BIZIDAY: miercuri, 26 februarie 2014

Emisiunea poate fi urmărită și aici: www.seenow.ro.

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

6 răspunsuri la BIZIDAY: miercuri, 26 februarie 2014

 • ioan
  Martie 1, 2014 la ora 00:45

  Bine bine draga Moise, ai facut un top al ministrilor liberali, insa nu ai dat nici o grila. Unde ii incadrezi ca sa stim si noi:
  Cea mai penibila prestatie: „0-barat” la nota „5” nici rau dar nici mandrie mare si pana la 10 super. Unde se incadreaza primii doi care au facut mai multi figuratie si pana la D-na Manescu care cat de cat a incercat ceva insa timpul nu i-a fost favorabila. Cel putin d-na ministru si-a salvat fata, nefiind mancata de cei din interiorul ministerului
  Topic Optimizarea Fiscala:
  Ce ar fi daca ai face un scurt „HOW-TO” pe aceasta tema. Atunci cand ai facut aici pe blog reclama (anuntata) cu tichetele de masa au sarit multi cu comentarii cum ca nu ai fi echidistant. De ce nu arati oamenilor de afaceri romani cu pot scapa de birurile iscului. Multi sunt dispusi sa urmeze exemplul celor de pe litoral…si poate asa chiar se gandeste unul de pe la finante sa traga un semnal de alarma. Prin aceasta „wisdom of the crowds” la cum s-ar putea face optimizarea fiscala s-ar multiplica exponential prin intermediul net-ului si multi oameni de afaceri ar respira mai usor.

  Apropo intrebare, ca s-a pus problema privatizarii companiilor de stat si a sumelor care au intrat in rezerva de stat: Prin noiembrie anul trecut, Ponta & Co dadea cu frica in populatie ca vine gerul si e nevoie de banii din reserva de stat pentru nu mai stiu ce. Speculatiile de atunci mergeau pe faptul ca gucernul nu mai are bani de pensii.
  „S-au infruptat alesii nostri din acest fonde rerezerva sau l-au lasat intact?”, Caci la urma urmei am vazut cu totii ce iarna primavaratica am avut.
  Topic Tepe
  No comment la romanii tepuiti in Germania, daca sunt atat de tantalai sa semneze ceva ce nu pricep. Daca vad ca nu mi-am primit banii pe luna muncita, caut ajutor, sunt consulate romanesti in mai multe land-uri germane iar la BErlin exista ambasada. Cat de greu e sa pui mana pe telefon si sa suni si sa ceri ajutor?
  Cat de disperat tre’ sa fie romanul/romanaca sa aleaga intre ciuma si pesta. Ori ma duc la banca si banca ma trage in piept legal prin comisioanele ilegale/legale sau ma duc la rechini unde riscul este net superior. Cel putin impotriva bancii poti actiona la fel de legal in justitie.

  Răspunde
   
 • Alex Desdea
  Februarie 28, 2014 la ora 21:26

  Ce v-am spus eu oameni buni in toate commenturile mele de pe acest site ? Poti sa faci bani in romania si firma sa fie intr-o alta tara. Si tu poti sa fii intr-o alta tara inregistrat dar sa muncesti in romania. In acest fel te protejezi, eviti golaneala de aici si maresti profitabilitatea si competitivitatea. Probabil daca am sa fac un calcul simplu, se poate sa ai si un aprozar de cartier inregistrat in Bukgaria sau UK, Italia etc. si tu sa muncesti pentru alte firme din alte tari in timp de esti in romania.
  Trebuie sa va treziti, dar este deja prea tirziu. Am spus eu multe pe aceasta pagina legate de cum sa faci afaceri fara sa te expui la astfel de riscuri, dar nu cred ca citeste sau aude prea multa lume. Pe strada viata arata la fel, blocurile sunt to gri, aceeasi ciini sar pe tine cind te duci acasa, totul este la fel. Este foarte greu pentru niste oameni normali dar care au ceva bani de afaceri sa-si imagineze mai mult decit ceea ce vad in jurul lor, doar intr-un mod foarte direct.

  Răspunde
   
 • Dorel.
  Februarie 28, 2014 la ora 02:19

  Cam subtire comentariile pentru emisiunea de azi semn ca ceva lipseste si asta trebuie sa fie un semnal de avertisment pentru tine Moise.

  Răspunde
   
 • nicu
  Februarie 27, 2014 la ora 13:49

  @Moise – ziceai ca bancile nu iti cer bani ca sa iti dea bani …

  Credit prima casa, cheltuieli cu banca la un credit de 57.000 euro -> 5300 RON. Bani fara de care eu nu pot accesa creditul.

  Credit Casa mea, aceeasi suma – 2000 RON.

  Răspunde
   
 • Dino
  Februarie 27, 2014 la ora 11:55

  V-au scos emisiunea cu invitati ca puneati intrebari prea sincere? Pacat. Sunteti printre putinii jurnalisti care puteau vorbi cu orcine despre teme economice..

  Răspunde
   
 • Cris
  Februarie 27, 2014 la ora 09:37

  Capitala, in acest moment arata jalnic. Pasajul rutiter Mihai Bravu inca nu e gata, desi nu e nici baraj nici centrala nucleara. Trotuarele din zona Unirii sunt praf, la fel cum este si parcul Izvor, care nu a mai vazut intretinere de alei de ani de zile. In zona tetrului Bulandra iti rupti gatul in trotuarele de acolo.
  Asa-zisul bulevard Berzei-Uranus este un fiasco total pentru ca, asemeni pasajului Basarab, traficul se varsa in drumuri inguste.

  Niste infractori. Doar sa umfle buzunarele sunt buni.

  In zona aia de langa Biblioteca Natioanla mai bine fac o sala de concerte sau o sala polivalenta moderna…. S-a saturat lumea de cladiri de birouri si mall-uri.

  Nu ai pentru cine sa mai faci cladiri de birouri, econmia e pe chituci, nici birourile actuale nu se justifica la cat de redusa este activitatea economica.

  NU in ultimul rand, vechiul sediu al Primariei Capitalei arata jalnic si nu se vede la el niciun fel de lucrare desi au fost bagati foarte multi bani. Oprescu continua sa deconteze sume imense pentru sediul de pe Splai. Probabil ca are vreo invarteala acolo.

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase