BIZIDAY: Miercuri, 18 iunie 2014

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

11 răspunsuri la BIZIDAY: Miercuri, 18 iunie 2014

 • Daniel
  Iunie 24, 2014 la ora 12:31

  Stii de unde iei banii Domnu Sovaaaa!
  Din petecele alea de 1.000 EUR pe metru patrat al drumurilor nationale, chinuite de traficul mult prea mare…
  Traficul merge pe autostrazi… Drumurile nationale nu vor mai fi nevoie sa fie „reparate” asa des.
  Si tara se dezvolta.
  Si Ceausescu stia asta. Infrastructura inainte de toate! (am vazut zilele astea Filmul construirii barajului de la Bicaz)

  Răspunde
   
 • ion
  Iunie 22, 2014 la ora 20:32

  Antena3 a lipit bucati si fraze din inregistrari (CARE SE REFEREAU LA SUBIECTE DIFERITE), ca sa creeze impresia ca tiganii au dat banii pt. ca Basescu sa intervina in JUSTITIE! FALS! Filmele sunt facute din bucati de fraze! Au fost discutii inregistrate de cateva ore in total. In acele cateva ore, tiganii au abordat mai multe subiecte, inclusiv o suma de bani investita impreuna cu Mircea Basescu in fabrica AVERSA.
  .
  Antena3 a decupat diverse fraze si afirmatii din aceste ore de inregistrari si a incropit o succesiune de intrebari si raspunsuri care sa duca la discreditarea JUSTITIEI si a lui Traian Basescu!
  .
  Dormi linistit, Antena3 lucreaza pt. tine :))

  Răspunde
   
 • ELENA
  Iunie 19, 2014 la ora 16:25

  Foarte corecte si actuale sunt informatiile acestui om Moise Guran oare de ce nu este cooptat de mintile din guvern sa participe la luarea de masuri viabile si normale de revigorare a tarii?

  Răspunde
   
 • Enciu Cristian
  Iunie 19, 2014 la ora 14:04

  Domnule Guran, cateva scurte comentarii:
  1. Ati calculat cat inseamna scaderea CAS -ului cu 5% pentru un angajator cu 10 angajati cu salariul MINIM pe economie ? In raport cu celelalte taxe si impozite aceasta scadere este ca un fir de nisip pe o plaja.Se acorda prea multa energie, prea mult timp si spatiu de emisie pentru aceasta problema care are un impact la nivelul angajatorilor aproape de zero…
  2.Stiti cum acopera in mod real guvernul acesta scadere? Lucrurile se desfasoara exact cum va spun eu, fara exagerare- intr-un oras cu 80.000 locuitori apar din judetul vecin 7-8 autocare pline cu inspectori care timp de o saptamana se imprastie prin oras si intra in toate firmele care le ies in cale.Civilizat. De fata cu clientii: „Nimeni nu misca!!! Indepartati-va de casa de marcat…” Si continua asa ca un malaxor….E intr-adevar o mare evaziune fiscala sa n-ai ecuson… treaba pentru care te taxeaza pe loc cu 2000 de lei…iar aberatiile curg in continuare.Si mai sunt si inarmati,si insista in controale pana iti gasesc ceva.. asa ca…Si apoi vin in control cei de la Primarie, ANAF -ul local, PSI, Directia Muncii, care vor cu totii bani, indiferent daca esti vinovat sau nu….Mare minune e daca ai timp sa-ti servesti clientii…Si dvs mai insistati pe reducerea cu 5% a CAS -ului? Din vreo 1000 de mici firme care mai rezistau, au inchis cam jumatate, inclusiv buticurile de la blocurile invecinate asa ca daca vreau o paine trebuie sa ma duc la supermarket….In schimb vad ca toata lumea s-a cam saturat asa ca DE NEVOIE multi pleaca sa ingroase randurile ingrijitorilor de babe din Italia sau de pe alte meleaguri unde nu-ti intra O DATA LA 2 LUNI ANAF-ul inarmat in magazin….Iar treaba cu autocarele se repeta ciclic la 2 luni.Ultimul stinge lumina.

  Răspunde
   
 • Adrian L
  Iunie 19, 2014 la ora 11:34

  Buna ziua,

  Ati mentionat ca sunt copii care vin la scoala in mediul rural doar pt cornul si laptele gratis.
  Ne puteti indica sursele dumneavoastra? As vrea sa vad niste studii cu privire la importanta programului.

  Intreb asta pentru ca in mediul rural, alimentele de genul lactatelor sunt destul de ieftine, uneori gratis.

  Multumesc,
  Adrian

  Răspunde
   
 • Alex
  Iunie 19, 2014 la ora 11:24

  Nu credeam ca o sa ajung sa spun asta vreodata dar am ajuns sa ma uit la emisiune in direct pentru ca cea inregistrata si pusa pe net e plina de reclame

  Răspunde
   
 • un turist
  Iunie 19, 2014 la ora 10:47

  La anul si la multi ani!!!!!!!!!!!!!!!

  Răspunde
   
 • Sava
  Iunie 19, 2014 la ora 09:22

  ALO?? Mai guvernam si noi tara asta ca m-am saturat de atatea promisiuni si autostrazi peste autostrazi tunate din interesele unora si mazgalite pe o harta!?!

  Domnu’ premier??? Ne-ati taxat cu aproape 70 bani la litru de carburant anu asta!! Banii astia unde sunt!! Calculele cu ieftinirea petrolului v-au jucat feste si noi, ciumpalacii de rand platim carburanti de 6,5-7lei/l. Nu aveti un pic de rusine, dmnule prim plagiator??
  Si inca ceva: PONTA, sa stii ca salariile nu se indexeaza nici cu fluctuatia barilului de petrol, nici cu fluctuatia euro, nici cu fluctuatia minciunilor spuse zilnic de politicieni la tv!

  Răspunde
   
  1. Lucian
   Iunie 19, 2014 la ora 13:21

   Intreaba-l pe Dragnea unde-s banii. Cu Prostanacul n-ai ce vorbi. E o marioneta, dealtfel imbecila.

   Răspunde
    
 • Miki
  Iunie 19, 2014 la ora 08:44

  Privind conversia creditului sunt doua proiecte de lege
  http://www.senat.ro/legis/lista.aspx#
  L76/2014 – lege care propune refinantarea , dar la valoarea valutei din ziua acordarii creditului
  si
  B48/2014 actuala L269/2014 cea care propune conversia creditului actual in alta moneda
  Cea de interes este prima , care are si teremenul de ADOPARE TACITA DEPASIT !
  A doua este apa de ploaie…

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase