Ora de Business: vineri, 14 iunie 2013

lugoj

Emisiunea poate fi urmărită aici: http://www.tvrplus.ro/editie-ora-de-business-110566 precum și pe canalul BiziDay de pe YouTube.

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

24 răspunsuri la Ora de Business: vineri, 14 iunie 2013

 • Constantin
  Iunie 17, 2013 la ora 15:59

  Un om de cultura care ar fi putut sta linistit acasa, ori la catedra, daca studentii n-au nimic impotriva, a decis din vanitate sa se dea in spectacol. O chestiune cu adevarat importanta este legata de demisia d-lui Marga la cererea ziaristilor germani. Importanta actului sau decurge din relevarea faptului ca, in acest fel, se raspunde unei cerinte externe. Dl. R. Fenechiu s-ar putea sa-l urmeze. O alta chestiune este legata cu numirea lor. De ce s-a insistat ca ei sa fie numiti in functii publice, daca se cunostea foarte bine ca au diverse probleme?! Raspunsul tine de eficacitatea actului de guvernare şi poate fi dat pentru mai multe intrebari ce se refera la proasta guvernanta şi starea actuala a natiunii. In cazul acesta se pune intrebarea, de ce i-am ales noi, cetatenii, pe cei care i-au numit?

  Răspunde
   
 • Adrian D.
  Iunie 17, 2013 la ora 14:57

  ushor off-topic, dare o veste de o exceptzzionala gravitate, dupa parerea mea:

  http://libcom.org/news/poland-does-away-8-hour-day-15062013

  se poate caa se vor gasi care sa se bucure ca s-a intamplat.
  este insa inca o confirmaare a ceea ce spuneam, shi anume caa asistam la un trend conshtient de demantelare a caapitalismului „cu fatza umana” shi de inlocuire a lui cu ceva foarte urat.
  Shi inca o data, nu noi fur5ma varful de lance al experimentelor (oricaat de mult ne place noua sa credem caa noi furam aia).

  Răspunde
   
  1. CTL
   Iunie 17, 2013 la ora 22:16

   @ Adrian D.
   Chiar e coincidenta. Ca vorbeam de program de lucru si neoliberali. Am citit asta : http://stirileprotv.ro/show-buzz/entertainment/alexandra-stan-neaga-implicarea-intr-un-accident-rutier-ce-a-patit-artista-in-realitate.html
   Tare.

   Răspunde
    
   1. CTL
    Iunie 17, 2013 la ora 22:18

    Rog lumea sa ignore link-ul asta, a fost cineva inaintea mea pe laptop si a copiat link-ul :))))

    Răspunde
     
  2. CTL
   Iunie 17, 2013 la ora 22:17 Răspunde
    
   1. Adrian D.
    Iunie 18, 2013 la ora 03:11

    Evident ca e tare. Dar … that was back in the day, CTL. Azi, nu mai exista Forzi. Ba dimpotriva. In plus, ford nu a facut chestia asta de dragul muncitorilor, shi nici nu e sigur ca a facut-o de dragul productivitatzii. afacut pentru profit (yup!) shi pentru ca – la fel ca shi bismarck – prefera sa o ia inaintea sindicatele, ca sa le dezamorseze.
    Tzi-am trimis o carte a lui Robert Reich, unde se vorbeshte despre povestea asta. Prin Moise.
    Dar se pare ca nu a ajuns.
    🙂
    PS E un capitol- interviu (in intregime fictzonal, de altfel) cu Ford in „Gog” de Papini.
    E foarte interesanta viziunea, deshi – evident- nu e vorba acolo de adevaratul ford, ci de Ford as seen by Papini.
    PPS Acum mi-am amintit ca masura luata acum in Polonia a fost batgata shi Greciei pe gat, anul trecut, de FMI.
    Shi parca shi codul muncii al lui B&B+FMi+camera de comertz amerciana voia sa implementeze nishte aiureli similare, in 2011.

    Răspunde
     
    1. CTL
     Iunie 18, 2013 la ora 22:27

     @ Adrian D.
     Robert Reich – am notat.
     PS: Si la noi, pe vremea lui Ciorbea, se vorbea de reintroducerea programului de sambata.

     Răspunde
      
     1. Adrian D.
      Iunie 18, 2013 la ora 22:44

      no. 1 nu e nicio mirare CTL – Ciorbea guverna shi el cu FMI-ul….
      no. 2 Reich e un tip foarte interesant. E prof la Berkeley, acum, a fost secretar cu munca in guvernarea Clinton shi a plecat cand Clinton a avut mai multe idei, una a fost sa anuleze Glas & Steagal, a doua fiind in legatura cu protectzia sociala. L-a ajutat pe Obama sa cashtige alegerile, ins aObama nu l-a considerat util in guvern. In acelashi guvern in care e foarte util Geithner-Shpagner-Bailoutner.
      Cartea pe care tzi-am gasit-o este „aftershock”, shi o potzi gasi pe libgen.
      🙂

       
 • Constantin
  Iunie 16, 2013 la ora 15:58

  Lugoj este o minunata urbe banateana, locul de origine al celui mai bogat roman din toate timpurile (cel putin asa se spune) şi care ne-a lasat pe langa chipul lui Decebal sapat in munte, o universitatea care-i poarta numele. Doar ca marimea orasului şi configuratia strazilor practic nu justifica existenta transportului in comun. Cu toate acestea, exista cateva linii de autobuz care leaga cele cateva intreprinderi (Mondial chiar face obiecte sanitare de excelenta calitate) de centul orasului. O comparatie cu Timisoara, sau cu Bucuresti, care ar putea urma exemplul Lugojului in privinta transportului public gratuit, est ridicola. Diferentele de costuri sunt imense. Bucuresti poate avea cel mult (in anumite cartiere, desigur) energie electrica gratuita, pentru ca a fost platita de G. Becali. Frijiji!

  Răspunde
   
 • Constantin
  Iunie 16, 2013 la ora 15:49

  Planul de reorganizare a combinatului Oltchim Râmnicu Valcea a fost intocmit de un grup de specialisti condus de dl. Ionel Blănculescu, consilier al premierului Victor Ponta. Acest grup a avut intalniri cu administratorul judiciar şi cu lucratorii, care au fost foarte incantaţi de initiativa d-lui I. Blanculescu, cel care i-a numit pe colegii sai „super-specialisti”. Muncitorii de la Oltchim traiesc in aceste zile o imensa satisfactie odata cu punerea in opera a programului elaborat de grupul de super-pecialisti, ceea ce-i acestia-i doresc si d-lui Blanculescu.

  Răspunde
   
 • dan onofrei
  Iunie 16, 2013 la ora 01:59

  si -referitor la transportul gratuit.TAta (adoptiv) un om simplu in felul sau si nu cu scoala multa ( 4 primare facute dupa oi) dar cu o experienta de viata teribila(a salovat pe frontul ODessas csute de raniti ca soffer de autosanitara) avea o vorba -ma baiete pomana ingrasa dar nu tine mult!!!!Eu nu cred ca nu avea dreptate :Si eu cam dupa ceva ani de viata vad ca se potriveste deviza in lumea reala mnu cea pe cafre ne-o dorim -ba f…i f..i da trebuie sa mai si platesti.
  REvenind la serios e clar ca la un orasel mic de provincie daca si asa autobuzul merge cam gol poti sa iei pe de- a moaca si un pensionar amarit pe deviza unde s-a dus mia se duce si suta.DAr astea sint cazuri de exceptie si nu pot fi generalizate .Vorba ceea nici comunistii ca tot ziceau ei ca sint mama la tot poporul si tot te amendau daca te prindeau cu blatul la ITB chiar daca erai copil cum eram eu prin anii 50-60 cind mai faceam cite un blat pe tramvaiul 6 in Bucurestii NOi.DEci nu e nici o solutie de durata caci totul costa si cheltuielile trebuie acoperite.

  Răspunde
   
 • dan onofrei
  Iunie 16, 2013 la ora 01:35

  buna sera la toti-expansiunea lui Dräxlmeier in Romania nu poate fi decit salutata:Va fi un cistig mai ales in calificarea tinerilor capabili :Ei sint intradevar o firma de familie cu traditie din 1958 si in zona automotive liferanti la marci premium.Sigur sint si ei la mmina cresterii economice in fabricatia de automobile care este momenmtan suprasaturata insa fiind extrem dee flexibili si capabili ca grad de inovatie nu prea au probleme cu concurenta.
  Deci aer fi de dorit sa se acceyseze si investori de vutiloaje din industria alimentara sau de protectie a mediului si energii noi:DA cred ca dl.aloex g -un mare optimist are dreptate trebuie batut fierul cit este cald dar am impresia ca acdtualii tineri dee lka guvern au multa energie si fac ceva in caest sens desi inmvestorii sint retinuti in general ca si bancilPOater este interesant sa accesati pagina web a lui nov-ost care demonstreaza ca ceva se3 misca in Romania
  http://www.nov-ost.info/index/page/4/tag/Dr%E4xlmaier.html

  Răspunde
   
 • george
  Iunie 16, 2013 la ora 00:26

  BRAVO!!!!!!!!!! in sfarsit aud si eu pe cineva (responsabil) la TV ca pt cei de la OLTCHIM nu umbla cainii cu covrgigi in coada si ca nu au primit nimic in afara de o hartie evaziva si pur informala! ca sa ne dea tichetele de masa din martie, aprilie, etc, salarii restante, si VESTITA ORDONANTA (ciuntita) de la Petrom, trebuie sa-l dam in judecata pe Piperea and company

  Răspunde
   
 • alex g
  Iunie 15, 2013 la ora 01:49

  @ Moise: Si ca sa nu se spuna ca nu vin cu SOLUTII sau ca nu duc ideea pina la capat..sau ca vorbesc prostii..SI pentru ca ACUMA e momentul sa bat fierul cta e cald ca de luni tot trimit emailuri…

  Deci firme ca Dräxlmaier Group.
  O fabrica ca asta are in medie 20.000 mp.

  Si nu va mirati pentru ca nu e putin nici mult dar 1000 de muncitori nu sunt in 1 schimb deobicei sunt 2 sau chiar 3 schimburi. Am vazut eu fabrica cu 350 muncitori pe schimb si utilaje normal in o arie de..sa spunem 50×50 = 2500mp pe 2 etaje..deci echivalent a 5.000 mp.

  Deci 20.000 mp ce inseamna din 1km patrat? Sau cate FABRICI intra in 1 km patrat?

  1km^2 = 1,000,000 mp deci in 1 km patrat intra: 1000/20 = 100/2 = 50 de fabrici!

  Deci cum am spus 500 de fabrici in 5 zone libere de taxe inseamna 100 de fabrici in fiecare zona…deci. O zona sa aiba aproximativ 2km patrati!

  In total numai: 10 Km patrati! de pamint din pamintul asta al tarii noastre. Sau altfel:

  2km patrati sunt 200 hectare.
  10 km patrati sunt 1000 de hectare.

  Cate hectare are Romania??
  24,000,000 hectare! Adica cam 240.000 Km patrati.

  Adica sa DAM spre inchiriere pe 20 ani .= 0.0042% din teritoriul NOSTRU dar cu CAP! ca ne-am rezolvat somerii! 500.000.

  Daca am face acuma: DUBLU de zone! sau ZOna sa fie de 4 km patrati:

  Ar fi: Dublu tot.. Deci o sa „DAM”
  0.0084% adica 20 km patrati pe 20 de ani cu 1% pe profit (atat!) si avem angajati 1.000.000 De oameni!

  Atata pamint l-am dat pe agricultura si oricum stam si ne uitam la el!

  Cea mai mare ROI (Return on Investment) ar fi sa NU il dam ci sa il subinchieriem si sa vina sa faca fabrici strainii, sau sa isi mute fabricile mai bine zis la noi.!

  Ca de fapt asta vrem nu? Bani, joburi si taxele la buget din salariile oamenilor!

  Eu cred ca este un targ f f bun sa dai sub 0.01% din teritoriu pentru aceste fabrici..nu e mult de loc cu totul la un loc e mai mic ca 1% din Bucuresti(224 Km patrati) ca arie zic!

  Unii ar spune „stai domnule ca iei din pamintul agricol” adica nu gasim noi hai sa fim seriosi sunt o multime de tiganii in care stau gunoiaele aruncate sau cocioabe..dar si Campii nelucrate sau care nu poti sa le lucrezi si e o mizerie este atata PAMINT ca avem campii nu numai munti! Cal greci saracii ca aia..nu au..unde!

  Dar noi avem!

  Deci dam aceti 20 km patrati sau 40 km patrati..in 5 zone strategic alese le am in materialul facut.

  Si la 40 km dati si cu politica de taxe f f reduse (pe profit zic nu la salarii!) rezolvam 2,000,000 de locuri de munca. Deci terminam odata pentru totdeauna cu SOMAJUL!

  Se echilibreaza balanta plati la Pensii si asigurari!

  Si restul pamintului agricultura!

  Si avem deja o BAZA..de la care putem CONTRUI ceva solid!

  Si daca ai facem si serverul informatic (ferma de server) si sistemul informatic centralizat! Mai economiseste statul si de acolo..si vin si mai multe firme ca e mai economic si modern..

  Si apoi avem si bani ca totusi taxa aia de 1% aduce ceva: Pai o fabrica de genul acesta face un profit anual de minim: 100 milioane. Deci acest 1% de la 1000 de fabrici sunt 1000 de milioane adica 1 miliard! pai numai cu miliardul asta la sa zicem acoperitor 7 milioane km de autostrada facem: 142 KM de autostrada…pe AN!

  Pai in 10 ani facem 1420Km de autostrada! Adica terminam si cu autostrazile in tara asta! caci cam atata ar fi daca am lega toate centrele importante prin Autostrade..plus ca oricum mai vin bani si de la Comunitatea Europeana.

  Dar de ce sa ne tot gandim la Comunitate la FMI sau sfantu asteapta! Ce noi Romanii nu putem gandi! Nu putem face noi! Ne uitam la altii calculam si facem! parca suntem copii tampiti ai Europei! Si nu suntem ca ingineri avem!

  Deci list TO DO ar fi:

  1) Sistemul informatizat de colectare a taxelor facut cum am zis..de la A la Z (asta pe linga cresterea RATEI de colectare (ce prost suna..pai daca ai denumit un indicator pentru colectare inseamna ca i-ai pus Cruce ca o sa colectezi totul vreodata!??)totul ar trebui colectat) si o sa faca si mai atractiva ROMANIA ca are un sistem eficient si modern pentru firme!
  2) Atragerea firmelor in aceste 5 ZONE SPECIALE de taxe, Care rezolva SOMAJ, Taxe la asigurari si Pensii.
  3) Din Banii acestia 1% dezvoltare infrastructura (si autostrazi dar si informatica a tarii)

  4) Plus alte lucruri frumoase..cam ce vrea muschiu’ nostru ca o sa avem tot acesti bani..la Buget cu care nu mai trebuie sa ii aruncam pe Someri si Pensionari..poate sa crestem PENSIILE!? de exemplu! dar mai bine am construi Drumuri Poduri, orase, Am construi naibii la Contanta niste Zgarie nori ceva sau Resort-uri de LUX! Sa impulsionam si Turismul..

  5) Ce altceva mai vrem..cerul e limita..in acel moment..

  si se poate ajunge acolo imediat..adica 2-3 ani..sa fie iarasi BOOM! Economic..si sa fim in boom economic prelungit!

  Numai..sa curatam in paralel Politia si Procuratura si TARA de mafioti si hoti si imputiti de alti banditi! Ca..

  Si o sa putem ca cu BANI poti sa inarmezi si Echipezi Politia si Procuratura! Bine de tot! De dracu..o s ale mai scape!

  Răspunde
   
 • Zanul cel bun si biciul Fermecat
  Iunie 15, 2013 la ora 00:10

  Prin transport gratuit s-ar asigura scaderea consumului carburantilor, ducand spre independenta energetica prin consum mai mic de carburanti derivati petroliferi, la independenta energetica electrica ar trebui sa stam mult mai bine… aici as ataca pe toate modurile posibile si paralele: tren local, tramvaie, troleibuze si metrouri. Faci o investitie in energie electrica , dar fa-o pe termen foarte lung..si aici putem fi bogati, avem si valuri marine pe platforma continentale, si curenti marini si aerieni, sa impadurim marea si coamele muntoase cu morishte.
  O alta independenta energetica ar rezulta prin unificare monetara sau statala cu rusii sau arabii.

  „Hai sa gandim in stil egiptean si sa construim piramidele”

  Buna viziunea din emisiune in legatura cu Burgas.

  Sa auzim de bine !

  Răspunde
   
 • Zanul cel bun si biciul Fermecat
  Iunie 14, 2013 la ora 23:58

  Alex G , totul interesant, eu as propune ca statul sa se autogospodareasca…sa faca afaceri din care sa sustina tot sistemul, si daca el invarte banii atunci sa fe si capabil sa plateasca cei mai buni specialisti pt astasi modalitati ca sa fie si loiali si nu capusari, sa faca investitii pt rezultate durabile de termen foarte lung nu pt flori de o vara. Sa atacam lucrurile pe trei timpi Lung/Foarte lung (chiar in pasi mici)/ si de ce nu si scurt (dar in acest ultimul caz nu foarte costisitoare)

  Răspunde
   
  1. sanduCu
   Iunie 15, 2013 la ora 03:09

   subscriu, pe termen lung dar si pentru floricele – pentru noi astia care mai venim in vizita.

   Răspunde
    
 • alex G
  Iunie 14, 2013 la ora 23:24

  @ Moise: Dräxlmaier Group – 1000 Super!

  E acuma ganditi-va cum ar fi sa vina 500 de astfel de firme..in cele 5 zone libere de taxe..sau cu taxa 1%, cate 100 in fiecare zona!?

  Despre asta vorbesc!

  500.000 de locuri de munca! Adica somajul nostru actual! Si 500.000 inseamna in medie dai de mancare la familii in medie 2.5 persoane adica..1.250.000 oameni!

  La care NU le mai platesti Ajutoare sociale (deci scazi din Buget acele sume) MAI MULT! iei de la 500.000 de SALARIATI taxe pe salariu si taxe de ASIGURARI (CAS-urile) pentru sa platesti la Pensionari!

  Despre asta vorbesc domnilor..si daca vedeti si analizati asa, cum o fac eu o sa vedeti ca de fapt (care e OUl sau gaina.) in cazul asta GAINA este sa aducem firme ca Dräxlmaier Group dar mai multe , nu ai cum sa aduci fara ZAHAREL ca in Hong Kong in ani 70-80 si zaharelul se numeste Impozit 1% pe 20 De ani! Eu as spune pe vecie..dar nimica nu e vesnic in tara lu papura voda..din pacate!

  Răspunde
   
 • Alex g
  Iunie 14, 2013 la ora 23:11

  Exemplu Site-ul de taxe din Canada! care este mai informatizata (guvernamental) chiar si decat SUA:
  http://www.cra-arc.gc.ca/menu-eng.html

  Te loghezi si platesti..cum platesti telefonul sau Electricitatea!

  Răspunde
   
  1. sanduCu
   Iunie 15, 2013 la ora 03:05

   Draga Moise,
   Te rog nu te uita pe site-ul asta. Pe blog se duc discutii despre impozitul imobiliar, iar linkul asta este referitor la TVA. Sunt organizatii separate, ca altfel vai de mama lor.

   Răspunde
    
 • Alex g
  Iunie 14, 2013 la ora 23:05

  @ Moise! Bravo! In sfarsit!

  Asta cu taxele pe internet si ca Primariile si administratiilor nu au acest TOOL! Asta toto spun EU si altii..ca e PRIMA treaba inainte de REGIONALIZAREA CUCULUI!!

  Si bravo! Asa trebuie spus si trebuie facuta o CAMPANIE ca TOATE Televiziunile de Stiri si care au Jurnale: PROTV, ANTENA, TVR, RTV, Realitatea, B1TV, TV-ul locale ale TVR si Antena si PRotv si care naiba or mai fi OTV-ul poftim daca se redeschide..cred ca sunt toate!

  Trebuie sa faca campanie! Si sa se termine odata cu cozi ARAHICE si de demult!

  Asta e PRIORITATEA Nmarul 1 a Romaniei si asta va reduce cheltuielile.

  Ia sa ii spui asta Lu basescu! Nu 25% prostii sau ca la 7 dati afara angajezi 1 aia e frectie la picior de lemn.

  Refaci sistemul in asa fel incat..AUTOMAT adica de la sine..se va elibera de oameni ca o sa vada ca MERGE si fara ei!

  Dar trebuie Serverul central! o sa repet asta ca o Moara stricata si ar trebui sa repete toate Televiziunile si ele..ca este spre avantajul lor! taxa Radio Tv ati uitat? Cat e % de colectare la asta de exemplu? Ia faceti un reportaj ca asta CHIAR intereseaza TVR-ul mai mult ca Oricine! Cine e Director la TVR? Saftoiu! Ia spunetii lu Saftoiu sa faca un reportaj sa dea ordin sa se faca..si sa vada ca DA daca TVR-ul incepe o campanie INDIRECT are cel mai mult de castigat..dupa Statul Roman! Si lu Ponta la fel! Ca tot se plinge ca nu are bani! Si ca anii astia trebuie sa tot platim bani! la FMI..si la mama vulpii!

  Răspunde
   
 • Alex g
  Iunie 14, 2013 la ora 22:52

  Apropo de transportul GRATIS inclusiv asta se poate face DACA AVEM MAI MULTI BANI!

  In Dubai cred (nu am fost am auzit!) ca multe servicii PENTRU CEI din Dubai sau Qatar..in fine..daca esti arab nascut nu platesti multe!

  La fel „area-wide zero-fare transport” cum se numeste finantat complet de catre adminsitratia locala exista Wikipedia:
  in:
  France [edit]
  Town/City:
  Aubagne, Bar-le-Duc,Boulogne-Billancourt, Castres, Châteauroux, Colomiers, Compiègne, Figeac,
  Issoudun, Libourne, Manosque, Vitré, Ille-et-Vilaine,
  Germany [edit]
  Town/City: Lübben, Templin,
  Czech Republic [edit]
  Chronologically ordered
  Town/City, Population, Operator, notes
  Třeboň, Prague, Hořovice, Valašské Meziříčí, Přelouč, Frýdek-Místek,
  Other European countries [edit]
  Town/City, Population, Operator, notes
  Gibraltar,Gibraltar, Manises Nova Gorica, Slovenia, Hasselt,Belgium, De-Lijn, Mons,Belgium,

  DAR..Dar Arabii ca si Noi putem sa AVEM mai multi bani daca facem aceste ZONE ECONOMICE SPECIALE ei vand petrolul noi sa ne vindem (chirie de fapt) spatiul..ca oricum suntem cam putori..si asa sa vina altii sa munceasca si sa ne dea banii daca tot vrem sa traim ca Bulibasa!

  Răspunde
   
 • Alex G
  Iunie 14, 2013 la ora 22:36

  Si daca se face un Birou virtual si mobil..regionalizarea asta.

  Adica ce vreau sa spun: Tehnologia a luat-o inainte dar ORGANIZAREA Administrativa a staelor este tot BAZATA pe MODUl ARHAIC unde trebuie sa ai Un BIROU unde sa intre lumea..DA! E nevoie si de asta dar numai in 20% din cazuri maxim! Restul peste 80% din INTERACTIUNE..se poate face: 1) Prin internet daca omul are internet si stie 2) Prin agentul de TEREN cu tableta dupa el cu Wireless connection, si vine la Babutza in ograda, care nu stie cum sa foloseasca un PC si ii introduce datele in sistem!

  Mai mult! Toate aceste Formulare de la ANAF de la firme declaratia de VENITURI…toate! Se pot face Electronic si daca nu ai PC vne agentul sau te duci tu la administratie si it da o Tableta, o semnezi electronic nu e NICI o magie, exista tot!

  Regionalizarea spune ca economiseste OVERHEAD-ul (adica functionari, cladiri) pentru ca INCA ne gandim ca cei de acuma 50 de ani ca ne TREBUIE cladiri si ne TREBUIE functionari! NU!! Nu ne mai trebuie cladiri asa multe nu ne mai trebuie funcitonari asa multi!

  Dar! este un mare Dar..Trebuie sa si facem lucrurile mai modern nu cu Creionul si hartia cum se facea acu 50 de ani!

  Deci Nu REORGANIZARE teritoriala si REORGANIZARE dpdv al PARADIGMEI se schimba FILOZOFIA si de aici va rezulta:..Metode moderne si mai efieciente samd..si AUTOMAT si scaderea incarcarii de munca (workload) pe capul functionarului public.

  Functionarul public trebuie sa fac NUMAI lucrurile pe care NUMAI un OM le poate face si nu un PC.

  Si asta e adevarata Descentralizare: Descentralizare de la STAT la OM! Nu de la BUCURESTI in TERITORIU ca e tot in interiorul statului! Adica iei din buzunarul stang..MIZERIA..si o pui in alte buzunare mai mici..dar mizeria tot e!

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase