10:45

  „independenta energetica” ma bufneste rasu cand aud prostia asta. austriecii extrag petrol si-l vand pe tot globul pamantesc la pretul cel mai bun, nu sunt obligati sa-l pastreze in romania. deci stati linistiti romania nu va fi independenta energetic niciodata.

  Răspunde
   
  1. Laur
   Septembrie 9, 2014 la ora 19:35

   Pai eolienele din Dobrogea produc mai mult decat centrala atomica de la Cernavoda, dar nu avem si infrastructura sa valorificam curentul asa ca…si atunci cand produci si nu poti vinde…Problema e ca vin sa bage otrava in pamant pt aur si gaze de sist si in cativa ani mancarea sanatoasa s-ar putea vinde la pret de aur…Pamant roditor ca Romania nu au multe tari, Croatia a importat pe coasta Adriaticii pamant cu vaporul ca sa poata creste ceva p-acolo…

   Răspunde
    
   1. Constantin
    Septembrie 9, 2014 la ora 21:32

    „Vartelnitele” sunt ineficiente economic, sunt bani aruncati in vant. Randamentul, cu toate sistemele de optimizare, este mizerabil (in jur de 20%), costurile sunt enorme (in raport cu hydro, ori cu centralele pe gaze) si functioneaza doar cand bate vantul. Aparenta rentabilitate este explicata prin consistenta subventiilor. Ele se construiesc, totusi, pentru a se reduce efectele negative asupra mediului generate de producerea de energie electrica din resurse neregenerabile.

    Răspunde
     
 • Marian
  Septembrie 4, 2014 la ora 08:59

  Reclama la austrieci.
  Romania este pe penultimul loc la importul de gaze din Rusia. Economia nu mai consuma asa mult combustibil ca in anii 2000 iar combustibili merg in occident, pt asta se extrage in timp ce Rompetrol e scutita de o datorie de 500 mil doalari de guvern.

  Răspunde
   
 • gigipet
  Septembrie 3, 2014 la ora 23:57

  foarte frumos!

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase