BIZIDAY: miercuri, 30 octombrie 2013

Emisiunea poate fi urmărită și aici: http://www.seenow.ro

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

77 răspunsuri la BIZIDAY: miercuri, 30 octombrie 2013

 • Raimund Grov
  Noiembrie 9, 2013 la ora 02:56

  Daca nu sunt provocat sau nu se aduce atingere integritatiim mele , nu as spune astfel de lucruri , chiar daca sunt adevaruri , atunci devin constructiv , in multe cazuri dezinteresat financiar , dar nu e nici un gest altruist , satisfactie mea consta in faptul cand vad ca iese ceva benefic .
  Atat cat imi permite timpul monitorizez ” evenimentele ” din Romania , ca trebuie sa fiu la zi si mereu informat , doar asa am contact mereu . Multi poate nu au observat , Mitrea Miron a spus ca modelul economic european e depasit . ACEST LUCRU TREBUIE SA DEA DE GANDIT MULTORA . Arata doar cum gandesc ei si ca urmare ce strategii vor implementa . Ma intreb ce model , in viziunea lui Mitrea , e de urmat , cel american oare …. . La saracia care e in Romania , daca s-ar implementa un sistem american , multi nu isi pot imagina ce se intampla , DEZASTRU social evident . Acea afirmatie a fcut-o , ca bugetul Romaniei nu mai poate sa sustine un sistem social asa cum cer prevederile europene in perspectiva unui deficit tot mai mare . Nu ii spune nimeni sa ofere ca in Germania , trantorilor care nu fac nimic 387 Euro si chiria pe luna , dar macar cei fara un venit sa nu ajunge in starea de disperare . El astfel vrea ca tatul sa nu mai fie raspunzator de cei amarati , probabil doreste ca fiecare sa fie asigurat privat si sa aibe grija de el insasi . Doar ca asa ceva e hilar sa crezi ca se poate intampla in Romania in viitorii 20 de ani . Ca nici in SUA nu era posibil , doarca sondele lor stau bine infipte din Kosovo pana in Tibet si mai au si jucaria aceea de facut bani ( Federal Reserve ) incat atata timp cat traiesc pe spinarea altora o duc bine inca . Deci atentie domnule Mitrea cu asa vorbe , ca e posibil ca orientarea dumneavoastra sa fie auzita de cancelarii care au ancora in mana , de care depindeti acum . Iar lucru care e important pentu Romania , e la anul cand o sa fie un nou guvernator , ca pionul Isarescu a facut bine treaba , doar ca nu stiu pentru cine . Atat stiu de el , ca ii place sa bea cate Rothschild , doar in aceasta privinta are asemanari cu mine acum .

  Răspunde
   
 • sorin
  Noiembrie 8, 2013 la ora 02:36

  Pe zii ce trece, emisiunea e tot mai putin interesanta. Din teme de afaceri s-a schimbat pe dezbateri pe teme politice. Sunt atatea posturi tv care fac acest tip de dezbateri, nu cred ca era nevoie sa se mai discute aceste lucruri si in aceasta emisiune.

  Răspunde
   
 • Raimund Grov
  Noiembrie 5, 2013 la ora 04:56

  Te asigur Sanduca ca nu ai capacitatea de a percepe subliminalul din vorbele mele , fara sa mai de anumite conotatii semantice acum . Nici nu ma astept la asa ceva , e ceva specific atata mediocritate in acea zona geografica , ca daca nu e hot , lenes , talhar , interlop , recalcitrant , betiv sau prst cum sunt cei 99,98 , mai raman cativa care au sclipiri geniale , dar din pacate prea putini fructifica potentialul lor .

  Răspunde
   
  1. sanduCu
   Noiembrie 5, 2013 la ora 10:07

   …sa inteleg asta ca o subtila parere de rau…

   Răspunde
    
 • Raimund Grov
  Noiembrie 4, 2013 la ora 22:50

  Eu sunt echilibrat in tot ce fac , am raspuns la unele afirmatii care nu au loc pe un astfel de site , am deschis o dezbatere efectiv , pana sa ma faca acest onofrei si altii , gunoi sau nimic aici . Dar faptul ca ei jignesc arata doar o reflexie a subconstientului lor care ii tradeaza ca se simt inferiori se regurg la astfel de metode .
  Eu le dau un sfat multora , mai bine sa puna mana pe o meserie ( ca nu e nevoie de atatia juristi si experti in strategii geopolitice mai ales ca acesta ultima profesie in Romania e ca un doctor de biologie marina in desert ) sa mai invete si germana , ca atunci poate au perspective . Daca nu se poate ajunge o sa poarte din nou opinci ( dar daca se tine cand ca nu au trecut multi ani decat opincile nu se mai poarta , e posibil ca multi ii mai tin in dulapuri pe undeva ) in timp . Dar la saracia care e acum , nu mai sunt atatia porci , incat e sorici insuficient sa faca opinci la toti opincarii acum . Cand spun opincari ma refer simbilistic la multi care s-au infipt in functii cu toate ca stie ca e incompentent . Iar daca e sorici insuficient macar sa faca una , iar cealalta opinca din cauciuc atunci . Ca asa macar are romanul 2 viteze sigur . Cu opinca din cauciuc are viteze ” incet ” iar opinca din sorci are viteza ” mai incet ” atunci . Iar acest lucru se poate paraleliza cu tot , cunoastere , inteligenta , avutie , prosperitate , caracter . ca degeaba sunt 0,02 % de treaba , silitori si cu bun simt . Cand vezi pe autobenzi in Austria ce romani trec pe acolo , crezi ca acum au evedat , urati , din privire ii vezi prostia . Dar romanul se odihneste de la atata stat degeaba . Iar Dl Guran e opusul lor , munceste incat e un bun exemplu pentru atatia Cand s-a intors marele Brancusi ( el e 100 % roaman si gandea ca mine , lucru pe care e in asentimentul meu ) in Romania le-a spus unora ( nu citez pe nimeni , dar le al as face , doar ca nu stiu exact vorbele lui ) ca i-a lasat prosti si saraci cand a plecat , iar acum ii gaeste si mai prosti si mai saraci , cam asa erau vorbele lui si a plecat inapoi . Iar Liiceanu gandeste la fel , doar ca el o spune mai subtil evident .
  Degeaba din 20000 de romani e cu tentinde de genealitate cand celalti sunt ca turma atunci . Dar pe de o parte e bine pentru unii care manipuleaza , ca daca au 20000 de oi proaste care fac ce li se spune e mult mai usor . Ca o oaie proasta nici nu stie cand e tunsa sau mulsa atunci . Iar daca obsearva ca e mulsa , i se spune ca e in interesul ei si o mai pune sa si plateasca . Vezi Rosia Montana si efectele ei ( unde redeventele trebuie sa fie cel putin 60 % acum ) li se mai spune oamenilor ca e un avantajul lor , sau si mai umilitor chiar sa multumeasca ca li se ia tot . Pentru prosti are nu inteleg ( vad ca intra destui si aici ) e ca si cum ii fura portofelul din buzunar , iar hotul il puna sa plateasca pe posesor ca l-a facut sa mai il caute si in buzunare atunci . In lucrarea mea de doctorat am facut referire si la aceste aspecte manipulative , dat mai mult pentru a intelege cum se pot contracara aceste fenomene dar si intai de a le percepe . Nu professez in acel domeniu , avand alte oportunitati

  Răspunde
   
  1. sanduCu
   Noiembrie 5, 2013 la ora 00:16

   Dl. Raimund Grov, spuneti ca sunteti echilibrat. Asa credeti, dar atitudinea pe care o aveti si acuma nu demonstreaza asta. Un om matur nu da in mintea copiilor “am raspuns la unele afirmatii”, ca si cum nu stim cu totii ca primul dvs comentariu a stirnit pe toti cei care pe drept nu au fost deacord cu afirmatiile si jignirile dvs. Ginditi-va bine ca nu sunteti deloc in pozitia sa mai dati sfaturi, cel putin nu pe acest blog. “) sa mai invete si germana , ca atunci poate au perspective . Daca nu se poate ajunge o sa poarte din nou opinci”, “Dar la saracia care e acum , nu mai sunt atatia porci , incat e sorici insuficient sa faca opinci la toti opincarii acum”, “Cand vezi pe autobenzi in Austria ce romani trec pe acolo , crezi ca acum au evedat , urati , din privire ii vezi prostia” – mai ginditi-va, indifferent cum justificati, ce este spus ramine spus, adica continuati sa insultati. Nu mai puteti jigni, pentru ca sunteti mult sub nivel. Trec peste faptul ca nici nu controlati limba romana (se vede ca nu este vorba de tastura), si am sa va amintesc un lucru stut de emigrantul roman: mie imi este permis sa vorbesc urit despre roman, pentru ca eu sunt. Cel mai bine este sa nu mai reveniti.

   Răspunde
    
 • Raimund Grov
  Noiembrie 4, 2013 la ora 04:54

  Stati in lumea voastra mediocrilor , ca prin 1100 cand au ajuns germanii din Flandern , Franken si alte regiuni , in Siebenbürgen nu era NIMIC inca . Iar limba romana nu exista , abia dupa 1500 , dar in Moldova si Oltenia poate , In Hermanstadt nu a fost roman pana in 1780 , deci sa tineti gura . Iar de minciuna cu asa zisa unire a lui Mihai Vizeazul , eprobabi cea mai utopica gluma pe care o cred prostii . El a fost chemat sa dea expkicatii . Inca o prrostie , ca ar fi fost asteptat de romani la intrare in Alba Iulia atunci . Mare tampenii aud cand prin 1600 nu exista roman acolo . Eu sunt jumate roman si german , dar cu instincte drepte si adevarate , nu false ca voi toti . Dar minciuna o sa piara candva , ajunga cu manipularea grosolana acum . Acum sunteti mici , nu mai eveti ce spune , va mai aruncam un os cand vrem , deci roata s-a intors popor de hoti si talhari

  Răspunde
   
  1. sanduCu
   Noiembrie 4, 2013 la ora 07:07

   Si Dl. Raimund Grov, pentru o persoana cu expresii ca: “sa tineti gura”, “Acum sunteti mici , nu mai eveti ce spune , va mai aruncam un os cand vrem , deci roata s-a intors popor de hoti si talhari”, “dupa ce armata a intors armele miseleste”, “o natiune fara demnitate”, mi se pare o pierdere total de auto-control sa mai aveti tupeul sa mai amenintati “Afirmatile tale jignitoare nu vor ramane fara urmare”. Din “Aici fac referire la privatizarra Aro , unde am avut un precontract cu Nissan pentru livrarea de motoare si acreditiv bancar deschis pentru privatizare si retehnologizare”, inteleg ca ati pierdut niste interese. Ce nu-mi este clar este daca acreditivul bancar la-ati deschis pentru “precontract” sau pentru “privatizare” – n-are importanta motivul pentru care nu s-a dat curs, presupun ca aveti déjà o reziliere cu toate motivarile incluse, deci ce aveti in seif si n-ati folosit este bun ne-folosit. Afirmatia “probabil o sa fie candva facute publice”, suna destul de clar a santaj – n-am inteles pe cine aici pe blog doriti sa santajati? Nu stiu exact ce inseamna “Amtsgericht Augsburg”, dar dvs sigur stiti ce inseamna “ Consiliul european contra rasismului si intolerantei” de la Geneva. Despre istoria romanilor, va inteleg aberatiile ca sas extremist (chiar daca cealalta jumatate este romana – si ar trebui sa va fie rusine pentru atitudine antinationala), dar o eventuala infatisare intr-un tribunal romanesc ar putea reglementa situatia. In mod sigur aveti o mare problema.

   Răspunde
    
  2. un turist
   Noiembrie 4, 2013 la ora 12:41

   D-le Raimund. D-voastra ati avut mai mult eu poate mai putin de investit in Romania si era de stiut ca este un *Heißes Pflaster* si totusi am incercat. Dupa un esec nu trebuie sa ne batem joc de tot poporul care este si el neputincios fata de cei care au fost alesi tot de ei. Se stia ca spaga conduce economia si asta pina in prezent deci nu are nici o legatura cu istoria Romaniei. Stiti poate mai bine ca mine ca dezvoltarea economica a prins o viteza fff mare si nu putem sa ne comparam cu -50 ani. O singura problema a d-voastra este ca jigniti mult prea tare si daca va comportati si cu angajatii d-voastra asa nu este bine. Stiti si bine ca cel amenitat nu va lucra niciodata ca cel stimat deci sa ma scuzati anticipat cind va spun sa va masurati cumva cuvintele ca nimeni nu v-a jignit pe d-voastra cum jigniti d-voastra pe altii spus un popor intreg.

   Răspunde
    
 • Chirita Aurelian Stefan
  Noiembrie 2, 2013 la ora 13:57

  In privinta asigurarilor de sanatate optionale (~800lei) Ministerul Sanatatii va oferi un discount de 100 de lei anual timp de trei ani pt persoanele care isi fac asigurare si nu beneficiaza de servicii medicale .In al patrulea an de asigurarea, asigurat va benficia de un bonus de 300 de lei .Daca si in al cincelea an nu beneficiaza de servicii medicale bonus se reduce la 200 lei si asa mai departe (prima scade cu 100 lei anual).Pt cei care se asigura din 2015 ,bonus va fi de 50 lei anual timp de 4 ani si va scadea tot cu 50 lei anual.Pt agricultori ce practica agricultura pe suprafete mici se va percepe un impozit de 12,16 si 20% din vanzari in functi de tipul vanzarii (12% pt lactate ,16% pt carne si 20% pt legume si fructe).Tot impozitul va fi recuperat integral sub forma de asigurarea medicala optionala mai intai ,si ingrasaminte ,insecticide, seminte ,fungicide,medicatie pt animale prin sistemul de vouchere,ce vor cuprinde subventia la hectar si subventia pe animal.Profesorii ce ofera meditatii vor plati un impozit de 16% ce se va deduce sub forma de asigurarea de sanatate optinala si carduri de cumparaturi .Pt profesori care detin suprafete agricole sau doresc sa practice agricultura pe suprafete inchiriate pot beneficia de vouchere.Sistemul se extinde pt s.r.l.cu o anumita cifra de afaceri atat pt asigurari cat si pt vouchere.

  Calcule :prin vanzarea a 1,2 tone de branza cu 12leil/kg suma incasata va fi de 14.400 lei .Impozitul va fi de 1.728 de lei =2 asigurari +128 lei vochere fara includerea subventiei sau o asigurare + 928 de lei voucher.

  Profesor:Pret sedinta 2 ore 50 lei.Numar sedinte 20 pe elev .Numar elevi 25.Suma totala 20*50*25=25.000lei Impozit 16/100*25.000=4.000 lei.=2 asigurari + 2.400 lei card sau o asigurare +3.200 lei card.

  Răspunde
   
  1. sanduCu
   Noiembrie 2, 2013 la ora 17:15

   Dl. Chirita Aurelian Stefan, presupun ca exista o forma de comunicare/publicare a l acestor noutati, dar este interesant si pentru noi cei de afara – uneori ne facem planuri sa stam mai mult cind venim si este bine de stiut ca ordin de marime. Multumesc. Am citeva nelamuriri. Cind spuneti “bonus” intelegeti o reducere: daca initial ar fi 800, cu un bonus de 300 ar ramine 500? Dac da, atunci este de inteles (una peste alta, ba cu 100, ba cu 300, ba cu 200) ca cu o reducere de cite 100 la fiecare an, cineva sanatos (sau care pentru citeva aspirine nu va apela la asigurare, pastrindu-si bonusul annual de 100 intact), dupa 8 ani va avea asigurare gratis, eventual chiar si daca va incepe sa-si foloseasca serviciile? Sau, pur si simplu se spera sa nu se intimple asa o minune? Referitor la agricultori sau fermieri de ocazie si mai ales la tarani in virsta care poate abia se vor ocupa de animalele din curte sa nu le lase de izbeliste, deci fara vinzare si incasari: toate impozitele acestea (12, 16, 20%) nu vor contribui aproape de loc la acoperirea intregii asiigurari medicale optionale (foarte binevenita in special la oameni in virsta). Se presupune ca taranii batrini isi dau cu chirie paminturi in lucru de unde au beneficii suficiente sau ca si-au vindut terenurile si tin banii in banca incit dobinda pe economii sa fie acoperitoare pentru toate nevoile? Intelegeti ca o legislatie nu poate sa se bazeze pe presupuneri, trebuie sa mearga pina la capat chiar daca niciodata nu va fi cazul. In America, cu aiureala Obamacare, desi s-a crezut ca va trece, sau ca a fost problema cu web-site-ul sau nu si alte aiureli legate de fiscalitate (vedeti si in cazul romanilor se amesteca sanatate cu fiscalitatea – s-or fi luind dupa americani si nu este bine nici la ei si nici la romani) si in final americanii continua sa ramiie in aer. La aia n-am habar, dar aceste doua intrebari sunt niste problem serioase.

   Răspunde
    
 • Raimund Grov
  Octombrie 31, 2013 la ora 19:26

  Adevarul e altul

  Răspunde
   
  1. sanduCu
   Octombrie 31, 2013 la ora 20:11

   E adevarul romanesc de pe pamintul romanesc.

   Răspunde
    
   1. dan onofrei
    Noiembrie 1, 2013 la ora 00:05

    1000 puncte SAndule ,sti trebuie sa il intelegi pe dl:Raimund urla doar ura in dinsul ,nu este unicul,mai cunostem cazuri.Ura duce la orbire in fata adevarului.

    Răspunde
     
  2. dan onofrei
   Noiembrie 1, 2013 la ora 00:02

   nu o sa decizi dumneatale un strain care este adevarul istoric al Romaniei atita timp cit incepi sa numeri istoria cu de la 1100 si ceva..incoace :aSTA O faci matale asa ca si colectionar de gogorite istorice care cine stie ce interese vor sa serveasca (sint multi ca dumneatale plini doar de ura care confunda Romania cu o tara a romilor nu a romanilor !!)).E clar ca sinteti un provocator dar de istorie nu aveti idee ,ideea este ca romanii sint un popor originar latin si asta nu le convine multora in Europa:Asta o stiu si romanii nu trebuie sa ii invatati dsv.istoria lor.(Dar talmacita de alti binevoitori buni vecini) :Dar pt.cultura dvs .generala daca tot sinteti pasionat de istorie ,va recomnad cu,virgula caldura IN Youtube canalul Istoria adevarta cu emisiile dlui.colonel Dogaru:Cu siguranta o sa strimbati din nas si nu o sa va placa dar sint tristul adevar.Punct cu punct dar nu scrise de invingatori:Stiti ca acela este mereu deformat in avantajul lor.

   Răspunde
    
   1. un turist
    Noiembrie 1, 2013 la ora 21:51

    D-le Onofrei: Cred ca ati observat ca am o mare admiratie fata de romania si poporul ei dar cred ca va pot contrazice ceea ce d-voastra veti spune ca sint iarasi pe linga!!!!!!Daca citesc acest blog am impresia ca insusi ROMANII adevarati cred ca in Romania exista numai tiganie adica rromi si guvernanti corupti.Deci nu trebuie dintii criticat pe un oarecare care poate are si el un vierme de nationalism in el. Fiecare vrea sa se pronunte intr-un fel si chiar d-voastra sinteti pe undeva de acord ca rromii aduc un foarte mare dezavantaj in obrazul Romaniei. Ce sa mai discutam atita de istorie cind la ora actuala KK ne sta la toti pina la git indiferent ce natie este si pe cine are ca stramos. Cred ca nu este chiar echitabil de a pune Germania la mijloc ca am mai spus ca nu discutam de Germania ci de Romania si in plus v-a ris inima cind ati ajuns in Germania si cei prapaditi in Romania au avut zile grele de infruntat. Sa nu ajungem la muchia cutitului de a fi corecti sau ultrantionalisti pentru ca nu este benefica pentru nimeni.Stiu ca voi fi criticat dar sa vedem realitatea actuala in fata.

    Răspunde
     
    1. sanduCu
     Noiembrie 2, 2013 la ora 06:52

     Dl. Unturist, replica lui Danut se refera la un comentariu (Octombrie 31, 2013 la ora 19:25) deja retras de Moise (inclusiv replica mea). Nu vad unde a adus Danut vorba de Germania, ori sa fie vorba de un alt comentariu retras sau de o documentare a domnului Grov. Dvs sunteti mai mult decit un admirator al romanilor si sunteti de nepretuit – nu sunt multi care sa admire alte popoare. Sa se gudure in fata altora, asta nu mai e admiratie. Numitul Grov, a fost pur si simplu deplasat, fin spus.

     Răspunde
      
     1. un turist
      Noiembrie 2, 2013 la ora 15:06

      Numitul Grov ar face bine sa scrie istoria dezvoltarii maimutelor in Madagaskar si sa-si vada de ale lui nu sa sa se amestece in altele unde nu are nici un interes.

       
    2. dan onofrei
     Noiembrie 2, 2013 la ora 22:40

     stimate domnnule Un turist -va dau dreptate -timpurile sint altele si problemele mai ales ecologice -climatice globale grave si grele ale actualului si viitorului ne fac penibili in discutii nationaliste!!!DA aici avetri dreptate 100% .DAR!!!! .Si exista un dar ,sint nascut in Romania ,intr-o tar in catreABSOLUT nici o nationalitate minora cel putin in generatia mea nu a fost incalcata in drepturi!!(dimpotriva me4rtgeam ca turist in anim 70 la Sovata si UNII repet UNII nu toti unguri ne raspundeau in magazine cu NEMTUDO!!!)!!!! si NU PERMIT nici ca german unui gunoi nationalist iredenstist sa arunce baliverne in aer ca stramosii romanilor se trag din…. Bulgaria-cititii va rog comentariul tembel!!!!!!!HAi domnmule sa fim seriosi ,stim clar ca acesti iredentisti sint lingai pina nu se mai poate au alt caracter decit cel latin al romanilor ,ei sint veniti din stepa asiatica calare ,au fost un popor la baza lor barbar si nu se pot lega de istoria unui popor arhaic stabil in teritoriul spatiului CArpato_Dunarean, pasnic si blind ( e drept e vina lor sint prea blinzi de fel ,exagerat de blinzi!!!)care nu s-a dus in istoria sa in teritorii straine sa fure bogatiile la nimeni ,cind au facut-o au fost impinsi de blestemul istoriei bagate pe git de altii (vezi WW2).
     Deci o seara buna la München si nu va faceti griji o rezolvam in familie :Marea familie a Europei dar fara iredentism si separatisme de regiuni adica stat in stat altfel iese cu scintei de artificii:Fiti sincer ,imaginati-va o republica autonoma turceasca de la Berlin sau din Ruhrgebiet:HAi sa fim oameni seriosi si sa ne vedem de durerile economice-ecologice care ne freaca ficatii la toti(cum bine dfiniti acel dublu K).Nu se poate sa fim atit de mici noi Europeeni sa ne lasam calcati in picioare dec concurenbta care ne spioneaza si la WC sau la sex si sa nu reusim un continent ecologic si economic model si pentru altii.Ar fi pacat si cu declaratzii ca dl:Grov care pune bete in republici inca in instabilitatrea unei reforme lungi si grele nu ajunge3m departe :Ne putem injuura in permanmenta dar nu este constructiv.DAr eu ii recomanda dinsului minunata carte de fapt este o biblie Cronik der Deutschen din 1983:Este o carte de exceptie pe care si eu am lasat-o ani in biblioteca mea nu prea citita din lipsa de timp:Nici acu nu am prea mult dar o sa caut sa corectez chiar daca nu o sa aflu ca din nici o istorie scrisa sau vorbita adevarul 100%:MAcar pe linga

     Răspunde
      
     1. un turist
      Noiembrie 3, 2013 la ora 11:39

      Dan Onofrei: Vreau sa va spun ca unul asemenea Grov cu ideeile lui poate fi clasificat intr-un clasament mult dupa cei 60000 de ciini din Bucuresti.Nu merita atentie. In privinta ecologiei cred ca ati observat ca China a redus cu cca.20% infectarea mediului ce ne afecteaza pe toti de pe glob in sens pozitiv. Bun pas inainte dupe mine.
      Pe de alta parte am citit ceva mai mult de istoria Romaniei plus cele invatate de la d-na Victorita pot spuna numai ca este un pacat ca dupa o istorie atit de buciumata si de multe ori grea pentru Romania sa nu invete cei de acuma NIMIC sau nu vor.Parerea mea este ca acesti conducatori cu taxe noi in fiecare zi vor sa schimbe istoria sau sa nu auda de ea.La un transport din Romania am ramas blocat de un comision neterminat peste Craciun si am fost invitat de Ghita care fiind un simplu magazioner era si el ca vai de el sarac DAR a impartit totul cu mine din ce a putut pune pe masa si de aici rezulta ca poporul Roman nu este de renegat sau de dispretuit ci dimpotriva trebuie respectat ceea ce nu fac sus pusii romani. Or fi luptat ei acei mari conducatori cum spuneti dar daca se vede acuma rezultatul ramine numai intrebarea pentru CE????.

       
     2. Raimund Grov
      Noiembrie 4, 2013 la ora 03:59

      Afirmatile tale jignitoare nu vor ramane fara urmare . Eu am raspuns la un instigator sovinist care a postat cateva linkuri care nu au nici o legatura cu acest site sau cu sfera afacerilor evident . Eu am facut mai mult pentru Romania decat mii de oameni la un loc , de la implementrea Continental pana la intrarea Ina Schaeffler , doar unde am avut un interes direct acolo nu am avut sorti de izbanda datorita sistemului . Aici fac referire la privatizarra Aro , unde am avut un precontract cu Nissan pentru livrarea de motoare si acreditiv bancar deschis pentru privatizare si retehnologizare , doar ca Musatescu trebuie sa se supuna altor interese se pare . O parte din documente la am intr-un seif , care probabil o sa fie candva facute publice . Nu vreau sa fac public numele din anumite considerente . Iar motivele de ce am intors spatele Romaniei sunt unele plauzibile , fara sa intru in detalli . Sper ca acest mesaj nu o sa fie sters ( e in defavoarea lui Onofrei Dan acum ) ca nu isi poate cere scuze , iar daca nu o face o sa raspunda in fara instantei la Amtsgericht Augsburg pentru aceste afirmatii denigratoare . Aceste vorbe nu le pot trece cu vederea .

       
     3. Raimund Grov
      Noiembrie 4, 2013 la ora 04:11

      Ce vorbesti tu sunt ca vorbele celui care lectura lui consta in Bild si cel mult Der Spiegel , care daca e intrebat de Herder da din umeri timid . Eu am adus in dezbatere ceva , dupa ce si pe acest site am vazut opinii cu caracter nationalist , lucruri care nu mai au loc in Europa sctuala . Cu tine nu am interes sa intru in polemici despre lucruri care nu au legatura cu sfera ta de activitate , cel mut sef la brutarie ai fost . Nu e nivelul meu sa devin atat de ironic , dar cei ca tine nu intelegeti prea multe . Doar un eveniment soc de face sa constientizezi . Ai timp 48 de ore sa iti ceri scuze pentru afirmatiile defaimatoare , in caz contrat vei da explicatii la Amtsgericht Augsburg , deoarece nu tolerez un astfel de comportament jignitor din partea nimanui .

       
     4. Raimund Grov
      Noiembrie 4, 2013 la ora 04:22

      Ce vorbesti tu sunt ca vorbele celui care lectura lui consta in Bild si cel mult Der Spiegel , care daca e intrebat de Herder da din umeri timid . Eu am adus in dezbatere ceva , dupa ce si pe acest site am vazut opinii cu caracter nationalist , lucruri care nu mai au loc in Europa sctuala . Cu tine nu am interes sa intru in polemici despre lucruri care nu au legatura cu sfera ta de activitate , cel mut sef la brutarie ai fost . Nu e nivelul meu sa devin atat de ironic , dar cei ca tine nu intelegeti prea multe . Doar un eveniment soc de face sa constientizezi . Ai timp 48 de ore sa iti ceri scuze pentru afirmatiile defaimatoare , in caz contrat vei da explicatii la Amtsgericht Augsburg , deoarece nu tolerez un astfel de comportament jignitor din partea nimanui . Daca spui ca esti german , dupa ce ti-ai cerut scuze , de invit la Dinkelsbühl se eschivezi la fel ca Corlatean anul trecut cand am aprofundat ceva . Doar Fabritius erabland , ca isi urmarea intersul propiu evident .

       
  3. dan onofrei
   Noiembrie 2, 2013 la ora 23:18

   Adevarul este marele MIHAI VOIEVOD stimate domnule Grov mare cunoscator de istorii impletite cu sabii miselesti la cancelariile West Europeene ale timpurilor care se pare ca nu vor sa apuna cu lobysti iredentisti ca dumneatale.

   Răspunde
    
   1. cornel
    Noiembrie 3, 2013 la ora 00:27

    Singura SANSA ADEVARATA a Romaniei de astazi este cunoasterea si intelegerea istoriei noastre. Asta ne va conduce sa intelegem mai bine prezentul, ceea ce ni se intampla, si care este calea pe care trebuie sa o urmam astfel incat sa ne fie mai bine noua, copiilor nostrii si urmasilor lor. Cred ca astfel au procedat si mintile luminate pe care le-a avut acest neam – ma refera aici la marii patrioti romani care au avut in grija si au condus pe aceste meleaguri.

    Răspunde
     
 • Cristian
  Octombrie 31, 2013 la ora 18:50

  Mi-a placut gluma cu Zeitgeist. A se preciza faptul ca toata acea secventa este, de fapt, o metafora.

  Răspunde
   
 • folclor
  Octombrie 31, 2013 la ora 16:08

  tiberiman valea Romania e pentru patrioti nu pentru tradatori talhari sau dobitoci
  Traiasca Romania Mare ! toti coruptii la ####### viitor poporului sare in ochi dusmanilor.

  Răspunde
   
 • folclor
  Octombrie 31, 2013 la ora 15:43

  Inteligenta este capacitatea cu ajutorul careia vom intelege, pana la urma ca totul este de neinteles

  Răspunde
   
 • Paul Shalit
  Octombrie 31, 2013 la ora 15:22

  As vrea sa aflu parerea dumneavoastra despre existenta trezoreriei si utilitatea ei.
  Multumesc

  Răspunde
   
 • folclor
  Octombrie 31, 2013 la ora 14:25

  fier vechi?furturi problema ? toate punctele de primire a metalelor parastasu maii lr de inchis, ca bagabonzii sa nu mai aiba unde l duce.

  Răspunde
   
 • FLORIN CANELA
  Octombrie 31, 2013 la ora 14:13

  cum sa scapi tara de hoti de fier vechi si cabluri: SIMPLU Sa se interzica achizitia de fier vechi ci cupri de la persoane fizice, iar cele juridice sa justifice orice kg. Rezultatul: economie pentru CFR nu mai angajeaza paza de-a lungul caii ferate, nu cheltuiesc bani pentru inlocuirea pieselor furate, viteza trenurilor nu va mai fi afectata de pericole diverse, Enel nu mai are probleme de inlocuit cabluri, pe de alta parte ce are de pierdut statul? cateva kg de fier absolut nesemnificativ pentru industria Romaneasca, marea parte a fierului achizitionat plecand la export, deci ……. se ia Guvernul in ultimul ceas o hotarate …… INTELIGENTA

  Răspunde
   
 • Chirita Aurelian Stefan
  Octombrie 31, 2013 la ora 13:36

  Cresterea bazei de impozitare se poate fac prin deducerea asigurarilor de sanatate optionale (cuantum ~ 800 de lei)pt p.f.a ,profesorii ce ofera meditatii,agricultori care platesc impozite agricole suplimentare,vezi p.f.a. agricole,s.r.l cu o anumita cifra de afaceri.Deducerile se aplica tutuor membrilor de familie. Cresterea veniturilor statului se va face prin oferirea de vouchere agricole in anul urmator in cuantumul sumelor achitate pt categorile mentionate dupa obtinerea asigurarilor de sanatate,optional.Este de dorit crearea unor p.f.a. agricole (producatori de astazi)de catre primarii fara taxe de constituire,pt suprafete agricole reduse.In voucherele agricole va fi incorporata si subventia pe hectar..

  Răspunde
   
 • folclor
  Octombrie 31, 2013 la ora 13:10

  III:
  Un batran senator ii zice fiului sau ajuns deputat:
  -” Fiule, asculta la mine ca-s mai invatat,
  Si stiu mai multe decat tine
  Despre cum sa te descurci in viata ca sa-ti fie bine.
  Atunci cand norodul te va acuza de hotie,
  Urechile tale, de-a pururi surde sa-ti fie;
  De te va acuza poporul de inselaciune
  Zambeste convingator si promisiuni trainice sa incepi a spune,
  De te va intreba lumea saraca de ce e greu a trai
  Tu sa schimbi mestesugit vorba si sa bati campii,
  Spunandu-le ca tara-i saraca dar ca-si va reveni
  Daca si-n mandatul viitor la putere vei fi.
  Si-apoi fa-te ca-ti pasa de durerea lor,
  Dar nu uita sa pui biciul pe popor;
  Sa fii hotarat in ceea ce vrei sa faci,
  Si cand furi miliarde, sa nu spui la nimeni si chitic sa taci.”

  -„Vai tata, -spune deputatul nedumerit-
  Sa fac asa ceva nici nu m-am gandit…
  Ba chiar mi-ai dat idei cum sa devin
  Mai bogat, ca-s tanar si am cam putin.
  Iar salariul meu de deputat
  Nu-mi ajunge pentru a-mi construi inc-un palat.”

  -„Foarte bine ai gandit,fiul meu istet,
  Jefuieste tara asta, nu fii nataflet,
  De ce altii sa fure si tu nu?
  Gandeste-te putin si tu…”

  -„Asa voi face tata, fi linistit.
  Pe romani ii voi jecmani necontenit!”

  MORALA:
  Naravul de-a fura
  N-are lecuire de-a pururea;
  sau:
  Nu da sfaturi atunci cand,
  Ca tine, altu-i mai flamand.
  si:
  Hotul si cand multumeste
  Zambindu-ti, te buzunareste.
  asa ca:
  Mai bine la sfaturi zgarcit
  Decat la punga „tepuit”.

  Răspunde
   
 • folclor
  Octombrie 31, 2013 la ora 13:06

  II :
  Un batran senator ii zice nepotului sau ajuns proaspat deputat:
  -„Nepoate, asculta la mine ca-s mai invatat,
  Atunci cand te va acuza lumea de hotie
  Urechile tale, de-a pururi, surde sa-ti fie;
  De te va acuza lumea de inselaciune
  Zambeste convingator si promisiuni trainice sa incepi a spune;
  Si de te va huli, strigandu-ti ca esti escroc
  Nu te supara prea tare, caci adevarul e undeva pe la mijloc…
  Cred ca stii acest lucru, si fa-te ca nu-ti pasa,
  Renunta la principiile si la cei sapte ani de-acasa…
  Si hatarat sa fii in ceea ce vrei sa faci,
  Cand vei fura miliardele, sa furi de unul singur si chitic sa taci.”

  -„Dar, bunicule,- ii raspunse deputatul nedumerit-
  Eu sa fac asa nici nu m-am gandit…
  Cinstit doresc sa fiu, de tara iubitor…
  Ceea ce-mi spui tu e revoltator!
  Eu vreau ca tara sa prospere ,sa iasa din impas,
  Romanii sa progreseze pas cu pas…”

  -„Atunci esti pierdut -raspunse batranul senator-
  Vei muri de foame, fraier te vei numi…
  Te va izola partidul, vei fi hulit de popor,
  Si niciodata-n pace nu vei mai trai.”

  Intelegand cum e jocul politic, proaspatul deputat
  Demisia a doua zi si-a dat.
  (Iar bunicul lui il privea contrariat).

  MORALA;
  Omul care e cinstit
  Fraier este el numit.
  Dar mai bine asa, fraier si curat
  Decat senator sau deputat.

  Răspunde
   
 • folclor
  Octombrie 31, 2013 la ora 13:01

  de Bogdan Nicolae FABULA
  Intr-un mic cartier select
  Doi parlamentari fuduli si fara intelect,
  Stateau de vorba si se laudau
  Cat de bine afacerile le mergeau:
  -„Eu, -zice primul- sunt foarte multumit
  500.000 de „parai” gratis am primit
  Pentru c-am intervenit pe langa judecatorul cutare
  Sa schimbe o sentinta de condamnare…”
  -„Asta nu-i nimica -il intrerupse celalalt-
  Eu un milion de EUROI am primit pe un contract
  Ce l-am sustras de la unul si-apoi l-am falsificat
  Dandu-l unui investitor putred de bogat
  Ce vroia sa construiasca pe terenul acela privat
  Un club cochet de striptease pentru cei din Senat.
  Si-ti dai seama c-am rezolvat problema rapid
  Desi proprietarul de drept al terenului protesta isteric si stupid.
  Si ca sa nu mai faca atata galagie
  I-am pus pe bodyguarzii mei de hac sa-i vie.”

  Si, laudandu-se ei asa fuduli,
  (Batandu-si joc de toti acei creduli
  Ce i-au votat si i-au pus la putere
  Unde curge doar lapte si miere)
  N-au observat ca langa ei au aparut
  Zeci de romani saraci care cu furie i-au batut
  Lovindu-i cu sete, dandu-le pumni si palme…
  Ingropandu-i in injuraturi si-n sudalme.

  Altoiti bine, parlamentarii, scapand cu greu din mainile lor
  Cu ajutorul nepretuit al scutierilor
  Suparati foarte, si-au jurat
  Razbunare crunta, caci derbedeii romani le-au sifonat
  Imaginea de cetateni respectabili si (sic) cinstiti,
  Admirati de toti si foarte iubiti.
  Si-au afirmat sus si tare ca nici un leut nemeritat nu au furat
  Asa cum „derbedeii” le-au reprosat.
  (Si nu inteleg de ce simplii romani de furt i-au acuzat).

  MORALA:
  Parlamentarii roamni, chiar si cand fura,
  Spun ca-s nevinovati, si strasnic ei se jura
  Pe onoarea lor alba si nepatata…
  Si, siguri pe ei, la mandatul urmator,
  Vor mai candida odata.

  Răspunde
   
 • folclor
  Octombrie 31, 2013 la ora 12:53

  Săraci, cu multă demnitate,
  Ei demonstrează permanent,
  Că n-au nici vile, nici palate
  De-aceea dorm, în Parlament!

  Răspunde
   
 • Pandelea Anca
  Octombrie 31, 2013 la ora 12:49

  Buna, felicitari pentru acesta emisiune, sper sa continue cat mai mult, este foarte educativa si pe intelesul tuturor.
  Incet, incet incep sa inteleg tara in care m-am nascut, pana acum nu a fost nevoie, pentru ca eram in grija parintilor si ocotita de ei, dar incep sa inteleg cat de cat, cum merg anumite lucruri. Cu toate astea sunt cat se poate de constienta ca poate nici trecutul nu a fost vreodata mai infloritor, fiecare perioada cu problemele ei, insa simt cumva ca acum e o perioada cand, mai mult decat oricand, avem puterea sa facem niste schimbari, poate nu or sa fie cele mai bune, nu stiu daca a descoperit pana acum cineva perfectiune, tind sa cred ca totusi nu exista, insa avem datoria, spun eu, sa incercam. Mai mult sa refuzam sa mai facem ce ne spun altii sa facem, si sa vorbim atunci cand avem ceva de spus. Va multumesc ca ne stimulati inletectul, prin informatii, dupa cum am spus, pe intelesul tuturor.

  Răspunde
   
 • victor crin
  Octombrie 31, 2013 la ora 12:46

  Excelenta emisiune. Reducerea evaziunii…..propunerea cu numirea unor magistrati nu prea o vad viabila…si ei sunt inregimentati politic….mai buna este numirea militarilor, fara a fi dictatura militara, atentie la nuanta. Tva redus la plata cu cardul…dar diferentiat, in sensul ca la buticuri sa fie ,ai mare reducerea si astfel poate vor plati si ei impozite. Pacat ca de pe bolg incet, incet se retrag cei ce aveau ceva de spus si apar tot felul de hei-rupisti! Moise, stima!

  Răspunde
   
 • costi
  Octombrie 31, 2013 la ora 12:45

  ATENTIE astazi la Catalin Tolontan acest „de”formator de opinii al natiei( va fi prezent in emisiunea Ora de Business )!La fel ca tot trustul intact al turnatorului felix va incerca sa distraga atentia de la nenorocirile de zeci si sute de milioane de euro ( vezi cazurile Hidroelectrica , evaziuni , senatori , judecatori etc ) la milionul „dijnmuit ” de Rudel Obreja si apoi il va extrapola la toata zona de fonduri europene. Da, Rudel Obreja a considerat ca i se cuvin acei bani (ne)cheltuiti cu gala de box, dar din cite stiu deja da cu subsemnatul pe la DNA. Daca doriti un exemplu de manipulare tip tolontan si modul cum jongleaza cu adevaruri si omisiuni,exemplul cel mai bun este patinoarul din Brasov. El a costat aprox. 12 milioane euro ( adevar ). L-a comparat cu cel din Miskolc-Ungaria. S-a informat la sursa si a primit cifra de aprox. 5 milioane de euro ( adevar )pentru lucrari de constructii. A ISTERIZAT o tara intreaga cu „furtul ” de la Brasov comis evident de „ciuma” portocalie condusa de „diktatorul” Base si madam Udrea!E aici e aici si metoda felix a dat roade!HUOOO HOTIII ! DAR pentru ca exista un mare DAR : – la Brasov s-a construit de la ZERO , un patinoar cu 2 tribune+2 peluze si raportat la suprafata construita a costat cam 1800 euro/mp sau 2400 euro/loc ( media europeana 3000 euro/loc). La Miskolc s-a EXTINS un patinoar din anii 70 prin : construire 1 tribuna si refacerea acoperisului , raportat la suprafata construita cifra este de 2500 euro/mp sau 4000 euro/loc. Nimic de comentat ASTA e „adevarul ” lui tolo ! Si vrea sa-l mai cred ? Metoda de a amesteca adevaruri cu omisiuni din care sa rezulte „nenorocirii” este modul de a trai si de a respira a acestui specimen.Poate sa faca un milion de anchete , eu nu mai dau doi bani pe ele. Da stiu , in cazul Ritzi-pitzi a avut dreptate ! Oare ? Ati mai auzit ceva de vreo condamnare ? Basca ca era vorba de fapt de vreo 50.000 ( cinci zeci de mii ) euro dati la negru unor trupe de muzica !

  Răspunde
   
  1. TiberiuC
   Octombrie 31, 2013 la ora 14:10

   aceeasi regula se aplica aici ca si la largirea bazei de impozitare (vice versa)… Daca ar fi 1-2 hoti care fura 1 milion de euro am fi mult mai castigati decat cum e cazul Romaniei in care avem sute de mii de hoti (in jurul partidelor) care fura cate 50000E …
   Sunt multi…din pacate 🙁

   Răspunde
    
 • folclor
  Octombrie 31, 2013 la ora 12:44

  functionarii de rang inalt testati cu detectorul de minciuni averile ilicite nationalizate ajunge cu maniera asta prostitutionala de aruncat cu praf in ochii multimii luati exemplu de la chinezi esti corupt de impuscat.

  Răspunde
   
 • folclor
  Octombrie 31, 2013 la ora 12:37

  un doi si :

  Autor: Phoinix

  Latrati ca ciinii la straini
  Atunci cind apelam la voi,
  Dar nu uitati sa stringrti coada
  Cind cereti voturi de la noi

  Răspunde
   
 • TiberiuC
  Octombrie 31, 2013 la ora 12:26

  decat 10 lei/persoana de la 10000 de oameni mai bine 1 leu/persoana de la 1 000 000. Cam asta ar fi logica reducerii taxelor, dar noi cum gandim doar cu fundul… nu o sa o ducem mult mai bine.

  Răspunde
   
 • T
  Octombrie 31, 2013 la ora 11:51

  Ponta nu mai are alte probleme decat carnea de porc si de vita? Deja ne impune si ce sa consumam… buna democratie avem.. eu credeam ca fiecare alege ce vrea si in functie de cerere se formeaza si o oferta..

  sa investigheze mai bine cine si cat fura din toti parlametarii .. si sa ii lase in pace pe oamenii simpli si cinstiti.. ca tot inventeaza taxe in fiecre zi..:(

  Răspunde
   
  1. Cetateanul
   Octombrie 31, 2013 la ora 12:39

   Care ponta? ala care a copiat lucrarea stiintifica, copilotul, mda probleme mari rezolva scandalagiu asta.

   Răspunde
    
 • Ecoul dreptatii
  Octombrie 31, 2013 la ora 11:48

  Să nu ceri vreo dreptate de la Soartă:
  Vei dobândi dezamăgire doar!
  Dreptatea nu ea ştie s-o împartă,
  Îi ceri dreptate Soartei în zadar.

  Lupta nu cere ciocoii te unilesc loveste in ei fii indraznet unire unire spre viitor ciocoii la tomberoane pedeapsa i a lor .

  Răspunde
   
 • Ecoul dreptatii
  Octombrie 31, 2013 la ora 11:45

  Doamne inzastreaza ma cu forta sa lupt contra ciocoilor sa fiu biciul si blestemul tau asupra lor.

  Răspunde
   
 • preluat de la un Om
  Octombrie 31, 2013 la ora 11:30

  Dragilor incep sa cred ca protestele pentru Rosia Montana sunt inceputul. In sfarsit punem piciorul in prag. Se vor declansa proteste pe toate planurile. I-am lasat destul sa faca ce vor. Trebuie sa ne unim si sa ne facem auziti. Impreuna vom fi puternici. Spor.

  Răspunde
   
 • folclor
  Octombrie 31, 2013 la ora 11:26

  Stimate Prezentator, am dori o emisiune cu subiectul de baza- functionarii de rang inalt sa fie testati cu poligraful sa aflam cata avere au si cum a fost obtinta-poate un referendum, cat se poate de vorbit aiurea , vrem apte nu doar vorbe, majoritatea ar vota pentru.

  Răspunde
   
 • folclor
  Octombrie 31, 2013 la ora 11:22

  talharii de mare calibru la zid averile nationalizate si punctum cu criza economica-bani de investit pentru prosperarea tarii si a cetateilor care merita o viata mai buna , ajunge taraturile sa ne faca legi !

  Răspunde
   
 • catalin
  Octombrie 31, 2013 la ora 09:46

  Un documentar cutremurator -A fost odata in Transilvania – de Manuela Morar
  Uploaded by Marilena Tun

  Masacrele Armatei Maghiare „eliberatoare” in Transilvania(3)
  Uploaded by antonina100

  Îmi place · Comentează · Subscribe on Youtube

  ..

  NU UITA! Masacrele comise de unguri asupra romanilor
  Uploaded by Ziaristi Online

  Îmi place · Comentează · Subscribe on Youtube

  ..

  Un documentar cutremurator -A fost odata in Transilvania – de Manuela Morar
  Uploaded by Marilena Tun

  Îmi place · Comentează · Subscribe on Youtube

  ..

  Parazitii 2012 Vreau sa va doara !!!!!!

  Îmi place · Comentează

  ..

  Parazitii-Instigare la Cultura

  Music video by Parazitii performing Instigare la Cultura © 2004 20cmrecords

  Îmi place · Comentează

  ..

  Parazitii-Fuck you Romania

  Music video by Parazitii performing Fuck you Romania © 2004 20cmrecords

  Îmi place · Comentează

  ..

  Parazitii-Fuck you Romania

  Music video by Parazitii performing Fuck you Romania © 2004 20cmrecords

  1
  Îmi place · Comentează

  ..

  Parazitii-Praf

  Music video by Parazitii performing Praf © 2005 20cmrecords

  Îmi place · Comentează

  ..

  faceti diferenta jafu e indentic difera executia se face prin infometare si saracire

  Răspunde
   
 • cen
  Octombrie 31, 2013 la ora 09:44

  Am ramas la parerea ca te bati cu morile de vant. Romanii nu-si doresc sa schimbe nimic. Toti dau vina pe Basescu, pe Ponta, pe Constantinescu sau pe cine-o mai veni, dar astia n-au cum sa schimbe ceva daca romanii tolereaza mai departe coruptia si incompetenta. Te uiti cum un procuror corupt nu e imediat inlaturat din sistem, cum un doctor care ia spaga e protejat de toti ceilalti doctori, cum un politist care violeaza sau abuzeaza de functie isi face „meseria” fara jena mai departe. Schimbarea vine daca exista pentru orice profesie un cod etic strict de la care nu exista exceptii. Ai calcat stramb, afara, asteapta altii sa aiba o sansa si sa faca ceva mai bun. Aici gresesc romanii si cat timp fiecare cauta motiv sa rada de patania vecinului n-o sa facem nici un pas in nici o directie. Deci, te bati cu morile de vant.

  Răspunde
   
  1. folclor
   Octombrie 31, 2013 la ora 10:46

   functionarii de rang inalt testati cu detectorul de minciuni averile ilicite nationalizate ajunge cu maniera asta prostitutionala de aruncat cu praf in ochii multimii luati exemplu de la chinezi esti corupt de impuscat.

   Răspunde
    
   1. TiberiuC
    Octombrie 31, 2013 la ora 11:12

    asta nu inseamna ca, chinezul traieste cu mult mai bine decat un roman.

    Răspunde
     
    1. folclor
     Octombrie 31, 2013 la ora 11:23

     care roman traieste bine? pasca mati de ciocoi ! astia care pleaca la spalat cururi prin ue vai siamar de binele lor, dar cei care sug sange din popor merita moarte.

     Răspunde
      
     1. TiberiuC
      Octombrie 31, 2013 la ora 12:22

      ai inteles exact cat ma asteptam sa intelegi. Sa fi sanatos.

       
    2. folclor
     Octombrie 31, 2013 la ora 15:54

     zisule tiberiu Inteligenta este iuteala in a vedea lucrurile asa cum sunt,tu ai o reacie intarziata esti muieratic , sa zici multumesc de o mie de ori ca Romanii rabda asa indivizi ca tine sac cu bani murdari ce esti.

     Răspunde
      
   2. FOLCLOR
    Octombrie 31, 2013 la ora 12:42

    tiberiu nu o face pe desteptul, pastreaza ti sanatatea pentru tine, de mine nu avea grija, sper sa nu ne intilnim pe o carare ingusta ca va fi jale de materialul din care esti lipit netrebnic bogatoi.

    Răspunde
     
    1. TiberiuC
     Octombrie 31, 2013 la ora 14:00

     Subestimarea adversarului este primul semn ca vei pierde oricand.

     Răspunde
      
     1. folclor
      Octombrie 31, 2013 la ora 14:23

      sunt convins in fortele mele titusor te asigur suta la suta

       
     2. TiberiuC
      Octombrie 31, 2013 la ora 14:43

      forta are multa lume, inteligenta mai putina lume ^^

       
     3. folclor
      Octombrie 31, 2013 la ora 15:24

      zisule tiberiu tu esti lipsit de ambele

       
 • O voce dintre dintre Nistru si Prut
  Octombrie 31, 2013 la ora 09:41

  fmi banca mondiala soros …acesti strigoi scur sange si sudoare in majoritatea locuitorilor pamantului o mana de diavoli conduc cu omenrea impun conditii grele de trai iar ei au de toate si se buura de necazul multimi ARDA I FOCUL PE NELEGIUITI DE CIOCOI !

  Răspunde
   
 • AndreiM
  Octombrie 31, 2013 la ora 09:37

  Un articol care merita citit si care dovedeste ca economia din pix nu are nici o treaba cu realitatea:
  http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/fiscul-a-declansat-jihadul-188263.html?utm_source=export&utm_medium=rss&utm_campaign=realitatea

  Răspunde
   
 • cornel
  Octombrie 31, 2013 la ora 09:36

  Mi se pare jenant pentru guvern ca sa se gandeasca sa impoziteze locuri de parcare si batranele care vand leustean sau patrunjel in piata in masura in care CORUPTIA si EVAZIUNEA FISCALA e in Romania cat casa. Guvernul se pare ca nu vede sau nu vrea sa vada padurea din cauza copacilor. E jenant. E la fel de jenant cum a fost si incercarea de impozitare a profesorilor care fac meditatii pentru ca vor sa traiasca cat decat decent pentru ca guvernul nu le ofera lucrul asta. Mai trebuia sa vina cineva cu ideea sa se impoziteze asistentele medicale atunci cand fac o injectie la un vecin, pentru ca asta e evaziune.
  Domnilor de la guvern : TAXELE sunt prea MARI (vezi cazul TVA-ului) in Romania si din cauza asta apar fel si fel de „inginerii financiare” iar aceste „inginerii financiare” ii omoara incet dar sigur pe cei care incearca sa platesca aceste TAXE MARI.
  SOLUTIA nu e introducerea/marirea de noi taxe ci reducerea celor existente.
  La DRACU cu FMI si altii asemenea care falimenteaza economii nationale pentru a asigura piete de desfacere pentru diferite cercuri de interese financiare!
  Si apropo … bancul ala cu trei economisti plecati la vanatoare e foarte bun.

  Răspunde
   
 • Iullia
  Octombrie 31, 2013 la ora 09:34

  O emisiune extraordinara.
  Jurnalismul de calitate inca nu a murit.

  Răspunde
   
 • Lavinia
  Octombrie 31, 2013 la ora 09:18

  Apreciez foarte mult ceea ce faci si modul cum prezinti lucrurile.Felicitari!

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase