Ora de Business: marți, 16 aprilie 2013

germanii-ne-vor-noi-nu

Emisiunea poate fi urmărită aici: http://www.tvrplus.ro/editie-ora-de-business-98886 precum și pe canalul BiziDay de pe YouTube.

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

8 răspunsuri la Ora de Business: marți, 16 aprilie 2013

 • Darie
  Aprilie 18, 2013 la ora 11:35

  Cea mai buna bere… Adevarat mai prin Estu’ Germaniei… E 3 lei 50 (0.8 euro), cea mai ieftina e 10 centi… La sticla de sticla, de jumate.

  Răspunde
   
  1. Constantin
   Aprilie 18, 2013 la ora 16:08

   Este foarte posibil ca pretul de 0,1€ sa fie pentru sticla goala care trebuie returnata. Altfel, pe unde am avut placerea sa calatoresc eu, acesta este pretul pentru 1/2L de H2O, adica, fara malt, hamei etc.

   Răspunde
    
 • mihaix
  Aprilie 17, 2013 la ora 14:43

  Se pare ca avem un nou director la cfr. Unul bun nu ca cel privat care a dat drumul contractelor de consultanta si mentenanta. Traiasca baietii destepti transpartinici si uslul. Data viitoare voi vota pp dd sau partidul noilor legionari. nu e o gluma, caci daca uslul nu invata din greselile pdsrului si pdlului si nu scoate tara din criza o sa aiba un ianuarie 2012, dar unul pe bune de data asta. curand.

  Răspunde
   
  1. mihaix
   Aprilie 17, 2013 la ora 14:45

   ps cel „bun” de la stat a dat drumul caci cel „rau”cipriot le blocase ca erau suspiciuni de frauda

   Răspunde
    
 • Moromete
  Aprilie 17, 2013 la ora 01:22

  Aceasta a fost una dintre emisiunile foarte reusite.

  1. N-am mai dat spaga la medic de multi ani.
  2. Evit pe cat pot spitalul de stat, dar de exemplu, ieri am fost intr-unul.
  3. Se pot evita glumele misogine, intr-adevar.

  O zi frumoasa,
  M.

  Răspunde
   
 • Adrian D
  Aprilie 16, 2013 la ora 23:11

  moise, „cat de ample vor fi efectele economice ale atentatului de la Boston”, spunetzi…
  Hmmm… shtiu shi eu?
  Totul depinde de care va fi tzara aleasa de Obama ca fiind noul camin al terorismului mondial. Una e daca Obama zice ca atentatul a venit din Zair, care are bombee atomice etc., shi trimite acolo democracy + SEAL’s, alta e daca Obama zice ca de vina sunt baietzii din Indonezia shi le trimite democracy+ SEAL.
  Daca Obama se supara pe Iran, shi da vina pe ei, nu o sa fie mare barnza, ca Iranul are deja embargo.
  Rad, eu, glumesc, dar simt nevoia sa precizez ca bashcalia nu o fac de victimele atentatului (fatza de care am, evident, tot respectul), ci de reactzile cu care ne-a obishnuit administratzia americana, in ultimul timp.
  Nu m-ar mira sa vad ca iese Obama la televizor shi ne informeaza ca de vina pentru acest atentat este Belize, iar la un an dupa asta sa aflam ca pe litoralul acestei tzari se ezista o mare chestie mare cu resurse de gaz & petrol, descoperita, ca din intamplare…
  Ori, peentru cine gusta shi cunoashte „South park”, sa ramanem in vechea traditzie americana de „Blame Canada”.
  Abia atunci vom vedea ce efecte economicce va fi avand acest atentat.
  Cat despre chinezzi, nu shtiu daca se zoresc ei sa cumpere tot soiul de cestii prin Europa, doar asha ca sa ishi contrabalanseze expunerea pe dolar. Criza e o chestie mishto pentru cei care au bani (cum e chinezii) iar daca europenii sunt proshti shi ishi vand ieftin ce au prin cashi, ce sa faca chinezii?
  Logica, cumpara.
  Cand a inceput criza greaca, chinezii, hop, tzop, cumparara Pireul. Unde au facut prapad, ca dadura afara la greuceanu. Dar pentru statisticile greceshti a fost mishto, ca le-a crescut soldul de cont curent, bashca ca genul asta de achizitzii pot fi marcate la Investitzii Straine Directe…
  Acu’, UE inca ii tzine la respect pe chinezi, cu varii reglementari shi chichitze, da’, daca ishi gestioneaza afacerile la fel de prost ca shi pana acum, fooarte curand nu or sa mai poata.
  Shi e haios, fiindca situatzia are un soi de deja vu istoric. Acum 160 de ani, China incerca din raputeri din raputeri sa ii tzina la respect shi mai pe-afara pe „investitorii directzi” din Europa (baietzii aia veseli care aduceau locuri de munca, democracy & prosperity. Intre altele, mai aduceau shi opiu pe bune, cat shi opiu pentru popor). Cat a dfost cu reglementari shi cu diplomatzie, a fost cum a fost.
  Cand insa investorul european nu a mai putut de dragul muncitorilor chinezi caroara nu era lasat sa le creeze locuri de munca, au aparut shi canonierele, shi tot soiul de tratate…
  Asta era acum 170 de ani, in China. Car china, a reushit sa „reziste” cam 20 de ani, pana ce a trebuit sa cedeze cam tgot ce se putea ceda.
  Hai sa vedem, dupa 170 de ani, cat va reizsta Europa in fatza pasiunii investitorului chinez pentru crearea de locuri de munca in Europa…
  Fiindca despre asta este vorba, nu despre refugiul in fatza supraexpunerii cu dolari. Despre cumpararaea de chilipiruri, scoase la vanzare de state cu probleme, de la baietzii din grecia pana la cei din UK.

  Răspunde
   
 • George
  Aprilie 16, 2013 la ora 22:42

  Si sa nu aud ca o cratima in plus lasa strigatul meu disperat mai ignorabil.

  Si apropo, m-am saturat si de glumitele astea misogine legate de nevasta care iti cheltuieste salariul. Moise, glume/aluzii de-astea faci acasa, nu la TVR. Facem si noi mici eforturi sa ne ridicam la inaltimea tribunei de unde vorbim?

  Răspunde
   
 • George
  Aprilie 16, 2013 la ora 21:15

  Moise, crede-ma, te faci de ras!

  Toti spagatonii care iau spagi de 15000-20000 de euro pe luna (nu, n-am gresit la zero-uri) se prapadesc de ras cand aud cum le plangi tu de mila si cum crezi tu ca salarii mai mari in domeniul medical sunt solutia la spaga. Solutia la spaga e domnia legii, atat. Restul sunt doar neintelegeri ale naturii umane. Orice salariu i-ai da unui jegos, daca jegosul are posibilitatea sa ia spaga, ghici ce Moise! V-a lua spaga! Olteneste spus cum ii place tie: e ‘decat’ atat de simplu.

  Iar ca tu iti expui slava pentru spagatoni pe postul public de televiziune e trist si nu face decat sa amane momentul in care Romania va intra in normalitate.

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase