OTP Smart Start – Partenerul IMM-urilor din România (P)

small-business1[1]

Construirea şi dezvoltarea unei afaceri se bazează pe asigurarea profitabilității acesteia. În permanență trebuie să consolidezi performanțele obținute, să identifici elemente care trebuie schimbate şi să analizezi noi oportunități prin care poți rămâne competitiv pentru nişa din care faci parte.
O importantă parte din acest proces este şi reevaluarea partenerilor tăi pentru că nivelul serviciilor şi produselor acestora devine barometru pentru calitatea şi profitabilitatea afacerii tale.
Unul dintre cei mai importanți parteneri cu care lucrezi – pe lângă contabil, avocat, expert şi furnizorul de cafea – este banca.Serviciile acesteia trebuie să îți uşureze munca, să-ți optimizeze costurile şi să elimine riscurile folosirii cash-ului ca metodă de plată sau încasare. Cu alte cuvinte, banca trebuie să lucreze pentru tine.
De multe ori nu suntem atenți la aşa-zisele costuri mici, însă cheia profitului stă tocmai în aceste mici detalii. Vă amintiți de celebrul exemplu al American Airlines care a decis în 1987 să elimine o singură măslină din salata oferită clienților de la clasa I, obținând astfel economii de cca 40.000 USD anual?
Să presupunem că încasarea banilor de la clienți costă 5 RON. Dacă am calcula 20 încasări lunar cu o valoare medie de 500 RON, rezultă un cost de 100 RON la un total de 10.000 RON (adică un comision de 1%). Într-un an se strâng 1200 RON plătiți băncii doar pentru a încasa banii pe munca ta. Dacă lucrezi cu o marjă de profit de 10%, însă plăteşti băncii 1% din încasări, tocmai ți-ai redus cu 10% succesul muncii tale.
Dar dacă faci plăți pentru diferite achiziții sau furnizori care te costă tot 5 RON pe tranzacție? Atunci vorbim despre un cost total anual de 2400 RON. Gândeşte-te câte lucruri ai fi putut face cu 2400 RON.
Când ai calculat ultima oară cat te costa serviciile băncii cu care lucrezi? Ai în ea un partener care te susține şi care îți minimizează timpul pierdut la cozi sau în trafic oferindu-ți acces online la conturile firmei tale? Poți face plăți sau achiziții online, în țară sau în străinătate, să supraveghezi încasările sau să trimiți rapoartele contului bancar contabilului, fără să te deplasezi la bancă?
OTP Bank îți propune, prin pachetul Smart Start (cont, card, internet banking şi servicii gratuite pentru 10 RON/lună), un nou tip de parteneriat adaptat noilor realități si bazat pe Rapiditate şi Comision Zero pentru:

• Administrare (număr nelimitat de conturi);
• Abonament OTPdirekt;
• Încasări în conturile curente;
• Plăți intrabancare în RON (prin OTPdirekt – Internet Banking, Smart Bank, Call Center);
• Ordine de plată interbancare în RON (prin OTPdirekt – Internet Banking & Smart Bank; gratuite în primele 6 luni);
• Card Visa Business – emitere şi administrare în primele 12 luni.

Intră pe www.smartimm.ro şi, în doar 30 de minute şi 3 paşi, ai deschis contul firmei tale.
Cu OTP Smart Start este foarte uşor să deschizi online contul şi să rezolvi toate detaliile cu un minim de efort şi fără să pierzi din timpul tău prețios.
1. Completează formularul pe SmartIMM.ro cât timp îți comanzi cafeaua;
2. Discută cu operatorul cât timp îți savurezi cafeaua;
3. Ajungi la bancă în drum spre business-ul tău, semneaza actele şi noul cont este al tău.
Acum poți salva timp şi bani cu fiecare tranzacție făcută prin noul tău Partener.
De ce să mai pierzi timp şi bani? Aplică acum şi bucură-te de avantajele OTP Smart Start!

stiri verificate
This entry was posted in Diverse. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

12 răspunsuri la OTP Smart Start – Partenerul IMM-urilor din România (P)

 • Cristian
  Octombrie 22, 2013 la ora 14:31

  Felicitari, domnule Guran, pentru folosirea „(P)”-ului! Sunteti unul dintre (foarte) putinii bloggeri care sunt sinceri in privinta publicitatii pe care o fac pe blogurile lor. Mult succes va doresc!

  Răspunde
   
 • sanduCu
  Septembrie 14, 2013 la ora 19:35

  Ieri am vizionat, pentru a 30-a oara, probabil si nu m-am plictisit, un film. Nu mi se-ntimpla des, probabil ca este grozav – foarte bine facut si foarte bine jucat de absolut toti actorii. Este vorba de „A Knight’s Tale”. La prima vedere, subiectul nu este ceva iesit din comun, dar citeva zile in urma l-am avut pe Moise cu IMM-urile (ce sa faci sa-ti reuseasca), comentasem si eu despre asociere/cooperatie si incredere reciproca, sa ai pasiune pentru ceea ce vrei sa faci sau in profesia ta, ca intii munca si pe urma banii, riscuri, sacrificii, si altele. Ieri am vazut acest IMM in acest film, si cu melodia lui Queen – We Will Rock You”. Daca l-ati vazut, cred ca n-o sa va fie greu sa vedeti in William un antreprenor, care incepe ceva de la zero, dar cu convingere si ambitie, cu munca si incapatinare isi asociaza prieteni devotati si infringe concurenta neloiala, cistiga recunoastere, devenind eroul vietii sale. Mi-a luat cam mult sa inteleg de ce imi place filmul. Cred ca expresiile romanesti „sa-ti tin tovarasie” si „tovarasu sef” nu sunt tocmai apropiate ca inteles, prima sigur a aparut inaintea celeilalte – motiv pentru care, sper, ca nu voi fi interpretat gresit: cind vrei sa pornesti o afacere, cel mai bine este sa-ti alegi mai intii tovarasii, sa tii alegi sau sa ti-i faci, citi mai multi cu atit mai bine si mai usor. Nimic nu e usor, dar cu tovarasii bune se trece tot greul. Singur este aproape imposibil. Eu in diferite etape ale vietii, i-am avut numai pe apropiatii mei:parinti, cel mai bun prieten, sotia si fiica. N-am ajuns campion, ca William, probabil pentru ca el a avut mai multi. Stiu ca de multe ori si fratii (si eu si sotia am fost unici la parinti) se ciorovaiesc pentru un ciob – deci este clar ca tovarasii nu ti-i primesti, trebuie sa ti-i cauti, sa ti-i faci, sa ti-i pastrezi. Este o singura cale, sa fii cu ei cum esti cu tine. Acesta cred ca este mesajul acestui film extraordinar – sa nu pleci singur spre ceea ce vrei foarte mult, sa risti orice dar nu pe ai tai, iar ei vor fi alaturi de tine si asta nu este deloc putin. Cine nu l-a vazut, sa-l vada.

  Răspunde
   
 • sanduCu
  Septembrie 12, 2013 la ora 19:50

  oferindu-ți acces online la conturile firmei tale?
  cont, card, internet banking şi servicii gratuite pentru 10 RON/lună
  La noi pe TV e alta noua (ING s-a fumat):
  „What you can do with 10,000 $, 20,000 $, what about 300,000 $?
  It is that simple, just a call away: call 1-800-NEW CAPITAL”.
  Nu am procente de la astia, dar imi place gagica care prezinta. Pacat ca reclama n-o sa dureze prea mult, aia cu smintina si brinza au tinut afisul pina cind gagica s-a buhait de atitea degustari – pacat de ea, la inceput era dulcica. La „Weel of Fortune” este o gagica, n-a fost niciodata cine stie ce, dar s-a maritat cu bossul si face o prezentare de toalete (imbracaminte ba!)in fiecare seara cind au emisiunea – nu mai urmaresc, e de prea mult timp. Eh, mi-a trebuit facultate.., din reclama se traieste, dar ce se traieste! Toti actorii slabi dar care vor sa fie si mai bogati se baga la asa ceva – cind vad cite unul nou in hora zic: si tu Brutus?

  Răspunde
   
  1. sanduCu
   Septembrie 12, 2013 la ora 20:16

   .. am uitat de fapt ce vroiam sa spun: pe mine ma costa $13 lunar contul la banca, totul Gratis (mai putin aia 13 $); nu mi-as baga pe internet informatiile firmei, dar cine vrea sa aiba o firma, n-are incotro, este obligat de sistem – asa ca nu este o alegere; recent banca mea (la care am contul, eu nu sunt bancher) ne-a oferit ca optie (si gratuit)un program de intarire a securitatii on-line a operatiilor bancare, dupa vreo luna ne-au anuntat ca e OBLIGATORIU. Dupa „facts” vin si interpretarile: de vreo citeva ori mi-au fost sparliti bani din cont (se intimpla si la altii) si banca mi i-a dat inapoi din buzunarul ei (ce dragut), dar s-or fi saturat si intaresc securitatea (financiara nu politica, pentru asta au servicii secrete, care nu sunt SS) in mod continuu – hotomanii astia nu se mai plictisesc; deci daca la o chestie atit de simpla se intimpla scheme de astea, crede cineva ca concurenta firmei tale nu este interesata sa-ti afle ce vrei sa tii tu secret ca sa te ajute in concurenta? (dupa haine de piele, va spuneam ca am lucrat la o fabrica de curele transportoare, de cite ori venea un nou investitor in vizita acopeream toate emblemele/etichetele/firmele sa nu se vada de unde si cu cine plus daca eram intrebati ceva nici nu stiam pentru ce suntem acolo); pe internet la fiecare serviciu oferit se mentioneaza ca nici o informatie cu caracter personal nu va fi transmisa unei terte parti – vorbesc ei si de o legislatie cu „privacy” – si cind primesc telefoane (long distance, call centre)ma tot intreb de unde stiu astia ce am, unde am, cu cine lucrez, samd; dar m-am obisnuit, asta-i sistemul = transparenta totala cind e vorba de cei mici sau de IMM, sa te mai miri de ce dau chix.

   Răspunde
    
   1. sanduCu
    Septembrie 12, 2013 la ora 20:37

    ..daca n-o spun acuma o sa uit: cind iti deschizi o firma prima data, se obisnuieste sa ti se acorde o perioada de gratie (fara taxe, fara hangarale), daca nu esti legat de fondurile.. ajutatoare o sa le fie mai greu sa-ti ia urma (furnizori,vinzatori,salariati/salarii, ma rog stiti si voi), deci asta explica sansa in plus cind esti cu adevarat LIBER in afaceri – deci daca prinzi cheag in gratie poti ajunge la situatia sa trebuiasca sa se mai gindeasca daca sa te cumpere sau sa te ia cu adevarat partener, ceia ce e altceva. Bafta.

    Răspunde
     
 • sanduCu
  Septembrie 12, 2013 la ora 19:21

  “We’re number SIX in the annual rankings in the Global Happiness Survey!”
  Let’s look at the countries that beat us, in order and figure out what we can do to knock off the competition next year.
  1. Danemarca:
  A marked contrast to the Canadian system, where you can call for an appointment during puberty and can’t actually get in to see a doctor until menopause.
  Consider that Canada has 87 times the number of drug offences per capita, and twice as many homicides per capita.
  2. Norvegia:
  The nationwide mandate of five weeks’ vacation every year for everyone
  Free universal education (including university). We can debate the specifics of the quality of that education another time, but knowing that it’s an option shows the value the Norwegians place on education.
  3. Elvetia:
  It’s also hard to beat the landscapes in Switzerland. Two words for you here: The Alps. That is all.
  If you want to experience a country where civility among strangers is the rule of the day, visit Switzerland. Who’s been to Switzerland will rave about how friendly everyone is.
  4. Olanda:
  If you haven’t had Dutch chocolate, you haven’t lived. Chocolate makes everything better. If instead of bombs, people threw Dutch chocolate at each other, the world would be a better place.
  Bike paths. Both sides. Almost everywhere.
  5. Suedia:
  Furniture comes delivered to your home, fully assembled, direct from the factory.
  They’ve lowered their national blood pressure by twenty points.
  everyone under the age of 18 gets free health care.

  Răspunde
   
  1. Constantin
   Septembrie 12, 2013 la ora 21:05

   Acum imi dau seama c-am trait degeaba. N-am mancat pana acum ciocolata olandeza. ‘Tu-i mama ma-sii! Am incercat belgiana, austriaca, elvetiana, jdemii de feluri, da’ olandeza, nu! Cum am putut sa scap chestia asta?! Sunt hotarart! Imi propun ca cu ajutorul unui credit OTP sa fac o excursie la Amsterdam. Ah, sa nu uit, daca ajung la Amsterdam, sa stiu ce sa cer. Ciocolata asta olandeza se fumeaza, se mesteca, ori se trage pe nas?

   Răspunde
    
   1. sanduCu
    Septembrie 14, 2013 la ora 11:43

    N-ai pierdut nimica, englazii astia nu stiu sa scrie, este vorba de Dacii, adica ciocolata romaneasca. Dar daca vorbim de olandeza, intreaba-l pe Basescu cum se…trage.

    Răspunde
     
   2. VictorL
    Septembrie 14, 2013 la ora 11:51

    @Ei.. daca tot nu a venit fie-mea cu mina goala se cheama ca trebuie sa ma bucur ca am apucat ziua cu ciocolata olandeza.Nu se trage pe nas si nu se face liniute.E la fel ca si cea romaneasca dar imi aduc aminte ce figura a facut un mos ,,britanic”cind o romincuta i-a facut cadou o Poiana de-a noastra.Pe vremea aia inca se fabrica in Romania dar mosul a respins-o ca pe otrava.Nu stia ce-i bun idiotul…

    Răspunde
     
 • Vasile
  Septembrie 12, 2013 la ora 16:52

  Fără sa derulez o afacere am grija de costurile cu banca si de facilitățile pe care le oferă. Articolul asta e bun până când devine de fapt o reclamă la OTP…..

  Răspunde
   
  1. Vasile
   Septembrie 12, 2013 la ora 16:57

   Mai greu, dar m-am prins până la urmă … P-ul din paranteze înseamnă chiar publicate. Oricum rămân la ING (P:).

   Răspunde
    
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase