Tabuuri culinare

Publicat la data de de Biziday

090625t_horse

un reportaj Lumea Europa FM

Se spune că eşti ce mănânci. Dar cum rămâne cu ce nu mâncăm? De exemplu, românii nu consumă carne de cal. Cel puţin în mod conştient. Suntem în schimb mari iubitori de carne de porc, ceea ce nu se poate spune despre popoarele din Orientul Mijlociu.

Aproape fiecare cultură are interdicţiile ei culinare, care vorbesc despre istoria, religia sau geografia zonei respective.

Mai multe despre ce înseamnă „tabuuri culinare” aflaţi ascultând reportajul Lumea Europa FM realizat de Victor Marin.

This entry was posted in Diverse. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

2 răspunsuri la Tabuuri culinare

  • sorin
    Septembrie 9, 2013 la ora 13:11

    asta-i ca aia> ”faci ce vrei, dar ști ce faci?!”)
    -încercați și coaceți produsele la temperaturi scăzute. nu d-alta da să mai și rămânem cu ceva din ele. la nivel micro. că macro ..au o formă-ce-i drept.

    Răspunde
     
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase