Ora de Business: marți, 25 iunie 2013

utilaj

Emisiunea poate fi urmărită aici: http://www.tvrplus.ro/editie-ora-de-business-112558 precum și pe canalul BiziDay de pe YouTube.

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

13 răspunsuri la Ora de Business: marți, 25 iunie 2013

 • sanduCu
  Iunie 27, 2013 la ora 17:05

  Domnul Kosyk,
  Am jucat si sah si table, atita doar ca atunci cind pierdeam la sah ma suparam, la table nu – e chestie de noroc. Sa inteleg ca capitalismul dvs. ar avea de-a face cu investitia? Daca da, nu va faceti probleme de Isarescu: este o persoana obisnuita, cred ca il duce mintea chiar foarte bine – are o afacere cu struguri, nu stiu daca chiar profitabila, dar altii nu-si pot pastra afacerile – si totusi i se aduc o serie de critici. Parerea mea, este ca pe nemeritate, intr-un fel – desi nu el decide, el a acceptat rolul de marioneta. Acuma, vorbind de marionete, si admitind ca bun-inteles ca o banca nationala este la dispozitia guvernului, in nici un caz invers, ne putem pune intrebarea: cine este mai marioneta in Romania, BNR sau guvernul? Parafrazindu-va, cit timp situatia aceasta va continua, RO nu are sanse. Cu aceiasi stima, Sandu.

  Răspunde
   
 • Chirita Aurelian Stefan
  Iunie 26, 2013 la ora 13:05

  Dupa fetele prelungi din guvern, se apropie momentul debarcari liderului P.S.D. Urmatoarea(sau urmatorele 2-3) miscare (miscari)gresite il vor aduce pe arogantul marca inregistrata,,Scoala Adrian Nastase’ ‘ mult mai departe de lumina reflectoarelor in calitate de prim soprana.Incercare de impamantenire a ideei despre eficienta guvernamentala(Boc-Ponta 0-0, niciunul nu a fost prezent la locul unei tragedii externe apropiate) cand si posturile de casa nu vorbesc decat despre victime si prea putin despre eficienta guvernamentala este o dovada de slabiciune pe care vechia garda o va specula.Cine va fi liderul P.S.D. o persoana tanara sau din vechea garda nastasiana ?Poate Liviu Dragnea?-putin probabil nu are priza la public.Va fi pe placul lui Antonescu? Ponta prin pactul basescian ,are caile inchise spre gruparile ,,flamande” din 2009-2012 si asta poate conta destul de mult.

  Răspunde
   
  1. cornel
   Iunie 26, 2013 la ora 17:17

   Nu aveti dreptate in ceea ce il priveste pe primul ministru Victor Ponta. Dupa parerea mea nu se poate face o comparatie intre fostul prim ministru Emil Boc si primul ministru Victor Ponta in ceea ce priveste conducerea guvernului, puterea de a lua decizii la nivel de guvern si deciziile deja luate de acesta si cerute de economia romaneasca.
   Politica facuta de fostul prim ministru Emil Boc a fost una de lemn si niciodata nu a fost capabil sa sustina o idee sau un proiect absolut necesar pentru economie.
   Daca e sa-i reprosez ceva d-lui prim ministru Victor Ponta ACUM este legat de conducerea societatilor de stat si eficienta conducerii acestor societati care e numita politic si nu se urmareste aproape deloc profitabilitatea activitatii economice la acele societati. In marea majoritatea a societatilor de stat se fura, se genereaza pierderi si nu se platesc taxele si impozitele catre stat iar in final, cand se ingroasa gluma, respectivele datorii catre stat sunt sterse, asa ca situatia sa para mai putin grava si poate ca sa se poata minti si face politica ieftina sub acest aspect (adica ceva de genul – hai sa vindem toate proprietatile statului pentru ca acestea produc pierderi – statul e un prost administrator [oare de ce?], in felul asta facem rost de niste comisioane/spagi si intre timp s-a incurajat si furatul de la respectivele societati – vezi aici contractele paguboase sau firmele capusa).
   In rest cum am zis : nu poti compara modul in care a condus guvernul Emil Boc, in multele guverne Boc si cum conduce actualul guvern Victor Ponta – diferenta e prea mare si nu e posibila aceasta comparatie.
   Asta e parerea mea.

   Răspunde
    
 • Chirita Aurelian Stefan
  Iunie 26, 2013 la ora 08:28

  Pt analisti care,,apreciaza” absenta premierului de la spitalul muntenegrean ,un sir de intrebari si eventuale raspunsuri:Credeti ca in eventualitatea unui accident valcean cu acel autocar, priamarul din Curtea de Arges ar fi fost prezent la locul accidentului ?Raspunsul simplu este afirmativ ,deoarece acolo se aflau oamenii lui ,priviti nu ca subordonati ci precum prieteni,tovarasi de copilarie.Daca primarul ar fi fost premier ar fi plecat la Podgorica?Desigur pt ca filonul umanitatii dainuieste in acel om.In aceste timpuri de rastriste cand educatia morala este formala in scoala romanesca iar etica o rara avis pe aceste meleguri cea mai grea ,,meserie” din Romania este cea de ,,om” cand umanitatea ar trebui sa fie un dat existential.Ma uitam la cioclu V.Ponta si ma intrebam daca acest strigoi mai stie altceva decat sa numere ,sa faca o prezentare a Romaniei in context international sau intern si eventual sa isi prezinte realizarile atat in viata personala si cea,, profesionala”-cea de pim-minstru ,functie atat de ravnita de micul Titulescu.Pt celelalte avantaje ale fuctiei am m-ai scris.
  P.S.Хвала господине премијеру Igor Luksic! Sper ca o strada din Curtea de Arges sa-i poarta numele.

  Răspunde
   
 • marius
  Iunie 25, 2013 la ora 23:38

  va rog, nu uitati sa incarcati si emisiunile pe you tube, site-ul tvr nu merge bine, si ora de business e singura emisiune tv din romania pe care o urmaresc, va multumesc.
  ..cun capsunar din germania…

  Răspunde
   
 • cornel
  Iunie 25, 2013 la ora 21:39 Răspunde
   
  1. sanduCu
   Iunie 25, 2013 la ora 22:26

   o noua forma de papusareala?

   Răspunde
    
 • kosyk
  Iunie 25, 2013 la ora 20:47

  Ora de MOISE GURAN un fel de buletin de stiri. nimic constructiv nimic vizionar,,dar nici enervant,pacat dar asta este,,CE parere aveti despre VALEA JIULUI ca microregiune de dezvoltare Pilot ? Cu stima Kosyk

  Răspunde
   
  1. sanduCu
   Iunie 25, 2013 la ora 22:16

   …daca nu dati explicatii, cel putin lasati-ne sa intelegem ce e aia „microregiune de dezvoltare pilot” si la ce foloseste. Poate asa sa ne dumirim de ce Valea Jiului si nu Valea Ialomitei.

   Răspunde
    
   1. kosyk
    Iunie 26, 2013 la ora 15:19

    Suntem in plina campanie de Regionalizare a Romaniei, accesarea fondurifor europene sont conditionate de o noua impartire administrativa, Valea Jiului este unica zona din RO im care pe o distanta de 30km sunt TREI Municipii.si TREI Orase POLITIC sunt adm.de diferite partide ,Restul ar trebui sa stiti mai bine ca mine cu stima kosyk

    Răspunde
     
    1. sanduCu
     Iunie 26, 2013 la ora 22:58

     … aaa chestia cu regionalizarea, adica o noua bulversare administrativa in Romania – incearca si politicienii sa-si ocupe timpul cu ceva la care se pricep, la nimic. Trei partide pe aceiasi vale, nu cred sa duca la ceva bun. Am sperat ca sugerati „pilotul” inainte de a incepe harababura, sa se convinga oamenii ca-i pierdere de timp si fonduri. Sunt curios daca fiecare regiune va avea propria justitie… In alta ordine de idei, eu am parasit Romania din 1983.

     Răspunde
      
     1. kosyk
      Iunie 27, 2013 la ora 16:32

      TOT in aceasi idee eu am emigrat in 1972 in RFG am revenit in 2000 specialist capitalist. Dupa cateva jocuri de sah, am observat ca in RO se joaca table,capitalizmul nu are nicio sansa, mai ales pana cand tov Isarescu mai are ceva de SPUS cu stimaa kosyk

       
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase