BIZIDAY: Miercuri, 7 mai 2014

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

12 răspunsuri la BIZIDAY: Miercuri, 7 mai 2014

 • ion ion
  Mai 9, 2014 la ora 13:00

  legat de cetatenul maghiar care a castigat impotriva OTP cu acel credit in CHF,NU confundati creditare in euro unde banii au fost dati in euro, cu creditare in CHF unde bancile au dat banii in euro,banca nu s-a imprumutat la randul ei cu CHF, a fost ales CHF UL ca moneda de referinta…..

  Răspunde
   
 • Viorel Chendes
  Mai 9, 2014 la ora 12:56

  Domnule Moise Guran,
  Apreciez nespus faptul ca, luand in considerare explicatiile ANAR si INHGA privind hartile de hazard si de risc la inundatii, ati dat dovada de adevarat spirit jurnalistic si de fairplay.
  Bineinteles, vom accepta in continuare criticile obiective. Orice lucru poate fi imbunatatit.

  Răspunde
   
 • valentin
  Mai 9, 2014 la ora 11:41

  Draga Moise,
  1. Isarescu – neplacuta treceera de la teorie la prcatica. Oare acest domn nu se intreaba cu cat ne jupuiesc bancile???
  Sub patronajul sau cam dezastruos romani au ajuns sclavi fara nici un drept in fata bancilor. Nu sunt de acord ca Isarescu este un om competent – singura lui calitate este ca are coloana un pic mai rigida si nu de cauciuc ca cele ale ministrilor lui ponta. Nu este revoltat pe comisioanle grase percepute de banci din 2005-2008??

  Răspunde
   
 • Stelian
  Mai 8, 2014 la ora 13:52

  Moise nu te inteleg. Nu stiu de ce, dar tot incerc sa inteleg cum anume il percepi pe Isus. Este un asa amestec de credinta cu necredinta, de nu pot trage o concluzie. Acum spui ca Isus a fost un om normal si ca de fapt ucenicii lui au facut din El ceea ce este astazi. Lucru pe care inteleg sa-l crezi, doar daca ii consideri mincinosi, pe toti apostolii Domnului care au scris Evanghelii sau Epistole. Dar pe de alta parte te aud ca raspunzi cu toatata convingerea „Adevarat a înviat”, atunci cand un ascultator iti spune in direct „Cristos a ìnviat”. Te rog frumos, fa-ma sa pricep cat de cat. Tu crezi ca fiind adevatat ca Dumnezeu l-a inviat din morti pe Isus, ca fiind Cristosul Lui, sau e doar un fel de a spune, doar un fel de a raspunde la un salut. Ceea ce tot minciuna este, daca nu crezi ca l-a inviat.

  Răspunde
   
  1. Stelian
   Mai 8, 2014 la ora 13:54

   Intrebarea mea era. Îi crezi, sau nu pe apostoli?

   Răspunde
    
 • Cosmin Moise
  Mai 8, 2014 la ora 12:41

  Asadar, la un impozit pe profit de 300.000 de lei avem un profit brut impozabil (care include si cheltuielile nedeductibile) de 1.875.000 lei! Pentru un trimestru este binisor! Problema e ca profitul asta nu inseamna obligatoriu ca s-a si incasat! Daca Isarescu a facturat la Carrefour vin de 1.000.000 de lei dar nu a incasat banii asta nu inseamna ca nu datoreaza TVA si impozit pe profit! Si daca vrea sa-si ia banii acasa mai datoreaza inca 16% impozit pe dividende! Adica, in total, 29.44% impozit pe profit! Daca adaugam si cheltuielile nedeductibile atunci are dreptate

  Răspunde
   
 • Cosmin Moise
  Mai 8, 2014 la ora 12:18

  Bai, merituos Tom Bugetel, a taiat de la investitii ca sa le dea la asistatii pomanagii, ca aia ii voteaza, nu autostrazile sau muncitorii!! E de lauda, sa stii!!!

  Răspunde
   
 • Stelica
  Mai 8, 2014 la ora 11:27

  Ce gat facea moshu ca a dat 300k lei impozit pe profit. Pai la atatia bani dati doar ca impozit, cred ca are suficient profit cat sa traiasca binisor, nu? Cata lacomie…

  Răspunde
   
 • cici1800
  Mai 8, 2014 la ora 11:16

  deci romania stati linistiti, dupa cum zice Her Ponta la min 13:30: toate companiile au profit mai mare in Romania!
  Mai sa fie; va curge lapte si miere

  Răspunde
   
 • Daniel
  Mai 8, 2014 la ora 11:13

  @Moise: Fa-i ceva la site-ul asta ca merge ca pixu. Ca sa vad ultimele postari trebuie sa intru in arhiva. Cateodata nu se vede toata arhiva. Ingrozitor. Daca ai nevoie de ajutor te ajut no charge. Asa ca de la oltean la oltean.

  Răspunde
   
 • George
  Mai 8, 2014 la ora 10:23

  Ce demagogie la Isarescu…

  Răspunde
   
  1. Cosmin Moise
   Mai 9, 2014 la ora 08:57

   Demagocic sau nu, Isarescu a adus bani de acasa sa infiinteze si sa dezvolte firma si acum, cand incearca sa-si recupereze banii vede ca statul ii ia jumatate din profit doar asa, findca poate. Nasol domnule guvernator, asa e in economia reala si imi pare bine ca un contabil v-a adus cu picioarele pe pamant din sferele inalte ale preocuparilor d-voastra! Apropo, noi nu traim din profitul realizat din diferentele de curs valutar rezultate din manipularea cursului!

   Răspunde
    
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase