BIZIDAY: marți, 25 februarie 2014

Emisiunea poate fi urmărită și aici: www.seenow.ro.

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

40 răspunsuri la BIZIDAY: marți, 25 februarie 2014

 • Dorel.
  Februarie 28, 2014 la ora 01:10

  Rusine, rusine, rusine, au avut bani sa le mareasca salariile primarilor dar nu au gasit bani sa mareasca alocatia copiilor.
  Asta inseamna o guvernare de stanga si cred ca e normal sa oricine isi gaseste un job bun afara sa fuga sa il ocupe ca sa plece din Romania asta prost guvernata.

  Răspunde
   
 • cornel
  Februarie 27, 2014 la ora 21:54

  Sper ca documentarul cu Margaret Teacher sa apara si pe TVRPLUS.RO

  Răspunde
   
 • cornel
  Februarie 27, 2014 la ora 21:43

  Astazi situatia din regiune avantajeaza Romania si dezavantajeaza Rusia (mare imperiu si putere economica a lumii). Sper ca Romania sa poata profita de acest lucru (vezi aici situatia din Bucovina de Nord si Basarabia, vechi teritorii romanesti). In istoria romanilor au existat momente favorabile si momente defavorabile unirii de vechi teritorii romanesti. Nici un vecin al Romaniei nu a fost interesat sa ajute la reunificarea teritoriilor romanesti. E simplu de inteles – deoarece nu aveau nici un interes. Solutia gasita a fost cea numita : „prin noi insine” adica crearea unui curent public favorabil unirii teritoriilor romanesti iar avantajul care era prezentat vecinilor si imperiilor vecine a fost o garantare de stabilitate si liniste in zona, lucru care duce asa cum e si normal la o dezvoltare si o incurajare a schimburilor economice din zona, deci in final de beneficii vor beneficia si vecinii acestor vechi teritorii romanesti.
  Asta e parerea mea.

  Răspunde
   
 • cornel
  Februarie 27, 2014 la ora 21:22

  Situatia din Ucraina pare fara iesire in acest moment:
  http://www.mediafax.ro/externe/viktor-ianukovici-cere-rusiei-sa-ii-garanteze-securitatea-mesajul-presedintelui-demis-pentru-ucraineni-12158320
  deoarece Rusia a avut si are interese strategice in zona la care nu va renunta, parerea mea. Singura iesire pe care o vad eu in acest momet este o solutie care trebuie gasita de Ucraina, Rusia si UE. Pentru viitorul Ucrainei nu exista in acest moment un singur drum ce trebuie urmat, adica Rusia sau UE. Rusia dupa parerea mea are nevoie de asigurari clare ca interesele sale strategice in zona nu ii vor fi afectate daca Ucraina (poporul ucrainean) doreste sa urmeze drumul catre UE. Altfel va fi razboi in Ucraina si va fi rau pentru tosta lumea, adica : Ucraina, Rusia si UE. Sper ca revolutionarii din Ucraina sa inteleaga aceste aspecte deoarece altfel nu va exista liniste in Ucraina, parerea mea. E important si pentru Romania ca in Ucraina sa fie liniste si eventual ca Ucraina sa urmeze drumul UE dar sa respecte interesele Rusiei in zona. Asa va castiga toata lumea. Asta e parerea mea referitor la situatia de acum din Ucraina.

  Răspunde
   
 • unu analfabetul si fara bun simt
  Februarie 27, 2014 la ora 13:51

  @Cris, proiectele sunt facute, machetele la fel, trebuie puse doar in practica.

  Răspunde
   
  1. acelasi
   Februarie 27, 2014 la ora 23:32

   Galatenii au nevoie de reprezentanti la Bucuresti.

   Răspunde
    
 • unu analfabetul si fara bun simt
  Februarie 27, 2014 la ora 13:48

  @Cosmin Moise, unui informatician tu un nestiitor ii blochezi acesul la internet?
  Eu nu cred, astea sunt prostii pentru fraieri.
  Odata ce ai acces, poti ocoli orice.
  Cum se ocoleste legea, asa se ocoleste si cenzura asta.
  Vom vb cand vom avea 70 de ani si o sa-mi da-ti dreptate.

  Răspunde
   
  1. acelasi
   Februarie 27, 2014 la ora 23:30

   De fapt, Internetul poate fi limitat si controlat, tehnic vorbind. Daca, totusi, cine stie cum reusesti, te vor lua de acasa si-ti vor da un job foarte bine platit. Toata lumea, asa face cu hackerii.

   Răspunde
    
 • cornel
  Februarie 26, 2014 la ora 23:43

  Am citit zilele trecute un articol referitor la problemele financiare ale TVR si o declaratie a domnului presedinte TVR Stelian Tanase. Mi se pare ca domnul Saftoiu era mai abil si mai obisnuit cu sursele financiare ale TVR. E posibil ca domnul Stelian Tanase, noul presedinte TVR, sa aiba deja dureri de cap cu veniturile si cheltuielile TVR-ului. Sa speram ca va gasi combinatia care va mentine TBR-ul pe linia de plutire pana la anuntata marire a taxei TVR. E de preferat marirea in pasi mici a taxei TVR, mai bine mai devreme decat prea tarziu. Prea tarziu inseamna posibila blocare a activitatilor din TVR si scaderea calitatii programelor difuzate de TVR. Se mai gandeste cineva, adica politicienii, astazi la TVR ca la o sursa de valoare adaugata in societate si economie? E greu de raspuns la aceasta intrebare. Sper ca guvernul sa dea dovada de maturitate in acest sens si sa ia cat mai rapid masura de marire a taxei TVR chiar daca unii ar zice ca asta nu da bine in ochii electoratului si in ecuatia Aalegerilor viitoare. Complet fals, parerea mea. Ce e necesar trebuie facut. Altfel esecurile ajung din urma in curtea guvernului si a partidelor care guverneaza. Mi-a parut rau atunci cand am auzit declaratia primului ministru in care spunea in deschiderea sedintei de guvern cu ministrii ca regreta lipsa vechilor ministri PNL cu care a muncit impreuna ca sa realizeze diverse obiective pentru Romania iar acum acei ministri au fost nevoiti sa lase totul balta si sa se retraga din guvern. E trist, parerea mea, si catastrofal pentru Romania pentru ca in acest fel e imposibil sa avem o continuitate in proiecte si in viziunea a ceea ce trebuie facut si care sunt prioritatile din diverse domenii de activitate. In acest fel asistam cum lucrurile nu prea progreseaza ci mai degraba fac un pas inapoi.

  Răspunde
   
  1. Cosmin Moise
   Februarie 27, 2014 la ora 08:26

   Ma mir ca nu-i pare rau ca Boc nu-si poate continua proiectele! Care proiecte???

   Răspunde
    
 • cornel
  Februarie 26, 2014 la ora 23:17

  Intrebare : „De ce se renunts la emisiunea Ora de Business?”

  Răspunde
   
 • unu analfabetul si fara bun simt
  Februarie 26, 2014 la ora 20:02

  Si eu am 33 tiberiu, si am avut libertate si pe timpul lui Nea NICU.
  Am fost si in BULGARIA si in RUSIA,UNgaria, Cehoslovacia SI IN POLONIA, inainte de 1989, tata era sportiv.
  Dar istoria ne va judeca. MAI AVEM DE TRAIT.
  La fel spuneau si de A. I. CUZA, Stefan Cel Mare etc. vom vedea.

  Răspunde
   
  1. Cosmin Moise
   Februarie 27, 2014 la ora 08:25

   1 din 100.000!! Ce mai libertate!

   Răspunde
    
 • unu analfabetul si fara bun simt
  Februarie 26, 2014 la ora 19:58

  Si daca te gandesti un pic TIBERIU C, omenirea a ajuns pe LUNA si in spatiu, datorita dictatorului de HITLeR si nazistilor care au investit masiv.
  Tãticul rachetei V2
  Wernher Magnus Maximilian von Braun s-a nãscut în 23 martie 1912, în Wirsitz, un oraş din estul Germaniei. A fost fiul baronului Magnus von Braun, fost ministru al agriculturii pânã în 1930, în timpul Republicii de la Weimar. La şcoalã a excelat în matematicã şi fizicã, dar a fost pasionat şi de muzicã. La 1 noiembrie 1932 a semnat un contract cu statul german pentru a conduce cercetãrile în vederea dezvoltãrii rachetelor şi armelor. La Peenemunde a condus o echipã de 2.000 de cercetãtori şi 4.000 de lucrãtori. Primul succes l-a înregistrat la 3 octombrie 1942, dar au mai trecut aproape doi ani pânã ce V2 a început sã fie produsã. O vreme a fost arestat de Gestapo, pentru cã a declarat cã toate cercetãrile sale au vizat cãlãtoriile spaţiale şi nu dezvoltarea unor arme. Mai mult, l-a refuzat pe Himmler, care-i propusese sã lucreze pentru SS. Dupã rãzboi, a lucrat pentru americani. Von Braun a fost nominalizat de revista Life Magazine printre cei mai importanţi 100 de americani ai secolului XX. Mulţi se mai întreabã şi azi dacã a fost un nazist convins sau un om de ştiinţã preocupat doar de cercetare. Indirect, a fost responsabil pentru moartea a mii de deţinuţi care au lucrat în fabricile naziste pentru a produce rachetele V2. În acelaşi timp, i se datoreazã faptul cã era spaţialã a devenit din secolul trecut o realitate şi cã a lansat marea aventurã a omului în drumul sãu spre lunã.

  Răspunde
   
 • unu analfabetul si fara bun simt
  Februarie 26, 2014 la ora 19:55

  Si china este comunista si are acces la internet, si Corea de nord este comunista cu un dictator si are internet.
  IN cativa ani, internetul va fi TV.
  Nimeni nu poate opri progresul.
  NICI MACAR DICTATORIIIII.

  Răspunde
   
  1. Cosmin Moise
   Februarie 27, 2014 la ora 08:24

   Te rog, nu mai dezinforma oamenii. Daca tot stai pe net si ai timp de scris pe bloguri informeaza-te. In Coreea de Nord pot naviga pe Internet doar pe anumite pagini, care ofera stiri comandate de stat. Asta nu-i internet. E propaganda!

   Răspunde
    
   1. acelasi
    Februarie 27, 2014 la ora 23:20

    Si totusi :”Nimeni nu poate opri progresul.”

    Răspunde
     
 • eu
  Februarie 26, 2014 la ora 19:11

  S-a rupt pisicaaa.Bun,așa și…și PSD-ul își vede mai departe de hoții, fără să mai împartă cu nimeni.

  Răspunde
   
 • Cris
  Februarie 26, 2014 la ora 17:29

  Nici nu s-a racit bine mortul (USL) ca au si aparut voci despre o cota de impozitare MAI MARE DE 16% la venituri.

  asta e si miza

  COCOSAREA IOBAGILOR CU TAXE

  Răspunde
   
  1. acelasi
   Februarie 27, 2014 la ora 23:17

   Am vazut ca la tara este obiceiul sa fie angajate „bocitoare”. Nu am agreat asta, odata (eram la Rucar), au inceput activitatea in contra-timp, le-a auzit si … mortul.

   Răspunde
    
 • unu analfabetul si fara bun simt
  Februarie 26, 2014 la ora 15:34

  Dupa ruperea USL isi vor mari averile marii Investitori(SPECULATORI), Gen ION TIRIAC, GIGI BECALI, Ioan NICULAE, GRUIA STOICA, GEORGE COPOS, etc……
  Asteptam un nou inceput

  Răspunde
   
 • unu analfabetul si fara bun simt
  Februarie 26, 2014 la ora 15:31

  Bine ai sintetizat @Kristina, aceasi oameni de 25 de ani ne conduc, doar ca acum ne laudam ca virgula COMUNISMUL nu a fost bun, dar realitatea ne trage o palma.
  Dupa 24 de ani Parlamentul Romaniei isi da seama ca elevii au nevoie de uniforme.
  Dupa 25 de ani tot parlamentul Romaniei isi da seama ca marile proiecte comuniste sunt solutiile care vor scoate Romania din criza.
  Dupa 25 de ani de libertate am ajuns sa regretam COMUNISMUL si sa dorim sa vina inapoi.
  Inafara de pensionarii care plang dupa Nenea Ceausescu, au aparut si multi tineri, chiar de 33-40 de ani, care plang dupa regimul comunist.

  Răspunde
   
  1. Cosmin Moise
   Februarie 26, 2014 la ora 16:18

   …toti inadaptatii, asistatii sociali si pomanagii! Tineri de 33 de ani… ce stiau despre ceausism (comunismul este altceva, o utopie)??? Ce le-au spus bunicii si parintii indoctrinati si spalati pe creier de lozincile politrucilor! Aida de’!!!

   Răspunde
    
  2. VictorL
   Februarie 26, 2014 la ora 18:33

   Comunismul a fost bun pentru prosti si puturosi.E greu sa faci oameni liberi din sclavi care nu au parasit plantatia…

   Răspunde
    
   1. TiberiuC
    Februarie 26, 2014 la ora 19:27

    Eu am 31 de ani si stiu foarte bine ce a fost comunismul din ultimii ani ai regimului. Nici o forma de comunism nu este buna, de ce? libertatea lipseste. Eu sunt convins ca nu puteam sa scriu comentarii pe net cum scriu acuma daca eram in comunis^^.
    PS si apropo, am aproape 10 ani vechime in munca deja ^^ cu mult peste unii pensionari din zilele noastre…
    Generalizarea nu este buna 🙂

    Răspunde
     
    1. VictorL
     Februarie 26, 2014 la ora 20:00

     @TiberiuC.Ti-as zice,,, multi inainte” dar nu stiu daca iti convine…Mai trebuie si vacanta citeodata.Bafta!

     Răspunde
      
 • unu analfabetul si fara bun simt
  Februarie 26, 2014 la ora 15:25

  Ai dreptate @EBA, dar unde se duce BOGATUL se duce si SARACUL. TOT 4 CUIE SI 2 SCANDURI .
  Nu luam nimic in plus.

  Răspunde
   
 • Kristina
  Februarie 26, 2014 la ora 15:07

  Nu exista efecte economice ca urmare a scindarii USL.asistam neputinciosi la o noua runda gen ROTATIA CADRELOR.(oameni usor de manipulat,fara coloana vertebrala)asa se intampla de 25 de ani in sfera politicii romanesti.

  Răspunde
   
  1. acelasi
   Februarie 27, 2014 la ora 23:10

   „si totusi se-nvirteste!” se referea la ceva la care intr-adevar nu putem decit sa „asistam neputinciosi”.

   Răspunde
    
 • costobocus
  Februarie 26, 2014 la ora 14:52

  foarte bun comentariul celui care se autointituleaza analfabet!as mai putea adauga si constructia de noi scoli:este inadmisibil ca in 2013 sa avem copii care sa invete pina la 7-8 seara,sa se intorca acasa pe strazi nesigure si de multe ori prost iluminate.lucrul acesta ar permite si mult-trimbitatul „after-school”.insa din pacate canale,autostrazi,scoli,etc nu prea aduc voturi in campanii,pe cind constructia de biserici se pare ca da!

  Răspunde
   
  1. acelasi
   Februarie 27, 2014 la ora 23:05

   Initial a fost „unu”, pe urma asta-i ce-a iesit.

   Răspunde
    
 • unu analfabetul si fara bun simt
  Februarie 26, 2014 la ora 14:18

  Daca s-ar aplica si realiza ce scrie mai jos, nu ar mai fi atatia someri, dar munca este grea.

  ANALIZĂ VIATA LIBERA/ Economia gălăţeană, resuscitată cu proiectele lui Ceauşescu!
  Autor: Ovidiu Amălinei
  Publicat Miercuri, 26 Februarie 2014 00:00

  ANALIZĂ VL/ Economia gălăţeană, resuscitată cu proiectele lui Ceauşescu!
  * Canalul Siret-Bărăgan pentru irigaţii, combaterea secetei şi navigaţie între Focşani, Galaţi, Brăila şi Bucureşti * Podul peste Dunăre, cu machetă făcută încă din anii ’70 * Canalul Dunăre-Bucureşti, prioritate pentru Comisia Europeană * Proiectul hidrocentralelor pe Prut, scos de la naftalină * Ceauşescu nu mai este, dar la Gara CFR încă se construieşte
  Hulite după căderea comunismului, considerate megalomanice, inutile, mari consumatoare de resurse, proiectele de infrastructură din timpul epocii Ceauşescu au fost aruncate la coş. Timpul a dovedit însă că nu toate proiectele ar fi trebuit abandonate. Multe dintre ele sunt aduse din nou în discuţie, inclusiv pentru a fi finanţate din fonduri europene, iar Galaţiul ar putea fi printre beneficiarii acestora, fie că vorbim de proiecte energetice, hidrotehnice sau de navigaţie.
  Podul din Epoca de Aur
  Puţini mai ştiu astăzi că ideea podului peste Dunăre la Galaţi nu este una a administraţiilor postdecembriste. Cu ocazia unei vizite de lucru, lui Ceauşescu i s-a prezentat pe la mijlocul anilor ’70 o machetă a unui pod care ar fi trebuit să traverseze Dunărea în dreptul Galaţiului. Amplasamentul era undeva în apropierea turnului de televiziune. De ce nu s-a mai realizat acest proiect? Legenda spune că, în timp ce dădea nişte „indicaţii preţioase” despre construirea viitorului luminos al oraşului, Ceauşescu ar fi dărâmat din greşeală macheta podului. Nimeni n-a avut curajul să întrebe atunci dacă podul a fost dărâmat din greşeală sau trebuia şters de pe harta oraşului. Cert e că, astăzi, gălăţenii încă se mai gândesc la podul cu pricina, iar politicienii de modă nouă au exploatat din plin proiectul, mai ales în perioade electorale. Iar dacă democraţia s-a construit cum s-a construit, cu podul am rămas tot în stadiul de machetă.
  Canalul Siret-Bărăgan, (re)devenit prioritar
  Un proiect important din timpul lui Ceauşescu ce avem, totuşi, şanse să-l vedem realizat este canalul Siret-Bărăgan. Proiectul a fost aprobat de Consiliul de Miniştri în 1988. S-au finalizat doar şase kilometri, iar după Revoluţie proiectul a intra „în conservare”, din lipsă de fonduri. Iată însă că, la începutul acestui an, Guvernul a decis să înfiinţeze Administraţia Canalului Siret-Bărăgan, care să actualizeze proiectul şi să-l înainteze Comisiei Europene pentru a fi finanţat din fonduri europene, dar nu sunt excluse nici alte surse de finanţare, chinezii, de exemplu, fiind interesaţi să investească în acest proiect. Agricultorii gălăţeni s-ar număra printre principalii beneficiari ai proiectului, dar fiind faptul că viitorul canal ar asigura resuscitarea sistemelor de irigaţii. În prezent, culturile sunt irigate cu apă din Dunăre, la costuri foarte mari, atât din cauza distanţei, cât şi a faptul că apa trebuie adusă din vale în deal prin repompări succesive. Canalul Siret-Bărăgan ar asigura apa gravitaţional, iar costurile pentru fermieri ar fi substanţial mai mici. Dar ar fi şi alte avantaje. Cu lungime de 190 km, o lăţime de 50 m şi o adâncime de 7 m, traversând mai multe judeţe între acumularea Călimăneşti (Vrancea) până la lacul Dridu, din nordul Bucureştiului, Canalul Siret-Bărăgan ar trebui să joace şi rol de cale navigabilă interioară. Dacă s-ar face acest lucru, atunci s-ar putea asigura transportul de mărfuri cu barjele între Focşani, Galaţi, Brăila şi Bucureşti. Unii nu exclud nici posibilitatea exploatării canalului în scopuri de agrement nautic. Nu în ultimul rând, pe lângă combaterea secetei, canalul ar permite reglarea debitelor şi prevenirea unor inundaţii în lunca Siretului, iar aici, din nou, comunele gălăţene ar avea de câştigat. Costurile ar fi estimate cam la 2,5 miliarde euro, dar Guvernul consideră că în prezent sunt posibilităţi pentru redeschiderea lucrărilor şi au fost trecute pe lista proiectelor prioritare, un prim efect estimat fiind un spor al recoltelor cu o valoare anuală de 120 milioane de euro.
  Pe Dunăre, de la Bucureşti la Galaţi
  Visul lui Ceauşescu de a transforma Bucureştiul în port la Dunăre a fost relansat inclusiv prin proiectele considerate prioritare în cadrul reţelei de transport transeuropene (TEN-T). Proiectul canalului Bucureşti-Dunăre, evaluat la aproximativ 800 milioane de euro, a fost inclus în reţeaua centrală de transport, cea mai importantă la nivelul Uniunii Europene. Proiectul a fost, de altfel, prins şi în Strategia Europeană pentru Regiunea Dunării, estimându-se că, pe lângă avantajele de ordin comercial, s-ar proteja de inundaţii şi aproximativ 30.000 de hectare de teren agricol. De asemenea, odată finalizate şi lucrările de asigurare a navigabilităţii pe Dunăre, Bucureştiul va putea fi legat pe apă tot timpul anului de porturile Galaţi, Brăila şi Tulcea, vor fi stimulate şi transporturile de mărfuri sau pasageri până în regiunea Mării Negre.
  Veneau hidrocentralele pe Prut
  Există o serie de proiecte din timpul lui Ceauşescu care, deşi nu prea s-a mai pomenit de ele în ultimii ani, încep din nou să revină în declaraţiile publice ale unor oficial. Aici este şi cazul proiectului ce vizează instalarea a nouă hidrocentrale de 9,3 MW pe râul Prut, dintre care şase ar urma să fie pe raza judeţelor Botoşani, Vaslui şi Galaţi. Potrivit ministrului delegat pentru Energie, Constantin Niţă, puterea totală a centralelor ar urma să fie de 83,7 MW, iar energia anuală furnizată de 231,65 GWh, utilizabilă pe ambele maluri ale Prutului. Mai mult, există chiar posibilitatea de a face şi Prutul navigabil, dar pentru aceasta ar fi nevoie de investiţii de aproape două miliarde de euro. Proiectul a fost repus pe agendă, încă din noiembrie anul trecut, şi în discuţiile parlamentare bilaterale România-Republica Moldova. UE are interesul să stimuleze proiectele transfrontaliere, fiind posibilă o finanţare europeană, dar nu este exclus nici un parteneriat public-privat. Şi autorităţile moldoveneşti sunt interesate de proiect, dat fiind faptul că le-ar creşte independenţa energetică şi s-ar crea condiţiile unor legături pe apă pentru transportul de mărfuri, în special cereale şi materiale de construcţii.
  O gară pe mai multe cincinale
  Dar până la relansa o serie de proiecte, o întrebare este ce facem cu lucrările deja începute şi încă neterminate. Astfel, unul dinte proiectele importante pentru Galaţi începute pe timpul lui Ceauşescu, dar care încă îşi aşteaptă finalizarea este Gara CFR. S-au împlinit 25 de ani de când, deşi s-a băgat „un vagon de bani”, respectiv 30 milioane de euro, lucrările sunt departe de a se încheia. Mai este nevoie de încă cinci milioane de euro pentru finalizarea pompos rebotezatei Eurogări Galaţi, CFR Infrastructură considerând că lucrările ar putea fi gata undeva la sfârşitul anului 2015. Un an numai bun pentru a marca cinci… cincinale de licitaţii controversate, bâlbe administrative şi falimente măreţe.
  Până şi Ceauşescu dorea zonă metropolitană
  Ideea a ceea ce numim astăzi zona metropolitană Galaţi – Brăila, tot din perioada lui Ceauşescu vine. Până în anul 2000 se dorea a se ajunge aici la o aglomerare urbană cu aproape un milion de locuitori. De zona metropolitană se vorbeşte ca o şansă economică şi astăzi pentru cele două oraşe, dar se pare că mai sunt multe orgolii de depăşit până să o vedem pusă în practică.

  Răspunde
   
  1. EBA
   Februarie 26, 2014 la ora 14:22

   Saracanlor nu va pricepeti la un trai mai buna macar tacava gurele. Capitalismul e pentru smecheri adica isteti pentru cei care iubesc riscul pentru cei care fac multi multi bani si nu dau socoteala nimanui.

   Răspunde
    
  2. Cris
   Februarie 26, 2014 la ora 17:28

   Proiectele alea sunt facute ca sa incaseze niste baieti bani pe studii de fezabilitate.

   E plina tara de studii de fezabilitate. Proiecte ZERO.

   Răspunde
    
   1. acelasi
    Februarie 27, 2014 la ora 23:03

    Am inteles ca chestia cu studiile de fezabilitate este o tehnica „post-decembrista” de a face ceva marunt pentru alegeri. Dar pe timpul lui Ceausescu, treaba era altfel. Chiar si chestia cu podul mi se pare verosimila – il ducea mintea dar era si razbunator.

    Răspunde
     
  3. acelasi
   Februarie 27, 2014 la ora 22:58

   Daca ar fi dupa mine, Galatiul ar trebui sa fie dezvoltat cu prioritate. Siderurgie, constructii navale si chiar comert. Are o pozitie si strategica si favorabila. Galatenii au nevoie de reprezentanti in govern, cu abilitati in aceste directii.

   Răspunde
    
 • unu analfabetul si fara bun simt
  Februarie 26, 2014 la ora 14:17

  Ce ne aduce ruperea USL, nimic bun, instabilitate, cresterea cursului(4,6), implicit a ratelor. Si aceasi oameni la conducerea tarii.

  Răspunde
   
 • unu analfabetul si fara bun simt
  Februarie 26, 2014 la ora 14:15

  A

  Răspunde
   
 • Carmen
  Februarie 26, 2014 la ora 12:55

  Nita e praf!

  Răspunde
   
 • MAIDANRO
  Februarie 26, 2014 la ora 10:03

  care putere ? care opozitie ? clanuri meschine !

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase