Ora de Business: luni, 22 aprilie 2013

cea-mai-autostrada

Emisiunea poate fi urmărită aici: http://www.tvrplus.ro/editie-ora-de-business-99609 precum și pe canalul BiziDay de pe YouTube.

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

10 răspunsuri la Ora de Business: luni, 22 aprilie 2013

 • CuSandu
  Aprilie 24, 2013 la ora 01:04

  luptind contra hotilor nu mai ai timp sa construiesti inchisori

  Răspunde
   
 • dan onofrei
  Aprilie 23, 2013 la ora 23:54

  @Chirita Aurelian Stefan-stimate domnule Chirita -respect absolut .corect dar macar o parte mica mica de tot din acea suprataxa la benzina sa i-o dati si amaritului de lucrator de desfundat canale.Nu ii uitati niciodata pe cei mai oropsiti din clasa muncitoare!!!Si si cei de la spatii verzi care ne fac zilnic viata mai frumoasa in tragedia zilnica de stress pe care o traim poate nu ii uitam daca sint corecti la datorie.DEci toti care muncesc trebuie platiti corect domnule Chirita .Dar poate mai bine ar fi ca din acea suma colectata sa se infiinteze firme mici dar serioase de reciclare ,care indirect ar curata mediul de atita mizerie care domina in acea tara si pe sosele si creind locuri de munca ar face ca din plus valoare sa fie platiti mai bine si doctorii si profesorii universitari.
  Vorba lui domnul Cornel-e doar o parere

  Răspunde
   
 • dan onofrei
  Aprilie 23, 2013 la ora 23:41

  @Cornel-stimate do0mnule COrnel buna seara si tottrespectul:Numai cu una gresiti :Ca mai intotdeauna din prea mult bun simt spuneti e numai o parere:Pai aici e hiba nu trebuie sa fie o parere trebuie sa fie realitate in toate tarile care se vor civilizatie- este strict necesar UN SISTEM FISCAL puternic ,coerent si riguros respecatt de toti cetatenii tarii.Cu munca la negru si susanel nici o tara nu are viitor :E acerlasi lucru precum in Germania cei mari folosesc trucuri ca sa carabaneasca miliardele in insulelel CAiman!!!!!!DEci naici e marea noastra hiba aEuropeeenilor:Pe linga cei citiva onetsi paltritori dee taxe la stat (comunitatea in car tarim) sint si o mica parte de mari balauri care cauta sa ocoleasca sistemul pentru a trage profituri imense personale.Asata e cancerul mare al societatii actuale si in vest si in est

  Răspunde
   
 • Chirita Aurelian Stefan
  Aprilie 23, 2013 la ora 15:58

  Din impozitarea suplimentara a resurselor de hidrocarburi incepand din 2014, o parte trebui redirectionata spre medici.Posibile directionari ale sumelor -cresterea cu 0,8 miliarde de lei a veniturile medicilor -pt 45.000 medici- suma medie neta incasata suplimentar lunar este de 823 lei.Pt un coeficient de 1,3 pt salariile rezidentilor(1.070lei) si 0,7 pt profesori univ(576lei).

  Răspunde
   
  1. cornel
   Aprilie 23, 2013 la ora 17:11

   Din pacate, nu asta e solutia pentru salariile medicilor. Sunt n PLUS 1 alte solutii pentru marirea incasarilor de buget si pentru eficientizarea activitatilor din sistemul de sanatate (citeste aici – oprirea furturilor din sistem) printre care amintesc : marirea redeventelor la petrol, gaze si alte zacaminte, stoparea muncii la negru si lupta impotriva evaziunii fiscale (vezi aici: contrabanda cu tigari, produse petroliere si inexistenta unei educatii de a da, a primi si a cere bon fiscal de catre vanzatori si cumparatori prin efectuarea unor controale si a unor campanii pe aceasta tema).
   E numai o parere.

   Răspunde
    
   1. radu bucuresti
    Aprilie 23, 2013 la ora 20:46

    marirea redevente = preturi mai mari la pompa, iar efectul e direct asupra transportatorilor deci preturi si mai mari la piata.
    stoparea muncii la negru – asta e o poveste cu cocosu rosu 🙂 pur si simplu nu se poate pentru e o intelegere intre 2 oameni ca al treilea (statul) sa nu ii jupoaie.
    evaziunea fiscala si bonul – de ce m-ar interesa pe mine cumparator ce face comerciantul ca sa imi asigure un produs mai ieftin.

    Răspunde
     
 • andrei
  Aprilie 23, 2013 la ora 14:47

  Portiunea Turda Sebes ar fi binevenita pentru un acces rapid Bucuresti – Cluj
  E clar ca Brasov – Tg Mures – Turda nu se va mai face, in schimb e sigur ca pana la urma Sibiu – Pitesti va fi terminata.
  Asa ca Bucuresti – Cluj va ramane de fapt prin Sibiu, Sebes Cluj.
  Macar de am vedea aceasta autostrada gata in urmatorii 10 ani.

  Răspunde
   
  1. un turist
   Aprilie 24, 2013 la ora 01:19

   Poate 25.

   Răspunde
    
 • ~
  Aprilie 23, 2013 la ora 12:16

  Parere: bechtel nu va investi nimic in cosmos si nu va castiga nimic. vrea doar sa-i creasca actiunile sa fure prostii. televiziunile ar trebui sa se mai gandeasca atunci cand dau si interpreteaza vestile. o greseala asemanatoare este aceea ca ati spus ca inflatie=saracie ceea ce este gresit. din 2008 a incetat inflatia euro si a inceput deflatia iar dupa 4-5 ani ceea ce vedem in europa este de fapt saracie deci cum stau lucrurile? da e mai bogat soros cu niste miliarde dar nu populatia. deci actuala situatie de non-inflatie duce la saracie de faapt.

  Răspunde
   
 • Ionel P
  Aprilie 23, 2013 la ora 03:11

  culoarul 4 cred ca trece si prin Timisoara. gasiti traseul pe openstreetmap.org daca e destul de zoomat

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase