BIZIDAY: Luni, 24 martie 2014

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

11 răspunsuri la BIZIDAY: Luni, 24 martie 2014

 • Dorel
  Martie 28, 2014 la ora 00:44

  Moise nu sunt de acord cu tine, nu noi suntem vinovati pentru ca parintii nostri au o pensie asa mica ci cei care au condus tara in acesti 24 de ani si care au facut praf economia construita de parintii nostri. Te-ai gandit vreodata sa faci un studiu cu cate intreprinderi au disparut in acesti 24 de ani din economia romaneasca si odata cu ele ce valoarea productiei ???
  Oameni ca Iliescu, Vacaroiu, Constantinescu, Ciorbea, Nastase, Tariceanu, Basescu, Boc, ar trebui trasi la raspundere direfct promotional cu procentul care le revine pentru subminarea economiei nationale numai ca la noi dupa 1989 nimeni din cei care au condus sau conduc tara nu au platit pentru greselile sau proasta administrare a economiei de stat.

  Răspunde
   
 • Cosmin din Craiova
  Martie 25, 2014 la ora 15:56

  Ideea e ca actualii pensionari au cotizat intre 3% si 5% la pensie, pe cand Moise cotizeaza vreo 31,5%. Sa vezi Moise ce pensie mare o sa ai.

  Răspunde
   
 • marius
  Martie 25, 2014 la ora 15:17

  La cate probleme sunt in tara noastra, ar trebui realizata emisiunea in fiecare zi! Nu pentru a le rezolva, si pentru a ne informa de existenta lor. Pentru a putea pune presiune in rezolvarea lor.

  Răspunde
   
 • Cosmin Moise
  Martie 25, 2014 la ora 14:43

  Si pensionarii de la CAP, care aveau 15 lei pensie si acum au 350 lei pensie (venit minim garantat)astia ce sunt? Pensionari sau asistati? Si de ce tot suntem noi, generatia noastra, scosi vinovati ca fondul de pensii e insuficient si nu-i putem sustine pe parintii nostri (ma rog, fiecare cu ai lui)??? Vad ce de bine de rau, bune sau proaste, pensiile se iau cu precizie de metronom! Nu tot din banii platiti de noi? Ca doar nu vine Ponta cu bani de acasa! Si atunci? Aveti idee cu ce intarziere se iau salariile (daca se iau)?? Cand am sa fiu pensionar (adica pe la vreo suta de ani, dupa cat de rapid se modifica varsta de pensionare)sa dau vina pe nepotii mei ca am pensia mica?? Sau pe mine pentru ca am contribuit putin? Degeaba am contribuit o suta de ani daca sumele lunare au fost la minimul pe economie! Apropo, pe vremea lui Ceasca nu exista contributie individuala la pensie (doar 2% pensie suplimentara. Contribuiau doar unitatile socialiste. Si la pensie nu aveau dreptul CAP-istii, micii meseriasi, taranii necooperativizati. Pe cand noi trebuie sa tinem tot ce misca peste 60 de ani plus diversi bolnavi.

  Răspunde
   
  1. un turist
   Martie 25, 2014 la ora 15:41

   Vreti neaparat sa-l omorit pe taran pe motivul ca va produce de-ale gurii. Daca d-voastra ati fi sortit sa fiti taran sa va impuste cei de la oras adica intelectualitatea?????De ce sintem asa rai si egoisti???

   Răspunde
    
   1. Cosmin Moise
    Martie 25, 2014 la ora 19:58

    Adica la oras sunt intelectualii??? Tareee! Si taranul intradevar produce de-ale gurii! Le platim, nu le luam gratis! Si nu era vorba de calitatea lui de taran, ci de faptul ca acum sunt foarte multi pensionari sau, ma rog, de beneficiari de venituri achitate din BAS.

    Răspunde
     
    1. Cosmin Moise
     Martie 25, 2014 la ora 20:19

     Scuze, „intr-adevar”!

     Răspunde
      
     1. un turist
      Martie 25, 2014 la ora 22:27

      Cosmin:Daca asta a fost orinduirea de schimbat nu se poate nimic in afara de cazul actual, conducerea sa faca ceva spre bine pentru TOATA populatia Romaniei. Pot sa-mi dau seama ca toti se supara cind este vorba de finante luate din buzunar dar nu este altfel in toata lumea.

       
  2. alexandru
   Martie 25, 2014 la ora 19:22

   ‘Cand am sa fiu pensionar (adica pe la vreo suta de ani, dupa cat de rapid se modifica varsta de pensionare)sa dau vina pe nepotii mei ca am pensia mica?? – See more at: http://www.biziday.ro/2014/03/25/biziday-luni-24-martie-2014/?replytocom=80989#respond
   -Neica, cand o sa ai matale 100 de primaveri o sa muncesti pamantul la fel cu cel de 150 de ani si eu la 170 de ani o sa-ti spun misca-te puturosule ca lucrezi in reluare, ori in dorul leli, cum vrei sa-i zici!

   Răspunde
    
   1. Cosmin Moise
    Martie 25, 2014 la ora 19:50

    Ideea era ca se tot face comparatie intre generatiile de contributori si pensionari. Daca aveati ceva de zis pe tema asta, cat de cat argumentat, era bine. Dar dupa ce te spala pe creier 40 de ani de comunism si 20 de psd-ism si de antene nu poti avea raspunsuri pertinente ci doar mana intinsa la pomana. Ar trebui sa spuneti si o poveste. Aia cu transfagaraseanul si casa poporului!

    Răspunde
     
    1. el.
     Aprilie 3, 2014 la ora 12:35

     prietene, nu vezi ca delirezi… cu ce bani a fost constuita industria in Romanica? Cine a platit datoriile la FMI ? Iti spun eu: taranul de la CAP. Si acum nu ti se pare normal ca acel taran, care a ramas fara pamant si dupa a ajuns sa lucreze iar pe el (putin mai bine ca un iobag, ca avea salariu si nu era legat de glie), sa fie platit?
     De ce sa nu i se asigure macar un 500-600 lei lunar? (tu crezi ca ai putea sa traiesti o luna cu 350 lei? )
     E foarte usor sa urasti pe x si pe y , doar pentru ca tu te crezi mai bun si mai cu mot; dar nu-i asa.

     Răspunde
      
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase