BIZIDAY: luni, 25 noiembrie 2013

Emisiunea poate fi urmărită și aici: http://www.seenow.ro

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

13 răspunsuri la BIZIDAY: luni, 25 noiembrie 2013

 • costica
  Decembrie 4, 2013 la ora 07:46

  Buna.
  Moise …….Moise de ce nu INDRAZNESTI…………

  Cu respect
  Ing.Costica Popa
  0730322785

  Răspunde
   
 • Bogdan Naumovici
  Noiembrie 28, 2013 la ora 10:22

  tocmai am avut o viziune, apropos de cadrele medicale si tot restul ‘lucratorilor’ de la stat, defapt ei sunt spargatorii de greva, prin faptul ca inca mai stau sa lucreze la stat. Daca toata lumea, cadrele medicale, ar pleca din sistemul de sanatate ‘statal’ si s-ar duce intr-un sistem privat, si statul ar ramane fara spargatori de greva, fara ostatici, ar muri. ‘Statul’ ar muri

  Răspunde
   
  1. Constantin
   Noiembrie 28, 2013 la ora 19:33

   Domnule Bogdan Naumovici, nu va grabiti sa trageti concluzii, va rog. Se pregateste greva profesorilor. In privinta lor guvernul nu este la fel de intelegator dupa cate se pare, prin urmare nu ne asteptam ca greva sa fie sparta de nimeni. Carevasazica, va fi o greva „asezata”, in toata regula si cu toate consecintele neplacute dupa ea. Daca recomandarea facuta de dumneavoastra medicilor se mentine in cazul cadrelor didactice si al altor categorii profesionale platite de la buget, va rog sa spuneti ce ne facem daca intra in greva politistii…sau magistratii?! Cine ii mai judeca pe cei care au transferat licenta de exploatare Rosia Montana de la Minvest Deva?! Niste judecatori privati ar fi tocmai potriviti, mai ales daca vor fi plimbati mai ‘nainte prin Noua Zeelanda pe banii RMGC.

   Răspunde
    
  2. z8
   Noiembrie 30, 2013 la ora 14:29

   Total de acord. Numai mizerie (din toate punctele de vedere) in sistemul medical de stat. Un kkt necompetitiv si un rai al hotilor si incompetentilor.

   Răspunde
    
 • Omul
  Noiembrie 27, 2013 la ora 16:52

  Domane miluieste si apara de invazia galbena.

  Răspunde
   
 • zadun
  Noiembrie 27, 2013 la ora 15:29

  chinezii fac bruiaj, nu va mai rula nimic din cele obisnuite …..trecem la alta unda

  Răspunde
   
 • mau
  Noiembrie 27, 2013 la ora 15:25

  Buna,

  De ce nu ruleaza emisiunea din player? nu merge nici pt tvrplus si nici seenow.
  Am neboie de ceva aplicatii?

  Multumesc,
  Marius

  Răspunde
   
 • catalin
  Noiembrie 27, 2013 la ora 13:41

  venirea chinezilor mie imi miroase a gaze si ceva aur ei au mai venit pe acelesi proiecte dar in spatete acestor proiecte erau doar privatizari care se stiu si calmarea spiritelor vin chinezi si ne salveaza gresit vom fi ingropati iar tara lui andrei e o cumetrie nimic mai mult

  Răspunde
   
 • sorin1
  Noiembrie 27, 2013 la ora 10:01

  haha…ii ajutam noi…da nu-i facem mai destepti.)) Lasa. Ca barca a pierdut cu om in plus.

  Răspunde
   
 • sanduCu
  Noiembrie 26, 2013 la ora 23:55

  Nu este nevoie de bani (8.5 miliarde Euro), ci de schimburi de interes economic.
  Diferentele (salarii, somaj, export) intre diferite judete, demonstreaza ca tara nu are nevoie de descentralizare economica.
  Moise, probabil ca acorzi mai multa importanta banului (investitiei) decit o merita, ceea ce te impinge (ca pe multi altii) la o intelegere gresita. Chiar recunosti: nu este vorba despre lipsa de bani, uite sunt, dar romanul nu stie ce sa faca cu ei. Nici un investitor (fie el si chinez) nu o sa-ti dea bani daca nu stii ce sa faci cu ei, adica sa nu-si vada interesul (chinezii nu sunt interesati de profit). Taxarea de orice fel (fie si pe salariu) este menita sa mearga la buget, cu cit mai mult cu atit mai bine, dar impreuna cu cresterea economica, cu cresterea salariilor. Multi, inclusiv capetele neincoronate ale Romaniei, se concentreaza asupra fiscalitatii, dar in prim plan trebuie sa fie restructurarea productiei in economie – nu tai torta inainte de a o avea.
  1 E/kg cartofi ar insemna 0.3% din salariu mediu romanesc; 2 CD/kg cartofi este cam 0.1% din salariu mediu canadian.
  Nu stiu a cui a fost initiativa cu un tren de mare viteza intre Bucuresti si Chisinau, dar nu vad in asta o prima prioritate romaneasca.
  Moise, cred ca ai atins usor esenta: Israelul este mai interesat in mentinerea ridicata a pretului hidrocarburilor decit in atacarea Iranului. Cit timp Israelul se intelege cu rusii, Iranul va avea treaba numai cu americanii.

  Răspunde
   
  1. sanduCu
   Noiembrie 27, 2013 la ora 00:00

   Am uitat, ce se intimpla in Ukraina, sa aibe legatura cu cumpararea unor datorii publice ukrainene, de care pomeneai citva timp in urma? Ca-si pierd o bucatica din independenta?

   Răspunde
    
 • QuadroQ
  Noiembrie 26, 2013 la ora 12:02

  Fermierul ce-a patit? Ala care a dat mita?

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase