BIZIDAY: Miercuri, 26 martie 2014

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

14 răspunsuri la BIZIDAY: Miercuri, 26 martie 2014

 • Sinan
  Aprilie 8, 2014 la ora 00:15

  Stiati ca firmele au voie sa scada la cheltuieli 50% din tva si 50% din valoarea masinii noi.Si apoi 50% din combustibil la turisme?Cum sa mearga piata de masini daca masina pentru noi e mai scumpa prin aceste taxe cu 50%.Si apoi combustibilul tot timpul mai scump cu 50%.Deci noi avem cel mai scump combustibil:aprox 9.5 ron.litrul.Am fost invitati sa relocam fabrica in BG.Ni se pune la dispozitie teren ,o cladire veche dar solida care poate fi reconditionata usor , curent gaze apa.Doar trebuie sa angajaz cel putin 75% din personalul din Romania.Ce sa fac.Multumesc ca mi-ati citit mailul.Poate imi raspundeti….astept .mutumesc inca o data.

  Răspunde
   
 • Andrei A
  Martie 28, 2014 la ora 03:19

  Ovi tie nu iti este rusine sa comentezi pe faptul ca el nu sta locului, decat sa ai un animal care prezinta ceea ce a fost comandat de grupuri de indivizi care au diverse interese politice(e.g. Voiculescu ) care nu se „batzaie”, mai bine te-ai trezi la realitate si ai incepe sa apreciezi ceva ce nu ai mai avut niciodata. O persoana care iti prezinta ceea ce se intampla cu adevarat pe planeta asta si felul in care aceste evenimente ne afecteaza tara, pentru ca daca te-ai apuca tu sa citeste ziare gen financial times (ma indoiesc ca citesti altceva in afara de ciao) nu ai intelege nici macar 1% si aici nu ma refer la faptul ca este in limba engleza. Treziti-va fratilor la realitate ca deaia ne fura astia pe fata!

  Răspunde
   
 • Dorel.
  Martie 28, 2014 la ora 02:09

  Din punctul meu de vedere folosirea gazelor pentru incalzire este cea mai mare prostie, eu consider ca cele mai ieftine surse de energie sunt energia electrica obtinuta in hidrocentrale si in centralele nucleare si ca aceasta se poate folosi individual pentru incalzirea locuintelor la niste costuri comparabile cu cea folosita acum cu conditia ca acestea sa fie bine construite si bine izolate.

  Răspunde
   
 • Cris
  Martie 27, 2014 la ora 23:42

  Domnule Guran,

  V-am auzit sustinand o teza cel putin dubioasa, in emisiune, joi seara. Cum ca posesorii de teren agricol de subzistenta care traiesc din auto-consum ar trebui taxati suplimentar sau ceva de ganul… Pai ei platesc deja taxe pentru teren… ce taxe sa mai plateasca in plus.

  Tocmai asta e si farmecul de a poseda o suprafata de teren, pe care sa cultivi legume… nu mai platesti TVA catre statul mafiot.

  A atenta la proprietatea de subzistenta a omului prin taxe si impozite abuzive fata de cele firesti de platit reprezinta incalcarea drepturilor omului.

  Daca omul produce pentru piata e alta mancare de peste. Dar cat timp produce pentru sine orice fel de impozit este ABUZIV.

  Eu stiu ca, daca ar fi dupa Ponta, ar confisca toata proprietatea privata si ar transforma oamenii in sclavi, Sun reminiscente de la fostul PCR. Numai acolo, nu aveai voie sa detii teren, trebuia sa fii sclav pe plantatia comuna a statului.

  Omul are libertatea de a decide daca produce pentru piata sau doar subzista. E o problema de libertate personala, care nu se discuta.

  Răspunde
   
 • acelasi cornel
  Martie 27, 2014 la ora 20:43 Răspunde
   
 • Ovi
  Martie 27, 2014 la ora 17:40

  Auzi, proba de gandire de oltean: Daca aia mai batrani pleaca in concediu, iar voi va dovediti mai buni ca ei, aveti sanse sa ramaneti in locul lor. Adica hai sa ne gandim cum sa furam locul colegilor, aa?

  Răspunde
   
 • daniel
  Martie 27, 2014 la ora 17:30

  De unde descarc melodia de generic a emisiunii? Merita ca ton de apel (MIE IMI PLACE)!

  Răspunde
   
 • pic
  Martie 27, 2014 la ora 14:58

  interese militare sunt majore, de toate partile obama e doar un purtator de cuvant, nu dicteaza el mare branza americanii au nevoie de razboi ca in al doilea mondial si atunci si-au relansat ecunomia cu cadavre; au tot incercat de ceva vreme si sper sa nu reuseasca nici acum, platim destul criza generata de ei.

  Răspunde
   
 • dodo
  Martie 27, 2014 la ora 14:22

  La Pearl Harbor, Roosevelt stia demult ce urma sa se intample. Nu a fost surprins absolut deloc. Asa e si acum. Cred ca Obama este un presedinte de exceptie. A avut de luptat cu clica generalilor corupti din Pentagon, care au afacerile lor cu producatorii de armament. Faptul ca Obama nu a pornit un nou razboi in Siria sau Iran le produce pierderi mari acestor mari producatori de armament. A avut deasemenea de luptat cu clica superviserilor traficului de droguri si alte asemenea din serviciile de informatii. Poate Snowden are un alt rol decat cel prezentat publicului. Poate un nou razboi rece, care dupa cum se pare incepe cu o relansare a cursei inarmarilor si a cheltuielilor de mii de miliarde, este rezultatul de compromis la care s-a ajuns cu adevaratii stapani ai planetei.Restul…actori ocazionali, mai mult sau mai putin inspirati.

  Răspunde
   
 • Stelian
  Martie 27, 2014 la ora 14:11

  Moise iar ma uimesti. Nu sunt multi oamenii care reusesc sa ma uimeasca, pentru ca nu am pretentii fata de prea muti oameni. Iar ai facut o comparatie cu Isus. Arata-mi te rog o singura similitudine intre discursul lui Obama si discursul lui Isus.

  Răspunde
   
 • Cristi
  Martie 27, 2014 la ora 10:20

  De unde pot descarca poza cu cold war? De la inceputul si sfarsitul emisiunii?

  Răspunde
   
 • Ovi
  Martie 27, 2014 la ora 09:47

  Dar pe vremea Razboiului Rece de unde lua Europa gaze, nu tot de la rusi?! Iar in Ucraina, regimul Ianukovici a fost ales democratic, la urne, dar a fost dat jos sub presiunea strazii. Oare au devenit America si Europa specializate in daramarea guvernelor prin manevrarea maselor? Si, domnu’ Guran, nu te mai batzaii dom’le dupa un picior pe altul cand prezinti la TV, ca nu da bine la public. Nu poti sa stai pe ambele picioare in timp ce vorbesti, trebuie sa te batzai?!

  Răspunde
   
 • M.C
  Martie 27, 2014 la ora 09:41

  amandoua bro 🙂

  Răspunde
   
 • Chirita Aurelian Stefan
  Martie 27, 2014 la ora 09:38

  In privinta fotbalului-valabil si pt alte sporturi de echipa care au audienta buna-handbal,volei,baschet- Europa trebuie sa treaca la divizii regionale care sa substituie primele ligi ,pe teritoriul fiecarei tari va continua campionatul intern ,fara echipele cele mai reprezentative.
  Datorita interesului scazut manifestat in unele partide din campionatele interne, urmare a numarului redus de spectatori inclusiv telespectatori si exigentelor generate de confruntarile dintre echipele de top din campionatele nationale ,este timpul comasari echipelor de top din Europa in campionate regionale.Varianta de campionate regionale :
  1) Divizia Atlantic -7 din Anglia ,2 Scotia ,3 Portugalia ,3 Olanda ,2 Belgia , 6 Germania.
  2) Divizia Mediterana -6 Spania ,6 Italia ,5 Franta ,2 Grecia ,3 Turcia.
  3) Divizia Central -Europeana – 4 Elvetia ,4 Austria ,3 Cehia, 2 Ungaria , 2 Croatia , 2 Slovacia ,1 Slovenia ,1 Bosnia , 2 Albania.
  4) Divizia Nordica – 3 Danemarca , 2 Norvegia , 2 Suedia , 2 Finlanda , 2 Estonia , 2 Lituania , 2 Letonia
  5) Divizia Estica – 6 Ucraiana ,5 Polonia , 5 Romania , 2 Serbia , 3 Bulgaria , 1 Moldova .
  6) Divizia Urali- 10 Rusia , 2 Belarus, 2 Georgia , 2 Armenia,2 Kazakhstan ,2 Azerbaijan .Pt. a compensa numarul mare de echipe din aceasi tara divizia Urali se imparte in Divia Vest si Est Urali cu cate 10 echipe din care cate 5 rusesti si in etapa a doua se desfasoare play-off si play-out cu cate 10 echipe.
  7) Divizia Est -Mediterana – 6 Israel , 6 Cipru .
  In Champions League se joaca optimi de finala (din primavara) divizia Atlantic -6 reprezentante, divizia Mediterana 6,Divizia Urali 1, Divizia Estica 1. Partide preliminare:1) loc I din Div. Central – Eu -loc I div. Est-Med , invingatoarea – loc II div Estica .
  2) loc 1 Div. Nor – loc II Div Urali.
  3) Invingatoarele dintre parcursul 1 si 2 pt al 15 loc in L.C.
  4) Pt loc al 16 loc in L.C. loc VII Div. Atl- loc VII Div Med.

  Similar se procedeaza pt Europa League cu mentiune ca vor exista doar 16-mile competitiei (primavara ) cu numarul dublu al reprezentantelor Diviziilor.Accederea in divizii din campoiantul intern se face in urma uni baraj(cel mai bun din 3 meciuri) sau se mentin echipele cele mai reprezentative-fara retrogradare.

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase