BIZIDAY: luni, 3 februarie 2014

Emisiunea poate fi urmărită și pe www.seenow.ro.

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

12 răspunsuri la BIZIDAY: luni, 3 februarie 2014

 • Vasile Săcăleanu
  Februarie 6, 2014 la ora 13:49

  Pentru Romeo

  Nu eu fac o emisiune care imi dă informații cât de cât adevărate pentru a lua o decizie cât mai bună în ceea ce privește cumpărarea de valută pentru rate , etc,

  Răspunde
   
 • Alex
  Februarie 4, 2014 la ora 17:46

  Ponta cred ca are probleme cu capul. Nu credeam, ca o tara poate sa fie guvrenata in halu asta. Parca traim in Congo!!!

  Răspunde
   
 • Narcisa
  Februarie 4, 2014 la ora 17:39

  Felicitări pentru emisiune domnu Guran! Și vă mulțumim că încercați să ne lămuriți și pe noi.. că sunt cam puțini oameni care încearcă să mai lămurească.Eu mă mir că mai aveți puterea să faceți acest lucru. Mai încercați să spuneți oamenilor cât de mare e corupția în țara noastră… poate vă va auzi cineva.

  Cu respect.

  Răspunde
   
 • Cosmin Moise
  Februarie 4, 2014 la ora 16:30

  Asadar daca esti rau platnic la banca beneficiezi de scutire de impozit pe venit??? Pai la ce dracu sa le mai platim, atunci? Adica si-a luat BMW sau apartament sau plasma si nu poate duce ratele si-l scutim de impozite??? Dar eu care am tras de m-a luat dracu ca se la achit de ce anume beneficiez??? de majorari de accize? Scarbosi sunt, doamne! pentru rahatul ala de functie de ministru sau prim-ministru e in stare sa-si duca nevasta pe centura, doar, doar ii creste popularitatea! Sau le da pomana la banci, ca sa-si recupereze amaratii de bancheri banutii??? Cat o fi spaga lobystilor bancari??

  Răspunde
   
  1. Romeo
   Februarie 4, 2014 la ora 16:36

   Ce care isi platesc ratele vor plati si pentru cei scutiti. Cel mai clar exemplu e cresterea ROBOR cu peste 0,7 puncte procentuale, asa ca cei care platesc vor plati si pentru cei care sunt scutiti.

   Răspunde
    
 • Vasile Săcăleanu
  Februarie 4, 2014 la ora 16:04

  Moise , cu tot respectul pentru profesionalismul tău , ce prezinți tu la curs BNR , este varză cu carne ,sper că este doar o greșeală de neinformare sau doar o predilecție proastă , dar datele pe care le prezinți nu bat , iartămă că spun , sunt economist și studiez evoluția cursului , nu spui ce trebuie sau nu știi , te rog fă să fie informația desprte curs corespuinzătoare. Mulțumesc.

  Răspunde
   
  1. Romeo
   Februarie 4, 2014 la ora 16:33

   Mai Vasile, oi fi tu eonomist, dar in afara sa critici nu spui nimic care sa-ti sustina afirmatiile. Daca stii tu mai bine astept sa te aud.

   Răspunde
    
 • Romeo
  Februarie 4, 2014 la ora 15:37

  Apropo de rate: pentru mine anuntul asta cu injumatatirea ratelor ma defavorizeaza, pentru ca ROBOR 6m a crescut de 2,58% la 31.01.2014 la 3.26%, adica banca va castiga de pe urma mea lunar aproximativ 8 lei, deci numai idioti in tara asta. Bancile nu-si vor amana incasarile ci le vor redistribui, de la cei care nu platesc la cei care platesc.

  Răspunde
   
 • Mircea
  Februarie 4, 2014 la ora 12:43

  Daca tot vine vorba de rate. Poate ne oferi detalii despre modalitatea de calcul a ROBOR-ului, de ce s-a dublat in ultimele 2 zile din ianuarie. Bancile pot forta cresterea ROBOR-ului exact cand trebuie, adica atunci cand se ia in calcul la rata?
  Mersi

  Răspunde
   
 • oltean ca si tine
  Februarie 4, 2014 la ora 12:17

  pai bine bine cu stimulat consumul asta cu reducerea ratelor la banci,dar vezi matale noua taxa la benzina si motorina scumpeste tot,dar de unde stim noi ca oamenii astia care au rate la banci si probleme nu se vor indrepta spre economisire?
  ca se pot gandi ce probleme au sau au avut

  Răspunde
   
 • Cătălin
  Februarie 4, 2014 la ora 11:54

  tare aş fi curios să urmăresc aceste înregistrări Moise. NU le pot urmări nici pe blog nici pe seenow.ro . Aş fi mulţumit dacă aş avea o explicaţie.

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase