BIZIDAY: Miercuri, 30 aprilie 2014

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

10 răspunsuri la BIZIDAY: Miercuri, 30 aprilie 2014

 • Gabriel Dorobantu
  Mai 2, 2014 la ora 18:29

  Buna ziua Domnule Moise ,

  Va rog frumos sa ma indrumati si sa ma ajutati cu informatii despre acest subiect controversat si anume Francul Elvetian.
  Am un credit in franci elvetieni luat in 2006, insa in 30.04.2014 Curtea Europeana a luat o decizie care ne poate ajuta insa nu stiu pasii care trebuiesc urmati.
  Va rog sa ne indrumati (da suntem mai multi)

  Multumesc anticipat !!

  Cu drag al vostru fan

  PS. Sunteti super tare ! (ma bucur ca nu va este frica sa vorbiti)

  Răspunde
   
 • spksnk
  Mai 2, 2014 la ora 14:24

  Foarte tare emisiunea ta. Te rog urca fiecare emisiune pe site. Merci mult.

  Răspunde
   
 • Radu
  Mai 1, 2014 la ora 23:08

  Bună Moise,

  Doresc să te felicit în primul rând pentru emisiunea aceasta.
  Vreasu să te întreb dacă te-ai gândit vreodată să susţii lecţii online/televizate pentru populaţia de rând, pentru că nu cu toţii studiem economia, şi doar prin o nouă prismă a gândirii populaţiei se pot schimba anumite lucruri.

  Răspunde
   
  1. Moise
   Mai 2, 2014 la ora 00:04

   🙂

   Răspunde
    
  2. Catalin ( CTL )
   Mai 2, 2014 la ora 21:09

   Emisiunile lui Moise Guran sunt lectii online/tv. Atata doar ca la tv le-au mutat la ore mult prea tarzii.

   Răspunde
    
 • Daniel
  Mai 1, 2014 la ora 15:12

  Cu achizitia metrourilor ar trebui sa se vada daca a fost vreo spaga pe acolo sau pura incompetenta? Oricum ar fi,e de neconceput!
  Nu in ultimul rand ma gandesc si eu ca un simplu cetatean,daca diversificarea de marci a flotei nu cumva creste cheltuielile de mentenanta?Pentru ca de regula cam asa se intampla si se prefera pe cat posibil o singura marca in flota respectiva.In principiu eu as fi optat tot pentru Bombardier.
  Legat de parcul din Vacaresti sau cum o fi el numit,eu sunt categoric pentru!
  Rationamentul cu turbarea vulpilor nu mi se pare o problema pentru ca maidanezi si vulpi au fost si pana acum si nu s-a raportat nicio victima muscata sau ucisa de vulpi turbate in Bucuresti.In ce ii priveste pe maidanezi nu mai am cuvinte.Si turbati si neturbati,si castrati si necastrati continua sa genereze tragedii de neconceput in toata tara!In plus parcul ar fi supravegheat de personal calificat atata timp car devine o rezervatie naturala.
  Am vazut pe TVR daca nu ma insel ca Ambasada Argentinei s-a oferit sa impartaseasca experienta ei cu parcul din Buenos Aires.
  Fostii proprietari categoric trebuiesc despagubiti,insa cred ca in cazul de fata retrocedarea nu isi are sensul si nici nu stiu cati din cei care aveau casa acolo si-ar dori acum o mlastina si cati ar avea posibilitatea sa asaneze locul pentru a putea construi.
  Nu in ultimul rand nu trebuie uitata problema cu lipsa spatiului verde in general in Bucuresti.
  Parerea mea este ca se poate face ceva frumos din toata chestia asta daca se gandeste si se face cu cap.

  Răspunde
   
 • Johny Roco
  Mai 1, 2014 la ora 14:51

  As vrea ca d-ul. Guran sa ma contacteze pentru a putea sa-i spun niste „chestii” care nu se pot spune public si sa-i propun o „afacere” inedita .
  Si eu sunt tot din SUO (Statele Unite ale Olteniei) ! , asa ca s-ar putea sa ne intelegem !. Orice sistem evolueaza pana la entropia maxima , dupa care urmeaza „explozia” si sistemul se reorganizeaza in noile conditii de distributie specifica a radiatiei … !
  Si Edward Leedskalnin , a fost un „needucat” dar „cineva” l-a inspirat … !
  ~~0723770178~~

  Răspunde
   
 • florin
  Mai 1, 2014 la ora 12:03

  cine mai face in ziua de azi scoli profesionale industria nu mai cere tineret la ce inteprindere sa te angajezi ca daca dau afara oameni tineri pt a prelua tineret sa califici oameni in practice dureaza ceva

  Răspunde
   
 • Mircea
  Mai 1, 2014 la ora 10:46

  Legat de parcul Vacaresti..am putea sa betonam totul. Pana la urma s-au defrisat suprafete enorme de spatiu verde, suntem codasi la spatiul verde per locuitor (trebuie inverzite 443 de hectare pentru a ajunge la valori acceptate in UE), iar acolo unde a ramas ceva spatiu verde, se vorbeste de proiecte gen mall-uri, blocuri gigant etc.

  Insa avem nevoie de acest loc, daca nu pentru bucuria bucurestenilor de acum si cei care vor urma, atunci pentru banii pe care i-ar putea aduce un astfel de reper turistic. Sa nu ne cramponam in denumire, ca e sau nu Delta. E un spatiu pentru care nu se cer investitii majore, o gura de aer in poate cel mai poluat oras din Europa, o posibila destinatie turistica intr-un oras urat, gri, fara identitate.

  Oricum punem problema, ar fi un mare pas inainte pentru acest oras, un fel de razbunare a naturii impotriva betonarii excesive. In alte locuri din lume se investesc sume enorme in crearea de parcuri, noi il primim gata facut dar ne gandim daca este bine sau nu ca poate ne musca vulpea sau ne cade drobul de sare in cap..

  Mai mult, proiectul ar putea aduce 5 mil euro pentru primarie prin inscrierea in programul Bloomberg, Mayor’s Challenge. Asta daca punem problema doar dpdv al banilor. Cred insa ca impactul asupra mediului si bucuria celor care vor beneficia de acest spatiu justifica crearea parcului.

  Răspunde
   
 • Aurel Baciu
  Mai 1, 2014 la ora 09:11

  Am facut, pe timpul lu’ raposatu’ impuscat scoala profesionala „I.O.R.” Bucuresti, am continuat cu liceul industrial „George Cosbuc”, la seral (asa era atunci) in anii ’78-’83/mecanic masini si utilaje industriale.Ce bine mi-a prins in viata, ca am inteles (cu profesori ingineri, si practica in diverse fabrici, bucurestene) rezistenta materialelor, desen tehnic si geometrie in spatiu.Lucrez de 11 ani in Spania si cel mai bine in viata am castigat slefuind si taind marmura „Gris Pulpis”, nu culegand capsuni, asa cum secrede despre toti romanii

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase