Ora de Business: miercuri, 10 aprilie 2013

nu-se-poate-face-nimic

Emisiunea poate fi urmărită aici: http://www.tvrplus.ro/editie-ora-de-business-97077 precum și pe canalul BiziDay de pe YouTube.

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

6 răspunsuri la Ora de Business: miercuri, 10 aprilie 2013

 • Constantin
  Aprilie 12, 2013 la ora 18:51

  Impozitarea eficientei muncii este o prostie. Diferentele de opinii din coalitie era firesc sa conduca la conflict. Ceea ce este remarcabil este recunoasterea de catre toti cei aflati la guvernare a problemelor cu care se confrunta Bugetul si care au fost semnalate de dl. Frunzaverde cu ceva timp in urma. Atunci au fost negate. Sumele necesare la Bugetul de stat ar trebui sa vina din alte surse, cum sunt reducerea cheltuielilor, ori imbunatatirea gradului de colectare a veniturilor fiscale, iar discursul d-lui Ponta cu referire la insolventa si administratorii judiciari este dupa parerea mea corect. Insa numarul celor care vor sa lucreze in patria noastra este cu mult mai mare decat numarul angajatii Oltchim. Dorinta cetatenilor din Rm Valcea de a avea un loc de munca nu este un argument suficient pentru a sustine cu bani de la Buget o întreprindere neviabila.

  Răspunde
   
 • Constantin
  Aprilie 12, 2013 la ora 18:51

  Sunt sigur ca Hidrocentrala Tarnita nu se va construi, asa cum nu se vor construi nici alte obiective de infrastructura in colaborare cu chinezii. Asta pentru ca probabilitatea ca ei sa dea spaga este extrem de redusa; actele de coruptie sunt pedepsite in PRC cu moartea, iar numarul executiilor in China este egal cu cel din toate celelalte state in care se mai aplica pedeapsa capitala la un loc. Gropile de pe strazi sunt pe bani „Aici sunt banii dumneavoastra” este o realitate. Nu doar pentru primariile care nu administreaza judicios veniturile obtinute din taxe si impozite, ci si in cazul drumurilor nationale pentru care se plateste rovinieta.

  Răspunde
   
 • Constantin
  Aprilie 12, 2013 la ora 18:49

  S-a vorbit in urma cu cateva zile despre echilibrarea balantei comerciale a patriei noastre. Impreuna cu „puterea leului”, in cresterea careia eu nu cred la fel de mult precum dl. Moise, reducerea deficitului comercial poate avea o influenta semnificativa in aprecierea monedei nationale in raport cu principalele valute. Cat despre cresterea economica, eu o vad mai degraba, avand in vedere inclusiv nivelul ei, una tehnica, relativa, care nu are deocamdata capacitatea reala de a deveni una consolidata.

  Răspunde
   
 • Alex
  Aprilie 12, 2013 la ora 04:59

  Buna seara Domnule Guran,

  Referitor la amenintarile Coreei de Nord din ultima vreme, am impresia ca sunt in stransa coordonare cu aliatii lor chinezi. Chiar daca majoritatea analistii indica lipsa unui risc foarte ridicat in ceea ce priveste un conflict deschis, SUA este nevoita sa ia totusi niste masuri de precautie: mobilizare de trupe si capabilitati anti-racheta care costa destul de mult. Iar in conditiile taierilor masive in bugetul apararii din ultima vreme (amintiti-va ca au renuntat deja la unele componente ale scutului anti-racheta care trebuia sa protejeze Europa…tot din lipsa fondurilor) eu cred ca este o lovitura foarte subtila data economiei americane de catre China…se observa principiile Sun Tzu in toata splendoarea 😉

  Răspunde
   
 • dan onofrei
  Aprilie 11, 2013 la ora 22:35

  buna seara cla toata lumea -domnilor si doamnelor inclusiv domnisoarelor -omul din prim plan din poza nu e in regula e terminat psihic -asta ori e drogat ori este bolnav nu sinmt un om tendentios dar acsert om este slab de inger si Romaniei ii trebuie un om cu mina de fier ca si asa tara e dusa de ripa nu va suparati :Si ca sa fim sinceri tarii ii trebuie un om cu charisma un om mai bine de fapt o doamna cvare sa caiba asaxceva ca un vino incoace (Un fel de sexc apeal )Dar asat cind il vezio parcfa oiti vine sa dai sa fugi.Puneti-o domnilir pe domna Ecaterina Androescu femeie setioasa si c u prezentare in poza nu maimutoi drogati ca asta !!!MAScar unul caq domnul Popnta sicerrt desi we un hasios dar e simpatic desi e tinar si ii mai trebuie experienta dar asat parca nu a dormit toata noaptea :Cum sa transmita asa un lider multimii linistea necesara dupa un somn bun ????Asta ar fi mai bun ca lider la britanici sau la holandezi,sincer .

  Răspunde
   
 • Florin
  Aprilie 11, 2013 la ora 11:10

  Moise, ai spus ca esti de acord cu Crin in povestea cu taxarea bugetarilor „grasi”.
  Ei bine, eu nu sunt. Pentru cei de la privat as fi evident impotriva oricarei supra-taxe pe salariile mai mari de 1000 Euro. La stat insa se schimba treaba. Culmea, cred ca pozitia mai socialista in acesta privinta apartine lui Crin si nu lui Ponta. Si asta pentru ca bugetarul cu salariul „fara numar” nu primeste suma aia de pe Marte, o primeste de la privatul cu raspundere uriase si care este fortat ca sa supravietuiasca sa-si plateasca mult sub o mie de Euro. Nu vrei sa suprataxezi salariile uriase ale unor bugetari – o faci in detrimentul celor care platest taxele si aia sunt de fapt cei pe care teoretic ii apara liberalii. Mai nou, liberalii apara structurile statului de orice taiere, chiar si numai de la cei cu salarii doarte mari ???? Unde e aia cu statul minimal etc ???
  Problema este ca bugetarii cu +1000 Euro nu sunt cei capabili ci sunt directorasii numiti politic (ei stiu personal o cucoana semi-analfabeta pusa director la o directie de protectie a copilului si care se lauda peste tot ca are 1100 Euro salar. Cum a ajuns acolo ? Numita politic evident pentru ca la privat nu ar avea salar la cat stie nici 200 Euro). Eu stiu multi bugetari capabili cu salarii mult sub 1000 Euro, asta e din pacate mecanismul de promovare la bugetari, majoritata alora cu 1000+ sunt pur si simplu politruci mascati.
  Masura lui Ponta mi se pare super-corecta.

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase