BIZIDAY: miercuri, 18 decembrie 2013

Emisiunea poate fi urmărită și aici: http://www.seenow.ro/

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

127 răspunsuri la BIZIDAY: miercuri, 18 decembrie 2013

 • Armaghedon
  Decembrie 20, 2013 la ora 14:47

  de pus la zid toata elita politica

  Răspunde
   
 • dan onofrei
  Decembrie 20, 2013 la ora 01:01

  buna seara la toata lumea -buna tare emisia stimate dle.Guran:Important pentru ronani ,sa vada mereu cursul Euro leu in functie de oscilatia indicelui DAX si M_DAX cel mai bine pe perioade trimestriale ,incepind cu 2014.
  In ideea ca locomotiva industriei romanicesti egala ca pentru export sau intern merge bine cu 2 % atunci va fi o stabilitate in cursul Euro -leu:Si asta se va intimpla probabil:Clar pe speculatorii locali sau internationali nu- putem sa ii prezicem.Eu am tendinta sa cred ca si in ianuariue februarie martie va fi un curs de 4,3-4,4 lei /Euro cel putin in primul trimestru in nici un caz nu va fi o crestzere peste 4,5 sau o scadere la 4,2(poate acum in DEcembrie cind vin ceva mai multi emigranti acasa sa taie porcul si sa isi ia cirnatii la papornita):Asta in primul trimestru:Aici ,in Germania institutul IFO prevede o rata de crestere economica de 2 % sau poate ceva putin peste:LA ora actuala e ceva optimism in piata si pe buna dreptate s-a inchegat marea coalitie deci si la noi ca la voi :Punct si dela capatcu actorii vechi intr-o noua noua piesa veche.IAr partidul popular european se pregateste cu candidatzi ca dl Junker Luxemburghezul ,tatal monezii Europeene care acu 2 ani de streess a cedat stafeta aruncind manusa zis pe motive de sanatate -e drept nu mai este tinar ;:Acu desi e mai in virsta se pare crestin Democratii il baga din nou la inaintarea :NU inseamna ca Euroscepticii pierd teren .Situatia nu este nici pe departe roza dar in locomotiva se baga carbuni cu lopata mare (BAncnote fara acoperire ) si se spera ca ingradirea cheltuielilor publice de care ne plingem cu totii si in blogul de fata vor rasturna in bine situatia:Se mizeaza deci pe factorul timp -deviza timpul le reziolva pe toatae :DE retinut ffffff.important pentru toti!”!!!Inca nu faceti depuneri la banci pe ,perioade limitate sa zicem 5 sau 10 ani!!!Ceva se va schimba radical ,incepind cu dl:Bernanke si super banca sa federala:Aveti rabdare :Azi vi se propun de banca numai 1,2% cistig per anno, depueri pe 5 ani cu risc mijlociu .Este mizerabil de putin adica mai niomic si asta dce la 10mii Euro in sus adica mai nimnic: cistig.SE pare ca aici sint obligati sa schimbe foaia in avantajul nostrucaci piata la depunatori e blocata!!!:DAr riscul va ramine inca mare si s-au istetit bancile te pun sa semnezi cu mina ta ca ai fost educat de ei masiv in privinta riscului:(e un circ te nacheteraza in intrebari ca la securitate si asta pe banii tai ,zeci de intrebari e ridicol!!!!)Deci inca prudenta ,am tendinta cea mai buna sa va dau reperul,mai departe ca cea mai buna investitie ramine PAMINTUL AGRICOL ;investitoe in agricultura ecologica mai ales in ZOOTEHNIE !!!UNITI_VA IN COOPERATIVE Sau FERME AGRICOLE ++ mici Industrii !!!!LOCALE cu produse combinate hard -soft .
  Carnea de vaca si laptatele s-au scumpit masiv (untul cu 1/§ v,KEfireul cu 1/4 ,brinza la fel ,pestele nu mai vorbim si e vorba de aquacultura nu de peste natural,vinurile la FEL mai alaes cele curate nu posirca care e appa cu colorant!!!)))si se vor scumpi si mai tare -nu e legata numai de scumpirea de carburanti .-e decisa la nivel inalt -alimentele si mai ales cele ecologice se vor scumpi graduat caci sint resurse limitatea !!!:NU mai spun de carnea de animal crescut ecologic :
  Deci exemplul pietii germane in marile retele vREWE ,LIDL ,ALDI este evident:
  -1 pui inghetat tun de cca 1,3 Kg deci mai mult gheata – costa cca 2,7 -2,8 Euro crescut metoda turbo conventionala–40 mii pui intr-un cotet de 2000 mp automatizat
  -acelasi pui crescut cu furaje si TURBO dar proaspat ,neinghetat de cca 1,5 Kg costa cca 7-9 Euro
  -UN PUI DEFINIT ca ECO _PUI (Cu eticheta gainii fericita in plina poienita verde retaeau naturista DEMETER sa zicem)crescut nu complet ca gaina taranului in Romanica dar nu asa intensiv ca ei doi enumerati anterrior si cu acces temporar si la poienita cu iarba de cca 1,5 -1,7 Kg ,vindut proaspat taiat costa de la 15- 20 EURO !!!
  Deci de la 2,8 sa zicem 3 euro un pret de cca 5 pina la 6 ori mai mare :!!!Deci se merita aici inwestit este o piata imensa de viitor caci lumea s-a desteptat si ideea se va transmite repede si in rasarit.VReau sa zic aveti unde investi mai bine decit fara cistig pe conturile bancilor (care pe banii vostri fac ei asemenea investitii!!!)sau in fonduri unde riscul ramine major si in viitor pentru omul de rind:Cine se scalda in bani poa saisi permita risc.Aurul pur 999,9 se merita mai departe mai ales ca investitie pe termen lung sa zicem 5 -10 ani deci cine vrea sa isi asigure copii merita sa isi faca depozit de aur pur.Clar daca ilduce punga:PE mine sincer ,ca pensionar modest nu si nu am nici interes,nu mai am copii de scoala.

  Răspunde
   
 • ion popescu
  Decembrie 19, 2013 la ora 19:16

  DOMNULE GURAN CRED CA EMISIUNEA- ROMANIA IN DIRECT-. ESTE PENTRU DUMNEATA .O ASCULT DE LA INCEPUTURI SI AM AUZIT CUM II REPEZI SAU LE INCHIZI TELEFONUL ASCULTATORILOR CIND NU SUNT PE ACEEASI LUNGIME DE UNDA CU DUMNEATA.DE ACEEA TE SFATUIESC SA VORBESTI SINGUR FARA SA MAI CERI PAREREA ALTCUIVA.ASA VEI FII MAI MULTUMITSI NOI MAI LINISTITI .

  Răspunde
   
  1. Moise
   Decembrie 19, 2013 la ora 21:35

   Sarbatori fericite si dumneavoastra, domnule!

   Răspunde
    
   1. Adrian
    Decembrie 20, 2013 la ora 04:25

    LIKE!! :))

    Răspunde
     
  2. Catalin ( CTL )
   Decembrie 19, 2013 la ora 22:07

   In caz ca nu ati inteles mesajul. Tocmai v-a inchis telefonul :)) Aveti si dumneavoastra putin umor… chiar englezesc de-o fi.

   Răspunde
    
  3. dan onofrei
   Decembrie 19, 2013 la ora 22:54

   stiamte domn -noi nu auzim Romnania in direct il vedem de aici din Germania doar la Biziday mai intii pe TVR International dar il iubim pe dl.MOise Guran ca pe copilul nostru curajos:NU zic are si dinsul cu siguranta o linie politica de intretinut ,asta e peste tot(si aici in Germani speaker-ii del a ARD -2 public german tin linia Social Democratilor _SPD cei dela ARD – 1 public german tin Lin a Crestin Democratilor CDU ) ,dar le mai zice oltenasul si adevarul pe sleau .CAre sigur pe multi nesimtiti de decenii politicieni deranjeaza:Si numai corupt nu este:CA pune pumnul in gura -E SEFdeeh!!! si mie mi-a sters vo citeva comentarii:Cine stie ce bazaconii necivilizate oi fi scos din burta dupa mai multe pahare de Chablis!!??Uite acum am la bord deja o fiola de Bordeaux dar BAron de Rothschild:NU e rau vi-l recomand calduros si culmea e scump tare ,normal 8-9 Euro fiola din ala normalu dar acu de CRaciun l-au vindut de mila prostilor la NETTO (un fel de Penny) la pret de 6 fiole –22 Euro deci aproape cadou:Nu se compara cu Bordeuaxul normal, e catifea cind il ingurgitezi:_Deci stiu evreii lui Rothschild baronul sa FACA VINURI DE BORDEAUX !!!SINCER VI-L RECOMAND , IL CONCUREAZA (dupa mine)DOAR CHATEAUNEUF dOMENIILE du PAPE.

   Răspunde
    
   1. care va
    Decembrie 20, 2013 la ora 00:59

    moarte circiumarilor care pun apa in vin

    Răspunde
     
 • Cris
  Decembrie 19, 2013 la ora 16:37

  Doar Sarbatorile sa fie scuza noastra pentru care nu suntem in strada, altfel „e groasa rau, va spun”. E ca pe timpul lui Ceausescu.

  Democratia e calcata in picioare de infractorii de la putere, dupa bunul lor plac.

  Nu de asta a fost lumea la vot, va spun…

  Răspunde
   
  1. Kristina
   Decembrie 20, 2013 la ora 09:51

   Domnule CRIS in 22 decembrie 1989 am luat_o pe jos,pe cheiul Dambovitei de la SEMANATOAREA(lucram la ICPGA-un institut care se ocupa de gospodarirea apelor)Am trecut de caminele studentesti,am trecut de GROZAVESTI POD,DE ICCHIM….,pana in PIATA VICTORIEI….,cei care au fost stiu ca erau si securistii imbracati in alb la VEDERE PE ACOPERISURI si TANCURI LA GREU!!!nu s-a tras in noi….DUPA FUGA LUI CEAUSESCU CU ELICOPTERUL s -au DEZLANTUIT…ACUM,ACUM AZI 20 decembrie 2013ora 9,48 sunt la o sectie de politie din BRASOV!!!!DE CE CREZI ?nu sunt si nu am fost angajata Celor de la interne o secunda in viata mea ..,,DACA NU MA PREZINT IUA 100_500 LEI AMENDA….e ?!!! Cum e domnule?!!!??

   Răspunde
    
   1. Kristina
    Decembrie 20, 2013 la ora 10:00

    Am uitat sa specific faptul ca de fiecare data AM RASPUNS LA PROVOCARILE LOR,MARE GRESEALA!!!!!acum cel din spate este POPESCU ION DE LA STATISTICA,SEFUL DE LA STATICA PE BRASOV,VECINUL DE LA SCARA,PRESEDINTELE DE SCARA,ARE SI GRADE ,ARE,ARE CA STIM TOTI…..va pup si mult noroc!

    Răspunde
     
  2. care va
   Decembrie 20, 2013 la ora 21:34

   Dl. Cris, cind Ceausescu vroia sa ma rada si ambasada americana mi-a intors spatele (le convenea de Ceausescu), ambasada israeliana m-a inteles. M-au sfatuit sa trimit 7 scrisori, cu confirmarea primirii, in care sa arat ca Israelul imi aproba viza de intrare. De atunci nu s-a mai legat nimeni de mine si am plecat linistit, primind lumina verde romaneasca. Ce a facut acuma d-na Kristina, sunt cele „7 scrisori”. Ma intreb acuma unde este TVR cu „ Memorialul durerii”, cu „Romania optimista”, „Istoria este cea mai frumoasa poveste”, cu „Bine si rau”, si alte chestii lacrimogene??? Intotdeauna guvernele au avut aceleasi metode de intimidare si de reprimare si intotdeauna a fost canalizata opinia publica „cei dinainte au fost rai, noi suntem buni”. Si asta dintr-un singur motiv: PUTEREA este in miinile lor si nu este normal sa fie asa. Ei trebuie sa aiba dreptul de a decide in interesul poporului si poporul trebuie sa aiba permanent puterea de ai disponibiliza atunci cind ei se abat de la interesul poporului. Poporul nu vrea puterea, are nevoie de ea.

   Răspunde
    
 • Imparatul
  Decembrie 19, 2013 la ora 16:09

  Stimate domnule Guran. Ai afirmat ca la delapidari sunt PSD-isti iar liberalilor nu prea lea ramas nimic de furat. Uite ca au gasit si ei ceva: finantele. Concret: sa zicem ca impozitele le platesti cu intarziere de o zi sau cu un leu mai putin. A doua zi vei primi somatie de la fisc de parca ai fi dusmanul poporului. Dar ceilanti care nu platesc deloc cum fac de nu au probleme? Simplu: platesc o suma mult mai mica lunar unuia de la fisc si nu va fi intrebat niciodata nimic. Asa se explica performanta de colecta doar 25% din cota unica. La fel TVA-ul si restul

  Răspunde
   
  1. care va
   Decembrie 20, 2013 la ora 01:07

   Hei, zau asa. Pai daca nu platesc, de unde sa le stie finantele …adresa?

   Răspunde
    
 • Cris
  Decembrie 19, 2013 la ora 15:26

  Deputat PC cautat de Politie prin oras pentru spaga. Cine l-a vazut sa sune repede la Parlament – institutia de protectie a infractorilor.

  Răspunde
   
 • Amin
  Decembrie 19, 2013 la ora 15:00

  Doamne revin o printre noi.

  Răspunde
   
 • xulescu
  Decembrie 19, 2013 la ora 14:59

  CETATENI TOVARASI CAMARAZI SA NE RIDICAM LA LUPTA SA I ZDROBIM PE BISNETARII CARE NE SUG SANGELE SA I ALUNGAM DIN TARA SI SA LE CONFISCAM AVERIL IN NUMLE DREPTATII SI AL ECHILIBRULUI SOCIAL.

  Răspunde
   
 • xulescu
  Decembrie 19, 2013 la ora 14:54

  sus jos sus jos cris ramane cum a fost…

  Răspunde
   
 • Ion
  Decembrie 19, 2013 la ora 14:53

  doina doina cantec dulce

  Răspunde
   
  1. dan onofrewi n
   Decembrie 19, 2013 la ora 21:30

   ia porumbu ,(virgula )na porumbu ,
   ia porumbu (tacta) na porumbu
   mai tataaaaa….aaaaaa…maaaaaaaaa––i
   in tact de 3/4 neaparat cu suflu la cavalo si scripca tiganeasca si solist live
   Romela pucianu
   nu .
   mai bine +adrian copilöu, minune .
   Crainic
   DAn Diaconescu n
   in noua
   realizare teöevizio multi super megalo medialo unico euroüpipiana
   Noiu sdintem cei mai tari .
   Si cei mai mari.
   peste mari
   Si tari.
   Pe fundalmente cu muzica dacico -romanico -bizantino-otomkano -fanariotico -carolingiano -anapaukeristo-ceausisto ……….adica ..o f-…ura si venira de vasilea_alexandri -au plecat-o 9(erau 10-moldovenestii zasii_ da unu era dija schiop din start ) si so in torso mai putini ._unii(Huniii??)facind escala la Londra;Paris ,Viena sau Moskova(gavarit maskva).tati numa unu si unu di undi tat pi moldojinestii….. ai nostri ca …brazii ..numai unu si unu

   Răspunde
    
 • Dan
  Decembrie 19, 2013 la ora 14:51

  Conservatorii sunt mai exerimentati si mai talentati, daca fumega statul il lasam balta daca i lineste revenim

  Răspunde
   
 • Victor
  Decembrie 19, 2013 la ora 14:50

  romanii sunt un popor needucat slab dezvoltat si usor de manipulat .
  Pe cuvant ca mii rusine sa va guvernez dar scopul scuza mijloacele.

  Răspunde
   
  1. dan onofrei
   Decembrie 19, 2013 la ora 21:37

   domnu Victor ,da stimate domn, aveti dreptate dar cu un amendament ,sint si la P…a cei mai tari .DAca ni-o ia inainte cineva pe continet astia sint doar rusii da nici aia macar cind se umplu de vodca . Tot vinul rosus zaiobatrulo e üputetrea csexulöuzi pe contionetul European :Credeti ca degeaba veneau nemtoaicele si suedezele-holandezele in ani 70 in Romanica in CUR _e prelungite pe minunatul Litoral la minunatei MAri Negre??? ???

   Răspunde
    
   1. care va
    Decembrie 20, 2013 la ora 01:18

    La Mangalia am cunoscut prima… si ultima frantuzoaica. Vorbea numai franceza, dar am inteles repede ca-i trista. N-am inteles de ce a parasit-o iubitul.

    Răspunde
     
 • Crin
  Decembrie 19, 2013 la ora 14:49

  Sa va spun cva forumisti pontisti voi nu aveti sanse sa schimbati ceva in tara asta voua soarta vi ii scrisa de ratati si plaingaciosi. Un mare noroc aveti de partidul Liberal care poate sa va traga de coarne si sa va indrume pe pasuni cu iarba grasa.

  Răspunde
   
 • Cris
  Decembrie 19, 2013 la ora 14:29

  Demisia urgenta a lui Eugen Nicolaeescu, un contabil incompetent care nu intelege realitatea cruda a spitalelor romanesti si anume ca daca intri acolo, mori cu zile indiferent daca esti bolnav sau sanatos, dupa ce esti tratat mai rau ca un caine.

  JOS INFRACTORII !!
  JOS MAFIA !!!

  Răspunde
   
  1. dan onofrei
   Decembrie 19, 2013 la ora 22:20

   conatabilitatea se imparte si ea in doua -Creditori si Debitori:CAle de mijloc nu exista caci totul se reflecta in bilanturi:Nu stiu direct,ca nu e meseria mea doar de la nevasta-mea :DAr una am invata de la ea -ca sa ai de unde da trebuie mai intii sa ai de unde sa iei .DE fapt e ca si in gradina _CA sa ai la sfirsit o recolta sa dai eventual si la vecini mai intii trebuie sa plantezi si ingrijesti.adica sa depui….munca ,capital ,energie …etc…

   Răspunde
    
   1. vasi
    Decembrie 20, 2013 la ora 00:17

    Da, e adevarat: ca sa primesti mai intai trebuie sa dai! numai ca Nicolaescu de la sanatate are o problema: primeste dar nu ar vrea sa dea! pentru mine care tot dau de ani de zile, sunt cam dureroase vorbele astea! cutitul a a cam ajuns la os!

    Răspunde
     
 • unu analfabetul
  Decembrie 19, 2013 la ora 14:24

  @MARIN, daca nu suntem competitivi, de ce se fabrica piese pentru Mercedes in Romania?
  De ce se fabrica volan la bentley din piele in Romania?
  DAR cat costa un logan? SI cat cost mercedes? si zic eu ca unde ma duce loganul ma duce si mercedesul, nu cu 300km/h, dar la drumurile noastre nu prea ai unde sa prinzi 300.

  Răspunde
   
  1. dan onofrei
   Decembrie 19, 2013 la ora 21:55

   stimate domn -raspunsul e simplu- fiindca sinteti ieftini pentru cum se spune pe germana….. Arbeitsintensiv !!!Adica multa munca manuala si cumva peste mina adica obositoatre (neindeminoasa-multa munca greu de realizat timp indelungat in pozitii timpite -8 ore contra cronometru!!).Daca veti miorlai prea mult si va faceti prea scump marii MErcedes se muta grabnic la…. mai spre rasarit -se numeste in Germania :KAravanenkapitalismus _CAüpitalism de caravana .E ca acum IN China _sint DEJA prea scumpi si miorlaie ca vor mai mult nu e nimic ne mutam instalatiile mai la rasarit in insulele PAcificului dar mai intii esacala in Vietnam:Deci e o politica f:simpla ,primitriva ctrea functioneaza de 2 mii de ani.Investesti acolo unde munca multa a clasei mincatoare(CARUTA cu PROSTI) nu e ptrea scumpa si nu sint pretentii la drepturi sociale.NIci sindicatele nu mai tin cu noi si aceia in mare parte au cooptat cu marile concerne(unde sint integrati in management!!!).nu au cum altfel:LI se poune cutitul in git:PE genuL:_BA ori va tineti prostii inn sah si mincati si voi (si ei ca altfel ii facem somerache)o piine buna ori inchidem fabrica si ne mutam mai inspre MOngolia.Mongolia….???Ce tara de vis!!!!!

   Răspunde
    
  2. ioan
   Decembrie 20, 2013 la ora 00:44

   Acum cativa ani in revista ecinomica germana wirtschaftswoche a fost facuta o cimparatie.. un disc ee frana pt un porsche costa ca, 7500 €. Alaturi era un logan la acelasi ret. Nostim nu-i asa-?

   Răspunde
    
   1. dan onofrei
    Decembrie 20, 2013 la ora 01:58

    stimate Dle.Ioan -acum citiva ani -nu multi ,vreo 2 si mai inapoi puneam cu colegii de la firma de unde m-am pensionat acum la 1 dec. linii intregi de prelucrare la micron a discurilor de frina :Pentru Audi,MErcedes ,BMW :O masina numai avea un pret de cca 500 mii Euro iar liniile aveau inlantuite de la 6 masini in sus :Pe deasupra un handling extrem de complex care sa dea tacturi de citeva secunde pe piesa finita:NU mai spun ca in liniile noastre unite vcprin hasndling robotizat (KUka)erau inglobate sisteme complexe automate si extrem de scumpe pentru masuratori redundante care sa elimine 100% eroarea la masina de prelucrare !!MAsini extrem de scumpe !!!DEci totul pentru un asa zis simplu si banal !!! disc de frina(romanii ar zice, ei un amarit de disc de frina !!) :Hai sa va zic ca la un moment dat au venit si Porsche la noi ca sio clienbti pentru acestze masini (ADUSI la noi de VW pentru care facuseram asa ceva )iar pentru ei a fost inglobate direct in masina noastra un sistem de echilibrare dinamica direct in spindlul principal de lucru vertical in cazul firmei noastre )PIesa era ceva american si ne-a dat bataie de cap 1 saptamina sa inglobam in comanda noastra si sa reusim sa taram tot sistemul ,:MAi are sens sa discutam de unde parvin costurile ridicaste la un produs de calitatea si pretentiile lui POrsche ??sau chioar Audi;BMW? :DEci totul la ora actuala este socotit la centima ,insa calitatea are pretul sau:
    Poti consuma cum am comentat anterior un pui de rotisor de 2,8 Euro inghetat din Kühltruhe de la REWE ,poti cumpara un pui proaspat taiat crescut insa tot conventional cu un pret de 8 -9 Euro muiul sau poti sa te duci la curtea taranului si dai pe un pui taiat proaspat si 20 Euro!!!Si nun ecrscut curat ca cel din Romanica la tara !!!Personal am cumarat gisca de CRaciun de la taran ultima data acum vreo 4 ani_NU era mare dar am dat pe ea 50 Euro dar taiata proaspat.
    Deci DAcia E DAcie si nu e rea ,ba e ffffbuna pentru clientul fara mari pretentii la schiki- micki si Porscheul e o masina exclusiva ,creata cu tehnica si metode scumpe si care nu e la indemina oricarui corupt !!!:NU toti sintem doctori sau avocati:SAu Gigi BEcali sau DAn Diaconescu ca l-am vazut chiar la dl:Guran in emisie cu un Bentley parca :MA rog fiecare cu punga sa dar DAcia este f.bine cotata cel putin In GErmania pentru omul care vrea sa fie econom si nu e milionar.DAr si Dacia intre timp ca sa faca fata concurentei masive asiatice e obligata la pret sa includa din ce in ce mai multe extrasuri,de fapt nimicuri ca sa scoata ochii la clienti:Am avut nevoie de un mobil sa ma transporte de la A la B si sa nu raminm cu caruta in drum mai m,löaes vpe lungul dfrum Gerrmania Romania tocmai la Galotai deci cca 2000 km peste vai si munti cu drumuri in ntrecut ce sa mia comentam ???Pe timpul lui CEasca gropaneloe erau de la 30 cm adincime ,rupeai axa nu departe de patria dsv Sibiul:CA sa treci orasul iti trebuia 1 ora era cumplit acum macar au centura !!!! :MAi mult nu mi-a trebuit niciodata ca sa zic ca si calator activ (Sofer ) cu masina personala.A fost si ramine pentru mine o catastrofa a secoluluii datorita motorului cu emisii dar din pacate datorita sistemelor de munca un rau necesar :Asa am fost obligat in familie la 3 persoane sa tim 3 masini atfel nu ne descurcam cu munca :Sa zic asa am fost aici sclavul nedoriot al masinii..eu care de fiinta am fost CFR-ist convins si nu am avut carnet de conducere in Romanica desi tatal meu adoptiv avea masina in garaj -un Moskvici 408-la dinsul ,om simplu cu 4 clase primare a fost boala profesionala -a fost sofer de copil si se pare mai mult nu si-a dorit in viata – a fost ca un complex sa aiba un automobil.

    Răspunde
     
 • unu analfabetul
  Decembrie 19, 2013 la ora 14:20

  daca nu erau bune tractoarele nu le foloseam si acum.

  Răspunde
   
  1. dan onofrei
   Decembrie 19, 2013 la ora 22:10

   le-ati incercat pe cele din ultima generatie JOHN DEERE ????(tractoareloe vorbesc ca ei fac mai multe )
   cel puutin cele 3 tipuri din seria 6M????
   cu motoare de la 170 CP in sus si sisteme Hydraulice Rexroth construite si probate la uzinele din Horb pe Neckar(am Neckar )Intimplator amk facxut la ei ceva masini unelöte (centre de prelucare CNC )in anii 1998 si era totul in halele de prosductie mai curat ca intr-o fabrica de medicamente (va jur)!!!!!!???Mai nene trezeste-te la realitate ,asta independent de situatia politica actuala tembela din Romanica !!!!!!NE aflam in sec 21 !!!!!!!!Inapoierea tehnologica nu mai este o mindrie ci o rusine nationala!!!!SA va trimit prin domnul Guran revista lui John Deere cu acele tractoare si cum le folosesc ele eficient taranilor germani care si ei au de facut fata unei mari concurente internationale la öpret deproductie??DAca imi spuneti da si stiti germana vi le trimit pe adresa TV a dlui Guran

   Răspunde
    
 • Cetateanii
  Decembrie 19, 2013 la ora 14:17

  usl uniunea nebunilor dezamagire rusine nenorocire.

  Răspunde
   
  1. dan onofrei
   Decembrie 19, 2013 la ora 22:33

   stimate domn -ati vrut banuiesc sa va NIck-name -ati cetatenii nu cetateanii-graba ..nu conteaza ….
   PAi definitia dvs la USL nu se potriveste ….Ar insemna U Ne De !!!!cum definiti Uniunea nebunilor dezamagiti!!!Pe timpuri PCR era definit in popor(BOBOR) ca Pile Cunostinte Relatii si sincer am trait din plin acolo pina in 84 epoca de aur si se potrivea :
   Deci puteti poate defini USL fiind consecvent definitiilor prescurtate ca :
   sa z8cem….Uniunea Super Laturalnica ca nu prea merge pe un drum drept ,foloseste cai ocolitoare ,mai pe Romaniceste o da cotita …ca la Ploiesti cum ar zice vesnicul NEnea IAncu !!!SA ne traisasca in veci.Nu s emai naste al doilea ,nu atre cum ,materialul genetic e degenerat ,femelele,cu silicoane .. baietii destepti intre timp …gay….manele ..dan diaconescu ..tv …etc ….

   Răspunde
    
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase