Ora de Business: luni, 10 iunie 2013

programul-rabla

Emisiunea poate fi urmărită aici: http://www.tvrplus.ro/editie-ora-de-business-110439 precum și pe canalul BiziDay de pe YouTube.

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

5 răspunsuri la Ora de Business: luni, 10 iunie 2013

 • Noul Om
  Iulie 10, 2013 la ora 11:37 Răspunde
   
 • sanduCu
  Iunie 12, 2013 la ora 05:08

  Nu vad nimic rau in a avea la sate invatatori care au terminat cu 9 si la orase altii. Din contra, ar fi un pas spre echilibrarea posibilitatilor intre sate si orase.

  Răspunde
   
 • Cosminos
  Iunie 11, 2013 la ora 22:07

  D-le Guran, de ce nu scoateţi în evidenţă faptul că programul Prima Casă a avut şi are rolul de a menţine preţurile mari pe piaţa imobiliară?

  Din câte îmi dau seama încercaţi să faceţi un pic de educaţie economică, dar nu vă deranjează deloc intervenţionismul statului pe o piaţă care ar trebui să fie liberă.

  Nu vi se pare imoral că statul foloseşte banii noştri pentru a garanta pentru bănci?

  Răspunde
   
 • Chirita Aurelian Stefan
  Iunie 11, 2013 la ora 08:31

  D-l Valentin Lazea ,nu stie ca posturilor de educatori(incluzand invatatori si profesori) in orase nu au fost scoase la concurs ,in marea lor majoritate, astfel incat avem educatori cu note mari, peste 9 , au prins slujbe la sate ,depasind cu mult repartizarea din epoca socialista.Sistemul clientelar determinat de coruptie si de clasa politica a ,,actionat” eficient ,dar intrebarea care se pune este cat de motivati sunt educatori in obtinerea de performantelor scolare atat timp cat performanta nu este criteriu decisiv in acordarea venitului lunar.Romania trebuie sa restranga risipa de resurse din invatamant -vezi numarul mare de clase sub 16 scolari din intreaga tara si de scoli sub 200 de elevi si aici asteptam o interventie a acestui economist talentat.Sunt de acord in privinta cotei unice ,o varianta mai buna era o cota diferentiata pe sectoare de activitate care sa incurajeze noile tehnologii ,dar sa mentina taxare scazuta in regiunile monoindustriale.

  Răspunde
   
 • sanduCu
  Iunie 11, 2013 la ora 06:59

  Despre intilnirile astea ale grupului Bilderberg se pare ca nu sunt tocmai secrete – se stie cind si unde au loc, sunt invitati virfurile mediei. Deci au nevoie de o oarecare publicitate sau se cam dau in spectacol. Ce se discuta acolo sunt lucruri care sunt hotarite deja. Mi-este greu sa cred ca asasinarea lui Kennedy, interventiile militare „democratice” sau turnurile gemene sunt chestii care se hotarasc in prezenta a 140 de persoane. Nici macar mentinerea UE sub calcii nu este cu totul necesar a fi mediata. In treacat fie spus, nici nu cred ca cei mari (sa-i numeri pe degetele de la o mina) se afisaja la aceste sedinte „secrete”.

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase