Ora de Business: marți, 7 mai 2013

complexul-energetic-oltenia

Emisiunea poate fi urmărită aici: http://www.tvrplus.ro/editie-ora-de-business-102917 precum și pe canalul BiziDay de pe YouTube.

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

4 răspunsuri la Ora de Business: marți, 7 mai 2013

 • shadow
  Mai 9, 2013 la ora 10:15

  deci, aia cu ”răspunderea înfața istoriei și în fața economiei românești” m-a dat pe spate…tremur tăt când mă gândesc ce viitor sumbru îi paștepe răspunzătorii ăia, ce să spun. nu dau nume că-s mult prea mulți.
  măi, noroc că are cine să-i traga la răspundere…

  Răspunde
   
 • petrica sorin
  Mai 8, 2013 la ora 17:27

  scuze moise , dar nu am stiut in ce sectiune de articole sa inserez intrebarea din pacate , cred eu retorica :pentru Pierderile administratorilor de pensii private ca cam cine ar fi raspunzator ?
  http://www.wall-street.ro/articol/Money/148231/pierderile-administratorilor-de-pensii.html?utm_source=newsletter-supplement-20130508&utm_medium=email&utm_content=supplement-20130508&utm_campaign=Newsletter-Supplement
  cu repect si mii de multumiri pentru (e)misiune

  Răspunde
   
 • costi d
  Mai 8, 2013 la ora 03:08

  sal moise si bine ai revenit
  in legatura cu stimularea consumului sa cam terminat sarbatorile si tot ce stimula consumul ,pina in decembrie ar trebui sa mai inventam vreo zi speciala in care romani sa iasa din casa sa cheltuie bani ,acum cfr calatori ar trebui sa gindeasa o strategie prin care sa ofere reduceri la mare sau munte +ca oameni vor mai cheltui si ei bani in plus odata ajunsi la destinatie.

  Răspunde
   
 • yda
  Mai 8, 2013 la ora 01:40

  mai si scrieti ca emisiunea e pe youtube,sa va fie rusine cu player-ul de pe tvr,urmaresc emisiunea mereu am internet cu viteza mare si totusi nu pot vedea emisiunea stiu ca player-ul e al tvr-ului care ne obliga sa platim taxa macar sa faca ceva bun sa vada si altii care probabil sunt plecati din tara si nu au posibilitatea sa vada in timp real emisiunea,oricum sunt sigur ca nu fac nimic concret ca asa sunt hotii care conduc se gindesc numai la ei,de ce nu au pe pagina lor rubrica de comenturi ca sa vezi ce ii injuram

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase