Ora de Business: joi, 28 martie 2013

cipru-romania

Emisiunea poate fi urmărită aici: http://www.tvrplus.ro/editie-ora-de-business-93809 precum și pe canalul BiziDay de pe YouTube

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

58 răspunsuri la Ora de Business: joi, 28 martie 2013

 • Constantin
  Aprilie 1, 2013 la ora 14:48

  Consider interesant subiectul pus in discutie (reformulez putin) cu referire la rolul Presedintelui Traian Basescu in activitatea sistemului financiar-bancar din tara noastra. Unele elemente ale subiectului au fost discutate anterior in cuprinsul acestui blog, altele ar putea oferi perspective neabordate inca si colegul mihaix pare sa aiba o opinie relativ bine conturata asupra unora dintre ele. Consider interesanta o expunere lipsita de patima politica in primul rand a aspectelor de natura economica ale subiectului.

  Răspunde
   
  1. mihaix
   Aprilie 1, 2013 la ora 16:04

   DA, parerea mea este bine conturata in aceasta privinta: basescu, face ceea ce i se zice , nu ceea ce trebuie (motivele nu mai trebuiesc cautate, am vazut suportul de care se bucura la dna merkel, fmi, state, etc). Atata vreme cat va da ce trebuie, va primi puterea.
   La fel cum au facut si poc, „maestrul academician” isarescu, si multi altii inaintea lor dupa ’89, de am ajuns in aceasta situatie. Si la fel cum se pare ca va face si ponta , care pare f dornic de a respecta tot ce ii sopteste dulce fmi-ul (a se citi cfr, tarom ,posta, liberalizarea energiei, etc ,etc).
   Totul pt a deveni un neam de sclavi mai buni, mai frumosi, mai placuti stapanului.
   PS Vad ca Bank of Cyprus a inceput deja dansul. Oare ce va urma.

   Răspunde
    
   1. Constantin
    Aprilie 3, 2013 la ora 01:21

    Deci,…deci,…rolul presedintelui republicii in sistemul bancar din patria noastra, carevasazica.

    Răspunde
     
 • mihaix
  Aprilie 1, 2013 la ora 14:20

  Si in general , interesul este si se vede la cei care ridica in slavi , nu la cei care critica.
  Ori intre noi doi, eu am criticat , inclusiv pe cei din USL, pe cand dvoastra vad ca o tot tineti cu maretul isarescu, basescu , desi istoria si situatia Romaniei si a bancilor si a clientilor , ne arata cand de buni profesionisti au fost. Pupati-i unde vreti, si pe cine vreti, dar nu ma bagati in discursul dvoastra , ca mi se face iar scarba de postacism

  Răspunde
   
  1. Constantin
   Aprilie 1, 2013 la ora 14:35

   „Pupati-i unde vreti” este un enunt cu o conotatie nu tocmai prietenoasa. Daca abundenta de comentarii pe care le-ati postat vi se pare obositoare si va provoaca scarba, este optiunea dumneavoastra sa rariti interventiile, chestiune care nu ma preocupa. Pastrati pana atunci, totusi, tonul in limitele decentei. La fel am spus de fiecare data de cate ori au fost politizate discutiile pe teme economice. Asteptati-va ca atunci cand ideologizati o chestiune economica, replica celor care prezinta argumente economice de natura contrara, sa aiba in primul rand rolul de a oferi echilibru discutiei. Si nu anume, asa cum considerati dumneavoastra, de partizanat in favoarea celor pe care-i considerati adversari politici. Lasand in plan secund pasiunile politice, veti vedea ca discutiile capata mai mult interes si savoare.

   Răspunde
    
   1. mihaix
    Aprilie 1, 2013 la ora 15:58

    “Dormiti linistit, prietenii dumneavoastra vegheaza” – Nu imi dau seama, unde era echilibrul discutiei, cand ati facut acest comentariu, evident la misto, fara legatura cu discutia, de aici si comentariul meu acid. Daca va veti rezuma la a discuta normal, fara „apropo-uri subtile”, o voi face si eu

    Răspunde
     
 • mihaix
  Aprilie 1, 2013 la ora 14:12

  @Constantin

  „Dormiti linistit, prietenii dumneavoastra vegheaza”

  La cine va referiti ? As prefera sa nu faceti declaratii fara acoperire, fiindca nu imi stiti nici prietenii si nici vorbiti aiurea.
  Vedeti-va de interesele dvoastra, ca de cele ale cetatenilor vad ca nu v-a interesat cat amicii pdlsiti au fost la guvernare. Eventual schimbati-va stapanul, ca vad ca multi fosti au trecut deja la PNL si PSD sa pupe mantia puterii.
  Interesul meu este unul singur, sa mearga economia, si sa fac scandal cand nu imi convine cum merge oricine ar fi la putere, cam la fel ca orice om intreg la cap pe lumea asta. Al dumneavoastra nu stiu care este dar il banuiesc.

  Răspunde
   
  1. Constantin
   Aprilie 1, 2013 la ora 14:26

   As zice ca tonul celor spuse de dumneavoastra este un pic lipsit de politete. Dupa cum vedeti, spre deosebire de al meu. La fel au stat lucrurile si la precedentul comentariu. Prin urmare, cu o clipa doar inainte de a ma jigni, cenzurati va rog rpopriile declaratii. Raspunsurile primite pe acelasi ton observ ca va sunt neplacute. Prin urmare, interesati fiind de mersul economiei, nu ma faceti, va rog, „neintreg la cap”, pentru ca va voi raspunde asemenea. Vedeti, acum va vorbesc frumos si mi-ar parea rau sa fac altminteri. Adica, sa folosesc cuvintele pe care le utilizati dumneavoastra. Stima, domnule mihaix. Si buna dimineata!

   Răspunde
    
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase