BIZIDAY: Miercuri, 12 martie 2014

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

11 răspunsuri la BIZIDAY: Miercuri, 12 martie 2014

 • unu analfabetul si fara bun simt
  Martie 15, 2014 la ora 10:56

  Pentru toti ungurii din Romania.

  Nota 10 pentru demnitate prim-ministrului australian Kevin Rudd
  Musulmanilor din Australia, care doresc sa traiasca dupa legile islamice li s-a pus in vedere sa paraseasca aceasta tara, in contextul in care guvernul a tintit radicalismul intr-o incercare de a decapita potentiale tentative de atac terorist.

  Citat:
  „IMMIGRANTS, NOT AUSTRALIANS, MUST ADAPT. Take It Or Leave It. I am tired of this nation worrying about whether we are offending some individual or their culture. Since the terrorist attacks on Bali , we have experienced a surge in patriotism by the majority of Australians.

  „IMIGRANTII SI NU AUSTRALIENII TREBUIE SA SE ADAPTEZE. Asta e, va convine sau nu. Sunt satul de ingrijorarea acestei natiuni in privinta ofensarii unor indivizi sau a culturii acestora. De la atacul terorist din Bali incoace suntem martorii unui val de patriotism venit din partea majoritatii australienilor.

  Aceasta cultura s-a creat in peste doua secole de zbateri, incercari si victorii a milioane de barbati si femei in cautarea libertatii.

  Vorbim mai cu seama ENGLEZA, nu spaniola, libaneza, araba, chineza, japoneza, sau orice alta limba. In consecinta, daca doriti sa fiti parte a acestei societati, invatati limba!

  Majoritatea australienilor cred in Dumnezeu. Asta nu e vreo aripa crestina de dreapta sau o presiune politica, ci un fapt, intrucat barbati si femei de credinta crestina, pe principii crestine, au fondat aceasta natiune, ceea ce este clar documentat. E cu siguranta adecvat a se afisa asta pe peretii scolilor noastre. Daca Dumnezeu este o ofensa pentru voi, va sugerez sa considerati o alta parte a lumii ca fiind casa voastra, intrucat Dumnezeu este parte a culturii noastre.

  Vom accepta credintele voastre fara a va intreba de ce. Tot ce va cerem este sa o acceptati pe a noastra si sa traiti cu noi in ar moni e si bucurie pasnica.

  Aceasta este PATRIA NOASTRA, PAMANTUL NOSTRU si STILUL NOSTRU DE VIATA si va vom permite orice oportunitate pentru a va bucura de toate acestea. Dar imediat ce incetati a va mai plange, vaita si ingrozi de Steagul nostru, de Onoarea noastra, de crezul nostru Crestin, de Stilul nostru de Viata, va recomand cu caldura sa profitati de o alta mare liberatate australiana, LIBERATATEA DE A PLECA.

  Daca nu sunteti fericiti aici, atunci PLECATI. Nu v-am obligat noi sa veniti aici. Voi ati solicitat sa fiti aici. Asadar, acceptati tara pe care VOI ati dorit-o.”
  Prime Minister Kevin Rudd – Australia

  Răspunde
   
 • ROmanul
  Martie 14, 2014 la ora 04:42

  Scuze pentru postarile succesive: La mine in oras sunt mai multe companii care au licitat pe diverse trasee. Cum vor fi platite acel companii? VOr fi platite si cele private si cele de stat? La nr. de calatori sau cum vor fi platiti acestia?
  Daca ei vor primi bani pe un traseu facut si nu pe calatori o sa vedeti ca soferii nu vor mai fi interesati sa opreasca sa ia calatori pentru ca ei nu primesc banii in functie de clienti…

  Răspunde
   
 • ROmanul
  Martie 14, 2014 la ora 04:38

  Aia cu venituri de peste 3000 RON nu merg cu transportul in comun din motiv de confort. Am mers si eu cu autobuzul si multi soferi fumau in maxi-taxi, nu e aer conditionat (ajungeam la job transpirat)calatorii unii sunt jegosi si nu se spala, altii isi pun sacosele din care curge diverse lichide pe scaune, etc. Ii costa mai mult birocratia cu verificatul veniturilor.

  Probabil va creste nr. de calatori, primaria va suplimenta nr. de mijloace de transport in comun? Iarna mijloacele de transport vor fi pline de boschetari ca e frig afara, si de pensionari care se plimba.

  Răspunde
   
 • DORU MATCAS
  Martie 13, 2014 la ora 23:03

  …legat de transportul gratis pentru o anumita categorie de persoane…asa este si la Timisoara din decembrie 2013 si se aplica persoanelor cu domiciliul permanent in Timisoara si care au venituri sub 2.000 RON pe luna.asa ca domnule Moise Guran v-am adus o stire pe care poate ati uitat-o sau poate nu ati stiut-o…puteti sa precizati acest lucru in emisiunea urmatoare.va multumesc

  Răspunde
   
 • oct
  Martie 13, 2014 la ora 17:19

  interesanta partea legata de masarea de forte in M. Neagra. dar ma indoiesc ca scopul este acela de a descuraja Rusia, ci mai mult o parada militara la distanta pentru alegatorii de acasa. aeronavele awacs au rol de detectare a tintelor(un radar pus la inaltime, care nu sufera de scaderea razei de actiune datorate curburii pamantului). pentru bruiaj electronic ar fi alte aparate specializate, desi Boeing ulrile astea e3 Sentry au si ceva aparatura pentru bruiere. ar fi de remarcat ca, desi flota rusa la marea neagra depaseste ca numar navele americane (un distrugator cu sistem aesa, o fregata si o nava de comanda, practic numai distrugatorul si fregata au capacitati de angajare a tintelor), aceeasi flota rusa foloseste nave fabricate in anii’70, depasite moral. crucisatorul Moskva este foarte bine inarmat dar ramane usor vulnerabil impotriva rachetelor mai inteligente si mai greu de detectat folosite de navele americane. pentru apararea de coasta rusii au 3 siteme K300P BastionP, cu rachete supersonice, redutabile dar nu chiar revolutionare(rachetele Brahmos nu au fost aduse in M. Neagra, din ce stiu). Romania are o fregata (fost distrugator Muntenia-Timisoara-Marasesti) depasita moral si doua fretgate usor depasite aproape neinarmate. Plus 3 corvete purtatoare de rachete de constructie ruseasca si 4 corvete antisubmarin facute la mangalia. toate uzate moral si tehnic.
  oricum, e greu de crezut ca ucrainienii or sa incerce ceva, dupa ce au fost practic dezarmati de rusi in crimeea. se prefigureaza un status quo in carea M Neagra devine curtea rusilor.
  felicitari pentru impartialitate!

  Răspunde
   
 • Imparatul
  Martie 13, 2014 la ora 15:46

  Deci nu platesc ploiestenii ci de la buget. da bugetul cine-l plateste? Primarul de-acasa? Adica primaria plateste autobuzul iar ploiestenii dau bani la fondul scolii ca primaria nu mai are buget. Cand s-a anuntat ca se da pensia municipala, tot tziganetul din satele vecine s-a mutat in Ploiesti ca le da Badescu pensie chiar daca nu au cotizat la fondul de pensii nici o zi. Acum le da si cazare in autobuze unde-si fac si nevoile ca doar e gratis. Si asta se numeste civilizatie.

  Răspunde
   
 • Ala
  Martie 13, 2014 la ora 11:48

  Crezi ca protestele de strada din Turcia sunt o coincidenta ?

  Răspunde
   
 • un turist
  Martie 13, 2014 la ora 11:44

  Buna ideea la Ploiesti. De fapt si in unele orase din Elvetia transportul in comun este gratuit pentru vizitatori fiind subventionat de hotelurile unde esti cazat.

  Răspunde
   
 • Bogdan
  Martie 13, 2014 la ora 10:57

  Mi se pare foarte buna ideea de a-i duce la mare cu avionul pe cei din Timisoara, Cluj, Iasi.

  Răspunde
   
 • George
  Martie 13, 2014 la ora 10:55

  Excelenta emisiunea, felicitari !

  Răspunde
   
 • Oltean Angelica
  Martie 13, 2014 la ora 08:09

  Am urmarit aseara emisiunea dumneavoastra si privitor la reportajul cu Ploiestiul, doresc sa adaug faptul ca Ploiestiul fiind in Conventia Primarilor au gasit solutia cu subventionarea transportului in comun si pentru reducere emisiilor de CO2 provenit de la transportul in oras. O idee excelenta pentru a avea un oras mai putin poluat. Bravo lor! Eu sunt din Cugir, jud. Alba. Felicitari pentru emisiune

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase