BIZIDAY: miercuri, 17 decembrie 2013

Emisiunea poate fi urmărită și aici: http://www.seenow.ro/

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

14 răspunsuri la BIZIDAY: miercuri, 17 decembrie 2013

 • Dorel
  Decembrie 20, 2013 la ora 22:43

  Vizavi de plecarea bancilor straine din Ungaria nu prea imi vine a crede ca se va intampla, premierul Victor Orban (tot ca Victor ca si premierul nostru) are alegeri anul viitor si multe din masurile pe care le anunta acum sunt o precampanie electorala de fapt in pregatirea alegerilor de anul viitor si poate pana la urma vor ramane in stadiul acesta si nu se vor concretiza niciodata ca stim bine cum se fac camapniile electorale pe aici prin Europa de Est.
  In ceae ce priveste politicile reale ale Ungariei îi invit pe cei care nu au fost niciodata in Ungaria sa mearga si o sa vada mult mai multa curatenie ca la noi mult mai multe autostrazi ca la noi, un nivel de trai mai ridicat avand in vedere salariul mediu pe economie mai mare ca la noi si multe altele care arata ca din punct de vedere economic noi inca alergam sa îi ajungem din urma(pacat ca nu alearga ei sa ne ajunga din urma).
  Sa nu uitam ca Mercedes ne-a ametit ca ca face o fabrica de asamblare in Romania dar pana la urma au ales sa mareasca fabrica din Ungaria si de fapt s-au folosit de amenintarea ca se muta in Romania ca sa negocieze conditii mai bune cu Ungaria, sa nu uitam ca concernul Volkswagen – Audi a construit in Ungaria printr-o investitie de 6 miliarde de Euro cea mai mare fabrica de motoare din lume, clasificata a doua ca marime din lume din punct de vedere al investitiei din domeniul auto si ar mai fi multe de spus dar, …
  Sunt curios la cat se cifreaza cea mai mare investitie greenfield din Romania?

  Răspunde
   
 • anca
  Decembrie 20, 2013 la ora 06:36

  Va deranjat asa de mult comentariul meu?
  Sunteti cumva ruda cu parlamentarii, primarul, companiile farmaceutice sau cu mama lui SOVA?

  Răspunde
   
 • Vocea Europei
  Decembrie 19, 2013 la ora 10:21

  usl uniunea nebunilor.

  Răspunde
   
 • ioan
  Decembrie 19, 2013 la ora 01:42

  Topic „ia-ma Nene”. Cat de absurd si off this planet tre’ sa fi, ca sa faci o asmenea propunere. este suficient sa arunci o privire peste granita lu’ pepelea ca sa vezi ca exista o gramada de start-up-uri care rup de fapt modelele de afaceri invechite alre transportatorilor clasici. Pagini web/facebook, marii constructori de automobile, aduc oameni impreuna pt a-si imparti costurile de transport. In marile orase germane sau zone metropolitane sunt numeroase posibilitati de a inchiria o masina, astfel ca posesia unei masini devinie puerila. Aceste firme, start-up-uri dau de lucru la oameni, sunt inovative si fac bine economiei. Pe meleaguri dambovitene, aerul rarefiat pe care-l inspira politrucii ii determina sa faca asemenea propuneri pe care nici nu stiu cum sa le aplice….insa hai sa ma aflu in treaba si ii amendez.

  Topic Oprescu si transformarea bld. – Primarul sa isi vada de treaba si sa termine lucruri incepute dar nu terminate si sa nu mai vina cu tot felul de abureli, idiotenii si alte cretinati…ca nu mai tine.

  Accciza – se amana pana in aprilie. Perfect o baga ca fiind pacaleala de 1 aprilie, Rad romanii de se prapadesc pe jos…si dupa ce se calmeaza o sa vada ca acciza nu se scumpeste cu 7 EURO-centi ci cu vreo 14…ca de, gaura tre’ acoperita.

  Topic – emigrarea definitiva
  Cred si eu ca terile latine nu mai corespund dorintelor romanilor, acestia indreptand-usi atentia catre Germania. Trebuie intotdeauna precizat daca castigul este net sau brut. Cu 1400€ net poti trai, insa daca e brut…tre sa strangi si acolo cureaua. Evident ca germanii cauta romani pt ai angaja in domenii prost platite….cei bine pregatiti tre’ sa concureze cu alti o grmamada de prin grecia, spania, portugalia, italia care si ei au diretia focalizata spre Germania.

  Coalitia germana – 8,50€/ora a fost un proiect al socialistilor si va veni abia de prin 2015-2016…insa si aici este d fapt o decizie populista, caci degeaba primesti 8,50€/ora daca traiesti in Hamburg, München sau Köln ca tot asa mori de foame. 8,50€ e bun in orase de dimensiuni mai mici din estul germaniei sau in orase monoindustriala din vestul ei (zona Ruhr)

  Răspunde
   
 • alex
  Decembrie 18, 2013 la ora 19:30

  ce-i gresit in titlul asta: „BIZIDAY: miercuri, 17 decembrie 2013” 🙂

  Răspunde
   
  1. cg84
   Decembrie 18, 2013 la ora 20:23

   marti

   Răspunde
    
   1. dan onofrei
    Decembrie 18, 2013 la ora 21:52

    @alex si cg84-ne legam mereu de nimicuri lasind la o parte esentialul:Din nou exces de zel romanicesc:Pe deviza -ca la noi la nimeni ne inecam intr-o mare de oceane (problemele esentiale ) pentru un graunte de nisp pe care ni-l atirnam singuri de picior si ni-l imaginam o stinca.

    Răspunde
     
 • ferencz
  Decembrie 18, 2013 la ora 13:56

  judecati gresit Ungaria, si nu pentru ca sunt maghiar

  Răspunde
   
  1. Gabriel
   Decembrie 18, 2013 la ora 23:04

   Ferencz, ai dreptate romanii judeca greist Ungaria, asa cum si ungurii judeca gresit pe romani. Asta rezulta din stereotipuri, istorie falsa de ambele parti, exagerari, manipulare a politicienilor, lipsa de intelegere. Lucrurile se vor schimba, dar lent pentru ca nu ne lasa politicienii si mass media cre mai toarna gaz cand focul este aproape sa se stinga.

   Răspunde
    
   1. ferencz
    Decembrie 19, 2013 la ora 11:45

    absolut de acord

    Răspunde
     
  2. Moise
   Decembrie 19, 2013 la ora 02:16

   sper si eu sa ma insel. dar istoria ne-a aratat ca de cate oriungaria se duce pe extrema nici romaniei nu ii e prea bine.

   Răspunde
    
 • Octavian
  Decembrie 18, 2013 la ora 13:41

  Cred ca este gresit titlul. Este inregistrarea emisiunii de MARTI, 17 Dec.

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase