BIZIDAY: Joi, 15 mai 2014

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

8 răspunsuri la BIZIDAY: Joi, 15 mai 2014

 • Dan
  Mai 21, 2014 la ora 00:04

  Moise, acum cativa ani Statul Roman a avut un program de „verificare a sanatatii natiunii”, iar in anul/anii respectiv(i) trebuia sa treci pe la medicul de familie in luna in care erai nascut, ca sa te controleze si sa te ia la intrebari.
  Cred ca initiativa a venit din parte UE.
  POTI SA NE DAI UN RAPORT SCURT A CEEA CE S-A GASIT??
  Eu unul sunt foarte curios. Nu am gasit nu stiu ce informatii sau statistici in urma „programului”.

  Răspunde
   
 • STEFANIA IONESCU
  Mai 19, 2014 la ora 11:43

  prin og36/2002 taxe locale,terenul de sub constructiile speciale se impoziteaza.Prin impozitarea constructiilor speciale se mai impoziteaza si terenul de sub ele? dubla impozitare?

  Răspunde
   
 • Andrei
  Mai 19, 2014 la ora 09:57

  salut as vrea sa faci in o emisiune o analiza a avantajelor si dezavantajelor finisarii canalului Bucuresti-Dunare

  Răspunde
   
 • geo
  Mai 16, 2014 la ora 18:07

  Urmaresc analizele Dumneavoastra de foarte mult timp. Din pacate o ducem foarte rau. In tara e jale. Avem o economie care este in crestere dar din pacate nu avem stabilitate. Noi cei de jos nu putem face o previziune nici pentru o saptamana. Viata noastra din cand in cand este data peste cap. Vrem o viata sigura!

  Răspunde
   
 • alex
  Mai 16, 2014 la ora 12:32

  Ce incredere vrea Voinea asta cand ei ne rup cu taxele? EI nu inteleg ca nu ne mai pacalesc? Sincer prefer sa tin banii acasa si sa cheltui din ei, decat sa muncesc pt stat 8 luni pe ani din cele 12…

  Răspunde
   
 • Stelian
  Mai 16, 2014 la ora 12:06

  Interesanta emisiunea. Parca as vrea sa spui mai multe despre ce se intampla in ungaria. Si inca doua pareri personale. Stiu ca nu realizezi cand vorbesti, gandidu-te la subiect, dar sa stii ca nu uitam asa repede ce ai spus in emisiunile anterioare. Parerea mea este ca exagerezi putin cu asta. Da e ok sa spui „cum va spuneam anul trecut”, cu toate ca multi ne amintim si ce spuneai atunci, dar sa spui ca ne spuneai ceva zilele trecute… Stim ce spuneai zilele trecute si te apreciem cand ai spus ceva ce se adevereste in prezent. Si ultima. Spui ca ar fi fost bine ca guvernul sa mai si investeasca, pentru ca am fi avut o crestere si mai mare. Dar pe de alta parte lauzi Germania care are o crestere constanta, dar nu foarte mare. Eu unul recunosc cunostintele aproape nule in domeniu economic, dar mi se pare mai de dorit o crestere de 3-4% constanta, decat un trimestru 6-7% si altul 1-2%. Poate investitiile guvernului vor fi facute intr-o perioada cand industria va creste mai putin si astfel va compensa o crestere mica.

  Răspunde
   
  1. spectator
   Mai 19, 2014 la ora 10:32

   Ai oarecum dreptate. Germania … la nivelul ei ei convine sa creasca cu 1-2% pe an. Insa unde e acum Romania fata din tarile din Vest 1-2% pe an nu e de ajuns. Noua ne trebuie ani buni de crestere cu 5-6% ca sa ii ajungem din urma.

   Si China a ajuns cea mai mare economie din lume … dar nu cu cresteri „constante” de 1-2%.

   Răspunde
    
 • CUCIUREANU MARIUS
  Mai 16, 2014 la ora 10:33

  beton emisiune

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase