BIZIDAY: miercuri, 16 octombrie 2013

Emisiunea poate fi urmărită și aici: http://www.seenow.ro

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

33 răspunsuri la BIZIDAY: miercuri, 16 octombrie 2013

 • sanduCu
  Octombrie 19, 2013 la ora 04:28

  „Afara cu jefuitorii,si tradatorii de neam si de tara!”
  „Ponta va merge la Washington” – poftim, unul pleaca singur.
  „Nu va mai pierdeti vremea cu tradatori de tara”
  „Este scrisoarea adresata Primului ministru de catre Comitetul Angajatilor din Intreprinderea Aversa.[…] O abordare simplista este in aceste cazuri paguboasa pentru inetresul public” – cineva tine cu ursul, dar si pielea lui o fi buna la ceva.
  „…pai stiti eram in opozitie. […] Cine să te creadă că vrei cu adevărat investitori în România” – putere si opozitie, nimic nou. Investitor la fel – profit mare si imediat, altfel ciuciu parale. Deci pe cine sa pui baza? Pe tine romanasule, ca de fiecare data! Ce, nu mai tii minte?
  „Carevasazica, daca ne adunam in centru pe la chindie vreo 10.000, inseamna ca 1.990.000 raman in fotolii” – asta suna a delasare sau a lipsa de organizare? Ia sa fie un blog numai pentru organizare (al lui Moise nu-i bun ca este insailat cu TVR care se uita de unde pica). Acuma treaba e pe bune, apar ghiare si colti. Nu poti sa te organizezi prea mult ca-i insfaca de pe unde sunt.
  „atunci o sa fie razboi mare, iar romania cu tot nato, o s-o ia in freza” – n-o sa fie mare daca va fi scurt si tare.
  „Si satenii au invins”
  „problemele voatre problemele noaste problemele noaste problemele voastre” – dupa organizare urmeaza vointa generala.
  „Vad ca lasati sa treaca numai comentariile care va convin” – prea mic pentru un razboi atit de mare?
  „adevarul pur trebuie spus pe fata oricat de dureros ar fii” – incep sa cred intr-o conspiratie contra mea, asa de bine se leaga. Nu-i de crezut. Deci sa rezumam: organizare, solidaritate si cinste.
  Aici trebuie o lamurire: proprietarul pamintului nu mai poate sa se razgindeasca (nu are nici o sansa la proces) si deci a inghitit-o (gaze de sist la robinetul cu apa si in batatura casei, plus vecinii cu furcile la gard).
  „Nu alegerile anticipatre sunt solutia, ci alegerile in cunostinta de cauza” – ba si una si alta, mai dracie si telepatia asta.
  Sigur ca dorim mereu „informatii corecte” si citeva „care dezinformeaza” inamicul comun.
  Vedeti ce inseamna informatii bune?
  „ATENTIE LA CAPCANE” – vigilenta
  „ALT PARLAMENT” – si pe tricolor e scris unire.
  Ca altfel vine „distrugerea celulei de baza a societatii care e familia”.
  „Daca Ponta continua asa cred ca va fi alungat din tara de populatie”, cred ca da? sigur da!
  „nu inteleg chestia asta: “Cine a organizat demonstratiile privind exploatarea gazelor de sist?”- chiar asa: citeste si da mai departe sau citeste si pune pe foc.
  …si intrebari fara raspuns…
  …si amenintari „ar fi bine sa nu uiti asta..”, pe care le vom tine minte.
  Dragii mei, nu m-am distrat, cum probabil ca pare. V-am demonstrat ca cu totii de fapt ginditi si vreti acelasi lucru. Inca un lucru, surpriza/spontaneitatea asigura succesul – ce aveti de cistigat asteptind alegerile in loc sa alegeti deja, e timpul vostru nu al lor.

  Răspunde
   
 • Adim
  Octombrie 18, 2013 la ora 15:29

  Poti pune publicitate sponsorizata si aici, in afara de publicitatea de la See Now.
  Poti pune publicitate si in mijlocul emisiunii.

  Răspunde
   
 • vs
  Octombrie 18, 2013 la ora 09:45

  apropo teoria conspiratiei
  in plin scandal Chevron, Ponta va merge la Washington, in timp ce in Romania a sosit un reprezentant al grupului Bilderberg (sau cum i-o zice)care s-a intalnit cu Isarescu si Basescu. Daca n-ar fi tragic ar fi chiar comic…

  Răspunde
   
 • anca
  Octombrie 17, 2013 la ora 23:42

  Ati uitat de rezultatele referendumului pentru # parlamentarilor? Cu parere de rau trebui sa spun ca Romania nu este un stat democrat cat timp hienele sunt la butoanele tarii,ei sunt DOCTORI in a numara voturile in favoarea lor.Iar cu tradatori de tara ca mru,nu va mai pierdeti vremea,a invatat foarte bine scoala conversatiei,poleite,alunecoasa,ascultandul nu poti crede ca poate fi un tradator de tara ca de neam nu putem spune.Trebuie sa nu mai votam pe nimenemi care a facut sau face parte din vreun partid.Afara cu jefuitorii,si tradatorii de neam si de tara!

  Răspunde
   
  1. vs
   Octombrie 18, 2013 la ora 09:43

   parca inainte de a fi prim-ministru, a fost securist. asta spune tot…

   Răspunde
    
 • anca
  Octombrie 17, 2013 la ora 23:31

  Ati uitat ce a rezultat in urma referendumului pentru #de parlamentari ? Nu puteti fi de acord cu un referendum pentru gazele de sist,Romania nu este un stat democrat cat timp hienele sunt la butoanele tarii.Ei sunt” doctori” in a manipula voturile in favoarea lor.Nu va mai pierdeti vremea cu tradatori de tara ca mru,are scoala conversatiei lustruite,alunecoase,cand il asculti nici nu-ti vine sa crezi ca poate fi un tradator de tara.Cauta la origine si te vei convinge .

  Răspunde
   
 • Constantin
  Octombrie 17, 2013 la ora 18:33

  In directa legatura (desi nu foarte evidenta) cu subiectul, Hotnews scrie :
  „Stimate domnule prim ministru, Pe 19 noiembrie 2012, ati vizitat fabrica noastra si ne-ati spus ca sunteti bucuros daca „pot sa ajut si sa asist la renasterea unei legende”. Comitetul Angajatilor din cadrul Aversa vrea sa va multumeasca pentru ca v-ati respectat promisiunea fata de noi. Pe 11 septembrie 2013, Aversa a fost privatizata prin licitatie iar productia a reinceput pe 23 septembrie 2013. Avem comenzi din partea clientilor de peste 8 milioane RON in numai 4 saptamani si trebuie sa marim colectivul cu 40% pentru a onora cererile. de la 204 la 280 angajati! Aversa are acum un viitor maret”. Este scrisoarea adresata Primului ministru de catre Comitetul Angajatilor din Intreprinderea Aversa.

  Răspunde
   
 • Constantin
  Octombrie 17, 2013 la ora 18:10

  „Statul” este un concept mult prea abstract. Cei care dau licente sunt membri ai unui guvern, persoane extrem de concrete. La fel sunt si interesele lor materiale. Daca cineva crede ca este vorba despre un „curent ecologist” se inseala (elegant vorbind). Eu am identificat in cazul „Proiectului” cinci categorii de obiectii la infaptuirea sa, dintre care cea legata de ecologie este doar una dintre ele. Fara indoiala, pot fi gasite mai multe categorii. In cazul gazelor de sist, despre care un tanar ziarist remarcabil a vorbit chiar in studioul TVR, la emisiunea ODB (despre care stie si dl. Moise, carevasazica), obiectiile sunt de asemenea si de alta natura, nu doar cele legate de ecologie. O abordare simplista este in aceste cazuri paguboasa pentru inetresul public.

  Răspunde
   
 • cornel
  Octombrie 17, 2013 la ora 18:01 Răspunde
   
 • Constantin
  Octombrie 17, 2013 la ora 17:58

  „Plimbarea prin tot orasul pana ce obosesc” a manifestantilor impotriva „Proiectului” are o explicatie simpla. Spre deosebire de localitatea Vascauti, care are aproximativ 4000 de suflete si se strang toate la biserica daca bat clopotele, Mun’cipiu’ Bucuresti numara vreo doua milioane. Carevasazica, daca ne adunam in centru pe la chindie vreo 10.000, inseamna ca 1.990.000 raman in fotolii asteptand cuminti sa inceapa difuzarea superproductiei „Suleiman Magnificul”. Ar fi pacat ca ei sa nu stie, prin stradania mass-media, ce se intampla in spatiul public. Asadar, daca ei intarzie sa participe la evenimente, vin evenimentele la ei.

  Răspunde
   
 • Gigel
  Octombrie 17, 2013 la ora 17:42

  daca aia de la chevron se apuca de forat, n-o sa mai ramana nimic, decat gazele care le scot ei. apa o sa fie otravita, (ca sa scoti gazele dintre sisturi se pompeaza un mix de apa combinata cu multe substante toxice si persistente, in scopul inmuierii rocii, si eliberarii gazelor si apoi absortia gazelor respective) iar in momentul introducerii acelui mix redundant sub presiune, roca crapa provocand mini-cutremure care pot activa falii tectonice, acele mini-cutremure pur si simplu excita faliile tectonice, provand cutremurele gen comula izvoarele, galati. deci se otraveste apa si se activeaza cutremurele dacre vor fii din ce in ce mai dese si cu intensitante in crestere. acum cateva saptamani de zile a fost un cutremur de aproape 5 grade pe scara richter cu epicentrul undeva in zona Braila-Galati-Tecuci-Focsani-Buzau Urziceni-Slobozia, care s-a resimtit la in zona Comrat(MD)-Cahul(MD)-Taraclia(MD)-Barlad-Vaslui-Focsani-Tulcea-Constanta-Bucuresti-Calarasi-Varna-Ruse-Veliko Tarnovo-Shumen. ma intreb, oare a fost intamplator acel cutremur? si stai ca e si centrala nucleara de la cernavoda, care oricat de sofisticata ar fii ea anti-cutremutre, daca, o falie se activeaza si produce un mare cutremur care daca loveste atomo-centrala, va fii cenobalu’ 2. si atunci o sa fie razboi mare, iar romania cu tot nato, o s-o ia in freza si pe carca rau tare. o sa fie rupte teritoriile si o sa fie ce inaintea marii uniri. poate mai rau. tara frumoasa pacat ca e locuita. de aia se intampla tot ce se intampla. ca romanii sunt saraci, sunt cumparati in consecinta, cunducatorii care ii aleg fac ce vor ptr. romanii se dezmortesc greu si uite asa ne punem intrebarea de ce dacia merge prost in romania si in afara merge bine. noi suntem saraci, daca iesim sa ne exercitam dreptul constitutional de a protesta, ne baga 3 jandarmi pe unu’ (vezi cazul de la vaslui, pungesti.) deci e simplu. politicienii = cancerul romaniei. trebuie altii tineti, de 20 de ani. din cauza politicinilor, e fiscalitate mare, saracie, dezbinare, lipsa acuta de locuri de munca, manipulare, nehotarare, (vine fmi sa zica sa vanda nush sau sa faca bugetul), probleme (rmgc, chevron, intreprinderi si terenuri agricole vandute bucata cu bucata), atac la securitatea si integritatea economica a romaniei (cazul cfr). nu ai cfr sa transporti pe el esti mort. cfr e strategic, romtelecomul, cec-ul, curentul, si multe altele sunt stratetige care se dau apoape pe moca, luandu-se mai nimic. puncT.

  Răspunde
   
 • micutu de la 7
  Octombrie 17, 2013 la ora 17:00

  Si satenii au invins 😀

  Răspunde
   
 • O voce dintre dintre Nistru si Prut
  Octombrie 17, 2013 la ora 16:45

  UN IDEAL SFANT. MOLDOVA ARDEALUL SI TARA ROMANEACA! Salutari din Chisinau.
  problemele voatre problemele noaste problemele noaste problemele voastre. Vorbim o limba avem acelasi obiceiuri si acelasi sange uniti vom invinge multe dintre fenomenele negative.
  S.A.M.

  Răspunde
   
 • Vali
  Octombrie 17, 2013 la ora 16:30

  Vad ca lasati sa treaca numai comentariile care va convin.

  Criticile dauneaza probabil grav sanatatii. Halal sa va fie!

  Răspunde
   
 • Gigel
  Octombrie 17, 2013 la ora 16:26

  va rog domnule Moise sa ii spuneti invitatului dvs din aceasta seara ca este direct raspunzator de situatia creata acum cu gazele vietii de sist. el in frunte cu nastase si citez: „HOTARARE Nr. 2283 din 9 decembrie 2004

  Guvernul Romaniei adopta prezenta hotarare.

  Art. 1
  Se aproba Acordul de concesiune pentru explorare, dezvoltare si EXPLOATARE petroliera in perimetrul E V-2 Barlad, incheiat intre Agentia Nationala pentru Resurse Minerale, in calitate de concedent, si Regal Petroleum plc., in calitate de concesionar, prevazut in anexa*) care face parte integranta din prezenta hotarare.

  Art. 2
  Acordul de concesiune pentru explorare, dezvoltare si EXPLOATARE petroliera, aprobat potrivit art. 1, intra in vigoare la data publicarii prezentei hotarari in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

  PRIM-MINISTRU
  ADRIAN NASTASE ”

  autorizatia de mediu TREBUIE RETRASA si prefectul ala de la vaslui impuscat. daca stergeti mesajul meu ma jur ca dintr-un telespectator fidel al emisiunilor dvs. d-le MOISE, n-o sa ma mai uit in vecii vecilor la dvs. ! adevarul pur trebuie spus pe fata oricat de dureros ar fii.

  Răspunde
   
 • pheideas
  Octombrie 17, 2013 la ora 16:12

  Nu stiu daca a sesizat cineva un clenci interesant ! In Statele Unite exploatarea gazelor de sist are un „imens” succes datorita unui amanunt interesant. Contractele de exploatare / concesionare a terenurilor sunt facute direct cu proprietarii acestora. La americani pamantul este al cetatenului, si nu al statului, cum prevede Constitutia noastra. Fermierul american semneaza in cunostinta de cauza si ia o suma bunicica, atat la semnarea contractului, cat si din redevente. Daca se razgandeste pe urma, e problema lui, cu penalitati si altele. La noi, proprietarul subsolului este statul roman, si nu taranul. Taranul nu primeste nimic. Cel mult este aburit cu „locurile de munca” si leagane pentru copii in mijlocul campului. Intre noi fie vorba – cat de calificat este Ionel din Pungesti in tehnologia extractiei, dupa ce toata viata a pascut vaci ? Deci, o abureala ! Poate sa sisteze Chevron (copilul lui JP Morgan si fratiorul lui EXON, Standar Oil si altele) prospectiunile si exploatarea ? Da, dar numai dupa ce scoate contractul pe masa. A respectat statul roman interesele cetatenilor, implicit Constitutia ? Nici pe departe ! Politrucii au incasat comisioane grase pe spinarea amaratilor din Vaslui si Constanta, si nu numai. Pot sa sanctioneze cetatenii romani statul ? Da, iesind in strada si provocand alegeri anticipate !

  Răspunde
   
  1. Constantin
   Octombrie 17, 2013 la ora 16:43

   „…provocand alegeri anticipate” _ Nu alegerile anticipatre sunt solutia, ci alegerile in cunostinta de cauza. Cele mai recente sondaje de opinie arata ca actualii conducatori beneficiaza de suficienta incredere din partea populatiei pentru a fi si viitorii conducatori. Prin urmare, alegerile anticipate nu inseamana nimic altceva decat o cheltuiala inutila. Pe de alta parte, oricat de lipsita de eficienta ar fi considerata guvernarea actuala, ea reprezinta vointa poporului. Prin urmare, este vointa publica sa se piarda avutie nationala, oportunitati etc. Ca aceasta vointa este exprimata in necunostinta de cauza (de catre o populatie cu un nivel redus al constiintei sociale, lipsita de educatie politica si educatie in sens general s.a.m.d.), am aratat deja, dar procesul este principial vorbind unul democratic, iar conditii de corecta informare, ea trebuie respectata.

   Răspunde
    
 • Marius
  Octombrie 17, 2013 la ora 14:37

  Nu stiu cata energie s-ar putea produce la noi, dar se pare ca in Germania productia biogazului are mare cautare; cred ca se incadreaza perfect intr-un ciclu ecologic si totodata cred ca este o metoda mult mai eficienta si mai prietenoasa cu mediul decat sa spunem ..exploatarea gazelor de sist.

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/biogazul-aurul-neglijat-din-hazna-836097.html#ixzz2gajzImuy

  Răspunde
   
 • Vali
  Octombrie 17, 2013 la ora 14:31

  Si da! mihaix are dreptate cu linkul ala…

  Astia submineaza economie nationala prin imbecilitaea lor, imbeciliate care ne costa miliare de euro anual dar vor sa obtina bani pentru tarisoaaaara scumpa si draga prin otravirea oamenilor.

  Răspunde
   
 • Radu Ghita
  Octombrie 17, 2013 la ora 13:55

  Va ascult emisiunea atat la radio cat si la TV, si am observat de mai multe ori ca sunteti dezinformat. Asta nu ar fi o problema; dar din nefericire la dvs se uita multi oameni care la randul lor sunt informati gresit. Astazi, 17.10.2013, la emisiunea de la Europa FM, ati spus „o traznaie”. Dl. Frank Timis (pe care l-am cunoscut personal) nu putea sa ia nici o decizie de capul lui in Romania, deoarece nu a fost niciodata actionar majoritar la aceasta firma. Concetateanul nostru Frank Timis (nu l-a chemat asa la nastere) a emigrat in Australia si la inceputul anilor 90 a fost angajat de catre familia Roman din Canada, care a investit si pus bazele firmei Gabriel in Romania.
  Faptul ca de-a lungul anilor, ca angajat in afara de salariu a primit si actiuni, va creaza dvs o confuzie sau o proasta informare.
  Firma Gabriel a fost listata la bursa din Toronto si in timp pe bursa actionarii principali (familia Roman), cat si Dl. Timis (angajatul lor) si-au vandut actiunile altor oameni. Bursa din Toronto (spre deosebire de cea din Romania) nu poate fi manevrata, iar daca cineva incearca si este prins, face ani grei de puscarie.
  Deci va rog nu mai spuneti spectatorilor dvs ca dl. Frank Timis sau altcineva a incercat sa faca speculatii la bursa din Toronto cu actiunile (shares) ale firmei Gabriel.
  Daca doriti informatii corecte asupra subiectului „Gabriel”, puteti sa ma contactati la adresa de e-mail furnizata, deoarece povestea adevarata a firmei Gabriel merita spusa si este una interesanta.
  Un singur exemplu as putea sa va mai dau: pe TVR ati vorbit despre aur si v-ati pronuntat asupra faptului ca multe dintre tarile dezvoltate, inclusiv Romania, nu sunt interesate (nu este bine) sa aibe aur in trezoreriile lor. Subiectul detinerii aurului este unul foarte complex, dezbatut de multe zeci de ani (si astazi) de catre marii economisti ai lumii. Unii sunt pentru, altii contra. Eu am studii economice, dar nu ma pot pronunta (asa cum ati facut dvs), deoarece nu ma cred un mare economist. Nu pot insa sa nu observ ca Germania este unul dintre statele care detina F. mult aur si ca America este o tara care pana in anii 70 detinea si ea foarte mult aur, dupa care a inceput sa se indatoreze excesiv si a ajuns in acest moment sa detina in trezorerii f putin aur.
  Deoarece economia Germaniei merge bine si oamenii care traiesc in acea tara traiesc bine, cred ca i-as copia pe nemti si nu pe americani. Aceasta este o deductie logica pe care o fac, dar daca doriti, din nou ma puteti contacta si va pot da argumente stiintifice (economice) pro si contra pe acest subiect pe care v-ati pronuntat cu o lejeritate foarte mare.
  Fata de ceilalti jurnalisti din Romania, inchei prin a va spune ca sunteti unul dintre cei care dezinformeaza foarte putin. In general, cetatenii Romaniei, la fel ca si jurnalistii, se pronunta pe orice subiect cu toate ca nu au nici un fel de cunostine despre subiectele pe care le iau in discutie. Se pare ca este o moda la Romani.
  Radu Ghita

  Răspunde
   
 • mihaix
  Octombrie 17, 2013 la ora 12:47

  Moise sper sa prezinti stirea aceasta astazi in emisiune. Daca este adevarata acest guvern este penibil. In loc sa gaseasca solutii pt a mari exporturile, ei se tin de tampenii gen RMGC si gaze de sist. Dar , deh, crescatorii de porci nu dau spagi, ei dau locuri de munca si pib, si cine are nevoie de asa ceva !!!
  http://www.antena3.ro/romania/romania-nu-va-mai-avea-dreptul-sa-exporte-carne-de-porc-in-uniunea-europeana-231530.html

  Răspunde
   
 • cornel
  Octombrie 17, 2013 la ora 12:44

  Un articol interesant:
  http://www.gandul.info/international/uniunea-europeana-pune-o-prima-frana-gazelor-de-sist-cum-vor-avea-taranii-din-pungesti-un-cuvant-de-spus-asupra-proiectului-chevron-11524271
  E important de aflat ca :
  Sebastian Valentin BODU
  Petru Constantin LUHAN
  Cristian Dan PREDA
  Csaba SOGOR
  Laszlo TOKES
  Traian UNGUREANU
  Iuliu WINKLER
  au votat in Parlamentul European impotriva propunerii care cere conditii mai dure pentru exploatarea gazelor de sist ADICA AU VOTAT PENTRU EXPLOATAREA LIBERA GAZELOR DE SIST.
  E bine de stiut pentru ca sunt aproape ALEGERILE PENTRU EUROPARLAMENTARII ROMANI si ca sa stim ce NU TREBUIE VOTAT.
  Inca nu am gasit lista completa cu toti EUROparlamentarii romani si cum a votat fiecare in legatura cu acest proiect de lege.

  Răspunde
   
  1. mihaix
   Octombrie 17, 2013 la ora 12:56

   Am vazut si eu stirea si Astept lista intreaga cu placere. Poate prezinta si Moise stirea despre decizia CE si cu votul parlamentarilor nostri inconstienti. Interesant ca ungurii au votat pt, deoarece ei de obicei erau contra RMGC, sist, ca deh vroiau pamanturile pt ei sa le exploateze mai tarziu. Cei pe care i-ai dat sunt de la PDL, dar am o vaga banuiala ca nici Daciana Sarbu Ponta , fata de securist , nu si-a ratat misiunea.

   Răspunde
    
 • ATENTIE LA CAPCANE
  Octombrie 17, 2013 la ora 12:08

  Inca de aseara se incerca sa se dea vina pe investitorii straini (de care Romania are nevoie ca sa se dezvolte) si pe straini in general (care intr-o lume globala ne sunt prieteni / fara ei am fi izolati si la cheremul hienelor din interior).

  PSD-PC-VERZII USL-PPDD-PNL+PDL – au un vechi nucleu comun format din vechi neoteroristi as spune, profesionisti si bine organizati si care incepand cu ’89 practica o lovitura de stat in forma continuata acoperita cu „asta e vointa poporului”, „electoratul care ne-a votat”, „poporul e suveran” -adica cu noi bine si temeinic dezinformati si manipulati!!!!!!!!!!!!!

  De azi e posibil sa auzim iar placa din anii ’90 : „noi nu ne vindem tara”, „sa plece strainii”, „rusii, americanii, UE,…strainii ne jefuiesc, sunt interese”, „sa ne aparam pamantul stramosesc si tara” ….(de cine??????? fara hienele din interior nimeni nu ne poate lua nimic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SA NU FIM FRAIERI) – placi cu care-au mai izolat Romania si altadata si-au reusit sa ne dezbine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Deci sa ne concentram EXCLUSIV PE CE NE UNESTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si ne poate rezolva problemele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  – ALT PARLAMENT – pentru a putea avea guverne competente si de incredere!!!

  ATENTIE LA CAPCANE

  Răspunde
   
 • cornel
  Octombrie 17, 2013 la ora 11:26

  Daca stau un pic si ma gandesc la ceea ce se intampla astazi in Romania, adica proiectul RMGC, exploatarea gazelor de sist in Romania, vanzarea la companii straine pe aproape nimic a resurselor naturale ale tarii de petrol, gaze si zacaminte naturale si privatizarea/vanzarea de fabrici, uzine si combinate care mai apoi au fost taiate si vandute la fier vechi, care s-a facut dupa 1989 eu cred ca am asistat si asistam la un procedeu modern de distrugere a Romaniei, care incepe mai intai cu distrugerea capacitatilor de productie (fabrici, uzine si combinate) pentru ca mai apoi sa fie continuata de vanzarea pe APROAPE NIMIC (vezi aici nivelul redeventelor si redeventele incasate de alte tari din UE) a resurselor naturale ale tarii (petrol, gaze si alte zacaminte minerale de importanta strategica). Acest proces este finalizat cu distrugerea sentimentului national si al sistemului educational si cu distrugerea celulei de baza a societatii care e familia si care e distrusa prin lipsa de locuri de munca (vezi aici sute de localitati din Romania unde nu mai exista locuri de munca pentru locuitori pentru ca unitati de productie nu mai exista in localitatea de domiciliu sau in localitatile invecinate, adica fabrici si uzine, si o parte a familiei trebuie sa isi ia traista la spinare si sa plece prin alte tari ca sa munceasca pentru ca sa aiba din ce sa supravietuiasca).
  Cam asa vad eu ceea ce i s-a intamplat Romaniei dupa 1989 si continua sa se intample si astazi.

  Răspunde
   
 • alexman
  Octombrie 17, 2013 la ora 10:55

  Multumim pentru informarea prompta pe care o faci.Daca Ponta continua asa cred ca va fi alungat din tara de populatie. Deja sint revoltat de cate aud zilnic din cauza lui.Parca e pus acolo doar sa distruga.Ar trebui oprit la timp.

  Răspunde
   
 • Acarul paun
  Octombrie 17, 2013 la ora 10:22

  Imi place echipa biziday. Imi place pledoaria lui Moise. Am apreciat analizele privind Oltchim, Rosia Montana, etc. cu discutiile privind organizarea demonstratiilor prin implacarea intereselor comerciale (politice). Intrebare: Cine a organizat demonstratiile privind exploatarea gazelor de sist ?

  Răspunde
   
  1. mihai
   Octombrie 17, 2013 la ora 11:50

   nu inteleg chestia asta: „Cine a organizat demonstratiile privind exploatarea gazelor de sist?”
   ce anume e de organizat aici nu itneleg ??? sun pur si simplu oameni care sunt foarte indignati de ceea ce se itnampla acum in tara si ies in strada in cel mai democratic mod posibil.
   la noi tot timpul exista teoria conspiratiei ca vezi doamne nush cine ar sustina protestele ca sa aiba nu stiu ce de castigat.
   cea mai pare prostie. cunosc personal o gramada de protestatari care cu siguranta nu au primit bani de la nimeni pentru acest lucru.
   asa ca hai sa nu pierdem vremea degeaba si sa iesim in strada spuneandu-ne nemultumirile

   Răspunde
    
 • Minti Harry
  Octombrie 17, 2013 la ora 09:28

  Imi plac realizarile echipei emisiunii Biziday. Imi place pledoaria lui Moise.
  La toate celelalte probleme analizate pana in prezent (Oltchim, Rosia Montana, etc.) ati discutat despre cine a organizat demonstratiile respective si ati tras concluzii politice. Intrebare: Cine a organizat demonstratiile de ieri impotriva explorarii gazelor de sist ?

  Răspunde
   
 • Vasile Săcăleanu
  Octombrie 17, 2013 la ora 09:14

  Vedem cu toții că faceți eforturi să prezentați situații elocvente în ceea ce privește companiile românești ,așa și trebuie, de apreciat, însă referitor la ceea ce vinde Dacia pe piața internă și Ford , de altfel, este absolut normal, mașinile românești noi se vor vinde când puterea de cumpărare a românilor va crește simțitor, nu uitați că cel mai ieftin produs Dacia este Logan la peste 6200 Eur, iar pentru numai jumătate din această sumă ,cumperi un second hand în stare bună de funcționare din import, nu cred că românii în majoritatea lor nu ar cumpăra produsul românesc dacă ar fi atractiv pentru bugetul celor mai mulți dintre noi, mai mult cei care au posibilitatea să cumpere un autoturism fabricat în Romania sunt la limita la care prețul unei mașini noi din import este la fel de atractiv, în piața românească alte autoturisme din exterior, în aceeași clasă au prețuri apropiate de ce vînd producătorii autohtoni la modele echipate cât de cât, acolo este problema și aici este greu să vinzi într-o piață internă care practic este încurajată de o legislație ce ne arată importul masiv de second hand. De menționat că piața europeană unde Dacia vinde foarte bine a fost sensibilizată de prețul atractiv al produselor. Pe măsură ce o să facem mașini mai scumpe cu costuri mai mari , cu siguranță , acolo , vom vinde mai puțin.

  Răspunde
   
 • Ghita
  Octombrie 17, 2013 la ora 09:06

  Moise.. nimeni nu e batut in cuie la TVR, ar fi bine sa nu uiti asta..

  Răspunde
   
 • Alexandru Nedea
  Octombrie 17, 2013 la ora 07:11

  http://www.ziare.com zice asa de bine…! Felicitari, Moise!
  „Am avut recent exemplul absolut remarcabil al lui Moise Guran, realizator TVR, care intr-o institutie incalecata de Claudiu Elwis Saftoiu, a avut curajul de a-l supune de premierul Victor Ponta unui autentic interogatoriu jurnalistic la care premierul nu numai ca nu se astepta, dar caruia nu i-a facut fata nici macar onorabil. Cu calm si echilibru, Moise Guran a gasit si a pus sub lupa pe toate golurile lui Victor Ponta in chestiunea Rosia Montana.

  Premierul s-a dovedit fara informatii, fara explicatii, fara argumente, absolut descoperit, enervat si usor ridicol, obisnuit cu discutiile in care este intrebat numai ce-i place si numai ce vrea sa spuna, fara a fi, Doamne fereste!, contrazis.

  Spre surprinderea mea, recunosc, dupa acest exercitiu de autentic jurnalism, Mosie Guran a ramas in TVR, dar ceva imi spune ca Victor Ponta nu va mai accepta in viata lui sa stea fata in fata intr-o discutie televizata cu acest jurnalist.”
  http://www.ziare.com/media/jurnalisti/jurnalism-adevarat-tolontan-si-guran-1262876

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase