Ora de Business: vineri, 24 mai 2013

banci-grecesti

Emisiunea poate fi urmărită aici: http://www.tvrplus.ro/editie-ora-de-business-105806 precum și pe canalul BiziDay de pe YouTube.

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

7 răspunsuri la Ora de Business: vineri, 24 mai 2013

 • Constantin
  Mai 27, 2013 la ora 11:51

  Firma lui Adolf Dassler a castigat inca o data. Tenesii chinezesti nu au reusit deocamdata sa doboare suprematia nemteasca in domeniu. Faptul ca seamana cu cei romanesti face posibil ca romanii sa-i fi copiat, pentru ca inca din anii ’70 cand se gaseau pe piata romaneasca ambele produse, calitatea si pretul tenesilor chinezesti erau superioare.

  Răspunde
   
 • Constantin
  Mai 27, 2013 la ora 11:50

  M-am tot intrebat cum de romanii au raspuns in sondaje ca dau de bunavoie si cu mare bucurie shpaga la dom’ doctor si mi-am spus ca trebuie sa fie o parte a proiectului aceluia cu „La fiecare 5 ore un medic pleaca din Romania” promovata la TVR de doctorul frumusel care tot apare pe la TV şi are un articol-eseu preluat inclusiv de ODB. Cei care [nefiind medici] au avut nenorocul si au intrat intr-un spital romanesc au aflat in scurt timp ca medicii nici nu trebuie sa pretinda „foloase necuvenite”, pentru ca pacientii se inghesuie sa le ofere ei insisi. Daca nu dai nimic, stai si suferi si te intrebi de ce nu te baga nimeni in seama. Familia, insa, este constienta de suferinta rudei bolnave si cotizeaza pentru a fi schimbat asternutul, pentru a fi permise vizitele (prilej cu care se aduc si mancarea si medicamentele), a primi atentie la vizitele medicale, recomandari si un tratament corespunzator. Altfel, dl. Moise poate stie mai multe despre profesionalismul medicilor din Dr. Tr. Severin, unde poti sa afli ca dom’ doctor ti-a uitat in burta doua pense de cate 15 cm fiecare si va fi sanctionat aspru cu mustrare pentru ca ti-a pus viata in pericol. Malpraxis in Romania NU exista, prin urmare daca nu te grabesti sa dai spaga la doctor (fara sa ti-o ceara, atentie, pentru ca daca ajunge sa-ti ceara poate fi deja cam tarziu), familia se poate pregati sa plateasca ortul la popa.

  Răspunde
   
 • Constantin
  Mai 27, 2013 la ora 11:50

  Nea’ Gigi este la locul lui, bine-mersi, dar presa continua sa-l aiba in prim-plan. De ce oare? Pai, prietenii [şi apropiatii domniei sale] stiu de ce! Asa cum am mai scris, Gigi este in intregime creatia presei. El reprezinta experimentul unei prese „slabite”, dupa propriile afirmatii, in realitate extrem de puternice şi de influente in Romania, unde are o capacitate de manipulare extraordinara (pe masura acceptantei şi lipsei de cultura a celor care se lasa manipulati). Dupa ce a demonstrat ca poate crea dintr-un cioban analfabet un om politic de talie europeana, dovedindu-şi forta uriasa pe scena social-politica şi exprimand totodata diponibilitatea de a se pune in serviciul oricui ofera o recompensa adecvata, mass-media romaneasca deruleaza in prezent un nou experiment. Daca primul a servit unor securisti precum Varanul sau unor oameni de casa de-ai lui precum DD , sa arate ca pot obtine prin presa puterea politica in stat, prin urmare ca orice marionete securiste/mafiote pot detine puterea daca vor plati indeajuns, experimentul actual doreste sa demonstreze ca in cazul esxtrem in care cei aflati la conducerea lor ajung la puscarie, pot fi salvati de presa. Actualmente sa incearca sa se demonstreze ca Gigi este posibil sa fie extras din parnaie in urma unor campanii mass-media, astfel ca daca Varanul va ajunge el insusi, spre exemplu, la parnaie, ar putea fi eliberat intr-un mod asemanator. Dupa comparatia lui Gigi cu Serban Huidu, scapat de puscarie dupa o intamplare total diferita, dar in care au murit trei oameni, urmeaza probabil in campania de presa interventiile lui Ogica, in comparatie cu Mitoseru, Tolea Ciumac samd.

  Răspunde
   
 • Horatiu
  Mai 27, 2013 la ora 11:24

  si pe YOUTUBE va rog!!!!!!!!!

  Răspunde
   
 • habarnam
  Mai 27, 2013 la ora 00:35

  Investitiile straine din ultima vreme, mai ales dimensiunea lor, trebuie neaparat puse in balanta cu ajutorul de stat obtinut in fiecare caz. O harta a ajutoarelor de stat ar fi deasemenea de interes. Ca sa intelegem mai bine de ce se imbulzesc investitiile in anumite zone.

  Răspunde
   
 • Chirita Aurelian Stefan
  Mai 26, 2013 la ora 19:47

  D-le Guran, a-ti vazut, fara indoiala, struguri de masa (soiurile hibride)de culoare galben -auriu provenite din Sicilia cu o aroma de muscat.Ei se numesc struguri de Canicatii(Italia B) creatorul lor este geneticianul Antonio Pirovano (1911) obtinuti prin incrucusarea soiurilor Bicane si Muscat de Hamburg.Zaharuri g/l: Italia B(175-178), Victoria (140-150).Aciditate g/l acid sulfuric: Italia B) 0,69, Victoria (3,8-4). De mentionat ca soiul Victoria este omologat in 1978.Orice comentariu este de prisos.

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase